• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Günaydın Kızlar,

Geçmişi detaylı okuyamadım.Pınar hoşgeldin cıcım.Spora baslanmış hadı katıl kervana sende...

Ferda bu ne hız kızım ben yoruldum valla.Dağhan ada masallah.Düzelıcekmı dersın ya

Ve tüm gece gaz sancısından uyumadı Bora ama nasıl cığlık cığlığa anlatamam.Gece acıle gittik.Kan idrar tahlılleri tekrar yapıldı bakalım bu akşam gidicez doktora.6 AYLIK NERDEYSE KIZLAR YA HALA HUYSUZ HALA GAZLI.Napıcam ne edicem psıkoloğa mı gidicem hıçççççç bilmiyorum.Ağlamaktan yuzum gözün sisti.
Kımsede durmuyor dun annem vardı hep ağladın akşam kayınpederim geldi bir tas corba bile koyamadım.
Sanırım ben deliriyorum.Yerde 5 dakıka durmuyor.

cnm seni o kadar iyi anlıyorumki,dün gece gaz gecesiydi galiba...

gunaydın herkese
bugun kontrolumuz vardı sabah kalktık gıyınıcez benım kuzuların ıkısındede hapsırık bıraz burun hırıltısı ehh yanı dedım dr duydu hasta oldular bıde bugun 6. ay aşılarımız vardı 3 bacaktn bır agızdan eyvah dedım grıp oluyorlar aşıda kalır
neysekı gıttık dr baktı bıraz grıp enfeksıyonu var ama cok yenı henuz dedı aşılara engel degılmış aşılarımız olduk malesef bu aşılarbızde atei yapıyor dr fıtıl koydu sımdı geldık uyuyorlar ama devamlı mızırdanır halde

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Akşam 11 gibi gelebildik eve. Spordan çık, Defnoşu al, eve gel, duş al derken canım çıktı valla. Sabahta zor kalktım kaydirigubbakcemile3

8:30'da kalktık kızımla. Önce onun kahvaltısını yedirdim. Şimdide ben yedim. Tv izliyoruz birlikte. Ay iyi oldu bu bilgisayarın yapıldığı ya. Valla sıkıntıdan kendimi ev işlerine vuruyodum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Helal bacım valla bu tempoya dayanabiliyosun

günaydın kızlar nasılsınız?

Tünaydın canım ancak yazabildim iyiyiz sen nasılsın?

Günaydın Kızlar,

Geçmişi detaylı okuyamadım.Pınar hoşgeldin cıcım.Spora baslanmış hadı katıl kervana sende...

Ferda bu ne hız kızım ben yoruldum valla.Dağhan ada masallah.Düzelıcekmı dersın ya

Ve tüm gece gaz sancısından uyumadı Bora ama nasıl cığlık cığlığa anlatamam.Gece acıle gittik.Kan idrar tahlılleri tekrar yapıldı bakalım bu akşam gidicez doktora.6 AYLIK NERDEYSE KIZLAR YA HALA HUYSUZ HALA GAZLI.Napıcam ne edicem psıkoloğa mı gidicem hıçççççç bilmiyorum.Ağlamaktan yuzum gözün sisti.
Kımsede durmuyor dun annem vardı hep ağladın akşam kayınpederim geldi bir tas corba bile koyamadım.
Allah yardımcın olsun tatlım geçecek ama ne zaman allah bilir
Benim oğlanda geceleri bana kök söktürüyor nedense uyku düzeni allak bullak oldu uykuya dalıyor ama 20 dk bir ağlayarak uyanıyor tekrar salla falan perişan oldum uykusuzluktan doktor kaç saat uyuyor dedi bende 10:30 uyuyor sabah 06:00 da kalkıyor dedim çok az buldu.Erken uyutmaya çalış ne kadar erken uyursa uykusu daha az bölünür ve uzun uyur dedi ama nerde bizimkine hiçbişey işlemiyor.Verilebilecek ilaçlar var uykusuzluk için ama ben önermiyorum iyigeceler çayı ver su yerine dedi.Yağızı oda kesmedi allah yardımcımız olsun mafoldumben

günaydın kızlar ve görüşürüzzzz:))
okula gidicem ben size bakmadan gitmeyim dedim byeee

İyi dersler tatlım

sibelcim günaydın bütün bebeklerde az da olsa huysuzluk var geceleri,çok zor oluyo cidden Dağhanda 9 gibi uyuyor ama bu aralar çok uyanıyor..bi de ben odasınıda ayırmıştım git gel helak oluyorum..:)) senin içinde daha zor çalışıyosun çünkü.Allah hepimizin yardımcısı olsun..:Saruboceq:

sibelcim saolasın canım iyiyim bende.ya uykusuzluk bizdede var canımya inşallah düzelecekler ama zaman var daha.benim kızda belli olmuyor bazen gece çok uyanıyor bazende sabah 6 da .

Günaydın Kızlar,

Canım benim ya bora uslanana kadar seni oldukça yıpratacak sanırım anlaşıldı, ya varya seninde ferdanında kızlar oğluş düzeldi rahatım artık dediği günleri sabırsızlıkla bekliyorum , ben yerinde lsaydım en azından bi terapiye ihtiyacım olurdu gerçekten yorucu bi süreç bide ne kadar evde bayanda olsa boranın tüm yaramazlığı ve yükü senin omuzlarında, kağanında hala gazı var ama çok çok azaldı gazı olunca bide uykusu varsa çok yoruyo, 6. ay dolsun geçer derler ama bilemiyorum...
a.s.

Günaydın cnm iyi çalışmalara.s.
gunaydın herkese
bugun kontrolumuz vardı sabah kalktık gıyınıcez benım kuzuların ıkısındede hapsırık bıraz burun hırıltısı ehh yanı dedım dr duydu hasta oldular bıde bugun 6. ay aşılarımız vardı 3 bacaktn bır agızdan eyvah dedım grıp oluyorlar aşıda kalır
neysekı gıttık dr baktı bıraz grıp enfeksıyonu var ama cok yenı henuz dedı aşılara engel degılmış aşılarımız olduk malesef bu aşılarbızde atei yapıyor dr fıtıl koydu sımdı geldık uyuyorlar ama devamlı mızırdanır halde

Semracım kuzucuklarım hastamı oldu cnm ya geçmiş olsun , aşı olayı gerçekten huzursuz yapıyo bebekleri kağanda aşı vurulduğu gün çk mız mız ve huzursuz oluyo ben calpol veriyorum genelde ağrısını alsın diye
a.s.

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Akşam 11 gibi gelebildik eve. Spordan çık, Defnoşu al, eve gel, duş al derken canım çıktı valla. Sabahta zor kalktım kaydirigubbakcemile3

8:30'da kalktık kızımla. Önce onun kahvaltısını yedirdim. Şimdide ben yedim. Tv izliyoruz birlikte. Ay iyi oldu bu bilgisayarın yapıldığı ya. Valla sıkıntıdan kendimi ev işlerine vuruyodum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Günaydın pınarcım, kız seni okudukça aklım çeliniyo hevesleniyorum he, benimde spor aletlerim var bisiklet dambıl aerobic fitness dans cdleri fln ama depoda hepsi kocise çıkarttırsammı yukarı napsam, daha demin kremalı bisküvi yedim bi paket :(((:çok üzgünüm:
Herkese Günaydın kızlar,
İki gündür bi türlü fırsat bulup giremedim,şimdi oğluşumu uyuttum azcık bakıyım dedim!
Umarım herşey yolundadır geçmişe pek bakamadım,neler oldu iki günde acaba?
Şu anda gözüme çarpan ilk şey Pınar gelmiş galiba,hoşgeldin Pınarcım!!Herşey yolundaymış sevindim..
Kızlar iki günün en önemli olayı oğlumun pazar günü gündüz deliksiz 3 saat uyuması oldu,bizi öyle bi şaşırttıki inanamadık yanına gidip gidip dinliyorduk eşimle ne oldu bu çocuğa diye..Gerçi biraz aksi bi zamanda yaptı bunuya neyse,tamda annemleri karşılamaya havaalanına gidecektik eşimle,Antalyadan SAmsuna aktarmalı geçtiler burda iki saat bekliceklerdi getirin Dağhanı görelim dediler saat 4 de orda olmamız gerekiyyordu Dağhan saat 3 de uyandı :)) apar topar hazırlanıp gittik,neyse ancak gelmişlerdi zaten,Dağhanı çok büyümüş buldular,bayıldılar,çok iyi oldu görüştüğümüz bende özlemişim annemi babamı iki saatte olsa gördüm :(( sonra babam bişeyler yiyelim dedi viaport yakınya oraya gidelim dedik bizde,uçağın kalkmasına yarım saat kala kalktık ordan oğlumda uyudu ordayken,kalktık ama eşim yanlış bi hamleyle ben biliyorum diyerek yanlış yola girdi ve kendimizi tem otoyolunda bulduk :)) gülsemmi ağlasammı bilemiyorum,tabii en yakın çıkış samandıra,zaman yok,bizimki soğuk terler dökmeye başladı,babam olsun oğlum önemli değil hyetişemesekte desede,bizimki öyle bi gazlıyoki varya hayatta öyle hız görmedim ondan,neyse gittik samandıra kavşağında tekrar ankara yolu ve sabiha gökçen ben yetişemedik almazlar artık dedim biz burda bekliyoruz siz gidin nasılsa geri geleceksiniz dedim çünkü saat 7 ye on vardı uçak 07.05 te idi. bekledik bizimkiler gelmedi bide aradılar tamamdır geçtik merak etmeyin diyee...:))ayy en komedi ama..Düştük tekrar yollara bu seferde bizi bi süpriz bekliyordu.otobanda iki üç araba önümüzde yolu kestiler,kaza oldu zannettim bi baktık yollar adam doldu meğer yine ımf karşıtı eylem yapıyolarmış,,lastik filan yaktılar yarım saatte orda bekledik oğlum sıkıldı ama ben nasıl korkuyorum şimdi ortalık karışacak diye,Allahtan polis itfaiye derken yol açıldı da evimize geldik ,macera dolu bi pazar geçirdik yani kızlar...
Oluyor arada böyle terslikler demekki!!
Gülhancım umudum var bizimkiler düzelecek inşallah dünde DAğhan 1.30 saat uyudu oluyomuş demekki ;))
Neyse ben şu uyumuşken bi çay içiyim bişeyler atıştırıyım,pc açık yine görüşürüz kızlar...

Aferim dağhanıma :))) inş. bu bi başlangıç olur ferdacım :))) bide ne hareketli bi pazarmış tüm duygular içiçe :)))a.s.
günaydın kızlar nasılsınız?

Günaydın tülaycımmmmmmm , iyiyiz cnm kağan ağlıyo mızmız 2 gündür anlamadım ne oluyo takip ediyrum bakalım, sen nasılsın selinim nasıl, varmı yeni resmi eklesene
a.s.
kızlar show tv de bebek ilkyardımı anlatılacak bakmanızı tavsiye ederim...

Cnmmm açtım hemen :)))a.s.

Kızlar bu arada bi kaç gündür kağan yine gece 6-7 sefer uyanmaya başladı gaz sancısı var gibi geliyo, pışpışlıyorum kucağımda sallıyorum dalıyo yine...

gunaydınlarrrrrrrrrr
bugun topiğimizi ben acayım esımı ıse gonderdım oglusumda uyudu ben bıraz keyf yapayım cayımıda ısıtayım yıne gelıım

nurtencıgım masallah defne ve duru cok tatlı cıkmıslar

Merhaba cnmmm :))) benim oğluşta uyuyodu ama mırlamaya başladı uyanır birazdan kesin, kız varya sırf senin için telsim hat alıcam he bekle a.s.

Kızlar bu arada bi kaç gündür kağan yine gece 6-7 sefer uyanmaya başladı gaz sancısı var gibi geliyo, pışpışlıyorum kucağımda sallıyorum dalıyo yine...

valla bunların gece uyanmaları meshur oldu sanırım bacum ya benımde nazlı gece 3 olmadan uyumaz oldu
delırtcek yakında bızı dun gece hıc bakmadım uyumusum artık bıde temızlık yapmıştım yorgundum hep babası bakmış gece 3 e kadar uyutamamış ya

Günaydın Kızlar,

bizim gaz sancılarımız 3.ayın sonunda bıttı babuline dıye bıtkısel bı şurup kullandık çok şüküğr baya rahatlatıyodu bıde aksamustlerı banyo yaptırıp her gun duzenlı yağlayıp masaj yapsan belkı yararı olur sabrlı ol öle öle buyuyecekler opuyorumnanaktan

burcu canım iyiyim biz kızımda iyi sabah kahvaltısını ettirip bıraktım geldim:((( canım benim kızda uykusunda sürekli mizıldanıyor.dün hele uykuya daldığında 11 e geliyordu bazen nedense dengesizlikler oluyor.resimler varda canım hep unutuyorum sürekli koşuşturmaca halinde olduğumdan dolayı:(:(

sibelcim günaydın bütün bebeklerde az da olsa huysuzluk var geceleri,çok zor oluyo cidden Dağhanda 9 gibi uyuyor ama bu aralar çok uyanıyor..bi de ben odasınıda ayırmıştım git gel helak oluyorum..:)) senin içinde daha zor çalışıyosun çünkü.Allah hepimizin yardımcısı olsun..:Saruboceq:

Ay neden böyle oluyor nlamıyorum Ferdacım tam biraz büyüdüler rahat edicez derken dahada düzenleri bozuldu

sibelcim saolasın canım iyiyim bende.ya uykusuzluk bizdede var canımya inşallah düzelecekler ama zaman var daha.benim kızda belli olmuyor bazen gece çok uyanıyor bazende sabah 6 da .

Hepimizde var demek nede oluyor acaba ben anlam veremiyorum uyutmaya çalıştımmı kıyamet kopuyor yoksa oyun oynasın istiyor.mafoldumben

Aha bi uykusuz mayıs bebesi daha noluyor hepimize imdatttt akannehir

valla bunların gece uyanmaları meshur oldu sanırım bacum ya benımde nazlı gece 3 olmadan uyumaz oldu
delırtcek yakında bızı dun gece hıc bakmadım uyumusum artık bıde temızlık yapmıştım yorgundum hep babası bakmış gece 3 e kadar uyutamamış ya

Yok yok bunlar ne şikayet olursa olsun hep beraber uyguluyorlar anlaşmışlar heralde kendi aralarında kaydirigubbakcemile3

Burcucummm denk gelemedik bir türlü senle forumda nasılsın?

meraba arkadaşlar yeni bir güne başladık ama ben artık yeni güne mutlu başlamak istiyorum.çok sıkıldım bu hayattan.sadece oğlum için yaşıyorum.

günaydin kizlarrrr a.s.

gulhancim canim ya inşaAllah biran önce düzene girer boracik yaa :( canim bu cocuk belliki açliktan aglamiyor..cunku guzel kilo almiş maşaAllah..gecen gün esim bi arkadasinin cocugundan bahsetti..cocuk günde 2saat uyuyomus..3te yatip 5te kalkiyormus..doktor götürmüşler..cocuk enerjisini harcayamadigi için böyle yapiyormus..fazla enerjiyi ya uykusuz kalarak harcarlarmiş..uykusu gelen fakat enerji fazlaliliği olan cocukta aglarmiş sebepsiz yere..yerde durmuyor dedin ya..belki boracikta enerjisini harcayamiyordur..ona biraz hareket yaptirsan..valla aklima baska bişi gelmiyor :S

cnm ya arada boyle degısıklık yapıyolar bızım gaz problemımız hıc olmadıgı halde recepte bazı geceler cok huzursuz uyuyor ama gecıcı bı durumdur merak etme senvereliniortak

Merhaba cnmmm :))) benim oğluşta uyuyodu ama mırlamaya başladı uyanır birazdan kesin, kız varya sırf senin için telsim hat alıcam he bekle a.s.

cnm benımkıde uyandı emdı halısında oynasıyor sımdı -tatlicadiarzu-
cnm yaa saol bıdenem esım 100 kontor almıs yuklemıyorum 150 olursa heryone 3 dk 1 knt olacak 50 kntr ıstıyorum alsın ben arayacam senı
burcu sen lojmandasın dimi bende lojmandayım tfx tende gorusebılırız aslında

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
buarada benımkıde dun aksam cok sık uyandı aglamay basladı kucagımda sallayınca tekrar uykusuna daldı yatırdım yerıne bende benı özlüyor kokumu duymak ıstedıgı ıcın uyanıyor dıyorum meger cocugun sancısı varmıs ölemı oluyomuş :roflol:

meraba arkadaşlar yeni bir güne başladık ama ben artık yeni güne mutlu başlamak istiyorum.çok sıkıldım bu hayattan.sadece oğlum için yaşıyorum.

üzme kendını hayat hıcbırımıze kolay değil hepımız ırılı ufaklı bı cok zorluk yasıyorus az sabır ve pozıtıf düşünmeyle aşarsın inşallah bol bol dua oku daralınca ıyı gelıcektır emınımopuyorumnanaktan

GünaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnŞeniz hadi hayırlı lsun cnmmm

tşkler tatlim :)

Kızlar selam ben geldiiimmmm :lepi: :lepi: :lepi:

Nihayet bilgisayarım az önce kargo ile servisten geldi :lepi: :lepi: :lepi: Bende hemen size bakayım dedim

Geçmiş yaklaşık 200 sayfa olmuş okumam mümkün değil maalesef :1no2:

Umarım herşey yolundadır CADIARZU

Valla çok özledim sizi a.s.Önemli bişeyler varsa bi kısa özet geçin bakim bana CADIARZU

Bende de annem vardı. Şimdi geçti. Defnoş'umun karnını doyurdum geldim hemen. Kızımın poposu geçti. Ağzıda geçmek üzere ama hala biberon almıyor. Hep kaşık maması ve meyve veriyorum mecburen. Bugün 10 kaşıkta sebze çorbası içti çok şükür. Allah'tan hala sürekli beni emiyor.

Bu arada geçen salı spora başladım. Haftada 4 gün falan akşamları 2,5 saat fitness,plates ve taeboo yapıyorum. Sabah tartıldım. 1 haftada 1200 gr farketmişim. Akşama doğru yarım saat yol gidip kayınvalideme Defnoş'u bırakıyorum. Ordan 40 dk yol gidip spor salonuna varıyorum. Akşam 7 gibi gidip 9,5'da çıkıyorum. Resmen canım çıkıyor. Halit'te önce Defnoşu alıyor. Orda yemeğini yiyor ve beni alıyor. Eve gelince pestilim çıkmış oluyorum ama çok memnunum halimden. Vakit geçiriyorum en azından ve Taeboo ve plates gerçekten çok zevkli.

Çiftliğimi de arkadaşım sağolsun yoluna koymuştu. Bende yeniden devralıyorum hihoyyyt

Ayyyy çok özlemişim valla ya a.s.

hoşgeldin pinarcim a.s. oh süper olmus bu spor işi..Allah kolaylik versin,hevesini arttirsin,kilolar gitsin inşaAllah :)

selamlar kızlarr...

pınarcım h.g gözün aydın kavuşmuşsun pc ne defnoşun iyi olmasınada sevindim umarım ağzının içide düzelir en yakın zamanda...

ya kızlar ben dün sütümü sağıp dolaba koydum netten baktığım kadarıyla 3 4 gün buzdolabında saklanıyormuş..sabah kahvaltıyla karıştırırp veririm dedim ee bi baktım böyle bozuk süt gibi bi tuhaf duruyo bende korktum vermedim çocuğa :(( bir sürü süt gitti yine senağlamasenağlama
sonra gazel e meyve yedirdim koydum oturma odasına bende mutfağa gittim döndüğümde yüzüstü dönmüş ve yediği meyvenin yarısını kusmuştu :çok üzgünüm:

kendime çay aldım gazel altına yaptı hadi altını değiştirim dedim çay buz gibi oldu amannn neyse ya bugune ters başladık anlıcağınız :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canim yaa :) ziyan olmus süt :) neysem bundan sonra atmassin nasilsa ;)

kızlar ben annemdeyim. çok fena grip oldum günlerdir
kızımada bulaşacak valla..

pınarcım hoşgeldin cnm...

geçmiş olsun canim..

canım sana yazayım tarifi

1 su bar.bulgur 1 su bar.yeşil mercimek 2 adet spğan sıvıyağ tuz suü

mercimeği haşlat daha sonra soğanı kavur içine bulguru mercimeği at aha sonra biraz kavrulsunlar sonra tuzunu ve suyunu ekle.normal pilav gibi pişiriliyor canım istersen domates yeşil biberde ekleyebilirsin ben sade yapıyorum.afiyet olsun.

güzel bi tarife benziyorrr ;) rejimden sonra yaparim :D

Kızlar Merhaba,

Yoğun bir günün ardından çok şükür 10 dk sonra mesai bitiyor okudum sürekli ama yazamadım.

Ayşecim hayırlı olsun eviniz güle güle oturun tatlım.

Fulyacım hastaymışsın geçmiş olsun.

Pınarıma ve Semroşuma zayıflama yolunda başarılar darısı en kısa zamanda benimde başıma olsun diyeyim.

Çalışan annelere allah kolaylık versin.

Evde olanlarada bebişlerle allah kuvvet versin diyeyim.

Valla çok geçmişe dalamadım hatırladıklarım bu kadar onun dışında unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar.

Bizde cumartesi oğlumu kontrole götürdük.Gelişimi gayet iyi dedi doktor teyzemiz ama 400 gr aldığımız için idrar tahlili verdik.Çok hareketli bir bebek ve boya gidiyor muhtemelen ama yinede bi bakalım dedi.Egzama çıktı ayrıca bir krem verdi sabah akşam sürücez ayrıca özel bir nemlendirici.Mustelanın banyodan sonra ıslak cilde bakım yapıcaz cildi çok kuruymuş.Tahlil içinde çiş yapacak diye tam 4,5 saat bekledik.Komediydi ama başka zaman 10 kere yapan çocuk çiş yapmadı hastanede.Karma aşımızı olduk.Ateşimizde çıkmadı çok şükür.Mamamızı değiştirdi.Milupa aptamil aldık.Bebelacta 120 cc ancak yiyen çocuk şimdi 150-180 cc yiyor.Kahvaltıya başladık.Kahvaltı mamasına 150 cc biberon maması koyup içine 1 çay kaşığı kadar yumurta sarısı ve yarım kibrit kutusu kadar tuzu alınmış tam yağlı peynir koyuyoruz.Afiyetle yiyor.Pekmezi kahvaltıya karıştırmayacağız sütün içinde özelliğini yitiriyormuş.Meyvesine ekliyoruz 1 tatlı kaşığı.Kavanoz meyvelerini yemiycez artık taze meyve verilecek pütüre alışması için.Çorbasınada kuzu yada koyun kıyması koyulacak 1 köfte büyüklüğünde 4 kez çekilmiş.Çorbayıda azda olsa yemiş bugün.Yoğurdu günlük pastörize sütten mayalamaya başladım taş gibi tuttu.

Böle işte kızlar aslında ek gıdalar sayfasına yazmam lazım ama fırstaım olmayabilir diye buraya yazayım dedim şimdi çıkıyorum hepinize iyi akşmlar evden bakıcam.Öpüldünüz.

gecmis olsun canim..kahvaltinizda hayirli olsun ;) inşaAllah bu ay cok daha güzel kilo alir ;)

kullandim ;)

slm

esencim olur tatlım diyorum ya ne zaman müsait olursanız haber verin yeter..
gülşahçım kızları bana davet ettim ne zmandır konuşuyorduk kısmetse senide beklerim herkesi beklerim buyrun gelin

sibel senide bekliyorum konuşmuştuk fırsat olmadı..

pınarcım hh.g.cnm sporunda hayırlı olsun iyi yapmışsın başlamakla..

BU GÜN ARK. GELDİ KIZI VAR DURU ÇOK TATLI MAŞ. GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK BİRLİKTE ÖZLEMİŞİM..

bunlarda kızlarımız duru ve defne :)))

cok tatlilar maşaAllahhhh :) da bu kıza niye eldiven takiyorlar? cokta küçüğe benzemiyor

Herkese Günaydın kızlar,
İki gündür bi türlü fırsat bulup giremedim,şimdi oğluşumu uyuttum azcık bakıyım dedim!
Umarım herşey yolundadır geçmişe pek bakamadım,neler oldu iki günde acaba?
Şu anda gözüme çarpan ilk şey Pınar gelmiş galiba,hoşgeldin Pınarcım!!Herşey yolundaymış sevindim..
Kızlar iki günün en önemli olayı oğlumun pazar günü gündüz deliksiz 3 saat uyuması oldu,bizi öyle bi şaşırttıki inanamadık yanına gidip gidip dinliyorduk eşimle ne oldu bu çocuğa diye..Gerçi biraz aksi bi zamanda yaptı bunuya neyse,tamda annemleri karşılamaya havaalanına gidecektik eşimle,Antalyadan SAmsuna aktarmalı geçtiler burda iki saat bekliceklerdi getirin Dağhanı görelim dediler saat 4 de orda olmamız gerekiyyordu Dağhan saat 3 de uyandı :)) apar topar hazırlanıp gittik,neyse ancak gelmişlerdi zaten,Dağhanı çok büyümüş buldular,bayıldılar,çok iyi oldu görüştüğümüz bende özlemişim annemi babamı iki saatte olsa gördüm :(( sonra babam bişeyler yiyelim dedi viaport yakınya oraya gidelim dedik bizde,uçağın kalkmasına yarım saat kala kalktık ordan oğlumda uyudu ordayken,kalktık ama eşim yanlış bi hamleyle ben biliyorum diyerek yanlış yola girdi ve kendimizi tem otoyolunda bulduk :)) gülsemmi ağlasammı bilemiyorum,tabii en yakın çıkış samandıra,zaman yok,bizimki soğuk terler dökmeye başladı,babam olsun oğlum önemli değil hyetişemesekte desede,bizimki öyle bi gazlıyoki varya hayatta öyle hız görmedim ondan,neyse gittik samandıra kavşağında tekrar ankara yolu ve sabiha gökçen ben yetişemedik almazlar artık dedim biz burda bekliyoruz siz gidin nasılsa geri geleceksiniz dedim çünkü saat 7 ye on vardı uçak 07.05 te idi. bekledik bizimkiler gelmedi bide aradılar tamamdır geçtik merak etmeyin diyee...:))ayy en komedi ama..Düştük tekrar yollara bu seferde bizi bi süpriz bekliyordu.otobanda iki üç araba önümüzde yolu kestiler,kaza oldu zannettim bi baktık yollar adam doldu meğer yine ımf karşıtı eylem yapıyolarmış,,lastik filan yaktılar yarım saatte orda bekledik oğlum sıkıldı ama ben nasıl korkuyorum şimdi ortalık karışacak diye,Allahtan polis itfaiye derken yol açıldı da evimize geldik ,macera dolu bi pazar geçirdik yani kızlar...
Oluyor arada böyle terslikler demekki!!
Gülhancım umudum var bizimkiler düzelecek inşallah dünde DAğhan 1.30 saat uyudu oluyomuş demekki ;))
Neyse ben şu uyumuşken bi çay içiyim bişeyler atıştırıyım,pc açık yine görüşürüz kızlar...

pek bi hareketli olmus :) neyseki herşey yoluna girmiş ;)

kızlar az once wc ye gıttım bı goremkı hastalanmışım:lepi::lepi::lepi:

bıraz karnım agrıyo ama eskısı gıbı sancımaz ınsallah ee anne olduk okadar geçsin bu agrı demı ama:Saruboceq:

hadi hayirli olsunnn :)

hoşgeldin ve güle güle :) kolay gelsin canim :)

gunaydın herkese

oyy kuzularim aşimi olmus :) şifa olsun inşaAllahh ;) inşaAllah ateşlenmezlerr

selam kızlar nasılsınız benimde keyfim yok bugün nedense

tülaycım nasılsın tatlım selin nasıl duruda öyle geceleri sürekli uyanıyor bende anlamıyorum hepsi aynı demekki

burcu sen nasılsın tatlım kağan nasıl

Back
X