sağol canım benim iyiyim tatlım fıstıklar iyidir umarım.?
benim paşamı görseniz dün işten gittim beni bir yalıyor ağzımı yüzümü nasıl kafamı tutup sarılıyor sormayın yaaaaa senağlama senağlama
sağol canım benim iyiyim tatlım fıstıklar iyidir umarım.?
benim paşamı görseniz dün işten gittim beni bir yalıyor ağzımı yüzümü nasıl kafamı tutup sarılıyor sormayın yaaaaa senağlama senağlama
yok be seni burda en iyi anlayacak olanlar biziz canım..
bende öyle olmuştum hala birşeyleri ağzına verdiğimde böyle damağını bastıra bastıra yiyorya ölüyorum ona.
hele yoğurdu kaşık kaşık veriyorum bir yutuyor maşallaho yedikçe ben yemiş gibi oluyorum
Günaydınlar Herkese,
Herkes gibi bendede uykusuzluk sorunu var gece sadece 4-6 arası uyuyabildim.2 saatlik uykuyla işe geldim gözlerim açık uyuyorum resmen.
Ne dişmiş çıkmak bilmiyor yaaaa.Dentinox sürdüm dün akşam uyuyacağı zaman.Fayda etmedi o kadar ağladıki paranox fitilde attım sonunda bayıldı artık.Bu haftasonu anneme gidiyoruz kalmaya çünkü ben biraz daha uyumazsam hasta olucam gözlerimin altı morardı resmen.
Babam onları alacak öğlen bende işten çıkınca gidicem.Gerçi bebekle biryere kalmaya gitmek mesele.O kadar eşyayı taşı bide.
Esencim çok geçmiş olsun tatlım bide bu halde iş yapacaksın allah yardımcın olsun.
Gülhancım valla süpersin ben bu iş ve bebek temposundan inan spora vakit ayıramıyorum ama en kısa zamanda bişeyler yapmam lazım o kesin.
Günaydınlar Herkese,
Herkes gibi bendede uykusuzluk sorunu var gece sadece 4-6 arası uyuyabildim.2 saatlik uykuyla işe geldim gözlerim açık uyuyorum resmen.
Ne dişmiş çıkmak bilmiyor yaaaa.Dentinox sürdüm dün akşam uyuyacağı zaman.Fayda etmedi o kadar ağladıki paranox fitilde attım sonunda bayıldı artık.Bu haftasonu anneme gidiyoruz kalmaya çünkü ben biraz daha uyumazsam hasta olucam gözlerimin altı morardı resmen.
Babam onları alacak öğlen bende işten çıkınca gidicem.Gerçi bebekle biryere kalmaya gitmek mesele.O kadar eşyayı taşı bide.
Esencim çok geçmiş olsun tatlım bide bu halde iş yapacaksın allah yardımcın olsun.
Gülhancım valla süpersin ben bu iş ve bebek temposundan inan spora vakit ayıramıyorum ama en kısa zamanda bişeyler yapmam lazım o kesin.
kıyamam yaaaaaa yerim yerim ben o paşayı özlüyordur annesi fıstıklar iyi çok şükür teyzesi:))
sibelcim günaydın canım çalışan anne olmak zor bitanem bende çok uykusuzum mafoldumben
Burcum heyecanlı olman çok normal ben hala yeni birşey verdiğimde bi komik hal alıyorum.
Cerencim özledim vallahi nezamandır görüşemiyoruz.Çalışan anne olmak ne kadar zormuş dimi benim kuzumda eve gidince çıldırıyor resmen napacağını şaşırıyor.Aynen yüzüme yapışıyor boynuma sarılıyor bir görceksin.
Burcum heyecanlı olman çok normal ben hala yeni birşey verdiğimde bi komik hal alıyorum.
Cerencim özledim vallahi nezamandır görüşemiyoruz.Çalışan anne olmak ne kadar zormuş dimi benim kuzumda eve gidince çıldırıyor resmen napacağını şaşırıyor.Aynen yüzüme yapışıyor boynuma sarılıyor bir görceksin.
Canım benim yaaa, üzülme kız sen böyle diyince ben fena oluyorum...:gitme:
a.s. vereyim bakalım sonucu söylicem
Ayy cnm Allah klaylık versin inş. zor bi dönem, dr baktı kağanın ağzına görünürde bişi yok dedi
Heh aferin size sonunda ağlattınız beni:a015:
Annem bakıyor tatlım o yüzdne aklım hiç kalmıyor birde o olmasaydı hepten dellenirdim gün içerisinde.
günaydin hatunlar a.s. hayirli cumalarrr a.s.
yahu durun be ne agliyorsunuzlmaz: bakin ne güzel işiniz var..bu zamanda işsiz olan,ac olan acikta olan o kadar kişi var..kimse keyfinden cocugunu birakmiyor..duygusal tarafindan bakmayin hemen..bunu düşünmek sizi üzmekten baska bi işe yaramaz..güzel taraflarini görün..boncuklarinizi düşünün..cok sukur iyiki varlar :)
gulhan hanim gulhan hanimmmsenin 8 kilon varsa benimde 11 kilocukum var hedefim 65 valla
burcucum hadi bakalim meymeee saati geliyorrrr :) hazirmisinnn
birsen nerde yahu?
aysuncum erken kalkmişin :) 2.cocuğu ancaaa 4-5 sene sonra düşünüyorum nasipse :)
haklısın tubacım herşey onlar için allah bize güç kuvvet versin.
Ayşecim alışılıyor canım ya herşeye alışılıyorda zaman alabiliyor biraz.
Birsenle dün konuştum ben pek keyfi yerinde dedğildi.çok yorgun ve bitkin çocuklar gece hiç uyumuyormuş.oda tabi biri uyanıp bir uyuyunca hiç dinlenme fırsatı bulamamış.tabi sinirleri laçka.bugün tekrar arıycam selamınızı sölerim
günayyddınnnnnopuyorumnanaktankaçgündür ilk defa sabah gelebiliyorumakannehir
bugün öğle yemeğine gelmeyecek eşim,cuma ya namaz var diye. ondan rahatım. accuk takılıp öyle gidicem işe güce.
çalışan anneler, sizi okudukça 3 ay sonraki halimi düşünüyorummafoldumben bide banimkine bakıcı bakacak,annemde yokmafoldumbenmafoldumben Allah bebişlerimizin ve bizim yardımcımız olsun:Saruboceq:
selam canım nasılsın
Haklısın Tubacım herşey onlar için allah bize güç kuvvet versin.
Ayşecim alışılıyor canım ya herşeye alışılıyorda zaman alabiliyor biraz.
Birsenle dün konuştum ben pek keyfi yerinde dedğildi.Çok yorgun ve bitkin çocuklar gece hiç uyumuyormuş.Oda tabi biri uyanıp bir uyuyunca hiç dinlenme fırsatı bulamamış.Tabi sinirleri laçka.Bugün tekrar arıycam selamınızı sölerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?