- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
evet canım kaka kaka...
demek defnoş 4-5 kere yapıyor aslında oda çok yamıyormu günde 4-5 normalmi.
dedimya berde 1 yada 2 kes yapardı. bir sabah bi akşam....
kuzum benim yaa
şimdi aradım annemi ne yapıyor diye öyle telefonda konuştuğuma bakıyor diyor annem...
ohh canım afiyet olsun ...
ne yiyorsun pınar kahvaltıda de bakayım....
Yok canım doktor günde 8 kereye kadar normal dior. Bzim Defnoş'ta bazen 3 -4 -5 belli olmuyor işte a.s.
Kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği, domates-salatalık, 5 yeşil zeytin, beyaz peynir(bazen 2-3 küp kaşarda ekliyorum), 1 haşlanmış yumurta, 1 çay kaşığı reçel yada bal ve çay a.s.
ya kızlar bizde akşam eşimle bu ay borcumuza bakıyorduk bu ay bakın yatırmamız gerekenlere...
çok canım sıkıldı oda bazı şeylerden kısmamız lazım filan dedi. biraz tartışır gibi olduk sonra sabaha kadar döndüm yatakta... tartışma dreken kavga değilde şöyle yapalım böyle olmaz filan dedik işte...
375 kooperatifimiz var her ay onu yatırıyoruz.
100 tl aylık doğalgaz çekilde yeni ona başladık
100 tl apartmana aidat (35 bina için - 65 i doğlgaz borusu demirbaş)
50 tl ikimizin telefon faturası
300 tl kredi kartı (burda da 135-binanın kömür parası bizimki merkezi kömür yanıyor.kalan 165 in içinde de 80 ni berkenin. doktora filan götürdüm ya bir de bez filan almıştım...normalde kredi kartından alış veriş yapmayız ama bu ay nakit kalmamıştı.
35 tl elektrik geldi.
toplam 925 tl.
düşünün yani......daha kurban bayramı geliyor nasıl kesecez bilmiyorum bu nasıl bir iş ya...
paylaşmak istedim sadece çok sıkıldım da....
Allah kolaylık versin canım ya zor valla ama Birso'nun da dediği gibi madem sıkıntıdasınız kesmeyin kurban a.s
Bizimde kredi kartı her ay 1000 civarı geliyor ama hiç alışveriş yok. Tamamen sigortalar. Benim sağlık sigortam, Defne'nin sağlık sigortası, eşimin bireysel emekliliği, arabanın kaskosu, evin sigortası, evin alarmı derken alıp başını gidiyor valla kafamçokkarıştı