Selam Kızlar,
Biz de bitirdik bayramı geldik.Dün döndük istanbul dan.Cok guzeldi valla be gözüm gönlüm acıldı.Tabı benım yaban tavuğum dışında.Babannesı deliriyor Bora için o kucağa gidince nasıl ağlamak anlatamam.Evi de yadırgadı galıba bakınıp bakınıp ağladı.Nasıl alışacak bu cocuk hıç bilmiyorum.
Neyse 1.gun akraba gezmesı yaptık.2.gun tamamen cadde turundaydık.3.gun de istinye -bebek-boğaz gezdirdi koçişim benı.Dün eve geldik valızı attık yıne arkadaslarla buluştuk gece 12 de evdeydik sukur.
Tabı bu kadar gezerse bugun işler dağ gibi birikir.
Sabahtan beri çamasır yıkanıyor.Makına iflas etmezse iyidir.
Bizden böyle işte bacılar umarım hepiniz iyisinizdir.
canım aynen benimki de sürekli beni arıyor napıcaz bilmiyom artık o evde ben işte ağlarım heralde. ne güzel geziyosun biz şehir dışına çıksak da hep evde kapalıyız bizim cadı yüzünden.
geldim şükür önemli bişeyim yokmuş tıkanmış kulağım temizledi dr hemen açıldı ay duymak gibisi yok valla Allah sağlıktan uzuvlarımızdan yoksun bırakmasın bizleri
incihan gezmişsin bacım oh sefan olsun ne güzel bende gezicem bugün
geçmiş olsun canım gerçekten çok zor duymamak.
benim bebeğim de ek gıdaya başladığımızdan beri günde bir defa kaka yapıyor allaha şükür kabızlık olmadı. önceden 4-5 defa yapardı. ben meyve püresi, yoğurt ve akşamlarıda muhallebi veriyorum. onun dışında emziriyorum.
ya arkadaşlar ben yoğurdu bebelac devam sütüyle mayalıyorum. çok da güzel yiyor. ama biter bitmez aynen kusuyor yavrum. sadece yoğurdu kusuyor. anlamadım sebebini. doktorumuza sorsam mı acaba. ya utanıyorum da artık adamı zırt bırt aramaya.
belki yoğurtun mayası falan ekşiyse yoğurt da ekşi olabailir ondan kusuyodur yani midesini ekşitiebilir.hiç tadına baktın mı?