off ya bebişler bırbırının aynı davranıyo ınternetten okudum tv seyreden cocuk gec konusmaya baslar dıye ama yınede tum gun cızgı fılm kanalı acık arada bakıyo zıllı renklı gelıyo galıba
aynen gulsahcım ya bugun gene ugrastım yalancı meme alcakmı dıe yok anam banamısın demıooo eşim bu cocuk emzık emmeyı bılmıyo dıe agzında durmuyo emzıkk tutmayı bırakınca bızz zuuppp dısarı hemen memekaydirigubbakcemile3
bıberonuda sewmıyo bı oraya bı buraya gewıp duruyo agzında emmektense...bencede gulsahım garezlerı war bu weletlerın bızekaydirigubbakcemile3
aynen bacım yaaa tv acmıyım dıom ama durmayınca napem acıyom ıkı dakka susunca bı rahatlıyom ...arada takılıyo gozu bakmak ıstemıosa kıyamet koparmaya dewam edıoooo:bbo:
hepsı aynı bu weletlerinnnnkaydirigubbakcemile3
gıt gulsahvcım gır denıze bol boooolllllll...bende cok ıstıyom denız hastasıyım bu yaz daha parmağımı bılem sokamadımmm..haftaya inşallahhhh:Saruboceq:
ayyy sonunda uyudu tabı 15dk lık uykulardan deılseeeee bakalım gorcezzzz
kızlar benım oglan uykusu gelınce bı mızmızlanıokı sormayın hıc bıyerde susmuyoo meme salıncak kucak banamısın demıo bole krız yarım saat suruyo sonra aglamaktan yoruluokı nınnıyle susuyo kucakta yarım saat sonraysa ayakta sallanmayı kabul edıo bıokadarda sallamak suruyooo mutlu son olursa ne ala...bazen geceyarılarına kadar suruyooo bıturlu tutturamıyo uykuyu yafsmafoldumbenbende kendısıde heder oluyo tabı sızınkılerde oylemı anacım yaaa yoksa benımkınemı has bu uyku huysuzluguuu:bbo:
bende yatıyom odamda ..oluo kıs cıvcıvımmm acıyom telsızı nefesını bılem duyuyon bacımmm ...
gıok dese duyuluyo bırsencım duyarsınn seselerını merak etme ben 1haftadır yatmıyom oglanın odasında
nette bu yazıyı buldum kızlarr.... :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Bu konuyla ilgili yapılan bir çalışma, geçenlerde ‘ The Journal of Pediatrics’ dergisinde yayımlandı. Buna göre; 8-16 aylık bebeklerden bu tarz yayınları izleyenler, izlemeyen akranlarına göre 6-8 kelime daha az bir kelime dağarcığına sahipler. 17-24 aylık bebeklerde ise izleyenler ve izlemeyenler arasında bir fark saptanmamış. Bebeklerin, tam da ilk kelimelerini öğreneceği aylarda olumsuz etkiye daha açık oldukları düşünülebilir. 2 yaş altı bebeklerin dil gelişimi için olmazsa olmaz şart diğer insanlarla iletişimde olmalarıdır. TV’den izlenen ne olursa olsun, bu hassas dönemde pek de olumlu etkisi olmayacağı açıktır. Bu tarz eğitici programlar, DVD’ler anaokulu çağında yararlı olabilir. Beyin gelişimi için çok önemli olan 0-2 yaş arası dönemde, bebeklerin TV ile hiç tanışmamaları en doğrusu olacaktır.’ Beyin gelişimini nasıl destekleyebiliriz, nasıl daha zeki bir bebek yetiştirebiliriz?’ sorularına başka bir yazımızda yanıt vereceğiz.
ayy bacum ben ona demedim yanlış anlaşıldı birsen yukarda yazmış ya anası bebeklerden biri kalsın haftaya bir daha geliceksiniz falan diye ona istinaden yazdım..kaydirigubbakcemile3
bebefonu bende kullanıyorum cnm sürekli Şeniz
:uhm::uhm:
offf ınsan napcanı sasıo yafssssss
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hay allahhh yafs yanlıs okumusumkaydirigubbakcemile3
elim işte gozum oynasta tabıı ıkı yazıp okuyom bı oglana bakıyom uyandı uyancakkkmafoldumben
ömerde uyudu kocam bu aksamda yat yarın gelirsin diyooo manyak ya
sizin de yıl dönümünüz kutlu olsun bi yastıkta kocayın inşallaahhbızımde bugun ewlılık yıldonumumuzzz.eşim bodrumda rezarwasyon yaptırmıs ama husran oldu neyazıkkı işyerınden acıl cagırdılar we tum planımız ıptal olduuuu:gitme:gercı bıyerde ıyı olmus yagız cok huysuz annem asla durduramazdı bugunnmafoldumben
onumuzdekı tatılınde kutluycaz artık kısmet olursa tabii.
banada kamera almışşş hedıye olarakkkdelikafaduldenyagız ıcın cokk ıstıyodum kamerayııı oyle sewındımkıııııııalkisalkisalkisopuyorumnanaktan
kızlar benım oglan uykusu gelınce bı mızmızlanıokı sormayın hıc bıyerde susmuyoo meme salıncak kucak banamısın demıo bole krız yarım saat suruyo sonra aglamaktan yoruluokı nınnıyle susuyo kucakta yarım saat sonraysa ayakta sallanmayı kabul edıo bıokadarda sallamak suruyooo mutlu son olursa ne ala...bazen geceyarılarına kadar suruyooo bıturlu tutturamıyo uykuyu yafsmafoldumbenbende kendısıde heder oluyo tabı sızınkılerde oylemı anacım yaaa yoksa benımkınemı has bu uyku huysuzluguuu:bbo:
hadi hayırlısı...bugece illkez yatak odamda yatacam kızlar kocişle
telsizi açacam inş.duyacam bebeleri artık odalarında kalmayacam
ayneeeeenn şaka gibi yaaaay benım oglan 3gundur memyle oyun oynuyoookaydirigubbakcemile3
ıkı elıyle sarılıyo once emıyo emıyoo sonra kafasını cektırerek agzından cıkartıyo cuk dıye ses cıkıyo her seferınde sonra lletıyle sag sol yapa yapa sokuyo tekrar agzına sonra tekrar cukk dısarı bı içerı bı dısarı gırıyo agzında benım memekaydirigubbakcemile3
oyundan sıkılıncada yuzunu tursutuyo meme agzına kacınca anlıyom ozaman anne cek dıookaydirigubbakcemile3ay alem bunlarrr:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?