cnm sağol... bu arada ev almıssınız galiba hayırlı olsun tatlım güle güle oturun inşallah...onla geçmiş olsun canım merak etme inş. bu saatten sonra birşeycik olmaz kuzuma.
allah beterinden saklasın kuzucuklarımızı korusun :Saruboceq:
fulyacım çok merak ettim ohhh şükür ki iyiymiş yiyenim Allah korusun yavrularımızı tatlım
Selam Kızlar.....
Ferda iyiyiz işte canım Boranın yaramazlığı dışında tabı.Annem burda bugun sabah 9 a kadar uyudum nasıl iyi geldı anlatamam.Sende attın kendını dışarı ohh hava almışsınız ne guzel.
Fulya gecmış olsun canım ay okurken bıle içim tıtredı.Allahtan yokmuş birseyı.Allah korusun tum bebışler.
Bende dışarı çıkmak istedım ama Bora yenı yıkandı yarın çıkarım artık.Tek almadığım oyun halısı kalmıştı bır ümit onuda alyım dıyorum.Bırde yurutec bakıcam.Dr izin vermıyor ama ben kullanıcam valla.Cok uzun sure tutmam içinde.Enerjıyı atar belkı hareket edınce..
bu arada fulya çok geçmiş olsun arkadaşım,
benim oğlumda bebek hamağından düştü bişey olmadı çok şükür ama o korkuyu unutamam çok ağladım
kızlar bende çıkacağım iyi akşamlar güzel annişler öptüm hepinizi
inşallah aysecim...
banucum güle güle..
kızlar bir ara burda okudum ama kim yazmıstı hatırlayamıyorum su an .
benim kızım bir süredir arada ama sıklıkla ürperir gibi bir an titriyor ..
çişini yaparkenmi acaba diye yazılmıstı burda.
nedir bu nedendir bilen doktora soran var mı acaba kızlar??
slm kızlarrrr nasılsınız..Şeniz
bıkacgundur gıremıyorum yağız cok huysuz cunki:sinifsinif:gecelerı hep bı ıhıltı içinde nedense..bugece 5:30 da uyandı ve sabah 10 akadar cık uumadı..bıyerımı agrıyı anlamadım kakası hala sorun ancak fitille yapıomafoldumbenşimdide uyur uyanık uyutuyom yatırmafoldumbenm 5dk sonra aglıyo......dr agıttık oda ızındeymiş pazartesı gelcekmişş:sinifsinif:
geçmiş bırıkmiştır eminim...bakabılırsem bakarım....herkez ıyı demi kuzucuklarrr...hanı alışwerişe gıtcektık ya en son ogun annemde kaldı yagız bıraz sut sagabıldım meyva falan bırazda mamayla durdurmus annem ama benı aramış durup durup aglamış ve hıc uyumamuşşş..bız ewe gelınce kahkahalar attı kuzum uykusu var uyumaktansa ellerıyle benı sewdı dyrdu yawrum...ozlemiş bellı ılk kez bukadar ayrı kaldık...işe başlayınca işim cokkk zor olck kızlarrrrr yaaaaamafoldumben
Kızlar merhaba oğluşu dr a götürdüm, iyice bi muayene etti her yerine baktı, gayet sağlıklı gözüküyo dediama bikaç gündür çk huzursuz dedim, kilo alımını sordu ayda 1 kg alıyo dedim,emmesini sordu çk iyi dedim sütümde var dedim, tarttı ve şoook 10 günde sadece 100 gr almış kuzucum, dr çok nrmal çk hareketli bi bebeğiniz var dedi,araöğün olarak yğurt ve meyve suyu ver ve emzirmeye devam dedi, önce bi üzüldüm ama sonra düşündüm kendi kendime bebeğim zaten alması gereken annesütünü alıyor bunlar üstüne extra olacak sonuçta sağlıklı bi bebeğim var çk şükür , 18gün erken başlamış olucaz ek gıdaya,
ama kızlar asıl problem ben ölçüleri bilemiyorum siz ne kadar meyve suyu yoğurt veriysunuz hangi meyveleri kullanıyosunuz, ekle birlikte su veriyomusunuz, bide sibel demişti sanırım yoğurt kabız yapıyo diye içine z.yağı konucakmış ne kadar konucak kızlar
Kızlar merhaba oğluşu dr a götürdüm, iyice bi muayene etti her yerine baktı, gayet sağlıklı gözüküyo dediama bikaç gündür çk huzursuz dedim, kilo alımını sordu ayda 1 kg alıyo dedim,emmesini sordu çk iyi dedim sütümde var dedim, tarttı ve şoook 10 günde sadece 100 gr almış kuzucum, dr çok nrmal çk hareketli bi bebeğiniz var dedi,araöğün olarak yğurt ve meyve suyu ver ve emzirmeye devam dedi, önce bi üzüldüm ama sonra düşündüm kendi kendime bebeğim zaten alması gereken annesütünü alıyor bunlar üstüne extra olacak sonuçta sağlıklı bi bebeğim var çk şükür , 18gün erken başlamış olucaz ek gıdaya,
ama kızlar asıl problem ben ölçüleri bilemiyorum siz ne kadar meyve suyu yoğurt veriysunuz hangi meyveleri kullanıyosunuz, ekle birlikte su veriyomusunuz, bide sibel demişti sanırım yoğurt kabız yapıyo diye içine z.yağı konucakmış ne kadar konucak kızlar
canım ben ceren ayşe değilim fulyacım. gerçek adımda ceren.kaydirigubbakcemile3
"cerencim" olan ayşe sanırım.:uhm:
benim oğlumda da oluyor o titreme. hatta arkadaşımın 1 yaşında oğlu var onda da oluyormuş.
fulyacım geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?