ferdacım benim belli olmuyor bazen 2 kere bazen 3 kere:) evet ıslak mendilin kenarları keskin ama bende yanına oturuyorum birlikte oynuyoruz yoksa kucak istiyor:)
maşallah hepinize
ben 2010 mayıs annesiyim inşallah bizde sizin gibi paylaşımlarda bulunuruz a.s. a.s.
ferdacım normal olabilir 2 hafta önce benimm kızımda hep çok sık yapıyor hemde sulu ve öyle dolduruyorduki bütün kıyafetlerine çıkıyordu.dokotra götürdük tahlil falan yaptılar temiz çıktı.eğer sümüksü gibi değilse.normal kokusundan farklı kokusu yoksa korkma dedi doktorumuz.1 haftadır 2-3 kere yapıyor ama eskisi gibi sulu değil.
sağol cnma.s.ferdacım normal olabilir 2 hafta önce benimm kızımda hep çok sık yapıyor hemde sulu ve öyle dolduruyorduki bütün kıyafetlerine çıkıyordu.dokotra götürdük tahlil falan yaptılar temiz çıktı.eğer sümüksü gibi değilse.normal kokusundan farklı kokusu yoksa korkma dedi doktorumuz.1 haftadır 2-3 kere yapıyor ama eskisi gibi sulu değil.
Canım sümüksü kaka normal diye duymuştum ben, benim oğlumunda öyle ve feci kokuyor bu günlerde , bir problem olabilirmi ki? akannehir
canım benim dediğim sümüksü kötü kokulu ve koyu yeşil olan kaka hepsi bir aradaysa ishal belirtisi vardır dedi doktorumuz.
Ay kızımın maşallahı var saat 2'den beri uyuyorAz önce uyandı hiç bakmadım geri uyumuş kaydirigubbakcemile3
Bende o arada tüm işlerimi hallettim. Tam yemek yapıcaktım eşim aradı. Akşam kablolu tv'de maç varmış. Oda kayınvalidemlerde var. Oraya gideceğiz. Yemekde yapmıyorum zemuszemus
Eşim yarım saate gelirmiş. O arada bende Defnoş'un eşyalarını hazırlayayım. Yarın spora gideceğim için bu gece orda kalırız artık. Yarın akşam görüşürüz kızlar Öptüm hepinizi ve kuzularınızı a.s.
cerencim resimde çok şeker çıkmışsınız ana oğula.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?