götürmedim.. kusma ve dalgınlık varsa götür dedi doktoru.
uyutmadım bu saate kadar saat 10 dan beri.şimdi uyudu
ayy öldüm öldüm dirildim
çok sağolun kızlarr
CANIM SANIRIM SİZ EV ALMIŞTINIZ GÜLE GÜLE OTURUN HAYIRLISIYLA BİZDE GEÇEN YIL ALDIK. EV GERÇEKTEN İNSANA BÜYÜK BİR NİMET. GERÇİ BİZİMKİ KOOPERATİF. YANİ ÖDEMESİ HALA DEVAM EDİYOR AMA EN AZINDAN KENDİ EVİMİZDE OTURUYORUZ VE KENDİ EVİMİZE PARA VERİYORUZ BAŞKASINA BİRİKTİRİP VERMEK ÇOK KÖTÜ OLUYORDU.
ALLAH EN KISA ZAMANDA OLMAYANLARA VERSİN İNŞ.
HIMM CANIM HAYIRLI OLSUN.
EE GİYDİR GÜZEL GÜZEL ANNESİ AMCASININ DÜĞÜNÜYMÜŞ hihoyyyt
Selam Kızlar.....
Ferda iyiyiz işte canım Boranın yaramazlığı dışında tabı.Annem burda bugun sabah 9 a kadar uyudum nasıl iyi geldı anlatamam.Sende attın kendını dışarı ohh hava almışsınız ne guzel.
Fulya gecmış olsun canım ay okurken bıle içim tıtredı.Allahtan yokmuş birseyı.Allah korusun tum bebışler.
Bende dışarı çıkmak istedım ama Bora yenı yıkandı yarın çıkarım artık.Tek almadığım oyun halısı kalmıştı bır ümit onuda alyım dıyorum.Bırde yurutec bakıcam.Dr izin vermıyor ama ben kullanıcam valla.Cok uzun sure tutmam içinde.Enerjıyı atar belkı hareket edınce..
merhaba canım hoşgeldin nasılsın? güzel prensesin bugün nasıl bakalım?
Valla cnm boşuna para verme dicem ama içinde kalmasın al bide onu dene ama pahalı bişey alma bence hepsi aynı...ben bugün halının üzerine iki kat polar serdim saldım dağhanı kısıtlamadım yani oyun halısıyla böyle daha iyi geldi sanki ikimizde yatıp yuvarlanıyoruz... zemuszemus o kadar oyunck varken benimki ıslak mendil paketini kemiriyoo..hemde ne iştahla:sinifsinif:
canım niye ayıp olsun hayatım. 166 metrekare, 67.000 TL'ye aldık.a.sAyşecim kolay gelsin cnm bu arada sorması ayıp kaça aldınız evi?
Fulyacım geçmiş olsun cnm,
Burcu ne yaptı acaba?
evet canım ev aldık sağolasın. bizimki kooperatif değil ama bizde bir miktar kerdi çekecez, bikaç yıl onu ödeyecez. olsun,kira vermeyecez ya artık, öderiz:))CANIM SANIRIM SİZ EV ALMIŞTINIZ GÜLE GÜLE OTURUN HAYIRLISIYLA BİZDE GEÇEN YIL ALDIK. EV GERÇEKTEN İNSANA BÜYÜK BİR NİMET. GERÇİ BİZİMKİ KOOPERATİF. YANİ ÖDEMESİ HALA DEVAM EDİYOR AMA EN AZINDAN KENDİ EVİMİZDE OTURUYORUZ VE KENDİ EVİMİZE PARA VERİYORUZ BAŞKASINA BİRİKTİRİP VERMEK ÇOK KÖTÜ OLUYORDU.
ALLAH EN KISA ZAMANDA OLMAYANLARA VERSİN İNŞ.
HIMM CANIM HAYIRLI OLSUN.
EE GİYDİR GÜZEL GÜZEL ANNESİ AMCASININ DÜĞÜNÜYMÜŞ hihoyyyt
aynen cerencim ben hala alışamadım valla kuzucum az önce aradımda sesi geliyordu oyun oynuyormuş kendi kendine:))
ben sevgilimi çok özledim kızlar yaaaa senağlama
Nurten kıtap sormuşsun canım (epsilon yayınlarının Bebeğinizin ilk yılında sızı neler beklıyor) süper bir kıtap tavsiye ederim canım.
Herkezde bir spor telaşı baslamış.Hadı hayılısı fıt mayıs annelerı olucaz bu gıdışle....
Ferda bızdede battanıye serili salonun ortasında ama illa bende yanında olucam.Ya almasammı tıny love kızlar memnundu dıye duşundum care işte.Zaten yeğenımınde var evde oyuncaklar cıkmıyor yerinden diye kızıyor onlara.Offf çaresızlık almıyayım barı.Zaten yurutec ve mama sandalyesı alıcaz daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?