ya nasıl alıyonuz onlrı burcu
Kolay gelsin cnm, video benim facedeki profilde var isim soyisim gönderirsen eklerim seni ordan görebilirsina.s.
a.s.
Gülhancım banucum tesekkürler kızlar :))) sizlerle olmak ok güzel ya çok kolay moral depluyo insan yeniden:)))
KKlılar İYİKİ VARSINIZ KIZLAR :)))):enbuyukkk::enbuyukkk:
Selam Kizlar,
Bir firsat bulamadim yazmak icin aksamdan beridir. Simdide yataginda mizildaniyor beyefendi ama orali olmuyorum, kendi kendine oynamayi ögrensin artik! Cani istediginde bal gibide yapiyor aslinda...
Seherim, senin oglanla benimki ayni kafadan. 06:00'yi bir dk. gecirmez sipa. Aksam En gec 20:00'de yatiyor ve saati ne kadar asagi cekersem cekeyim farketmiyor, zink diye dikiliyor sabahin köründe. Gecen tuvalete kalktigimda saate baktim, 06:10. "Hayret, daha uyuyor" diye sevinirken, dönüste cin cin bana bakiyordu. Düzenini böyle kurmuslar yapacak birsey yok. Kendimi ona göre ayarlamaya calisiyorum bende. Gec yatirmak daha huysuz yapiyor, o yüzden hic ugrasmiyorum artik...
Tuba, benim bir süredir kafamda düsündügüm bir konu var aslinda. Onu uygun bir zamanda yazarim, bakalim nasil fikirlerle karsilacagiz. Ayrica 2.yi düsünüyorum evet ama 2 yildan evvel olmaz sanirim.
Ayse, bilezigini dara gelince tabiki satacaksin, o sonucta artik senin. Ama kaynanan satilmasini istemiyorsa, bence alternatifde ortaya koyabilmeli. Ve o kalinlikta bir bilezik alabilmisse, demek ki, durumlari o kadar da kötü degil, daha fazla yardim edebilirler gibime geliyor...
Herkese günaydın kızlarr.Hekesler iyidir inş. Ay bugun keyfim yerinde bi aksilik olmazsa annem gelicek yarın .bayramdan beri görüşemedik özledim annişimi.Bugun çok yogunum evimi şöyle dip köşe derliyim temizliyim yemekti felan derken baya uraşırım.Malum annelerin gözüne girmek zor. :hulya:
Şimdi kız tuba hıkaye okuyorum birsürü kıtap aldım bilinç altı olayı diye ama sarmadı benım sıpayı.
Çatlama sesi feciydi valla.Sen semoşu beklersen işin zor be bacım o 3.yu hatta 4.yu doğurmayı planlıyor ne diye rejım yapsın kız durduk yere.Semoş öptum senı.
Burcu aynaya bakmıyomusun sen cicim fıstık gibisin.Densızce bir laf işte...
Filizcim konuyu merak ettim hadı paylaş bizimle.
kızlar bugünden itibaren diyete başlıyorum bakalım ne olcak :))
Burcum hangı bağlantı yaws Bora da hep zıplasın avizelere asılmaya calışsın.Sarsılsın piskopat bir bebeğim var benım.Sakınlık bizim evın yanından bile geçmiyor.Allahtan altkat boş yoksa papaz olmuştuk milletle.
Ya su garıbe de rep verin görmüyormusunuz hiçbirşeyim yok.Aldınız tatlıları,çayları hanı bana.....
Tulaycım hadı hayırlı olsun.Takıl sen bana bacım.Bunlardan ne köy ne kasaba olur.
Tşk ederim canım.Ama ben facebooka kendi adımla kayıt olmamamıştım kociş izin vermedi bende espirili olsun diye komik bi isimle kaydolmuştum istersen ekle ama gülmek yok :kedi: Muhittin Aksoy ben oluyorum tızlar kaydirigubbakcemile3
muhittin heee :roflol: :roflol: demek minjuda muhittinin kisaltmasiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
:kedi:benim o cnm
tamam bişey demedim ama bırakalımda ayşe serra seçim yapsın he ne dersiniz??:lepi:vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?