2009 Mayıs Anneleri

Sağol Burcu denersin yine.Ya cok güzel dimi eski sarkılar.

Birsom hatta bu akşam bin ben senı alırım feribottan.Örnek olsunlar biraz su cocuğa...

Tşk ederim canım.Ama ben facebooka kendi adımla kayıt olmamamıştım kociş izin vermedi bende espirili olsun diye komik bi isimle kaydolmuştum istersen ekle ama gülmek yok :kedi: Muhittin Aksoy ben oluyorum tızlar kaydirigubbakcemile3

tünaydın kızlar,
dünden beri yazılanları okudum ancak yazıyorum,benim veleti şimdi uyuttum .çıldırmak üzereydim,karnı tok altı temiz gazı cazı yok,bi çocuk neden ağlar yaramazlıktan dimi,neyseki uyudu yoksa papaz olacaktık yine,sen anlarsın beni kader arkadaşım Gülhancım...mafoldumben
Seninkide Dağhan gibi galiba,Mangaya bayılıyo oğlum o çıkınca ağlasa bile susuyo çırpınarak dinliyoruz..Allah Allah bizimkiler hiper galibaa cnm :)
Sibelcim,Tubacım ek gıda önerisinde bulunan tüm arkadaşlarım teşekkür ediyorum önerileriniz için..
Birsencim ben koltuktan memnunum ama biz evlenirken sadece tv odası için almıştık yani kalabalıkta olmuyor,sığılmıyor ama çok güzel iki kişilik yatak oluyor ve altıda sandıklı.ben 2006 da 1000 tl ye almıştım ama şimdi bilmiyorum cnm.o modeli var hala ama fiyatını bilemiyorum.
Ayy kızlar yine ütüm birikti ama yapmaya adam yok sizden ayrılıp ütümü bile yapamıyorum.Siz geceleri iş yapabiliyosunuz ama ben dağhandan sonra bi çay içip(bazen onuda yapamıyorum)doğruca yatağa fırlıyorum.Ne yapıyım bu aralar geceleri daha sık uyanmaya başladı nerdeyse saat başı veya iki saatte bir!!bu sabahta 5.30 da kalktı 7 de geri uyudu neyseki..8 kadar..
Ama Allahtan gündüz uykularını 2 saatte bir mecbur tutuyorum o da alıştı uyuyo uyumazsa huzursuz oluyor..

Çalışan anneler bence üzülmeyin iş bi anlamda terapi olur insana tabiki özlersiniz ama sıkılmadan yorulmadan özlersiniz..Annelerinizde gül gibi bakıyo şanslısınız valla,sonuçta onlar için çalışıyorsunuz...

neymiş neymişşşş cok merak ettimmmm kaydirigubbakcemile2

oo kolay gelsin canim :)

Allah seni :)))) kiz bilinçalti olayi madem ne diye hikaye kitabi okuyorsun :) ansikolopedi felan oku bari

semosun c.tesine kadar vakti var :) p.tesi baslicaktik..ama hatunun misafiri varmiş sali günü..carş,perş,cumada oruc tutacakmiş..oyuzden c.tesine kaldi akannehir bak semrossss sana ne diyooooooooo şişko diyooooooo zayiflayamaz o diyoooooo nerde onda o kabiliyet diyoooooooooo :roflol: :roflol: (biraz gaza getireyimde yan cizmesin sonra kaydirigubbakcemile3 )

kızlar bugünden itibaren diyete başlıyorum bakalım ne olcak :))

ay bi biz kaldik semrosss :kedi:

diyettesin diye vermedik

Tulaycım hadı hayırlı olsun.Takıl sen bana bacım.Bunlardan ne köy ne kasaba olur.

anammmmm gene lafi yedikkkk mafoldumben

muhittin heee :roflol: :roflol: demek minjuda muhittinin kisaltmasiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

yaa tubacım ne tatlı kızın var yaa bayılıyorum resimlerine,varmı talibi?kaçırmışım,yoksa oğlum talip ona göre!!!zemuszemus

kızlar benimki nerdeyse dönüp kalkacak bi dönüyoki yatakta sormayın,sonra yüzüstü kalıncada ağlamaya başlıyo eski haline dönemiyo sinirleniyokaydirigubbakcemile3

Gülhancım bende geliyimde bizim iki kuduruk ne yapacak birbirini görünce bakalım,hangisi köteğini saklıcak :))

incim kocam lay lay yapiii ama annemele plan üzerinde çalışıyozzz bak gör akranı olunca uslu olacak

çünki benim ömer ağlarken alinin karşısına koyuyorum susuyor başlıyolar gülmeye agulamaya

QUOTE=min-ju;9651579]uleyyynn birisi gelinime sarkıntılıkmı yaptı yoksamm. kaydirigubbakcemile .[/QUOTE]

:kedi:benim o cnm
tamam bişey demedim ama bırakalımda ayşe serra seçim yapsın he ne dersiniz??:lepi:vereliniortak

BURCU kolay gelsın cnmmmmm:)
GULHAN bızımde bos altkalt ıyıkıde boz falla:))
BIRSO bıtmıs he dugunnn gusel gecmişş.....
TULAY EN KIsa zamanda werırsın inş kılolarııııı
BOCEK bu kuzucukların hepıcıı hareketlıu yafssss:)))

ikidir destan gıbı yazdım sılındı sınır geldııııı yafs stedemı var sorun anlamadımmm heeeeeeeeeeeee bende kısalttım hepsını varmı atladıım aceppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…