kızalar merhaba nasılsınız bebekleriniz nasıl?
gunaydın kızlar sımdı gırdım ofıse doktordaydık sabah bugun 6.ay kontrolumuz vardı çok şükür 6.ayı bıtırdık 7.aydan gun aldık dun gece saat 3de duru cıglık cıglıga bı uyandı susturabılene ask olsun elım ayagım bırbırıne karıstı ne oldu dıye anlamadık nıye agladı 4,5 5e dogru uyudu sıpa babasının ayagında tahmın edersınızkı sersem gıbıyım bugun
sabah gıttık doktora az kılo almıs dedı anne sutu yetmez kahvaltıya basla dedı sabahları pekmez reçel tuzsuz peynır yedır dedı keçi sütü olayını sordum kesınlıkle 1yasına kadar süt yok dedı sedece yogurtta kullanacaz okadar dedı bogazlarında kızarıklık varmıs üşütmüş dedı medıcold dıye bı surup verdı gecenlerde yıne gıttıgımızdede vermıstı surubu duru kusuyo onu ıcınce bende çöpe atmıstım peditıus dıye bı surup verdı saglık ocagı onu kullanıyorum sımdılık yememesı refluden olabılır dedı şaştım kaldım oncacık cocukta reflu ne arar ayyyyy sabah sabah tersım döndü
sibelcim evet çok tatlı oluyorlar duru birde ayak parmaklarını emiyor cap cup diye çok mu tatlı kızım diyorum gülüyor maşallah mayıs bebeklerine sen nasılsın yağız nasıl
gunaydın kızlar sımdı gırdım ofıse doktordaydık sabah bugun 6.ay kontrolumuz vardı çok şükür 6.ayı bıtırdık 7.aydan gun aldık dun gece saat 3de duru cıglık cıglıga bı uyandı susturabılene ask olsun elım ayagım bırbırıne karıstı ne oldu dıye anlamadık nıye agladı 4,5 5e dogru uyudu sıpa babasının ayagında tahmın edersınızkı sersem gıbıyım bugun
sabah gıttık doktora az kılo almıs dedı anne sutu yetmez kahvaltıya basla dedı sabahları pekmez reçel tuzsuz peynır yedır dedı keçi sütü olayını sordum kesınlıkle 1yasına kadar süt yok dedı sedece yogurtta kullanacaz okadar dedı bogazlarında kızarıklık varmıs üşütmüş dedı medıcold dıye bı surup verdı gecenlerde yıne gıttıgımızdede vermıstı surubu duru kusuyo onu ıcınce bende çöpe atmıstım peditıus dıye bı surup verdı saglık ocagı onu kullanıyorum sımdılık yememesı refluden olabılır dedı şaştım kaldım oncacık cocukta reflu ne arar ayyyyy sabah sabah tersım döndü
kızlar bende duruya atkı bere yelek ördüm şimdide yağmura başladım bitince eklerim fotoğraflarını kışın iyi oluyor örgü
merhaba hatunlar geçmişe şöle bi baktım benim oğlanlar
hippin meyvesi hariç mamasınıda muhallebisinide yemiyolar
ne yapacam keçi sütüde yokmuş
aman yaa....
ömerim salya sümük kızlar yarın cerrahpşaya gidecem
doktora tek tek eylül sonundan beridir yaptığımız şeyleri
anlatacağım ...bir ciğer filimi isteyeceğim
sonra alerji den şüpheleniyorum onuda diyecem
yapabiliyorsada alerji testide yapsınlar
bende alerji var ondada olabilir....
çünki hastalığını atamadı üzerinden .
neyse ...aksam kocamla dünki konuyu hiç konuşmadık
ağzımı açmadım oda sarılıp sarılıp durdu...
ne yapayım atamam ki dedi...
ben ağzımı açmadım...
sibelciğim bana değil kaynanama gelecek kız kahvaltıya bizi tanıdığı için kaynım bizi çağırmıştı
şimdi bu oılay olunca açıkcası gitmek istemiyoırum kaynanama
ne yapacam bilmiyorum....bişey söyleyin kızlar ya...surta yapacağım o kesin ama bu kadının yanına kar
kalmamalı bu yaptığı bir değil iki değil....bizde diş fırçasını bırakmış
alıp götüreceğim .....bi nevi gelme demek olacak ama anlmaz ...canı nasıl isterse öyle anlıyor çünki
annem çok kırgın ....bugün gel ömer hep ağlıyor dedim evi toplayım dedim....
gelmem dedi...kaynanan belkide ben sürekli geliyorum diye
böyle yapıyor dedi....oğlunun evinde yeniliyor içiliyor
kadın kaldıramıyor diyor...(ben hamile iken annemelere gelip kaynanam bu masraf sende olacak oğlum çocuklar doğunca demişti )......neyse kızdım anneme beni hasta etmeyemi çalışıyorsunuz dedim
kim var söyle anne çağıracağım dedim.....ömerde ağladı üstüne içi çızz etti geliyom tmm dedi....
şimdi geliyor .....offff o eskicide gelip almadı yaa kanepe kaldı antrede ya
yolumuda kapattı püff babama desem gel al kızar şimdi yaa
kızlar ingilterede arkadaşım vardı birbuçuk yaşında bebeği ile birlikte domuz gribi olmuş çok üzüldüm kreşten bulaşmış çocuğa sonrada annesine şimdi karantineye alınmışlar evden çıkmıyorlarmış kimseylede görüşmüyorlarmış doktor ilaç vermiş ellerini sık sık yıkamasını falan söylemiş inşallah düzelirler
evet hatis canım çalışıyorumm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?