2009 Mayıs Anneleri

Ay bende Ayşe paraları kopardı sayıyor dıyordum.kaydirigubbakcemile3

Kızlar Bora sımdı kaka yaptı sıyah gıbı ve katı ilk defa böyle oldu.Elmadan olabılırmı acaba

Bende muz verdiğimde katı yapıyor normalde hep cıvıktır.renginede demir ilacı sebep olmuş olabilir cnm.

evet canım nick mi değiştirdim.çığlık işte hiç susmuyor hiç mutluluktan atar gibi değil valla.
benim kuzu da çok çığlık atıyor ama ağlar gibi değil. benim dikkatimi çekmek için delü gibi bağırıyor işte:)) arkasından da gülüyor. ondan sordum:)

benim kociş çok yardımcıydı bana. taaki izne ayrılana kadar:)) şimdi evdeymişim nasılsa, yaparmışım! :)) pis gıcık. bi tek melih kaan'la ilgileniyor. neysem o da yetiyor şimdilik:)

pis hıh:dilcikar: kıskanmıştır o senikaydirigubbakcemile3 boşver burcum, sen gönlümüzün sultanısınopuyorumnanaktan (ver coşkuyu! :roflol:)

canım zaten durumları olmasa istemem. insafsız bir insan değilim. var durumları ama dediğim gibi,kaynımın işi yok, bari çiftçi olsun diye ona traktör alacaklamış canım. mevzu buakannehir
Ay bende Ayşe paraları kopardı sayıyor dıyordum.kaydirigubbakcemile3

Kızlar Bora sımdı kaka yaptı sıyah gıbı ve katı ilk defa böyle oldu.Elmadan olabılırmı acaba

aman yok kız ne parası:dilcikar: ben daha konuşmayacam artık napalım. evi aldığımız zaman allah izin verirse size haber veririmzemuszemus

bu arada benim kuzum da ilk defa kabız oldu. 3 gündür yapmıyordu. bu sabah ağlaya ağlaya yaptı yavrum benim. accuk yardımcı oldum bende tabi:kedi:
ama o yaptıktan sonra kendim yapmış gibi rahatladımsırnaşık şey

Mın ju Tülay sağolun kızlar ama Bora demır ilacı almıyor daha.Netten arastırdım mıde bağırsak problemı olabilir ihmal etmeyin diyor.Allahtan bu akşam dr gidecek sorayım bakalım.

ay koptum gülhan :))))) dünya cografyasindan basla bence belki pilot olur veledim belki tuba teyzesi gibi olur bende cok severim o konulari pilot olamadim ama ucus hostesi oldum gerçi onuda yapmadim mühendis oldum ay vazgectim bana benzemesin erkek cocuk o meslek değiştirip durmasin ama sen genede oku ansiklopedi

minjucum ve ferdacim canlarim teşekkürler talebiniz için fakat ben kizimi vermekten vazgecmiş durumdayim baba zoruyla p şakasina bile tahammulu yok

gülşahcim hayirli olsun işe baslamissin :)

aysecim canim inşaAllah tez zamanda alirsiniz evinizi

neysem bende kacayim ortaliği topliyim kayinvlideme gidicem..gitmeden ugrarim gene

Veeeee arkadasınız 64 kılo olmuşşşşşşş.Sabah bi cıktım göbek attım sevıncten.Tabı göbek yok ama laf icabı iştezemuszemus

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Canım ya doktor bana pastorize sütle yapma demişti daha doğrusu uzun ömürlü yazıyor ya sütlerin üzerinde uht yazılı olanlarından değilde şu 3 gün ömürlü olanlarından yapabilirmişim

Hiç denemedim akşam okuyayım bakalım

Kesinlikle bende böle bişey düşünüyodum bu arada şaka yapan arkadaşın halt etmiş sen çok güzel bi kadınsın karşıdakini bilemiyorum ama herkes dönsün kendine baksın derim naniknanik

Paylaş yazısı var altta ona tıkla cnm senin profilinede ekleniyo a.s.

Kızlar pc açık ben işe başlar hade bakalım klay gelsin bana:a015:

Kolay gelsin canım

Valla kimbilir arada neler yazıldı ben cevap yazı açtım ama yazana kadar akşam oldu kaydirigubbakcemile3

sibelcim bende 3 günlük sütlerle yapıyordum ama doktor uzun ömürlüler yap artık dedi zaten mayalanınca bişey olmazmış.hergün 3 günlük süt bulmak zor oluyor.

ama bende banu gib,i yoğurt makinası tavsiye ederim taş gibi oluyor hem kızıma hemde bize yoğurt çıkıyor:))

selam geldim kızlar şimdi işten çok yoruluyorum ya gecede kız uyumuyor 100 defa uyanıyorum uyutmaya çalışıyorum mahvoldum takatım kalmadı

bend ebugün kızıma muhallebi yapayım bide çorba yarına ananemize hazır olsun allahtan yemeğim var:)9

selam geldim kızlar şimdi işten çok yoruluyorum ya gecede kız uyumuyor 100 defa uyanıyorum uyutmaya çalışıyorum mahvoldum takatım kalmadı

esracım hoşgeldinnnnnnnnn:1hug: valla anlıyorum seni bende en geç 7 de ayaktayım bazen 6,30 da gece 12 ye kadar zaten bu tempoyla gidersem yataklara düşecem valla az kaldı(

ben kaciyorum kizlar a.s. kayinvalideme gidiyorummm :) öptüm hepinizi kocaman boncuklarida öpün benim için

filizcim firsat bulunca yaz emi merak ettim :)

hadi gittim mucksssss :)

not: msn acilmiyorrrrr sabahtan beri :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…