Günaydın Kızlar,
Biz yıne cok guzel uyuduk bu gece 7 de uyandık.Simdi kahvaltımı yapıcam tabı kucakta Borayla.Sonra spora gıdecem.Havada cok guzel sonra ne yapsam kı acaba
burcucum ek gidalara gecmissin..hayirli olsun tatlim :) ama bence yogurdun içine zeytinyagi koyma..cünkü kagan anne sütünü cokca aliyor..bagirsaklarinda bi problem olmaz muhtemelenboşu boşuna cocugun agiz tadini bozma bence ikisine birden basla..ceyrek elma ve 3-5 kaşik yogurtla..elmayi sabah ile ögle arasi,yogurduda 4-5 gibi ver..ki düzeni şimdiden olussun tatlim kilosuna da hiç takilma..anne sütü cok besleyici..ama bazi yönlerden eksik kaliyor bi süre sonra..adi üstünde ek gidalara baslaniyor maşaAllah zaten 5.5 ay aldi tam anne sütü aldi inşaAllah ayi dolmadan gereken kilosunu alicaktir tatlim
Ay yatmadan yazayım
Tubacım hadi benı yakala ne istersen benden söz alıcam sana heheheheheh
Özlem özel birşey yapmıyorum canım.Sabah bildiğin dıet kahvaltı domates peynır salatalık ve 1 dilim cavdar yada tam buğday ekmeği sekersız cay aralarda yesıl elma ve yesıl cay acıkırsam salata az yağlı akşam evde ne varsa 8 yemek kasığı yanına salata cacık ama tatlı hıç yemıyorum.Haftada 3 gunde power plate yapıyorum 15 dakıka 2 gunde 40 dak yuruyuş.Beyaz ekmeğin kokusunu bıle unuttum.
Gecen gun 2 sekerpare yedım vıcdan azabı cektim resmen işte böyle cıcım ama daha gitmesi gereken 8 kılocuk var
fulyacım geçmiş olsun güzelim ya okuyunca çok üzüldümm büyüdükçe daha da zorlaşıyor yaramazlarr
benim cumartesi misafirim gelecek temizlikçi alıcaktım o da doluymuş iş başa düştü ama nasıl yetiştiricem bilmiyorum evim aldı başını gidiyor
okul da var poffffffffffffffffff
Ahseni uyuttum şimdi bende yatıyorum sabah dr a gidicem orta kulak iltihabına doğru gidiyormuş kulağım ilaçta kullanamıyorum bakalım damlayla geçmiş mi
yarın akşamda temizlik yapıcam gelemeyebilirim herkesi öpüyorumm
herkese günaydınnnnn
herkes iyidir umarım arkadaşlar kuzucuklarınızla sizlere güzel bir cuma diliyorummmm
cumanız mübarek olsunopuyorumnanaktan
gunaydın hanımlarrra.s.
ayy daha kendıme gelemedım oglum gece cok huzursuzdu 2 saatte bır kalktı uyuyamadı hemen yavrum ne derdı vardı anlayamadım ates falanda olmayınca hastalıgıda anlasılmıyorkı bır derdını anlatabılse kuzucugum
cerencım gunaydın fıstıgım a.s.
esencım gesmıs olsun dıkkat et kotu olur kulak ıltıhabı:1hug:
burcu tatlım sımdı okudum hayırlı olsun ek gıdaya gecısınızkaydirigubbakcemile2
gor bak sen benden once oturtursun ek gıda duzenını kaydirigubbakcemile2
senınde 6 ay oldu baslaman ıyı olcak cnm
kaganımızda degısık seylerın tadına baksıın artık
cnm bu arada dısle ılgılı bısey dedımı
100gr almasıda artık normal o kadar haraketlılerkı nasıl kılo alsın bu mınık canavarlar bızımkıde aynen kagan gıbı cok haraketlı
Gunaydın Aysun,Burcu ve Banucum,
Hava super aysun Borayı alıp belki parka gıderız.Ne ikincisi kız allah korusun.
Burcu sağol canım.Kız senınde dibinde spor salaonu varmış.Hala ne oturuyosun evde.Esın 1 saat bakıversın işte.
Banucum nasılsın
gunaydın kızlarrrr
burcu canım hayırlı olsun ek gıdaya geçişiniz kılosunu kafana takma hiç,gayet normal anne sütüyle beslenen bı bebekte 100gr ee bıde hareketlı dıyosun benım kızda aynı cok kılolu degıl her gören aa pek bı zayıf dıyo kendını bılmez ınsan cok olunca pıyasadaklava: neysekı ben takmıyorum anne sutuyle beslenıyo dıye ben babymıx verıyorum yogurdu daha mayalamadım hic ama pastorıze sutle mayalanması gerektıgını bılıyorum 5 çay kasığından fazla yedıremıyorum ama senınkıde hemen alısamaz baya ugrasacan sımdıden kolay gelsın canım
burcu hayırlı olsun ek gıdanız canım bizde başladık hiç üzülme bizimki yoğurdu çok seviyor hergün yiyor mutlaka. birde bak artık suda ver kağana. ek gıdaya başladığın için su ister çocuk. bizim dr hazır suyu kaynatıp içirin diyor. mamasını filanda bu sudan yapıyoruz.her öğünden sonrada su veriyorum nasıl içiyor.
cerencim günaydın tatlım nasılsın
:))Sağol cnmm :)) bende bu su işini merak ediyodum söylediğin iyi oldu, kız belki saçma gelicek ama içim kıpır kıpır oldu be heyecan yaptım :)))kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?