Günaydın Kızlar,
Esencim cok yoruluyorsun ev bebek iş allah yardımcın olsun.Esınede insaf diyorum.Hoş benımkıde evde bardak yerini bile bilmez.EEE kendisi yapmassa olan paralarına olur.Bende kadına yaptırırım.Sende yaz ve söyle canım bu dır dır değil ki ancak anlar bu erkek denilen kışıler.
Aysun hoşgeldin canım iyi geçmisine sevındım tatılın.Ve cok geçmiş olsun cabucak iyileşin inşallah.
Dünürcüğüm bi denk gelemıyoruz ya özledim valla nasıl gidiyor.
Biz de uyandık yanı ben uyandım Bora ve esım 6 da kalkmış zaten işe giderken uyandırıp Borayı teslim etti eşim.Ve yenı modası biberon almıyor bu cocuk.Sabah muhallebi verdım mecbur.Her seyı kasıkla yemek istiyor.Ama mamasındanda sanırım gunde 750-500 cc arası alması gerekiyor.Mama verenler ek gıda yanında ne kadar mama içiyor kuzular.Bu gun dk kontrolu var bakalım ne kadar olmuş paşa.
siboş gıız ara sıra girmeye çalış bee! özlüyoz seni! pınarı da özledik zaten bi yaptıramadı bilgisyarı, çiftlikte telef oldu!! :))
kızlar yine beeeen
nabersiniz?
Sibel de benim gibi iş temposundan şikayetçi sanırım çok zor onu anlıyorum
Pınarda bi gelemedi be ne pc ymiş olmadı gitti
Dırımcım ne alcan yatak mı?
Ceren senin o dandolinmi hani şu titreşimlilerden yoksa sadece mama sandalyesi mi bana yazsana nerden aldın?
KNK kız beni unutmuşsun kız aşkolsun
Hülya sendemi hala ek gıdada problem çekiyorsun.
Gülhancım dünürüm nasılsın?
Mutahara nerde bu arada ?
off cnm yaaa hiçç sroma valla bazen ağlata ağlata yediriyorum :1no2:
heleki akşamları muhallebi yedirirken
bir elini ayağımın altına koyuyorum bir elimle hem kaseyi hem diğer elini tutyorum şarkı turku ilahi ninni aklıma gelen herşeyi söylüyorum ama nafile denemediğim çeşit yapmadığım şebeklik kalmadı yaw senağlamasenağlama
Ahseni uyutuyorumm çok uykum var eşime dedim hiç oralı değil
çok canım sıkkın kızlar adam hiçbi işe yaramıyor pijamasını bile simit şeklinde bırakıyor ya
ne yapcam benn(
yaa ömeri uyutayım derken ali uyandı ...anneme sesleniyorum bilmem kaçıncı uykusunda
seslenirken ayağımdaki ömer uyandı tekrar salla aman yaaaaaaaa çıkıyorsa çıksın bu dişşş
yoksa olmadık yerden bi diş ben çıkaracam
günaydn hanımlar sonunda donduk ızınden ızmıt cok guzeldıı
orda ızmıtlı kkcılarla bıle bulustum
ama 2 gunde vardık 2 gunde donduk yolculuk cok guzeldı karadenız sahıl yolunu kullandık karadenız o kadar guzelkı anlatamam
neyse ama oğlum ben ve esım hastaladık oglum ıstahlı bır sekılde oksuruyor dr pedıtusla asıste baslattı ınsallah gecer
ıns kızlar hepınız ıyısınızdır hasta bebıs falan yoktur umarım
hepınızı cok ozledım optum sızlerı ve bebıslernızı
günaydın herkese nasılsınz kızlar işteyim havalar birden soğumaya başladı
tutkunum ben buradayım sen nerelerdesin fıstığım
dün yoğurt makinasında duruya yoğurt yaptım sabah baktım taş gibi olmuş hemen bir tanesini anneme gönderdin kavonozun inşallah tadıda iyi olmuştur
Valla canım bende bende çok özlüyorum valla arada kaçmaya çalışıcam opuyorumnanaktan
Sorma canım çok bunalıyorum ama zamanla oturacak inşallah şöyle 1 yaşına geldikleri günleride görsek :Saruboceq:
Aynen ben akşam muhallebi yedirmekten vazgeçtim öğlen yiyor ozaman sorunsuz yiyor.Uykuları geldiği için akşam huysuzluk yapıyorlar heralde ben bebelac veriyorum biliyosun 2 sine geçtim o baya koyu ve tok tutuyor sende bi denesen.
Ah be canım ya bu adamlara ne desen boş babalık yaramadı sorumluluk ağır geliyor sanırım.
Benimkide öyle birsom ya uyku düzeni tamamen şaştı çocuğun uyutamıyoruz mafoldumben
Günaydın hoşgeldin aysuncum ohh ne güzel gezmişsin yaramıştır değişikliklik.
Günaydın Banucum dün haberlerde gördüm antalyada sel vardı umarım sizin oralarda bişey yoktur.Bu arada şu yoğurt yapma makinesinden memnunmusun?Bende almayı düşünüyorum.Ve sütten yapıcam artık bi deniycem bakalım yiyecekmi?
Günaydın Banucum sankı Bora o kadar içmiyor artık ya masallah Duruma.Zaten sadece gece emiyor o da nekadar hiç bilmiyorum farkına varınca memenin ağlıyor sanırım bırakıcak artık.Hangı marka yoğurt makınası kullanıyosun canım.Bide burasıda cok soğudu sizde sel varmış allah korusun herkesi...
günaydın arkadaşlarr
oğlum çok hastaydı bi hafta antibiyotik kullanmıştık zaten ama haftasonu kaynanalar geldi derken bebişim bi ateşlendi 39,5 acile gittik hemen dr iğne verdi 4 tane şimdide antibiyotiğe devam ediyoruz
gecem gündüzüme karıştı oğlumun o halini görünce eridim bittim Allah kimseye ağır hastalık vermesin yine şükür düzeldi ve ateşlenmedi daha sonra...
şu an biraz daha iyi inşallah tez zamanda iyileşir çok üzdü beni çokkk...
canım günaydın çok geçmiş olsun oğluna inşallah tez zamanda iyileşir
Ayseeren cok geçmiş olsun canım umarım tez kurtulursunuz hastalıktan.Havalarda soğuyor artık hastalık kapıda olur.
Tubışım yukarda birşey yazdım dikkatını cektimi senden ses soluk yok....
Bi de kızlar bebişlere kıtap okuyormusunuz.Ben dun denedım cok hoşlanmadı ama bugun yıne okuycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?