2009 Mayıs Anneleri

yemek,bulaşık, çamaşır, Melih Kaan'ın çorbası,meyve suyu derken bu saat oldu işte:))
yeni çorbamızın tarifi ek gıda başlığındaşakkıdı

biz geldik selam kızlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

6.ay aşımızı olduk sabah yavrum çok ağladı ya senağlamasenağlamabacaktan 3 tane yapıldı 2 damlada ağızdan gelir gelmez paranox fitil verdim inş ateşi çıkmaz :1no2:
kaç gündür zaten huysuzdu sabahtan beri iyice huysuzlaştı :1no2:

yarında arkadaşımın nişanı var benim mutlaka gitmem lazım çok sevdiğim ve eski bi arkadaşım ama şu grip olayları vs. yüzünden Gazel'i salona sokmak istemiyorum bakalım belki babasına bırakırım 2 saat bende kardeşimle gider dönerim mafoldumben

kızz burcu,meyvelerin lekesi çıkmıyor önlüklerden,sana tavsiye plastik önlük kullan:))

Sağol cnmmm :)))
a.s.a.s.

sağol cnm,sizinde ek gıdanız hayırlı olsun şekerima.s.

Sağl cnmmm :)))

a.s.a.s.

Cnm aşınızı atlatmışsınız inş ateşi çıkmaz kuzumun, bencede kızı götürme sen git cnm

Biz dışarı çıktık geldik.Borayı bıraz paka göturdum hava aldı mıs gibi.Sonra oyuncakcıya gıttık yenı şeyler aldım.Bora bı ara uydu bende salatamı ve kahvemı içtım.Geldık evımıze yıkandık ana oğul şımdı uyutuyorum Borayı.

Fisher prıce ın eğitici masalcı tırtılını aldık.Ay çok guzel sayfayı cevırınce yazan sarkıları söyluyor.Boranında şimd,lik cok hoşuna gıttı.Birde renklı cıngırak aldım bır iki tane.Ninni cd sı de aldık umarım sever hepsını.Ay cok guzel bıtane emekleme oyuncağı vardı ama abartmak istemedim.Haftasonun babişko alır onuda.

Burcu masallah kağana umarım hıçbirseyı yadırgamadan yer.
Bu arada Bırsenle konuştum.Kayınvalıdesi ve halası gelmış.Sesı ıyıydı tabı cocuklar uyumayınca uykusuz ve yorgun kalmış.

Ferda yakın olsak gelirdım valla canım iki yaramaz napıcaktı bakalım.

Hulya geçmış olsun canım.Ay sakın göturme nışana salgın her yer babası baksın bıraz.

saolun kızlar şükür atlattıkta biraz ateşi var şu an..calpol vercem birazdan ...Allahtan 1 yaşına kadar artık aşı falan yokk geriyo valla bu aşı olayı beni (

ya hiç sormayın zaten şu salgın yüzünden farkındaysanız eve tıkılıpş kaldım 1 aydır (acayip tırsıyom hee gecen haftada bi düğün vardı gitmedim sırf bu yüzden...neyse ya Allah sağlık versin önemli olan o biz yıllarca evdede kalsak sorun değil bu saatten sonra :)

burcum sizinde ek gıda hayırlı olsun kaan akıllı bebek annesini üzmez inş bizim yaramazlar gibi :)

gülhancım bora da inş gece uykularına öyle dvm eder...

merhaba arkadaşlar bebişler ve sizler umarım iyisinizdir.aşı olan bebişlere geçmiş olsun.kızlıar size birşey sorucam hoppala alan veya almayı düşünen var mı? ben internetten baktımda çokhoşuma gitti sizler ne dersiniz bu konuda?fisfisfis

geçmiş olsun gazelime! inşallah ateş de çıkmaz,atlattınız bunuda:)
haftaya bizimde düğünümüz var. ama ben mecbur götürecem oğlumu. amcasının düğünü çünkü. bırakabileceğim herkes düğünde olacak( Allah'a emanet yavrularımız:Saruboceq:

Kızlar kağan deli gibi kustu yine ya.. tıkandı... deli gibi ağladı şimdi uyuyo yine kusarsa diye başında bekliyorum...

kızlar bende mail adresi olan bikaç arkadaşa bir anne-bebek dergisi abonelik formu gönderdim. onu doldurup üye olabilirmisiniz lütfen??? sizde bi kaç arkadaş davet ederseniz üye olduktan sonra, süpriz hediyeler varmışsengözlerimebaksanab

heralde hülya,sibel,birsen ve pınardı davet gönderdiklerima.s.

sorma canım ya surda 13 gun kaldı....bakalım sıbelınde dedıı gıbı aglaya aglaya alışcaz baska care yokkk..

hepsı bırden bı hal olıuyo kuzucukların yaaa...hepsıde huysuz bu aralarrr nıekı acaba...

Günaydın Kızlar,

Biz yıne cok guzel uyuduk bu gece 7 de uyandık.Simdi kahvaltımı yapıcam tabı kucakta Borayla.Sonra spora gıdecem.Havada cok guzel sonra ne yapsam kı acaba

kıs maşallah de oglana nazar etcen..benı sen bırakıyon heee yalnızzz uslanıo senın oglan..:))aman uslansıınn saka bıyana..

hepsı huysuz sıbellcım yaaa noluo kuzucuklara diş falnmı gelıo acaba yaaaa..inşallah cıkar yagızın dişlerı hemencıkte huys8uzluu kalmaz bızımkının sebebını bıle bımıoz daha pzrt dr a gıtcezzz bakalım...

FULYA canım gecmişolsun nasıl kuzucuk...
BURCU yarasın kagana sewdı demek meyveyı ıı hadı kıs elma wermeseydın keske kabız yapıomus elme armut sıyah erık falan ver yafsss...
BANU cum paylaszımlar için cok saoll ısabet oolmusss

bugun mısafırım vardı işyerınden kızlarrrrr ...10 aylık bı ogluş daha vardı bıde hamiş arkadas hamış olanın gozu korktu yafssss...ogluş haa mızmız zor uyuttum gene

selam kızlar nasılsınız
burcu Kağan'ıma maşallah
zeynep'in dişi hayırlı olsun
şu düğün konusunda götürmeyin derim çocukları bi kere götürdüm azıcık kaldım ama hasta oldu yavrum

geçmiş olsun diilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
bugün Ahseni anneme götürdüm mis gibi sahil havası almışlar anneciğim saolsun yarın için kuru dolma yapmış börek yapmış bende şimdi tavuk göğsü yapıcam yarında patates salatası tamamdırr
temizliğe de eşim yardım edicek o süpürecek ben silicem banyoları da paylaşıcaz oh içim rahat ettiiiii
eee siz de nevar ne yok iyisiniz di mii

saol cnm iyi dileğin için ama malesef ateşi çıktı gazelin senağlama

Kızlar kağan deli gibi kustu yine ya.. tıkandı... deli gibi ağladı şimdi uyuyo yine kusarsa diye başında bekliyorum...

ayy kıyamammm yaa mrk etme cnm tekrar kusmaz inş :Saruboceq:

tamam cnm bakıcam birazdan Şeniz

gazel e babası bakıcak cnm Şeniz

...

akannehir

kızlar az önce gazele calpol vercem dedim ya tam çay kaşığıyla ağzına koydu ve sabahtan beri bütün yediklerini bir kerede çıkardı ama yerdeki battaniye yastık onun üstü başı benim desen heryerim kusmuk oldu ( bi anda elim ayağıma dolandı bide yavrum tıkandı hemen soydum heryerini ıslak bezle sildim çünkü aşılı olduğu için yıkasammı yıkamasam mı o anda karar veremedim (

neyse tam giydirdim babası geldi hemen dr a götürelim falan dedi bende ne gerek var dr da ateş düşürücü verip eve göndercek dedim...Gazele o baktı oarada ben yemek yaptım yedik ama bogazımdan hiç geçmedi yine fitil verdim ateşi düşsün diye bekliyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…