Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heh iyi o zaman bebeklik tüyü gibi bişi heralde, kağanında kulağının üstünde vardı döküldüler, kız kağan hergün dahada zor uyuyo ya, 8çeyrekten 9 çeyreğe kadar salladım anca öyle uyudu, bide eeskiden söylenirdi uyumadan önce bende ninnimi taklt ediyo fln derdim artık söylenmeler kızgınlığa ve sinire bağrınmaya döndü ya, avaz avaz bağırdı bugün uyuturken gözünden uyku akıyo ama uyuyamıyodu sıpa ya
Ya çiftliğimi düzenlemem lazım. Dünden beri ne hediye geldiyse aldım yığdım öyle. Zor geliyo bu saatte. Azcık bakayımda yatayım bari a.s.
Bütün gün sabah kahvaltısı, meyve ve beni emerek idare ed,yordu. Hafta sonu Milupanın armutlu kaşık mamasını aldım öğlenleri vereyim diye onu da yemedi pek. Şimdi tekrar biberona dönerse mamasını yer en azından. Beni emiyor ama yetmeyince huysuzluk ediyor bacım ya :1no2:
Ayyy bayılıyor öyle durmaya çatlak kız makinayı görüncede hemen poz veriyor kaydirigubbakcemile3
Tamam canım bakar eklerim a.s.
Valla canım bizimki çok uzun zamandır sürekli basmak istiyor. En son 4.ayda sormuştum daha erken dedi ama 6 aylık oldu artık. 8. yada 9.ayda yürüyen bebekler var. Belki bizimki de öyle olur :uhm: Zaten sürekli bastırmamaya çalışıyorum ama kucakta falan hep basmak istiyor CADIARZU
Heee iyi canım bak normalmiş demek a.s.
Bizimkid uykusu gelince eeee eee yapıp kendine ninni söylüyor kaydirigubbakcemile3
Valla napim bacım baş edemiyorum artık. Yerde çok değil ama kucakta falan sürekli basıyor :1no2:
Evet ya zordu valla inşallah mamayıda alırsa süper olucak hihoyyyt
Oğluşun uyuduysa sende uyu bak keyfine boşver alkisalkisalkis
uyku sorununu hıc sorma ya delırmek uzereyım oglum erken yatıyor gece 4 kere kalkıyor sabahda 6 da ayakta
kızım daha da beter 1 haftadır 3 olmadan yatmıyor sıyırcam kafayı
Pınar masalah ya ne guzel duruyor.Bora da cok sevıyor ama bizim için biraz erken gibi geliyor.
Oh biberonda almış.Dısarıda kasık zor oluyor valla böyle cok rahat.
Birsooooo kız hastalık stresıdir o gecer hızlıca insallahSen iki cocukla moral oluyorsun bana tparlan cıcım.Oğluslarım cok akıllı benım üzmezler annelerını
Esen canım stres yapma gecıcıdır bu zamana kadar boldu masallah sütün.Nerden anladın kı canım
Nurten hıç bilgim yok canım ama Burcu ya katlıyorum kendı kararı ve 2 turlusude cok zor.Umarım yoktur bırseyı
Semosum gecmış olsun ateslendımı kuzular
gelemedim bugün pek. yeni evimin işleriyle uğraşıyoum bende. yatak dolabı, balkona pimapen filan yapılacak. akşamda misafirim vardı. şimdi de yatıyorum( kociş kızıyo sonra,artık erken yatıcam,onla beraber! bensiz uyuyamıyormuş! :)) yalana bak:mymeka:
gelemedim bugün pek. yeni evimin işleriyle uğraşıyoum bende. yatak dolabı, balkona pimapen filan yapılacak. akşamda misafirim vardı. şimdi de yatıyorum( kociş kızıyo sonra,artık erken yatıcam,onla beraber! bensiz uyuyamıyormuş! :)) yalana bak:mymeka:
pınarcım masallah defnosa yuruyecekk herhalde yakında
bızım drumuza sormustum gecen hafta yanlıs bısey bastırmayın dedı yurutecte kesınlıkle kullanmayın demıstı ama sen druna sor ıstersen yınede
burcumm demek yalnızsın bu gece neyse yarın tum gun bırlıktesın demekkı ben o yuzden nobetlrı sevıyorum
Yok cnm ya maalesef öyle olmuyo, 24 saatlik sayılmıyo diyeymiş, yani 24 saat olunca ertesi gün boş ama sabah 9 gece ertesi sabah 6 gibi bi olay bu nöbetçi subaylığı tam 24 saat dolmuyo ondan tatil değil maalesef...
Kız bide kağan basmıyo, daha doğrusu ben 1-2 sefer fln denedim basmadı, herkes bastırıyo forumda, sorunmu var acaba niye basamadı anlamadm
bırsennn bacım nasılsın duzeldınmı bıraz
topla kendını bacım sen nelerın ustesınden gelıyon arada olur boyle normaldır cok yoruluyorsun kolaymı canım
semra lan maşallah tosunlara senin kız bilem geçmiş bizi
offf yatağa giriyom biri ağlıyo şimdi odadayım
tekrar öksürük musallat oldu yarın doktora gidecem bende alerji var acaba onlardadamı var onu soracam..alerjik yapılar çok hasta olurrrr..lütfen benim gibi olmasınlarr
kocam bugün bana diyoki ....bugün ilkkez bacaklarım titredi işyerinde diyor
çok yoruluyor ...çokkk.....kafayı yiyecem yaaaaa
bırsencım takma kafana bugunlerde gececek allah saglık versınde hersey hallolur ıs dedıgın nekı yorma kendını yavas yavas elınden geldıgı kadarını yap ben tek cocukla senın yaptıgın ısı yapamıyorum
cnm kendıne dıkkat etmelısın senın ılgıne ıhtıyacı olan 2 tane tosbıkın var unutmaa.s.