Kizlar Iyi Geceler,
Yoktum bir süredir. Bilgisayarim bozuldu, kaloriferlerimiz bozuldu, esim hastalandi yine, sonra ben. Hala öksürük var ve yorgunluk had safhada

Allahtan Doruk'da birsey yok. Bazen öksürüyor gerci. (günde iki üc defa falan) ama tükürük yuttugu icin diye düsünüyorum, elleri hep agzinda, agzida salyali. Doktora mi götürsem acaba?
Gecmisi okudum ve aklimda kaldigi kadariyla:
Esen, cok gecmis olsun, umarim en kisa sürede atlatirsin.
Pinar, Defnos'a gecmis olsun, göze gelmisdir belki kuzucuk. Bir an önce toparlanir insallah.
Sema, bebegin emmiyorsa belki yedigin birsey sütün tadini bozuyordur. Sarmisak, limon, portakal gibi seylerden tüketiyor musun? Doruk'unda emmeme sorunu vardi, ömrümden ömür gidiyordu. Sarmisak kullaniyordum bazen yemeklerde, onu kestim ve su anda emiyor.
Ayse, kaynana ne sekilde söylersen söyle, garanti bozum olacaktir. Iyisi mi, cok üstünde durma, bir cirpida söyle ve rahatla. "Bakici ile anlastik, hem ucuz, hem güvenilir hemde ev islerini falanda yapacak. Sizde düzeninizi bozmayin" falan dersin.
Gülhan cok gecmis olsun canim, nihayet atlatmissiniz sünneti. Umarim hayatinin en zorlu dönemeclerini hep böyle rahat atlatir.
Ve belki huysuzlugu idrar kanallarindaki bir sorun ile ilgiliydi? Neyseki bir tasla iki kus vurmussunuz. Darisi bizim basimiza artik. Bizde bir sünnet derdi var, askerlikten yirttik sayilir. Cifte vatandas oldu Doruk, eger kendisi arzu etmezse, askerlik yapmaz ileride.
Asli senin oglan tam bitirim canim ama cok tatli ya. Esimede gösterdim resimlerini, o da cok sevdi.
Burcu, degisik pozisyonlarda yatir Kagan'cigimii, eminim düzelecektir. Ben bebekken kafam yassilasmis sürekli ayni pozisyonda yatmamdan. Annemde cok üzülmüs senin gibi ve bir süre degisik pozisyonlarda yatirmis beni.Büyüdükce gecmis kafamdaki yassilik.
Ve kizlar keci sütünden yogurt mayalasam, bir sakincasi olur mu acaba? Haftaya yavastan ek gidalara gecmeyi düsünüyorum, yavas yavas alisalim bizde.
Unuttuklarim varsa affola.