• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

canım bende öyle yapıyorum ama yinede insanın aklını meşgul ediyor el bebek gül bebekken değişmeleri tam sopalık bu erkekler:((

Haklisin Tülay'cigim, kolay gelsin bize ne diyeyim.

Bu arada yemekleri bitirdim, esimi bekliyorum ama gelmedi hala. Doruk'da uyudu ama her an uyanabilir, dememe kalmadan uyandi bile. Görüsürüz kizlar:sinifsinif:

Şöyle bir bakındım da Nurten canım fena bir gün olmuş. Böyle terbiyesizler var ne yazık ki geçmiş olsun diyelim :çok üzgünüm:

Ayşe'cim geçmiş olsun tatlım. İnşallah ameliyata falan gerek kalmadan kolayca düşürürsün a.s.

Tuba'cım valla bu adamlar adam olmaz. Dediğin gibi 2 gün iyi 3.gün su koyveriyolar :1no2: Bu bebeklere de iftar vakti bişey oluyor. Bizde dün arkadaşlardaydık. Tam iftar saati bizimki bi cırlamaya başladı. Allah'tan yanımıza şampuanını, havlusunu falan almıştım. Hemen soktum duşum altına yıkadım. Salıncağına yatırdım uyuttum. Tabi ben yemek yediğimde saat 9'a geliyordu :bbo: Bizim paşada arkadaşlarıyla yemeğini yemiş sohbet ediyodu o sırada :oklava:

Defnoş uyudu sanırım. Bende en azından şu çamaşırlarımı asayım. Bide babam 3 kilo kadar börülce almış. Onları haşlamadan mı buzluğa atayım kızlar :uhm:

hepinize merhaba kızlar. geçmiş olsun dileklerini sunan arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim. çok şükür bugün sancım yok. ama dün akşama kadar öldüm öldüm! evime gelelei 3 gün oluyor daha valizleri bile yerleştiremedim! size bir bakıp doğruu işe girişecem.

birsecim doğum günün kutlu olsun canım. inşallah eşin hatırlar tatlım.

kızlar günaydın,dün neler yaşanmış öyle,hepinizede geçmiş olsun!
Dün oğlumda benim canıma okudu,hep kucak istiyo,akşam üstü eşim gelince iyice azdı bende onu görünce ağlamaya başladım yazık o da çok üzüldü ama çok yorulmuştum gerçektende,dayanamadık o kadar ağlayınca açmı acaba diye eczaneden deneme aptamil mama vermişlerdi onu yaptık 90 ml.valla yedi ama hepsini vermedik,kızlar şimdi eğer mamayı yediyse bu aça anlamınamı geliyor yoksa bütün bebekler versen yermi mamayı?ne olur bana bi yardımcı olun,gece çok güxel sütüm oluyor göğüslerim sert oluyor ama gündüzleri o kadar değil,yetmiyor olabilirmi,doktor yeterli dedi ama akşamüstü ağlamayı artırınca bizde anlayamıyoruz,ne olur bildiğiniz bişey varsa söyleyin??
birsen doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara yavrularınla,eşinle ve tüm sevdiklerinle..
canım benim oğlumda doymamaya başladı sütümle. bende günde 1 veya 2 kere mama veriyorum. nasıl anladığıma gelince, önce tek memeyi emip doyup bırakıyordu. ama 4-5 gündür ikisinide emiyor, buna rağmen bırakınca ağlıyor. bende arkasına 60cc mama hazırladım verdim. yedi ve bırakınca ağlamadı. böylece artık sütümün yetmediği gerçeğiyle karşı karşıya kaldım:sinifsinif:
ama az az veriyorum. doymayınca sadece. ve ben biberonla veriyorum. önce beni emiyor,doymazsa biberon veriyorum hazıra alışmasın diye. bazende emip doyuyor, o zaman gerek kalmıyor.

selam kızlar günaydın herkese
ben sabah kalktım Ahsenin aşılarını yaptırdık sonra sağlık ocağından babasıyla eve döndüler bende okula gittim 1 saat kaldım geldim
çok zor ya nasıl olacak bilmiyorum
ayy ben bugün tomografi çekilecem diye gitmedim okula. yarın gidicem ama oğlumu da götürecem. zaten seminerler bitince de izne ayrılacam. biraz da böyle idare edelim bakalımakannehir

tuğbacımm iyiyimm selinde iyi canım.pınar evet valla madalya takan yok olduğu kadar.. ayşecimm çok çok geçmiş olsun nasılsın şimdi.
sağol canım benim. bugün daha iyiyim. ama korkuyorum:1shok:

aysecim gecmis olsun canim..kusura bakma kafam pek yerinde degil a.s. inşaAllah agrin olmadan kolayca düşürüp rahat edersin canim..
sağol canım,inşallah! ama duyduğuma göre "taş düşüren erkekler,doğum sancısı çekmedim demesinler" derlermiş. ne olacak bilmiyorum. etkili bir ilaçta alamıyorum:gitme:

sağol tubacım kolay gelmiyor aslında zor gece uyku yok iki prenses sürekli ilgi ister işler yoğun eve git iş derken inan ahtopot kadın oldum valla ellerimin uzanamayacağı yerleri bile hallediyorum artık:))))))
kolay gelsin canım yaa! ahh bide kıymetimizi bilseler!!

Haklisin Tülay'cigim, kolay gelsin bize ne diyeyim.

Bu arada yemekleri bitirdim, esimi bekliyorum ama gelmedi hala. Doruk'da uyudu ama her an uyanabilir, dememe kalmadan uyandi bile. Görüsürüz kizlar:sinifsinif:

merhaba canım. geçmiş sayfalarda doymadığını nasıl anladığımı sormuşsun. yukarda bahsettiğim gibi,emme bittikten sonra ağlıyordu. mama hazırladım birazcık,yedi ve sustu. kilo alımıda geçen ay 1300gr idi bu ay 600gr almış. gerçi doktor normal dedi. bu aydan sonra 500- 600gr alırlar dedi. ama bilemiyorum. bende 12 eylülden sonra ek gıdalara geçicem mecbur.vereliniortak

Şöyle bir bakındım da Nurten canım fena bir gün olmuş. Böyle terbiyesizler var ne yazık ki geçmiş olsun diyelim :çok üzgünüm:

Ayşe'cim geçmiş olsun tatlım. İnşallah ameliyata falan gerek kalmadan kolayca düşürürsün a.s.

Tuba'cım valla bu adamlar adam olmaz. Dediğin gibi 2 gün iyi 3.gün su koyveriyolar :1no2: Bu bebeklere de iftar vakti bişey oluyor. Bizde dün arkadaşlardaydık. Tam iftar saati bizimki bi cırlamaya başladı. Allah'tan yanımıza şampuanını, havlusunu falan almıştım. Hemen soktum duşum altına yıkadım. Salıncağına yatırdım uyuttum. Tabi ben yemek yediğimde saat 9'a geliyordu :bbo: Bizim paşada arkadaşlarıyla yemeğini yemiş sohbet ediyodu o sırada :oklava:

Defnoş uyudu sanırım. Bende en azından şu çamaşırlarımı asayım. Bide babam 3 kilo kadar börülce almış. Onları haşlamadan mı buzluğa atayım kızlar :uhm:

sağol canım benim,inşallah! çok korkuyorum!! doğuma da girdim ameliyata ama sonucunda mucizemle karşılaştım. bundan çok korkuyorum:çok üzgünüm:

bu arada börülceleri haşlamana gerek yok. doğra ve at deepfreeze'e. pişirirkende düdüklü tencere kullanırsın.

ayşecim tatlım iyi olmana çok sevindim çok geçmiş olsun bitanem kendini fazla yormamaya çalış

sağolasın canım. mecbur birazcık yoracam, çünkü 2 aydır kapalıydı evim. hizmete açmam lazıma.s ana hatlarıyla halledersem, yarım gün okul dönüşü birde temizlikçi alırım camlar ve koltuklar için. perde ve halıları da gitmeden halletmiştim zaten. bu kadar:içelim:

ben kaçtım kızlar! görüşürüz.

slm kizlar
bende mayis annesiyim
ikiz bebeklerim va
bebeklerim 3 ay 6 günlük
buradaki dostuklar biraz eski sanirim am,a benide araniza alirmisiniz

kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim çok sağolun

sabahtan beridir eşimle konuşuyorummm alişim hasta olduu öksürüyoduu annem kaptığı gibii sağlık ocağınagötürdü bi antibiyotik şurup bide öksürük şurubu bide antibiyotik vermiş........şuruplardan birini içince daha çok öksürdü ....öle atıyormuşşşş ........... .

gelelim kocama hatırladııı aradı doğumgünümü kutladıııı bişey alamayacağım için üzgünüm .dedi
gelince kocaman öpücük verecekmişşş

slm kizlar
bende mayis annesiyim
ikiz bebeklerim va
bebeklerim 3 ay 6 günlük
eski yeni yok canım burda aramıza hoşgeldin sende
bebeklerinin adı ne cinsiyetleri ne
sen nasılsın
amanınnn ne çok sordum hee:))
kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim çok sağolun

sabahtan beridir eşimle konuşuyorummm alişim hasta olduu öksürüyoduu annem kaptığı gibii sağlık ocağınagötürdü bi antibiyotik şurup bide öksürük şurubu bide antibiyotik vermiş........şuruplardan birini içince daha çok öksürdü ....öle atıyormuşşşş ........... .

gelelim kocama hatırladııı aradı doğumgünümü kutladıııı bişey alamayacağım için üzgünüm .dedi
gelince kocaman öpücük verecekmişşş

oooo hadi gözün aydın hatırlamasaydı acıycaktım adamın haline:))

alişime noldu ki geçmiş olsun canım

slam bacılarım ıkı gundur gıremedım hıc ablam bende bıcırıklarımda bu aralar pek huysuz kafayı sıyırmak uzreyım bıde aclık var ramazandan dolayı umarım hrkes ıyıdır kocışlrle kavga eden bacılarım bende sızınle aynı durumdayım akşam nerdeyse boşanma asamasına geldık valla hıc tahammulum yok bırsye bıde o ustume gelınce bogasım gelıyor

valla esenciğimmm geç hatırlaması bile sinir bozucuuu

bu arada msj için de teşekkür ederim cnm

alişimi bilmiyom yaaaaaa ben önce tükürük kaçıyor sandım boğazına ama gecede şöle 5 saat ara ile öksürünce annem götürdüüü ilaç aldıkk iştee

slm kizlar
bende mayis annesiyim
ikiz bebeklerim va
bebeklerim 3 ay 6 günlük

selam canım hosgeldın aramıza senınle bırlıkte mayıs annelrınde 3 ıkız annesı olduk cınsıytlrı ve ısımlrı ne

slam bacılarım ıkı gundur gıremedım hıc ablam bende bıcırıklarımda bu aralar pek huysuz kafayı sıyırmak uzreyım bıde aclık var ramazandan dolayı umarım hrkes ıyıdır kocışlrle kavga eden bacılarım bende sızınle aynı durumdayım akşam nerdeyse boşanma asamasına geldık valla hıc tahammulum yok bırsye bıde o ustume gelınce bogasım gelıyor

bizim kocaları doğum sonrası bunalımı yaşıyolarr heraldee

tülaycığım cnm üşüttü bilmiyorum ama keyfi yerinde kuzummm sadece kuru öksürük varrr

ilknr hoşgeldin cnm senin ikizlerin adı ne cinsiyeti

kendinmi bkaıyorsun anne sütümü veriyorsun

çokkkkk sorum yawww

bu ne yaaa hayırdır inşallah eşlere noldu böyle
aman aman bizimki bugünlerde pek iyi hala yıldönümünün etkileri var üzerinde herhaldekaydirigubbakcemile3
Ahsende uyuyor hala aşının etkisiyle maşallah
ateşi de yok süperr

Back
X