kızlar doğru valla erkeklerle dışarı çıkıp alışveriş yapılmaz
kızlar ceren mesaj atmış mirza berke hastanedeymiş serum vermişler ishal olmuş kuzum çok üzüldüm cereni aradım konuştuk serumu takarken çok ağlamış şimdi annesinin dizinde uyuyormuş kıyamam inşallah biran önce iyileşir sizide haber vermek istedim
Herkese gÜnaydın
sİzİ sÜreklİ sayfa atlamadan takİp edİyorum ve burayı Çok sevİyorum ama pek yazamıyorum . Şİmdİ sİze bİ sorum olacak benİm kızım 5 mayıs dogumlu ve emerken İyİydİ ama ek gıdalara geÇtİĞİmİzden berİ hİÇ bİŞey yemİyor bİr ayda 200 gr. AlmıŞ canım Çok sıkılıyor sİzdede yemeyen bebekler var galİba ama benİmkİ kadar yok herhalde ne yapsamda meleĞİme yemek yedİrsem bİ akıl verİrmİsİnİz?
gunaydın pınarcımma.s. afıyet olsun kuzuna ve sana bende ogluma demın kahvaltısını yedırdım uyudu pasam cok acıkmıs masallah ıyı yedı ben bı bardak sutu ılıttım ıcıne 2 kasık elma pekmezı koydum dun beyazx peynırı suya koymustum onu koydum yarında yumurta koyacam ayyy cok sevdı oglum
günaydin kizlar a.s.
ay bugun herkeste bişi var anlaşilan :S benide sabah sabah serra zivanadan cikrdi :S 6 da kalkti..cok uykum vardi..dün cok yoruldum..zaten 23te de sizip kalmişim serrayi uyuturken..neysem dedim biberonla süt vereyimde 8-9 gibi kahvaltiya kadar uyusun bende uyuyayim..neyse içti sütünü..ama nerde uyumakkk..ne cenesi durdu ne eli durdu..uyutmadi bi türlü..neyse dedim kalk tuba..8de kalktik..9 gibi kahvaltisini hazirladim..bu sefer hanimefendinin uykusu geldi..tam kahvaltisinni yarisina geldik..bööö hepsini cikardimi :S Allahim cildircam sandim bianda..neyse üstünü değiştirdim temizledim..dedim geri kalan yemegine süt isitip tamamliyip yedireyim..ben sütü isitana kadar yerde uyumus kalmiş bizimki..ee dedim biberonla yedireyim..yok yemez :S püfff ac ac uyudu yaaa..12-1 gibi kalkar..o saatte ne yedircem ben bu cocuga ya..off off
sporumuda yapamadim..uyuyamadim da..kizimida yediremedim..anam hiç bişi yapamadim resmen :S en iyisi bundan sonra aliştigi düzende gitmek..uykusu gelmeden 8 gibi yemeye alişmişti..bende 9 da sporuma baslardim..neysem gecmise mazi derler..
Selam Kızlar,
Of atraksıyonlu bır acılış olmuş bu sabah.Bende de durum farklı değil.Akşam Bora ya muhallebısını sutle vereyım dedım.Demez olsaydım.Butun gece gaz sancısından ne o nede bız uyuyamadık.Esımlede papaz olduk dr sormadan ne dıye verıyormuşum.Cok agladı Bora kızlar.Sabaha karsı uyudu.Kolumu kaldırmaya halım yok valla.Sımdı uyuyor uyansında bı Migrosa gıdelım.Hıpp mama bakıcam arık çaresızım.
Bırde akşam kayınpederımın işyerınden muhasebe aradı.Boranın kımlık bılgılerını istedıler.Dedesı Boraya hesap actırıyormuş.Yavas yavas bırıkım yapıcakmış.Cok sevındım valla.Düşünmesı bıle cok guzel.
slm kızlarrrr
nasılsınızzz gecmişe gene bakamadımmm((ogluş uyuyooo o arada sıze bı yazayım dedım..sabah 5 te gıttım işe 10 da ewdeydım babmız uykusuz ee ben kadar alışık deıl adamcaız ykuya naparsınızz onu yatırdım ardından yagızla oynastık bıraz yenı uyudu bende yagıza corba hazırlıcam ....tempo manyak youn kızlar yafs ewde yaptıım işe bıde iş yerı eklendıı hec vakıt yokkk ...
ogluş bana surat yapıo sanırım kucaıma alıyom hıc yuzume bakmıyo onu bırakıp gıdıom dıemı yapıo bole anlamdımmm((ama içim acıyo o ole yaptıkca umarım oda en kısa zamanda alışlıor buna....
ote yandan GDO hakkında yazılanlara gozum iliştı bencde cok kotu bana dr um herseyı kendın hazırla hazıtr hıcbişi werme dedı.ben bebe buskuvısı verıyodum bırakıp tam tahıllı ekmek aldım fırından corbasına kahvaltısına ondan koyuyorumm,muhallebıyı pırınc unundan yapıorum..mama yemıo zaten benımkııı...
hepıız ıyısınızdır umarımmm cok cokkk optum kuzucuklarıııı mutfaga gıdıp yagızın corbasını koysam ıyı olcak poffff hıc kendıme vakıt kalmıyo kızlar yafssssss oglusta sureklı oyun ılgı ıstıyo bıde yuzum ebaklmıyo ya krendımı cok kotu hıssedıorum o uyanıkken hıcbişi yapmayıp sadece yagızla ılgılenıyorummm...gece uykusuzluu dewam saat bası asker edıo bızı ben artık uykusuzluk rekorumdayım 3 4 saatle ayaktayımm onceden 10saatten ası kurtarmazı benı:))annelık işte fırsatım olursa gelırım gene ...
bu arada bızde ew almayı dusunuyoz eşim uyansın bı ew warmış konusmaya gıtcez odemelerı fıyatı ,planı uygun gelırse butcemıze almayı dusunuoz bakalımmmm haberdar ederım kızlar sızı .......
kızlarrrrrrr cerenle görüştüm bebeğini hastaneye yatırmışlar rotavirüs çıkmış tahlilinde(((
pınarcım ben hipp markanın biberon mamasından hiç memnun kalmadım topak topak kalıyor içinde duru içmedi bir kutu bekliyor öylece evde ama kampanya güzelmiş alınabilir
kızlarrrrrrr cerenle görüştüm bebeğini hastaneye yatırmışlar rotavirüs çıkmış tahlilinde(((
Aaaa o zaman bi kutu alıp denemek lazım ilk önce :uhm:
Ceren'le bende konuştum şimdi. Sürekli serum bağlıymış kuzuya. bağırsaklardan virüs temizlenene kadar 1 yada 2 gün kalıcaklarmış hastanede. Rotavirüs aşısını yaptıramamışlar o zaman. Şans işte geldi kuzuyu buldu. Offfff mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?