Ay Berkeye cok üzüldüm ya.Aşı olmadımı acaba.Banu bir ara özelden Cerenın telini atsana bana canım.Sağol bilgı verdığın için.
Pınarcım vallla bilmiyorum akşam denedim ve pişman oldum.Cok kötü oldu Bora.Defnede gazlı bir bebekti sen bilirsin istersen az dene.Ben de birazdan gidip hipp alıcam migros yakın bana vardır inşallah orda.
offf bu kötü olmuş işte. gerçektende de şanssız bir durum. inşallah 2 gün içinde kurtulur.
arkadaşlar
dün burda sizin paylaşımlarınızdan bilgi edinerek bende dün akşam ilk defa keçi sütü verdim kuzuma.
önce biraz yadırgadı ama sonra içti. şimdi acaba keçi sütünemi devam etsem yoksa pınarın devam sütündenmi alsam. kafam yine karıştı ???
Kızlar Merhaba,
Direk daldım geçmişi sürekli okuyorum ama bir türlü yazma fırsatım olmadı.Cerenin kuzusu hastaymış aradım konuştum.Allah yardımcıları olsun çok zor.Uzun zamandır yine yazamadım sizden ayrı kalmak bana yaramıyor yaaa((
Birsomuda aradım ama meşgule verdi merak ettim valla.Umarım tüm kuzular iyidir.
Şu gdo olayıda kafamı çok kurcalıyor kızlar.Neticede pastorize sütte nasıl bir işlem uygulanıyor tartışılır.UHT yani uzun ömürlü kutu sütlerin bağırsak problemlerine sebep olduğunu ve bağışıklık sistemi için hiç uygun olmadığını dile getirmişti doktorum.Bu konuda uzman bir prof yağızın doktoru.Bana sen bile kutu süt kullanma alacaksan 3 günlük ömürlü olanlarında kullan demişti.Bu durumda oda zararlı bebeklerimize.Ayrıca o kadar derine inersek mısır ve darı ki gdo lu olduğu söylenen ürünler.Hayvanları bu besinlerle besliyorlar.Bir noktada engellememiz zor sanırım.Nasıl çıkıcaz bu işin içinden ben detaylı bir şekilde konuşucam bu cumartesi doktorumla bakalım ne diycek.O süte hiç karşı değil ama kutu süte karşı.Hatta bana yoğurdu 4. ayında mama ile yemezse direk sütten mayala demişti.
Şu hipp mamasını bu akşam alıp deniycem son durumada cumartesi randevusundan sonra karar vericem.Bu kadar doğal şeyler taraftarı olan bana bebe bisküvisi bebek ekmeği gibi ürünleri kesinlikle yasaklayan bir prof yanlış yönlendirmez diye düşünüyorum.
Bebeklerimiz allaha emanet offf offffffff.
kızlar merhaba nasılsınız?? berke mirza hastalanmış çok üzüldümya.inşallah en kısa sürede iyileşir.diğer arkadaşlarda umarım iyidir.bizde bugün aşılarımızı olduk umarım kuzumun ateşi çıkmaz.kızlar bana sağlık ocağında kesinlikle keçi sütü verme dediler inek sütüne oranlar daha yağlı olduğu için bebeğe iyi gelmez dedi hemşire.onun yerine günlük süt kullanmanızı tavsiye ederiz dedi.kafam iyice karıştı ya................offfffffff
doğru hülyacım yıllardır aynıymış.bizde zaten günde 2 kere veriyoruz mama en azından elimdekiler bitinceye kadar devam edicem.peki bu kadar zararlı niye üretime izin veriyorki sağlık bakanlığı.sonuçta yeni doğup anne sütü alamayan bir sürü bebek mamayla besleniyor yazık değilmi ğeki onlara
hülyacım merhaba canım nasılsın hepimizin kafası karıştı herkes birşeyler söylüyor bu konuda yıllarır bu şekilde beslenmişisz haberimiz yokmuş sebzelerde bile varsa ne yedireceğiz çocuklarımıza Allah sonumuzu hayırlara getirir inşallah
ben çoğu arkadaşımın tavsiyesi üzerine keçi sütüne başladım ve bunu bana ısrarla söyleyen arkadaşım hemşire diğeri ziraat mühendisi ki onlar bebeklerini bu şekilde büyüttüler şimdi bir yaşını geçti kuzuları gelişimleride çok iyi bende karşıydım süte ama bu haberler çıkınca daha mantıklı geldi
saol cnm iyiyim allah a şükür inş sen ve kuzularda iyisinizdir...
canım valla hep derley ya EN İYİ YOL BİLDİĞİN YOLDUR diye o yüzden insanların söylediğine pek kulak asmıyıp biraz da kendi içimize sinen şeylere göre haraket etmemiz lazım..senin bebeğini en iyi sen tanırsın neyi seveceğini nelerden rahatsız olacağını yada alerji yapacağını en iyi sen bilirsin o yüzden biraz mantığımıza göre hareket etmemiz lazım diye düşünüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?