slm hatunlar...
gülhan'ım borayı anlatıyosun ya zaten degişik bi çocuk oldugu belli kuduruk oglun çok akıllı olacak maş. nazar degmesin ama şu testi çok merak ettim dr nasıl karar verdi test yapmaya?? senmi istedin??
bu arada kendine eziyet edip durma zayıflayacam die gayet formdasın bizim gibi yada benim gibi tosuncuk çıkmamışsın resimlerde...
sünnetinizde hayırlı olsun heyecanını paylaştım resimleri görünce..
sibel'im yagıza ve sana geçmiş olsun sanki benim başıma gelecekmiş gibi temkinlliyim niyeyse.. sana kolay gelsin ayrıca bidaha görüşemedik cnm ya mail geldi degilmi??
esen sana ve kızına çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize..
gülşah'cım işe başlıyormuşsun cnm hayırlısı olsun.. duru yagmurda düşmüş cnm ya geçmiş olsun olacak böyle kazalar sen dikkatli ol ve panik olma ya. görümceeyle aran nasıl bakabilecekmi kıza??
ayşe'cim mama sandalyesi ve eviniz hayırlı olsun kaynanalar ihtiyaç olunca kırparlar malesef...
filizcim doruk u ve seni çok öpüyorum ve şu cd olayına bende girişiyorum..
hülyacım geçmiş olsun benimde burnum tıkanıyo ya kabusum bu bennim temizligimde bitmediiii..
burcu mm 2.bebeler falan insanın fikri neyse zikride o olurmuş kakar verdin galiba?? büyük cesaret aynı şeyleri sil baştan belki seneye..
offf yaaaa unuttugum şeyler oldu kusura bakmayın..
heee tubayı merak etmiştim gelmiş.. herşey yolunda inş. hergünü rapor halinde okuyunca merak ediyo insan...
kızlar beni kızım tamamen bıraktı yani emmiyor 1 hafta oldu uykusundada deddedince ve emmeyince sagdıgımdada 10cc bile çıkmıyordu bunun içinmi saatlerce ugraşacam dedim ve 1 haftadır hiç sagmadım ve emzirmedim..
çok sıkılmıştım emmiyo diyo bıraktı işte diyip kestim birden.. birazda o stres kalktı üzerimden bu kadarmış saglık olsun.. yapıcak bişi kalmadı...
bişi soracagım kızıma çorba yaptımiçinde pat,havuc,kabak,brokoli,azyeşil merci,kırmızı meci ve 3 adet kuşbaşı et parçası attım pişince çıkarıcaktım içinden ama unuttum ve rondoya vurdum etler parçalanı ama çorba çok oldu 12 günlük çorbası çıktı düşünün yani..
tek ögünlük yapıp buzluga attım çıkarıp içine kaşık maması katıp yediyorum ve defne çok severek yiyor.. zararı olmaz inş. yeşil mercimekte atınca pratein çok oldu gibi geldi..
birsen sanada demişler paşalar kıymalı yiyebilir die onu görünce rahatladım bizim 6.ayımız 24bitiyo..
bişiler dha diyecektim emme unuttum gari..
geçde olmuş hepinizi öpüyorumm