- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
- 163
herkeze hayırlı geceler emme krizimiz var çooook zor emziriyorum işin garibi verilecek alternatif yok hep emiyodu varyaa bizim alt kattaki karının nazarı değdi inanmıyodum çok ama değmez neresine değsin benim oğlumun diyodum fakat bi gün bize gelmiş onunki emmeyi bırakmak üzere mama tatlı gelmiş süt az geliyomuş onun karı durmadan ay ne güzel emiyo ay ne güzel emiyo seninki emiyo dedi durdu gözü kaldı yavrumda napcam ben yaaa bune şimdi kaynanam her çocuk 5 ayında onu yapar mecbur emecek verme bişey diyoda içim el vermiyo 4 saat falan aç kalıyo kerata yaa resmen kucağımda köprü kuruyo uyku zaten zamansız kafaya göre takılıyo işte oyunu öğrendi tatlı geliyo artık herkezi öpüyorum tekrar hayırlı geceler
Canım nazar oku bol bol, değiyo bebelere kağandan biliyom ben her aksam okuyrum yinede gözümden yaş geliy esnemekten o derece.. sende alışkanlık haline getir bence, hem sadece kötü gözden olmaz nazar iyi bakanda nazar değdirebilir anne baba gibi, en çokta annenin nazarı değermiş diyolar.. inş. düzelir cnm sende inatlaş o inatlaşıy