2009 Mayıs Anneleri

bir derdim var:( ama diyorum ya konuşamıyorum konuşamıyorum
ağır geldi sanırım çalışmak çocuk ev dağınık bir kocaa

ay canım ya üzme kendini hepimizin başında.bende çalışıyorum eve git yemek yap filan yorgunluğumu bile atmaya vaktim olmuyor. eve giriyorum 1 dk. bile oturamıyorum.
eşinlede konuş istersen bu konuyu çünkü içine attıkça kendine edersin ve hiçbirşeye çare bulamazsın..konuşmayı dene bence..

kızlar bu arada eşim unutmadi cok sukur :D valla acaip hazirlamiştim kendimi :D söyleyecegim laflara kadar :D hatta bi ara okadar kaptirdimki kendimi lazanya yapicaktim ondan bile vazgectim :DDD sonra amannn tuba dedim sacmalama..kur güzelce sofrani :D hatirlamassa firlatabilcegin bişi olsun elinde :Pp

neyseki hatirlamiş..hemde ne hatirlamaaa :D 2ğ3 hafta önce puma bi spor ayakkabi begenmiştim..onu almiş :)) bide serrosun eşyalari için rebook canta almiş pembiş pembiş :D o cantayida begenmiştim :D ama beni asil mutlu eden dikkatli davranmasi oldu..yani önceden begendiğim istedigim şeyleri almiş olmasina sevindim :) maşaAllahhhh diyim şom agzimi açmiyimde odun modun olmasin :DDDD

neysem artik yatak vakti gözlerim kapaniyor..inşaAllah bu kızce gene 5 te uyanmaz :)

mucksss hepinizeee a.s.

ohhhh ne mutlu canım sevindim senin adına canımm

Kızlar ya kaç gündürde berke hasta. aslında çocukta hiçbirşey yok görünürde ateş halsizlik filan sürekli gülüyor oynuyor ama sürekli 2 saatte bir çiş yapıyor. bende dün değil önceki gün doktora götürdüm kan aldılar çiş tahlililine baktılar enfeksiyon varmış. enfeksiyondan dolayı çiş yapıyormuş.ama abartmıyorum tam 2 saat doluyor hadi çiş akşama kadar sürekli böyle. gidip gelip su meyve suyu filan veriyoruz vücut susuz kalmasın diye. zaten doktorada sorduk susuzluk varmı vücutta diye çok şükür yokmuş. zaten doktor o yaptıkça siz sıvıyla telafi ederseniz birşey olmaz dedi. antibiyotik yazdı bir tanede daha şurup ve birde reflor yazdı. dün yine yapmış ama 3-4 saatte bire düşmüş şükür. ama yinede hala devam ediyor. artık o çiş yaptıkça sinirlerim bozuluyor.bakalım ilaçlara devam ediyoruz. inşallah bugün daha az yapar. yine devam ederse tekrar götürürüm herhalde doktora..

Selamlar Kizlar,

Öncelikle tesekkürler moral veren herkese. Biz asimizi atlattik ama korkudan resmen öldüm. Su anda henüz ates cikmadi ama geceden korkuyorum, fitil verecegim cikarsa...Calpol vermedi doktor bize hic, burada var mi bilmiyorumda...Aralarda Doruk öksürüyordu, tedirgindim onu sordum, "cigerleri temiz, korkma" dedi. Kulaklarinida kontrol etti, cekistiriyordu bazen uyurken. Kulaklarda da birsey cikmadi. "Bakmisken, birde dislerine bakin" dedim. Doruk agzini kilitledi, tükürdü falan. Tam bakamadi ama birsey yok henüz. Jel yazdi. Ama hemsiresi o söyledigi jelin yerine, Demir hapini yazmis. Ahmak midir nedir, her seferinde bir vukaati var. Eczanede farkettim ve onun yüzünden jeli parayla almak zorunda kaldim. Ve "Domuz gribi asisi yaptiracak misiniz, 6 aydan sonra yaptirabilirsiniz" dedi. Istersek bize de yapabilir misiz. Acikcasi kararsiz kaldik. Benim doktora gittik sonra. Tansiyonum ortalama olarak 130/70 cikti. Simdilik tedirginlik gerektirecek bir durum yok...

Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim a.s. İnşallah ateşi gece çıkmamıştır kuzunun a.s.

ben geldim ayy bizim meydanla aramızda 20 dk yol var o kadar yolu yürüdüm minibüs beklemeyim dedim...çocuklara badi baktım bulamadım boğazlı badi yok yanii
sonra turkcell bayine gittim ...hattımı faturalıya çevirecem ama olmadı ya sistem bozukmuş..dünde olmadı bu bana bi işaretmi yaa....neyse yapacam dedi çocuk bakalım kağıtları aldı inş. yapar...tlf aldım...

oradan çıktım bizim buarada bi yer var kızlar çok ucuza satıyor mamaları aptamil 1 250 gr 16 küsür ki biz 38 bile alıyorduk
bebelac 2 5.8 orada 5.5 aldım sabah kahvaltısı felan 6.15 orada 5.5 eğer dediğim gibi 10 - 15 paket alırsam 5 den veririm dedi...oradan alacam aylık mamalarımızı ....
bezlerde uygun sanırım 64 lü mofix aktif 4 numara 12 tl pirima ise 21 tl

ekonomik bişey çıkmış 132 tane aktif bebe 4 numara 37,5 dedi....

ayyy mama uygun ya bez o kadar koymaz ...mamaları oradan alacam valla....bu ay böle geçsin...

oradanda markette uğradım bi güsel yağmur yedim şakır şakır ....ayaklarıma karasu indi...ama alışverişi özlemişimmm ...bide eve gelince annem surat yapmasaa

heee şoka gittim çok güse meyve kapları plastik ama kaliteli bişey 1 tl ondan aldım....böle küçük sepet gibi bişey yapmışlar plastik ondan aldım evdeki şarjları koydum ...
bide oğulcanlarıma iki araba aldım kokuluymuş yıkadım kırlmayacak bişey 4 tl den çok güsel anlamazlar ama renkli dikkat çeker ......şincik yemek hazırayacam....sonra ya yaprak dökümüne bağanacam yada koşu ....yemek erken biterse dizeye kadar koşu yapacam.....öptümmmm siziii

Ohhh güle güle kullanın tatlım. Bu arada ne güzel ucuz bi yermiş orası öyle mamalar falan ya zemuszemus

selam kızlar nasılsınız ben çok yoğunum bu arlar başımı kaşıyacak vaktim yok
çok yorgunum senenin yorgunluğu daha şimdiden çöktü üzerime
aman yaaaa psikolojimde hiç iyi değil niye böyleyim ben yaa sorunum var kızlar
konuşmak istiyorum konuşamıyourm bağırmak istiyorum bağıramıyorum
Allah hayırlı olanı versin içimize inşirah versin inşallah ne diyimm

Ay canım benim ne oldu tatlım ya :çok üzgünüm: Konuşmak istersen her zaman burdayız biliyorsun üzme kendini ne olur a.s.

kızlar bu arada eşim unutmadi cok sukur :D valla acaip hazirlamiştim kendimi :D söyleyecegim laflara kadar :D hatta bi ara okadar kaptirdimki kendimi lazanya yapicaktim ondan bile vazgectim :DDD sonra amannn tuba dedim sacmalama..kur güzelce sofrani :D hatirlamassa firlatabilcegin bişi olsun elinde :Pp

neyseki hatirlamiş..hemde ne hatirlamaaa :D 2ğ3 hafta önce puma bi spor ayakkabi begenmiştim..onu almiş :)) bide serrosun eşyalari için rebook canta almiş pembiş pembiş :D o cantayida begenmiştim :D ama beni asil mutlu eden dikkatli davranmasi oldu..yani önceden begendiğim istedigim şeyleri almiş olmasina sevindim :) maşaAllahhhh diyim şom agzimi açmiyimde odun modun olmasin :DDDD

neysem artik yatak vakti gözlerim kapaniyor..inşaAllah bu kızce gene 5 te uyanmaz :)

mucksss hepinizeee a.s.

Hadi gözün aydın canım çok sevindim eşinin hem unutmamasına hemde özenli davranmasına a.s. Cicilerinizde güle güle kullanın inşallah a.s.

Kızlar ya kaç gündürde berke hasta. aslında çocukta hiçbirşey yok görünürde ateş halsizlik filan sürekli gülüyor oynuyor ama sürekli 2 saatte bir çiş yapıyor. bende dün değil önceki gün doktora götürdüm kan aldılar çiş tahlililine baktılar enfeksiyon varmış. enfeksiyondan dolayı çiş yapıyormuş.ama abartmıyorum tam 2 saat doluyor hadi çiş akşama kadar sürekli böyle. gidip gelip su meyve suyu filan veriyoruz vücut susuz kalmasın diye. zaten doktorada sorduk susuzluk varmı vücutta diye çok şükür yokmuş. zaten doktor o yaptıkça siz sıvıyla telafi ederseniz birşey olmaz dedi. antibiyotik yazdı bir tanede daha şurup ve birde reflor yazdı. dün yine yapmış ama 3-4 saatte bire düşmüş şükür. ama yinede hala devam ediyor. artık o çiş yaptıkça sinirlerim bozuluyor.bakalım ilaçlara devam ediyoruz. inşallah bugün daha az yapar. yine devam ederse tekrar götürürüm herhalde doktora..

Kız bu sorun mu ki :uhm: Bizimki daha sık yapıyor çişini bak kurt düştü şimdi içime ya :uhm: Geçmişler olsun tatlım a.s.

günaydın herkese kızlar

Günaydın canım a.s.

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bende 9'da kalktım kızımla. Kahvaltısının yine azcıcığını yedi. Tabi karnı acıktı şimdi mama yiyor. O yesin bende kahvaltı yapacağım. Dün sporum vardı malum. Bu sefer tam 3 saat spor yaptım. Artık en son çıkmaya yakın bitmiş haldeydim. Hoca kıyameti kopardı 3 saat spormu yapılır diye. Çünkü normal fitness değil zorlayan sporlar yaptığımız için bayılır kalırsın dedi. Neyse eve geldim cornflakes yedim yattım. Şimdi iyiyim hihoyyyt

Az önce görümcem aradı. Bugün kayınvalidemin doğum günü. Kendi çocukları unutur ben unutmazdım ama çocuk olunca kafam daldı heralde. Oda ajandasına yazmışta ordan farketmiş Allah'tan :kedi: Gerçi kendi de unuttu heralde. Çünkü eskiden olsa 1 hafta önceden başlardı söylemeye. Akşama sanırım oraya gideriz yine. Hediye de alamadık ya napsam mı şu kısa sürede CADIARZU

Akşam oraya giderken bi Carrefour'a uğrayıp eşarp alayım bari. Bayılır alkisalkisalkis

Günaydın Kızlar,

Ya benımkıde 5 kalkışını adet haline getirdi.Cok uykum var cok.Şimdi uyuttum ama yarım saat uyuyor.Bu cocuk bu uykusuzluk ve hareketle nasıl ayakta kalmayı beceriyo hıç anlamıyorum.Neyse yıne gune Bora yı şikayetle basladım.Ağlama duvarı gıbı oldu burası.

Tubaaaa Semoşa ben sahıp cıkıcamda bana kım engel olucak.Hadı atla gel durdur benı...Esınede kocaman aferın.ıstedığin seylerı almış.Ve en önemlısı onları aklında tutmuş.Masallah...

Esencım hayırdır canım ya.Biz her zaman burdayız nezaman paylaşmak istersen.Umarım ferahlarsın kısa zamanda.

Bursalı hatunlar cok ortada bız toplanıyoruz bugun.Özlem,Sema ve diğerlerı hu hu.....

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bende 9'da kalktım kızımla. Kahvaltısının yine azcıcığını yedi. Tabi karnı acıktı şimdi mama yiyor. O yesin bende kahvaltı yapacağım. Dün sporum vardı malum. Bu sefer tam 3 saat spor yaptım. Artık en son çıkmaya yakın bitmiş haldeydim. Hoca kıyameti kopardı 3 saat spormu yapılır diye. Çünkü normal fitness değil zorlayan sporlar yaptığımız için bayılır kalırsın dedi. Neyse eve geldim cornflakes yedim yattım. Şimdi iyiyim hihoyyyt

Az önce görümcem aradı. Bugün kayınvalidemin doğum günü. Kendi çocukları unutur ben unutmazdım ama çocuk olunca kafam daldı heralde. Oda ajandasına yazmışta ordan farketmiş Allah'tan :kedi: Gerçi kendi de unuttu heralde. Çünkü eskiden olsa 1 hafta önceden başlardı söylemeye. Akşama sanırım oraya gideriz yine. Hediye de alamadık ya napsam mı şu kısa sürede CADIARZU

Akşam oraya giderken bi Carrefour'a uğrayıp eşarp alayım bari. Bayılır alkisalkisalkis

SENİN ŞU SPOR İŞİNE BAYILIYORUM VALLA NE GÜZEL BENDE KENDİ ÇAPIMDA REJİM YAPIYORUM ÇÜNKÜ SPORA GİTMEYE VAKTİM YOK. AKŞAMA KADAR BERKEYE ZATEN ANNEM BAKIYOR. BİRDE AKŞAM SPORA GİDERSEM TAMAM. HAFTASONU DERSEN EŞİMLE ÜÇÜMÜZ BİR DIŞARDA VAKİT GEÇİRİYORUZ O YÜZDEN YİNE OLMUYOR. ÇALIŞINCA BÖYLE OLUYOR NE YAPALIM
NE YAPCAN ARTIK AKŞAM GİDERKEN ALICAN CANIM ŞİMDİ ÇOCUKLA DIŞARI ÇIKSAN ZOR OLUR.
BEN DE GEÇENLERDE Bİ GEZMEYE GİDEYİM DEDİM OĞLUMU ALDIM ÇIKTIK. ALLAHIM TRAMVAYA BİNDİK. BU AĞLAMAYA BİR BAŞLADI. AMA NE AĞLAMA. SIKILDI TRAMVAYDAN. HERKES BANA BAKIYOR. BİNEN DÖNÜP BAKIYOR. ELİMDE ÇANTA BU BAĞIRA BAĞIRA AĞLIYORMU SORMAYIN REZİLLİĞİMİ...
MİLLET DEMİŞTİR ÇOCUKLA GEZMEDE NE İŞİN VAR DİYE KESİN..kaydirigubbakcemile3

Günaydın Kızlar,

Ya benımkıde 5 kalkışını adet haline getirdi.Cok uykum var cok.Şimdi uyuttum ama yarım saat uyuyor.Bu cocuk bu uykusuzluk ve hareketle nasıl ayakta kalmayı beceriyo hıç anlamıyorum.Neyse yıne gune Bora yı şikayetle basladım.Ağlama duvarı gıbı oldu burası.

Tubaaaa Semoşa ben sahıp cıkıcamda bana kım engel olucak.Hadı atla gel durdur benı...Esınede kocaman aferın.İstedığin seylerı almış.Ve en önemlısı onları aklında tutmuş.Masallah...

Esencım hayırdır canım ya.Biz her zaman burdayız nezaman paylaşmak istersen.Umarım ferahlarsın kısa zamanda.

Bursalı hatunlar cok ortada bız toplanıyoruz bugun.Özlem,Sema ve diğerlerı hu hu.....

OHH NE GÜZEL SİZ ÖYLE BULUŞUN VALLA. BİR TANE DE ŞU MAYIS ANNELERİNDE KAYSERİDEN KİMSE YOKYA TEK KALDIM . ÖFFFFF :çok üzgünüm:

Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim a.s. İnşallah ateşi gece çıkmamıştır kuzunun a.s.

Ohhh güle güle kullanın tatlım. Bu arada ne güzel ucuz bi yermiş orası öyle mamalar falan ya zemuszemus

Ay canım benim ne oldu tatlım ya :çok üzgünüm: Konuşmak istersen her zaman burdayız biliyorsun üzme kendini ne olur a.s.

Hadi gözün aydın canım çok sevindim eşinin hem unutmamasına hemde özenli davranmasına a.s. Cicilerinizde güle güle kullanın inşallah a.s.

Kız bu sorun mu ki :uhm: Bizimki daha sık yapıyor çişini bak kurt düştü şimdi içime ya :uhm: Geçmişler olsun tatlım a.s.

Günaydın canım a.s.

PINARCIM NASIL YANİ ANLAMADIM DEFNOŞ KAÇ SAATE BİR BÜYÜK ÇİŞİNİ YAPIYORKİ ?
BİZİMKİ ÖNCEDEN GÜN DE 2 SEFER BAZENDE 1 SEFER YAPARDI. ANLAMADIM ŞİMDİ... kafamçokkarıştı

Ceren geçmiş olsun canım.Kakasınımı 2 saatte yapıyor yoksa Bora çişi 1 saatte bbıle yapıyor.Anlamadım.O zaman neden idrar testı yapıldı kı.Ay ben iyice karıştırdım.

Gel cıcım Bursa ya ne kadarcık yol kı...

gunaydın herkeslere
gulhan sanada tubiş sahıp cıksa ona ım sahıp cıkıcak oda rejımde kaydirigubbakcemile3 en ıyısı hulya gelsın o ıstdıgı kadar yıyebılır ucucak yakında hatun
esra bacım duyuyan demı dıyet menusu yap bari

Ceren geçmiş olsun canım.Kakasınımı 2 saatte yapıyor yoksa Bora çişi 1 saatte bbıle yapıyor.Anlamadım.O zaman neden idrar testı yapıldı kı.Ay ben iyice karıştırdım.

Gel cıcım Bursa ya ne kadarcık yol kı...

yok canım idrar testi değil kakasını yaptı beziyle beraber onu verdik tahlile. ishal ya hani.birde kan aldılar bakmak için. 2saatte bir çiş yapılırmı ?
kanda da enfeksiyon çıktı. antibiyortik verdi onun için...
şimdi sizinkiler sürekli olarak saatte bir kaka mı yapıyorlar ya ben anlamadım valla.
berke günde 1-2 kez yapardı..
olur tabi gelim bursa neresiki demi canımm kaydirigubbakcemile4

gunaydın herkeslere
gulhan sanada tubiş sahıp cıksa ona ım sahıp cıkıcak oda rejımde kaydirigubbakcemile3 en ıyısı hulya gelsın o ıstdıgı kadar yıyebılır ucucak yakında hatun

günaydın hoşgeldinnnnnnn opuyorumnanaktan

Günaydın Kızlar,

Tubaaaa Semoşa ben sahıp cıkıcamda bana kım engel olucak.Hadı atla gel durdur benı...Esınede kocaman aferın.İstedığin seylerı almış.Ve en önemlısı onları aklında tutmuş.Masallah...

Günaydın canım valla Bora'yı aynı halamın kızına benzetiyorum. Gerçi o daha beterdi. 5 sene gece-gündüz hiç uyumadı. Ve halam o zaman 40 yaşındaydı. Kadının canı çıkıyordu. Kız bu enerjiyi nerden buluyor diye şaşırıyorduk. Bu sene okula başladı yeni düzeldi. Haline şükretmek lazım tatlım bak daha beterleri vardı. Düzelecek inşallah en kısa zamanda a.s.

SENİN ŞU SPOR İŞİNE BAYILIYORUM VALLA NE GÜZEL BENDE KENDİ ÇAPIMDA REJİM YAPIYORUM ÇÜNKÜ SPORA GİTMEYE VAKTİM YOK. AKŞAMA KADAR BERKEYE ZATEN ANNEM BAKIYOR. BİRDE AKŞAM SPORA GİDERSEM TAMAM. HAFTASONU DERSEN EŞİMLE ÜÇÜMÜZ BİR DIŞARDA VAKİT GEÇİRİYORUZ O YÜZDEN YİNE OLMUYOR. ÇALIŞINCA BÖYLE OLUYOR NE YAPALIM
NE YAPCAN ARTIK AKŞAM GİDERKEN ALICAN CANIM ŞİMDİ ÇOCUKLA DIŞARI ÇIKSAN ZOR OLUR.
BEN DE GEÇENLERDE Bİ GEZMEYE GİDEYİM DEDİM OĞLUMU ALDIM ÇIKTIK. ALLAHIM TRAMVAYA BİNDİK. BU AĞLAMAYA BİR BAŞLADI. AMA NE AĞLAMA. SIKILDI TRAMVAYDAN. HERKES BANA BAKIYOR. BİNEN DÖNÜP BAKIYOR. ELİMDE ÇANTA BU BAĞIRA BAĞIRA AĞLIYORMU SORMAYIN REZİLLİĞİMİ...
MİLLET DEMİŞTİR ÇOCUKLA GEZMEDE NE İŞİN VAR DİYE KESİN..kaydirigubbakcemile3

OHH NE GÜZEL SİZ ÖYLE BULUŞUN VALLA. BİR TANE DE ŞU MAYIS ANNELERİNDE KAYSERİDEN KİMSE YOKYA TEK KALDIM . ÖFFFFF :çok üzgünüm:

PINARCIM NASIL YANİ ANLAMADIM DEFNOŞ KAÇ SAATE BİR BÜYÜK ÇİŞİNİ YAPIYORKİ ?
BİZİMKİ ÖNCEDEN GÜN DE 2 SEFER BAZENDE 1 SEFER YAPARDI. ANLAMADIM ŞİMDİ... kafamçokkarıştı

VAlla canım sporda yapsam hiç kilo veremem. Evde yaptığın iş işden sayılmıyor kiloda verdirmiyor. Hareketsiz oluyorsun. Ama siz çalışıyorsunuz tabi. Hareket var en azından. Verirsin sende sıkma canını a.s.

Büyük çiş derken kakasını diyorsan bazen 4 bazen 5 kere yapıyor. Sabahtan beri 2 kere yaptı mesela. Ama normal çişini diyorsan ben bezini 2 saatte bir değiştiriyorum ve genelde dolu oluyor a.s.

gunaydın herkeslere

Günaydın canım a.s. Ohhh buluşma var he. Bizim yerimizede sohbet edin a.s.

yok canım idrar testi değil kakasını yaptı beziyle beraber onu verdik tahlile. ishal ya hani.birde kan aldılar bakmak için. 2saatte bir çiş yapılırmı ?
kanda da enfeksiyon çıktı. antibiyortik verdi onun için...
şimdi sizinkiler sürekli olarak saatte bir kaka mı yapıyorlar ya ben anlamadım valla.
berke günde 1-2 kez yapardı..
olur tabi gelim bursa neresiki demi canımm kaydirigubbakcemile4

günaydın hoşgeldinnnnnnn opuyorumnanaktan

Heee sen çiş diyince biz karıştık. Kakasını desene bacım şuna kaydirigubbakcemile3

Heee sen çiş diyince biz karıştık. Kakasını desene bacım şuna kaydirigubbakcemile3

evet canım kaka kaka...
demek defnoş 4-5 kere yapıyor aslında oda çok yamıyormu günde 4-5 normalmi.
dedimya berde 1 yada 2 kes yapardı. bir sabah bi akşam....
kuzum benim yaa
şimdi aradım annemi ne yapıyor diye öyle telefonda konuştuğuma bakıyor diyor annem...

Kızım uyudu bende kahvaltımı yapayım hemen a.s.

ohh canım afiyet olsun ...
ne yiyorsun pınar kahvaltıda de bakayım....

ya kızlar bizde akşam eşimle bu ay borcumuza bakıyorduk bu ay bakın yatırmamız gerekenlere...
çok canım sıkıldı oda bazı şeylerden kısmamız lazım filan dedi. biraz tartışır gibi olduk sonra sabaha kadar döndüm yatakta... tartışma dreken kavga değilde şöyle yapalım böyle olmaz filan dedik işte...

375 kooperatifimiz var her ay onu yatırıyoruz.
100 tl aylık doğalgaz çekilde yeni ona başladık
100 tl apartmana aidat (35 bina için - 65 i doğlgaz borusu demirbaş)
50 tl ikimizin telefon faturası
300 tl kredi kartı (burda da 135-binanın kömür parası bizimki merkezi kömür yanıyor.kalan 165 in içinde de 80 ni berkenin. doktora filan götürdüm ya bir de bez filan almıştım...normalde kredi kartından alış veriş yapmayız ama bu ay nakit kalmamıştı.
35 tl elektrik geldi.

toplam 925 tl.

düşünün yani......daha kurban bayramı geliyor nasıl kesecez bilmiyorum bu nasıl bir iş ya...

paylaşmak istedim sadece çok sıkıldım da....

direk olaya gireyimmm ceren cnm kurban kesmeyin yaRADAn sıkıntıda iken kesin dememişki ....
ama diğerleri için ne diyeceğimi bilmiyorum

kızlar günaydın nasılsınız? ceren canım geçmiş olsun.beneim kızda genelde gün içinde4-5 kere kaka yapıyor ve her 2 saatte birde bezi dolu olur.ama daha yeni tahlil yaptırdık temiz çıktı neyse bu ayki rutin kontrolde bird aha sorayım doktora..

Back
X