2009 Mayıs Anneleri

canımya aslında ne yaparsan kendin yapcaksan kimseden bişey almıcaksın ne kadar iyide olsalar bir yerde mutlaka söz konusu oluyor.

cerencim bu ay bizde de evlilik muhabbeti var. bu ay bizde tam göçmüş durumdayız. ablamın antalya da nikahı vardı oaraya gittik. daha kredi kartı kesilmeden şimdi de istanbula gidecez haftasonu. erkek tarafı düğün yapacaz dedi. ablam kardeşimden dolayı düğün istememişti ama onlarıda kırmayayım dedi sonradan. oaraya gidicez.

bide biz bu evi alırken kayınvalidemler yardım etmişti kredi çekmeyin boşuna diye. onu geri öderken bide araba aldılar ödediğimiz miktara yaklaşık olarak.tekrar ev parasında başa döndük hala ödüyoruz. arada ödeyemeyeceğimizi söylediğimizde hemen yolladığınızda kimin parası hepsi sizin gibi sözler söylüyor kayınvalidem. ama kayınpeder kendi adına konuş diyor kadına. gıcık herif. sanki ihtiyacı var.bizde ödüyoruz mecburen. biraz az göndersek adımız çok para harcadıya çıkıyor.eşimle bazen keşke kredi çekseydik diyoruz bazen. daha az stress yaşardık. ben evi idare edemiyomuşum anneme kızını örnek veriyomuş kadın. sen anla gelinim misali. kızının evi hazırdı evlendiğinde. arabası var. ilçede oturuyorlar masrafları daha az bize göre.

bende nasıl dolmuşum böyle ya.

kaynanaların hepsi aynı herhalde...gerçi ben birşey görmedim kayınvaldem den allah var şimdiye kadar...inşallah bundan sonrada olmaz..
sende boşver takma onun dediklerini konuşsun dursun.
inş. en kısa zamanda bitirirsiniz borçlarıda kurutlursunuz...:Saruboceq:

pınarrrrrrrr hu nerelerdesin kıs?

defnoşum mu durmuyor yoksa annesi?

banuda sabah göründü yok oldu işi çok herhalde...

Ay yazayım öyle gideyim.

Pınar kız 3 saat spor mu yapılır.Bayılır kalırsın valla.Azcık yavasla cıcım yaza kadar verırsın.Hem hızlı başlayınca cabuk bıkıyor insan.Bide halıme şükredeyım ya.Okula gıdene kadar sürdümü uykusuzluk.Amanınnnn.

Birsen catı akmış.Bende de var aynı problem.Neden siz yaptırıyorsunuz kı.Apartmanın sorunu ortak yapılır.Konuşun bence bı akıllı sen mısın.

Ceren kakaymış anladım.Bora da gunde 3 yada 4 kez yapıyor.Ben de 8 kere ye kadar normal biliyorum.Düzelir sıkma canını.

Burcu kız ek gıdaya tam başladın galiba.Baklava ,börek mı acıyon coçuğa.Yoksa kızdın mı bıze face de hep varsın masallah.Gel cabuk buraya bakıııım.

Ödemelerden konuşmuşsunuz valla nasıl ay sonuna bırıkıyor hıçççç anlamıyorum.Ama bız kredı kartı kullanmıyoruz.Varsa harcıyoruz yoksa oturuyoruz.Bir tane az lımıtlı benım var oda duruyor Sağlık için lazım olur dıye.

Ay cok yazasın var ama hazırlanmam lazım.Gesmeye gidiyoruz.

Ay yazayım öyle gideyim.

Pınar kız 3 saat spor mu yapılır.Bayılır kalırsın valla.Azcık yavasla cıcım yaza kadar verırsın.Hem hızlı başlayınca cabuk bıkıyor insan.Bide halıme şükredeyım ya.Okula gıdene kadar sürdümü uykusuzluk.Amanınnnn.

Birsen catı akmış.Bende de var aynı problem.Neden siz yaptırıyorsunuz kı.Apartmanın sorunu ortak yapılır.Konuşun bence bı akıllı sen mısın.

Ceren kakaymış anladım.Bora da gunde 3 yada 4 kez yapıyor.Ben de 8 kere ye kadar normal biliyorum.Düzelir sıkma canını.

Burcu kız ek gıdaya tam başladın galiba.Baklava ,börek mı acıyon coçuğa.Yoksa kızdın mı bıze face de hep varsın masallah.Gel cabuk buraya bakıııım.

Ödemelerden konuşmuşsunuz valla nasıl ay sonuna bırıkıyor hıçççç anlamıyorum.Ama bız kredı kartı kullanmıyoruz.Varsa harcıyoruz yoksa oturuyoruz.Bir tane az lımıtlı benım var oda duruyor Sağlık için lazım olur dıye.

Ay cok yazasın var ama hazırlanmam lazım.Gesmeye gidiyoruz.

ohh güle güle canım iyi gesmeler..bizim yerimizede gezin....

burcu size neden kızacakki anlayamadım...birşey mi oldu? :uhm:

bozon_06,cerencim, Cerennn, dırımkızı+, ilgin0707, pnrhlt,incihan, tlyonl2009, zehra*79* gunaydınlarrr kızlarrrrr a.s.
ayy cook yorgunum evın ısını yapamıyorm ben bu cocukla

cerencım gecmıs olsn berkeye :1hug: ıcınde bulundugunuz durumda kurban kesmemenız gereklı borcu olan kesmemelı dıye bılıyorm ıns duzelır cnm suara bızde aynıyız ucretsız ızınde oldugumdan zorlanıyoruz gecen ay bende 2 bılezıgımı bozdurmstum saglık olsun gerısı bos

bozoncm hepımız aynıyız cnm bıraz daha buyusunler rahat ederız ıns:1hug:burun tıkanıklıgı bızdede var serm fız.kı 10 damla falan damlatmak gereklıymıs oyl ıse yararmıs kadır tgc oyle dıyor ıstersen bı bak sıtesınden bıde bızdede var burasının havası kuru oldugundan soguk buhar mak.da ıse yarıyor

burcuyla konustukta cok yogunmus gıremıyorum dıyor facede cıflıgı ıcın blacberrıeslerı toplamaya gırıyomus sadece

bırsencım catı ısı masraflı cnm kıs geldı o su kabarcıkları fena yaaa bıde cocuklara cok zararlı rutubet
cnm ıns en az rakamla halledersınız

ıncıhan sende hosgeldın cnmm

Son düzenleme:
bozon_06,cerencim, Cerennn, dırımkızı+, ilgin0707, pnrhlt,incihan, tlyonl2009, zehra*79* gunaydınlarrr kızlarrrrr a.s.
ayy cook yorgunum evın ısını yapamıyorm ben bu cocukla

cerencım gecmıs olsn berkeye :1hug: ıcınde bulundugunuz durumda kurban kesmemenız gereklı borcu olan kesmemelı dıye bılıyorm ıns duzelır cnm suara bızde aynıyız ucretsız ızınde oldugumdan zorlanıyoruz gecen ay bende 2 bılezıgımı bozdurmstum saglık olsun gerısı bos

bozoncm hepımız aynıyız cnm bıraz daha buyusunler rahat ederız ıns:1hug:burun tıkanıklıgı bızdede var serm fız.kı 10 damla falan damlatmak gereklıymıs oyl ıse yararmıs kadır tgc oyle dıyor ıstersen bı bak sıtesınden bıde bızdede var burasının havası kuru oldugundan soguk buhar mak.da ıse yarıyor

burcuyla konustukta cok yogunmus gıremıyorum dıyor facede cıflıgı ıcın blacberrıeslerı toplamaya gırıyomus sadece

bırsencım catı ısı masraflı cnm kıs geldı o su kabarcıkları fena yaaa bıde cocuklara cok zararlı rutubet
cnm ıns en az rakamla halledersınız

ıncıhan sende hosgeldın cnmm

hoşgeldin aysuncum..evet dediğin gibi sağlık olsun kızlar şükredelim tabiki...
canım sen erzurumlumusun yada erzurumun neresinde oturuyorsun?

hoşgeldin aysuncum..evet dediğin gibi sağlık olsun kızlar şükredelim tabiki...
canım sen erzurumlumusun yada erzurumun neresinde oturuyorsun?

cnm erzrmlu degılım ama 2 senedır brda calısıyorum bı 3 sene daha burdayız merkezdeyız cnm ılıca ılcesı ama merkezle bıtısık
yoksa sende erzrmlumusunŞenizŞeniz

kızlar valla herşey boş bakın hastaneye berkeyi götürdüğümde ne oldu anlayatım...

tahlili verdik doktorun kapısının önünde oturuyorduk annemle..bir kadın başörtülü kucağında bi çocukla geliyor. çocuk 2-2,5 yaşlarında var..sonra annem dediki bak bunuda annennesi gietiriyor dedi. sonra teyze de evet annennesiyim dedi bazen annesi sanıyorlar dedi.
zaten bu da beni kocattı dedi. bizde torunununda şikayetleniyor sandık..annemde niye öyle diyorsun dedi.
sonra teyze dediki annesi öldü dedi. meğer kadının kızı ölmüş. 1 yıllık evlilermiş. doğumdan birhafta sonra ölmüş kızı. tansiyonu yükselmiş beyin kanaması geçirmiş. buda bize kaldı dedin teyze. dedesiyle birlikte getirmişler. birde görseniz beyaz boncuk boncuk gözler öyle bize bakıyordu. çocuğu alıp bağrıma basasım geldi sormayın...
allahım biz annemle ne olduk annem başladı ağlamaya. benimde gözlerim yaşla doldumu kadına diyecek sözbulamadık..
yani hala etkisindeyim...allah yardımcıları olsun herşeyin hayırlısını versin yarabbim...

birsen sen apartmanda oturmuyomusun canım. çatıyı ev sahipleri ortak öder diye biliyorum. hatta kiracıyken biz kiradan düşmüştük çatı izolasyonunu. bence varsa yönetici ile yoksa da ev sahipleriyle görüş canım.

cnm erzrmlu degılım ama 2 senedır brda calısıyorum bı 3 sene daha burdayız merkezdeyız cnm ılıca ılcesı ama merkezle bıtısık
yoksa sende erzrmlumusunŞenizŞeniz

yok canım ben erzurumlu değilimde eşim erzurum doğumlu yani k.valdemler filan hep oralılar. dadaşlar...eşime bi sorayım ılıca yı..
siz ne sebeple ordasınız?

aysuncum günaydın canım... ceren ya çok etkilendim canım.doğru allah daha ağır durumlarla karşılaştırmasın.içim sızladı valla

kızlar valla herşey boş bakın hastaneye berkeyi götürdüğümde ne oldu anlayatım...

tahlili verdik doktorun kapısının önünde oturuyorduk annemle..bir kadın başörtülü kucağında bi çocukla geliyor. çocuk 2-2,5 yaşlarında var..sonra annem dediki bak bunuda annennesi gietiriyor dedi. sonra teyze de evet annennesiyim dedi bazen annesi sanıyorlar dedi.
zaten bu da beni kocattı dedi. bizde torunununda şikayetleniyor sandık..annemde niye öyle diyorsun dedi.
sonra teyze dediki annesi öldü dedi. meğer kadının kızı ölmüş. 1 yıllık evlilermiş. doğumdan birhafta sonra ölmüş kızı. tansiyonu yükselmiş beyin kanaması geçirmiş. buda bize kaldı dedin teyze. dedesiyle birlikte getirmişler. birde görseniz beyaz boncuk boncuk gözler öyle bize bakıyordu. çocuğu alıp bağrıma basasım geldi sormayın...
allahım biz annemle ne olduk annem başladı ağlamaya. benimde gözlerim yaşla doldumu kadına diyecek sözbulamadık..
yani hala etkisindeyim...allah yardımcıları olsun herşeyin hayırlısını versin yarabbim...

off çok kötü bi durum. bende kendimi tutamam bu gibi durumlarda. dediğin gibi Allah yardımcılar olsun. kimselerin başına gelmesin böyle bi durum.

cerencım cok zor bı durum ayy ben okuyunca bıle duygulandım allah yardımcıları olsn ama o bebegın durumu daha zor anne sevgısını hıc bılmeyecek annesının kokusnu bılmeyecek onu karsılıksız sevecek bırı olacakmı bılmıyorum........cnm oylemı demek esın erzurumlu gelıyomsunz buraya valla gelırsen muhakkak beklerım haaaa .....esımle ben burda calısıyorz esım askerde cnm

bozoncum bende oyle bılıyorum bızde kıradayken oyle yapıyorduk ama bırsenın kendı evlerı sanırsamm

aysun saol canım. bi bakayım dediğin siteye.
sendemi bir yıllık ücretsiz izin aldın canım.tek maaşa düşünce birden sıkıntıya düşüliyor. sakıncası yoksa hangi kurumda çalışıyodun?

cerenncim afiyet olsun.

Back
X