2009 Mayıs Anneleri

ilgin ömerim huysuz bugün 4 den beri uyutmadı bizi şimdi uyuyolar ama ömer ayağımdan indi an uyanıyor.....öksürüğü geçmemişti bi türlü sonkez asisit aldım 5 gün kullandım hırlaması öksürmesi kesildi ....iki gündür vermiyorum bugün öksürüyor ve hapşırıyor burnu akıyor
deli olacağım yaa....yarın randevu alacağım kaptığım gibi cerrahpaşaya özele felan gitmeyecem deli ettiler beni ya

birsencim geçmiş olsun tatlım inşallah iyileşir biran önce yiyenim bedenleri o kadar küçük ki hastalığı zor atlatıyorlar kıyamam ben ya

cerenede çok üzüldüm bebişinede şimdi nasıl canı yanıyordur bebeğini öyle görünce Allah acil şifalar versinde iyileşsin bebişler biran önce

Valla hülyacım kime inanacağımı şaşırdım bende dediğin gibi aklımız neye yatıyorsa onu yapıcaz allah kerim bakalım doktorumuz ne diyecek.

Tülaycım kuzun aşı olmuş ateşi çıkmaz umarım

Birsom önemli değil ben ararım seni şimdi.Koltuklarında hayırlı olsun güle güle otur.

kızlar kardeşimi gönderdim elbiseyi değiştirmiş iddalı bir elbise vardı turkuaz rengi gibi giyince çok hoş olmuştu onu almış :)))))

ılgın gule gule gıy elbısenı fızık var gıyersın tabı onumuzdekı ay bende ızmıre gıdıcem ünv. ev arkadasımın dugunu var ne gıysem dıye kara kara dusunuyorum hem basen var hem gobek ne yapcam bılmemmafoldumben

bırsen gule gule kullan koltuklarını ver eskıcıye eskı koltukları ugrasma kaynanana ıyılık yaramıyo senın

berkeye cok uzuldum ınsallah hemen toparlar kendını ınsan kıyamıyo mınıcık bebege serumlu düşünmeyıı allah şifa versın tez zamanda inşallah

buarada benımde esnemekten agzım yırtılacak sabahtan berııı saat 5 olsada gıtsem eve

kesinlikle katılıyorum sana tatlım bizde iyiyiz çok şüküra.s.

Allah iyilik versin cnma.s.a.s.

evet ya hülya en iyi bildiğin kendi doğru bildiğindir....

a.s.a.s.

ya cnm bu cocukta alerjik bi durum olmuş olmasın??

öyle valla malesef cnm her kafadan ayrı bi ses çıkıyor domuz gribi korkusunu üstümüzden atamadan bunu öne sürdüler :uhm:

saol sibelcim inşallah çıkmaz şu ana kadar bişeyi yok ama inşallah ilerleyen saatlerde bişey olmaz.

İnşallah canım

Valla canım bende acayip bozuluyorum bu kıyafet işine karar verdim zayıflamadan kendime bişey almıyorum 3 kilo gitti bile 2 haftada.

çalışan anneler süt izninizi nasıl kullanıyorsunuz?

Toplu kullandım canım ben

sibo aradım meşgusün şimdi <arama tf içerde kaldıı arayacam seni

Oki

banucum güle güle giy cnm yeni elbiseni :)

sözde bende pazar günü kendime diye alış verişe çıktım ama yine hiç bişi alamadan geri döndüm ...tabi burum gazele yaradı herzamanki gibi kendimi kaybedip birsürü şey aldım cadı ya hele bi pantolon aldımki bayıldım resmen büyüğünü bulsam kendime alıcammm :))

hülyacım bende zor beğenirim gördüğüm anda işte benim olmalı demeliyim kıyafet alırken dün eşim siyah uzun taşlı bir elbise beğendi sade sönük baktım ödemeyi yapıyor bile turkuaz rengi modeli daha çok belli ediyordu kardeşimin zevkine güvenirim git bak beğen al dedim oda aynı modelin rengini değiştirmiş
bende önce kızlarıma bakıyorum onlar giyinsin yetiyor hülyacım

sibelcim aynen bende evde ilk evlendiğimde colins ve levıs indirimdeyken aldığım hiç giymediğim etiketiyle duran kotlarım var onlara girecem mutlaka.benimde 1 haftada 2.2 gr gitti ama daha çok var(((

kızlar bu arad örgüyü hiç beceremezdim işyerinin yakınınına yüncü açıldı teadüfen bişey almak için girdim kadından bir sürü şal yelek modelleri öğrendim.şimdi stres atmak için örüyorum çok işime yaradı ya:)) ördüklerim bitince resimlerini eklicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…