2009 Mayıs Anneleri

günaydın herkese nasılsınz kızlar işteyim havalar birden soğumaya başladı
tutkunum ben buradayım sen nerelerdesin fıstığım
dün yoğurt makinasında duruya yoğurt yaptım sabah baktım taş gibi olmuş hemen bir tanesini anneme gönderdin kavonozun inşallah tadıda iyi olmuştur

Günaydın Kızlar,

Esencim cok yoruluyorsun ev bebek iş allah yardımcın olsun.Esınede insaf diyorum.Hoş benımkıde evde bardak yerini bile bilmez.EEE kendisi yapmassa olan paralarına olur.Bende kadına yaptırırım.Sende yaz ve söyle canım bu dır dır değil ki ancak anlar bu erkek denilen kışıler.

Aysun hoşgeldin canım iyi geçmisine sevındım tatılın.Ve cok geçmiş olsun cabucak iyileşin inşallah.

Dünürcüğüm bi denk gelemıyoruz ya özledim valla nasıl gidiyor.

Biz de uyandık yanı ben uyandım Bora ve esım 6 da kalkmış zaten işe giderken uyandırıp Borayı teslim etti eşim.Ve yenı modası biberon almıyor bu cocuk.Sabah muhallebi verdım mecbur.Her seyı kasıkla yemek istiyor.Ama mamasındanda sanırım gunde 750-500 cc arası alması gerekiyor.Mama verenler ek gıda yanında ne kadar mama içiyor kuzular.Bu gun dk kontrolu var bakalım ne kadar olmuş paşa.

esencim sıkma canını çalışan anne olmak gerçekten zor bitanem eşlerimizdende boşuna yardım bekliyoruz herşey kadınlara bakıyor tüm iş bize ait sanki benimde bazen içimden hiç çalışmak gelmiyor sonrada daha iyi bir yaşam için çalışmamın gerekli olduğunu düşnüyorum ve tam gaz yola devam diyorum

günaydın canım nasılsın bizimki 750 cc falan alıyor canım günlük anne sütü ve formul mama a.s.

siboş gıız ara sıra girmeye çalış bee! özlüyoz seni! pınarı da özledik zaten bi yaptıramadı bilgisyarı, çiftlikte telef oldu!! :))

Valla canım bende bende çok özlüyorum valla arada kaçmaya çalışıcam opuyorumnanaktan

Sorma canım çok bunalıyorum ama zamanla oturacak inşallah şöyle 1 yaşına geldikleri günleride görsek :Saruboceq:

Aynen ben akşam muhallebi yedirmekten vazgeçtim öğlen yiyor ozaman sorunsuz yiyor.Uykuları geldiği için akşam huysuzluk yapıyorlar heralde ben bebelac veriyorum biliyosun 2 sine geçtim o baya koyu ve tok tutuyor sende bi denesen.

Ahseni uyutuyorumm çok uykum var eşime dedim hiç oralı değil
çok canım sıkkın kızlar adam hiçbi işe yaramıyor pijamasını bile simit şeklinde bırakıyor ya
ne yapcam benn(

Ah be canım ya bu adamlara ne desen boş babalık yaramadı sorumluluk ağır geliyor sanırım.

Benimkide öyle birsom ya uyku düzeni tamamen şaştı çocuğun uyutamıyoruz mafoldumben

Günaydın hoşgeldin aysuncum ohh ne güzel gezmişsin yaramıştır değişikliklik.

Günaydın Banucum dün haberlerde gördüm antalyada sel vardı umarım sizin oralarda bişey yoktur.Bu arada şu yoğurt yapma makinesinden memnunmusun?Bende almayı düşünüyorum.Ve sütten yapıcam artık bi deniycem bakalım yiyecekmi?

Veeeee arkadasınız 64 kılo olmuşşşşşşş.Sabah bi cıktım göbek attım sevıncten.Tabı göbek yok ama laf icabı iştezemuszemus

günaydın arkadaşlarr
oğlum çok hastaydı bi hafta antibiyotik kullanmıştık zaten ama haftasonu kaynanalar geldi derken bebişim bi ateşlendi 39,5 acile gittik hemen dr iğne verdi 4 tane şimdide antibiyotiğe devam ediyoruz
gecem gündüzüme karıştı oğlumun o halini görünce eridim bittim Allah kimseye ağır hastalık vermesin yine şükür düzeldi ve ateşlenmedi daha sonra...
şu an biraz daha iyi inşallah tez zamanda iyileşir çok üzdü beni çokkk...

Günaydın Banucum sankı Bora o kadar içmiyor artık ya masallah Duruma.Zaten sadece gece emiyor o da nekadar hiç bilmiyorum farkına varınca memenin ağlıyor sanırım bırakıcak artık.Hangı marka yoğurt makınası kullanıyosun canım.Bide burasıda cok soğudu sizde sel varmış allah korusun herkesi...

günaydın sibelcim fıstığım sağol düşündüğün için yok bebişim burada birşey çok şükür
memnunum canım arzumunkini kullanıyorum tatlım bir litre pastorize süte bir tepeleme yemek kaşığı yoğurt ekliyorum sonra kavozonlara boşaltım istediğim saate ayarlıyorum süresi dolunca ses çıkarıyor yoğurtlar hazır diye ben memnunum tatlım a.s.

incihancım sağol canım merak ettiğin için burada yok şükür sel inşallah olmaz Allah korusun hepimizi
canım ben arzumunkini kullanıyorum memnunum

canım duru emmiyor beni o nedenle biberonla verince daha fazla alıyor bitanem

canım günaydın çok geçmiş olsun oğluna inşallah tez zamanda iyileşir

Ayseeren cok geçmiş olsun canım umarım tez kurtulursunuz hastalıktan.Havalarda soğuyor artık hastalık kapıda olur.

Tubışım yukarda birşey yazdım dikkatını cektimi senden ses soluk yok....

Bi de kızlar bebişlere kıtap okuyormusunuz.Ben dun denedım cok hoşlanmadı ama bugun yıne okuycam.

günaydin hatunlarrrr a.s.

ay dün 22.30da yattim..cok iyi oldu yaa..anca dinlendim..hasta degilmişim :) yorgunmusum :) gecen hafta 2 gün annemde kaldim,orda epey gezdim..ordan geldim h.sonu 2 gün karamürsele gittik..ondan önce serraya alişverişe gitmiştik..hepsi üstüste gelince yorulmusum ben farkinda degilim :))) bide artik serros hanim kahvaltiya basladigi için engec 9da kalkiyoruz :)

bugunde 9da kalktik..kizçemi yedirdim bakimini yaptim..şimdi ciglik atiyor :)))

ay bu arada atv deki programda adami gördünüzmü :) rezil ya..karisini aldatmiş 4 sene..diger kadinda evliymiş..kadin bunu güya dolandirmiş kocasina dönmüş..ama ne dolandirmak..adam herşeyi eliyle vermiş..hala konusuyor yaaaa..yüzsüzz

geçmişe bi dalayim :)

saol cnm tez zamanda inşallah...:Saruboceq:
kitap değilde sürekli söylediğim bi ninni var onu söylemeye başlayınca hemen gülüyor hatırlıyor huysuzsa sakinleşiyor. çok hoşuma gidiyooo.

Kızlar günaydınlaaaaar :))
Misafir yemek telası içerlerini topla süpür derken günler çabuk çabuk geçiyo vallahi anlamıyorum, neyse bi ara okucam geçmişi inş. yoktur bi yaramazlık, kızlar eşime dedim kağan biraz büyüsün bırakalım anneme balaıyna çıkalım tamam dedi bakalım ne zamana denk gelecek, gerçekten arasıra bi es verip sevgi tazelemek gerekiyo sanırım zira srumluluklardan vakit kalmıyo.a.s...

Kızlar bide dün eski bi ark. ile konuşuyduk facede durdu durdu bebek babasına benzemiş iyiki sana benzeseydi çirkin olurdu dedi, saka fln diye geçiştirdi sonra ama moralim bozuldu yinede niye böyle bişi deme ihtiyacı duydu diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…