2009 Mayıs Anneleri

GÜlhancım Şu bıcırık kuklalar varya onları benım kız sevdı bıde ben renklı kÜpler aldımm onlarıda sevıyıor gerÇı ayına gÖre deĞıl ama renklı olması ılgısını Çekıyor.

ferdacım benim belli olmuyor bazen 2 kere bazen 3 kere:) evet ıslak mendilin kenarları keskin ama bende yanına oturuyorum birlikte oynuyoruz yoksa kucak istiyor:)

dağhan şimdiye kadar 4 kere yaptı kızlar yaa,normalmi sizce?belkide sık emiyo ondandır!çünkü normalde artık üç saatte bir emse yetermiş ama bizimki isteyince bende dayanamıyorum bir buçuk iki saatte bir emiyo..ondan olabilirmi?bayada sulu yanii!!!CADIARZU

ferdacım normal olabilir 2 hafta önce benimm kızımda hep çok sık yapıyor hemde sulu ve öyle dolduruyorduki bütün kıyafetlerine çıkıyordu.dokotra götürdük tahlil falan yaptılar temiz çıktı.eğer sümüksü gibi değilse.normal kokusundan farklı kokusu yoksa korkma dedi doktorumuz.1 haftadır 2-3 kere yapıyor ama eskisi gibi sulu değil.

maşallah hepinize
ben 2010 mayıs annesiyim inşallah bizde sizin gibi paylaşımlarda bulunuruz a.s. a.s.

kızlar merhaba, herkes iyidir umarım ,
ben bu aralar giremiyorum, iyi uyuyo dedim bir ara herkese o günden beri hiç doğru dürüst uykumuz yok, hem onun hem benim doğal olarak
ben bugün ilk defa mama sandalyesine oturttum, elinede oyuncak verdim güzel oynadı durdu , 5 ayımız bitti 6 ya başlıyoruz erkenmi sizce?
yürütecede günde 5-10 dakika oturtuyorum , bilmiyorum erkenmi? haftaya doktora gitçez,
aaa Esra sizin kontrolünüz ne zaman? aynı güne alalımmı randevu , tanışırız iyi olur

Canım sümüksü kaka normal diye duymuştum ben, benim oğlumunda öyle ve feci kokuyor bu günlerde , bir problem olabilirmi ki? akannehir

sağol cnma.s.

Ay kızımın maşallahı var saat 2'den beri uyuyor Az önce uyandı hiç bakmadım geri uyumuş kaydirigubbakcemile3

Bende o arada tüm işlerimi hallettim. Tam yemek yapıcaktım eşim aradı. Akşam kablolu tv'de maç varmış. Oda kayınvalidemlerde var. Oraya gideceğiz. Yemekde yapmıyorum zemuszemus

Eşim yarım saate gelirmiş. O arada bende Defnoş'un eşyalarını hazırlayayım. Yarın spora gideceğim için bu gece orda kalırız artık. Yarın akşam görüşürüz kızlar Öptüm hepinizi ve kuzularınızı a.s.

iyi akşamlar pınarcım öpüyorum ikinizide...

cerencim resimde çok şeker çıkmışsınız ana oğul a.s.

çok teşekkür ederim banucum.senin prenseslerde çok tatlı çıkmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…