Herkese Günaydın kızlar,
İki gündür bi türlü fırsat bulup giremedim,şimdi oğluşumu uyuttum azcık bakıyım dedim!
Umarım herşey yolundadır geçmişe pek bakamadım,neler oldu iki günde acaba?
Şu anda gözüme çarpan ilk şey Pınar gelmiş galiba,hoşgeldin Pınarcım!!Herşey yolundaymış sevindim..
Kızlar iki günün en önemli olayı oğlumun pazar günü gündüz deliksiz 3 saat uyuması oldu,bizi öyle bi şaşırttıki inanamadık yanına gidip gidip dinliyorduk eşimle ne oldu bu çocuğa diye..Gerçi biraz aksi bi zamanda yaptı bunuya neyse,tamda annemleri karşılamaya havaalanına gidecektik eşimle,Antalyadan SAmsuna aktarmalı geçtiler burda iki saat bekliceklerdi getirin Dağhanı görelim dediler saat 4 de orda olmamız gerekiyyordu Dağhan saat 3 de uyandı :)) apar topar hazırlanıp gittik,neyse ancak gelmişlerdi zaten,Dağhanı çok büyümüş buldular,bayıldılar,çok iyi oldu görüştüğümüz bende özlemişim annemi babamı iki saatte olsa gördüm

( sonra babam bişeyler yiyelim dedi viaport yakınya oraya gidelim dedik bizde,uçağın kalkmasına yarım saat kala kalktık ordan oğlumda uyudu ordayken,kalktık ama eşim yanlış bi hamleyle ben biliyorum diyerek yanlış yola girdi ve kendimizi tem otoyolunda bulduk :)) gülsemmi ağlasammı bilemiyorum,tabii en yakın çıkış samandıra,zaman yok,bizimki soğuk terler dökmeye başladı,babam olsun oğlum önemli değil hyetişemesekte desede,bizimki öyle bi gazlıyoki varya hayatta öyle hız görmedim ondan,neyse gittik samandıra kavşağında tekrar ankara yolu ve sabiha gökçen ben yetişemedik almazlar artık dedim biz burda bekliyoruz siz gidin nasılsa geri geleceksiniz dedim çünkü saat 7 ye on vardı uçak 07.05 te idi. bekledik bizimkiler gelmedi bide aradılar tamamdır geçtik merak etmeyin diyee...:))ayy en komedi ama..Düştük tekrar yollara bu seferde bizi bi süpriz bekliyordu.otobanda iki üç araba önümüzde yolu kestiler,kaza oldu zannettim bi baktık yollar adam doldu meğer yine ımf karşıtı eylem yapıyolarmış,,lastik filan yaktılar yarım saatte orda bekledik oğlum sıkıldı ama ben nasıl korkuyorum şimdi ortalık karışacak diye,Allahtan polis itfaiye derken yol açıldı da evimize geldik ,macera dolu bi pazar geçirdik yani kızlar...
Oluyor arada böyle terslikler demekki!!
Gülhancım umudum var bizimkiler düzelecek inşallah dünde DAğhan 1.30 saat uyudu oluyomuş demekki

)
Neyse ben şu uyumuşken bi çay içiyim bişeyler atıştırıyım,pc açık yine görüşürüz kızlar...