2009 Mayıs Anneleri

off ya bebişler bırbırının aynı davranıyo ınternetten okudum tv seyreden cocuk gec konusmaya baslar dıye ama yınede tum gun cızgı fılm kanalı acık arada bakıyo zıllı renklı gelıyo galıba

hiç sormayın kızlar bu zamane veletleriyle napıcaz bilmem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende yatıyom odamda ..oluo kıs cıvcıvımmm acıyom telsızı nefesını bılem duyuyon bacımmm ...
gıok dese duyuluyo bırsencım duyarsınn seselerını merak etme ben 1haftadır yatmıyom oglanın odasında

nette bu yazıyı buldum kızlarr.... :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Bu konuyla ilgili yapılan bir çalışma, geçenlerde ‘ The Journal of Pediatrics’ dergisinde yayımlandı. Buna göre; 8-16 aylık bebeklerden bu tarz yayınları izleyenler, izlemeyen akranlarına göre 6-8 kelime daha az bir kelime dağarcığına sahipler. 17-24 aylık bebeklerde ise izleyenler ve izlemeyenler arasında bir fark saptanmamış. Bebeklerin, tam da ilk kelimelerini öğreneceği aylarda olumsuz etkiye daha açık oldukları düşünülebilir. 2 yaş altı bebeklerin dil gelişimi için olmazsa olmaz şart diğer insanlarla iletişimde olmalarıdır. TV’den izlenen ne olursa olsun, bu hassas dönemde pek de olumlu etkisi olmayacağı açıktır. Bu tarz eğitici programlar, DVD’ler anaokulu çağında yararlı olabilir. Beyin gelişimi için çok önemli olan 0-2 yaş arası dönemde, bebeklerin TV ile hiç tanışmamaları en doğrusu olacaktır.’ Beyin gelişimini nasıl destekleyebiliriz, nasıl daha zeki bir bebek yetiştirebiliriz?’ sorularına başka bir yazımızda yanıt vereceğiz.

ayy bacum ben ona demedim yanlış anlaşıldı birsen yukarda yazmış ya anası bebeklerden biri kalsın haftaya bir daha geliceksiniz falan diye ona istinaden yazdım..kaydirigubbakcemile3
bebefonu bende kullanıyorum cnm sürekli Şeniz

:uhm::uhm:
offf ınsan napcanı sasıo yafssssss
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hay allahhh yafs yanlıs okumusumkaydirigubbakcemile3
elim işte gozum oynasta tabıı ıkı yazıp okuyom bı oglana bakıyom uyandı uyancakkkmafoldumben

:uhm::uhm:
offf ınsan napcanı sasıo yafssssss
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben artık izletmemeye karar verdim lmaz:lmaz:lmaz:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hay allahhh yafs yanlıs okumusumkaydirigubbakcemile3
elim işte gozum oynasta tabıı ıkı yazıp okuyom bı oglana bakıyom uyandı uyancakkkmafoldumben

olur böyle şeyler cnm bende çokk yapıyom aynı şeyi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay benım oglan 3gundur memyle oyun oynuyoookaydirigubbakcemile3
ıkı elıyle sarılıyo once emıyo emıyoo sonra kafasını cektırerek agzından cıkartıyo cuk dıye ses cıkıyo her seferınde sonra lletıyle sag sol yapa yapa sokuyo tekrar agzına sonra tekrar cukk dısarı bı içerı bı dısarı gırıyo agzında benım memekaydirigubbakcemile3
oyundan sıkılıncada yuzunu tursutuyo meme agzına kacınca anlıyom ozaman anne cek dıookaydirigubbakcemile3ay alem bunlarrr

HAKLISIN CIVCIVIM BENDE IZLETMIYCEMMlmaz:

BIRSEN kız adam alıştı heralde geniş genişşşşş yatmaya:kedi:

benımkı uyandııııııııalkisalkisalkis
bu gece nobetteyız gene anşlasıldııııı:lepi:

benımkı uyandııı huysuzluk zamanıııı mızık mızık mızıkkkkkk
ben kacar hatunlarrr tamamıyle oglum benı ıstıyoo ben bılg yazdıkca yalancıktan aglar ses cıkartıp donup baktımmda ona gozumun içine bakıyooo:)))anne gel oynasalım bakısı buuuuu yoksa kıyametı kopartcam gelmezsen dıyooo:)))
herkese ıyıgeceler anacım bız nobetteyız anlasılsdııııııı(optum hepıcınızı kuzuklarııııı

sizin de yıl dönümünüz kutlu olsun bi yastıkta kocayın inşallaahh

benimki de artık uykusu gelince çok huysuzluk yapıyo. sonra uyutmak çok zor olmuyo ama hemen uyanıyo tekrar sil baştan (

bugece illkez yatak odamda yatacam kızlar kocişle

telsizi açacam inş.duyacam bebeleri artık odalarında kalmayacam
hadi hayırlısı...

ayneeeeenn şaka gibi yaaa

7 AGUSTOS CUMA GÜNÜNE, YAKLAŞIK 15 ADET BAYAN VE Bı OKADARDA BEBELERıNE EMıNÖNÜNÜN EN RAHAT EDEBıLECEGıMıZ YERıNDEN REZERVE YAPILMIŞTIR MAYIS ANNELERıııı...

1-2 ARASI TREN GARININ ÖNÜNDE BULUŞURUZa.s.

ya çok istiyorum gün arasında gireyim ama kaynımdan fırsat yok bişide diemiom bu akşam abisi fırça kaydı bigüzel bıraktı şükür..

TUBACIM DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CNM ARKADAŞIM NıCE YAŞALARA..
benmki bugün biraz mememi aldi şükür ama biberon konusunda 10dak. agladıktan somnra alıyo bende aventin 2 noya geçtim. inş. düelecek ya seninde süt olayına üzüldüm ama moralle artmış şükür kız sana bulgur çok yarıyo bol bol yede artsın sütün.

aklımda bişiler vardı ama unuttum gitti zaten geberik durumdayım temizlik vardı tatlımı ve böregimi yapım yrn bi çeşit börek daha ve salata kaldı.. bu aralar bana çok gelen giden oluyo ya allah eksikligini göstermesin ama ben biraz titizim birileri gelip gittimi kırklıyorum evi.. düzenim dagılıyo falan takıgım yani anlıyacagınız.

ooooyy oyyy çok yorgunum kızımı emzireyim bakalım alacakmı sonrada cup yatak..../B]

günaydın kızlar
ben kapattımm ben açarım dediydim ama anlaşılan nurten gece uykusuz kalmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
organizasyonlar gece yarılarına kadar devam yani. :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…