2009 Mayıs Anneleri

Şimdi kız tuba hıkaye okuyorum birsürü kıtap aldım bilinç altı olayı diye ama sarmadı benım sıpayı.
Çatlama sesi feciydi valla.Sen semoşu beklersen işin zor be bacım o 3.yu hatta 4.yu doğurmayı planlıyor ne diye rejım yapsın kız durduk yere.Semoş öptum senı.

Burcu aynaya bakmıyomusun sen cicim fıstık gibisin.Densızce bir laf işte...

Filizcim konuyu merak ettim hadı paylaş bizimle.

burcum kıssssssssss sende alınıyorsan ne diyeyim ne güzel hatunsun maşallah kağanda sana benziyor bitanesi ikinizde çok şekersiniz

burcucum boşver arkadaşını ya ona kalırsa banada sana benzmiyor babasına benziyor çok tatlı güzel maşallah diyorlar valla ben hiç takmıyom hatta bana benzese güzelliğine güzellik katılırdı diyip kahkaha atıyorum:))))))))))))))) şu anda olduğu gibi.maşallah sen de güzelsin oğluşunda sanada benziyor zaten

Burcu bu arada facebook'da, Kagan'in minyatürü bebegi gördüm, cidden cok benziyor ya.

Ve arkadasini takma bence, saka yapmistir ama dozunu ayarlayamamistir...

Ben simdilik kacar, bizimki iyice azitti, aglatmayayim.

Filizcim al bendende o kadar, bende kendi kendine takılmayı öğretmeye çalışıyrum, baya zrlanıyoruz bu knuda ama olucak inş. ,vee tesekkürler cnm :)))
a.s.

YA kızlar bende kağanın minyatürünü merak ettim banada gösterin nasıl bakıcam.facebooku fazla bilmiyorum.

Kolay gelsin cnm, video benim facedeki profilde var isim soyisim gönderirsen eklerim seni ordan görebilirsin
a.s.
günaydın tuğbacım burucucum iyiyim kızlar ya nolsun iş güç aynı şeyler.
a.s.

burcum kıssssssssss sende alınıyorsan ne diyeyim ne güzel hatunsun maşallah kağanda sana benziyor bitanesi ikinizde çok şekersiniz

Gülhancım banucum tesekkürler kızlar :))) sizlerle olmak ok güzel ya çok kolay moral depluyo insan yeniden:)))
KKlılar İYİKİ VARSINIZ KIZLAR :))))
:enbuyukkk::enbuyukkk:

Süpersin cnm ya :))) bende böyle olabilsem keske :)))a.s.

Gülhancım bu arada bağlantın süper tuttum kaganı koltuk altlarından hoplatıyrum yere değdirip neeeeeeyy na na na yapıyoss :))):hulya:

ya burcu canım valla ben eskiden çok alıngandım herşeyi sorun eder ağlardım kafama takardım ama artık öyle değilim çünkü herşeye boşver demesini bilceksin kendi kendini motive etceksin:))

ya burcu canım valla ben eskiden çok alıngandım herşeyi sorun eder ağlardım kafama takardım ama artık öyle değilim çünkü herşeye boşver demesini bilceksin kendi kendini motive etceksin:))

:))) bide bana öğret şu olayı :)))

Kızlar yapıcak iş çok ben başlıyım ufaktan yoksa misafire mahcup olucam eve gelene kadar bitsin temizlikte yemekte...
Tülaycım hadi hayırlısı cnmn darısı başıma

Burcum hangı bağlantı yaws Bora da hep zıplasın avizelere asılmaya calışsın.Sarsılsın piskopat bir bebeğim var benım.Sakınlık bizim evın yanından bile geçmiyor.Allahtan altkat boş yoksa papaz olmuştuk milletle.

Ya su garıbe de rep verin görmüyormusunuz hiçbirşeyim yok.Aldınız tatlıları,çayları hanı bana.....

Bu şarkıyı hatırladınızmı diye yayınlamışsın ya facede neyyy nanana fln o, rep vereyim al simit fln sende :)))ama rep işi olmuyo bazen hata veriy pc

Bak yine başka kullanıcıların msjlarını değerlendir diyo ya uyuz şey

incimmm sana gelecem boranın karşısına ali ile ömeri koyacam

bakalım ne yapacak yayamazzz çocukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…