2009 Mayıs Anneleri

teşekkür ederim rkadaşlar bende iyiyim benim oğlanda babannesinde ben çalışıyorum babannesi bakıyor

geçmiş olsun güzelim bebeklerdede reflü oluyormuşmu şaşardım valla daha neler duyucaz

Hatıs bıgudı54 hoŞhgeldınız kızlar.bıgudı canım geÇmıŞ olsunya.evet geÇen benım kızda ÇıĞlık ÇıĞlıĞa uyanmıŞtı nasıl fırladım yataktan anlamadım bır mÜddet salayınca uyudu kaldı:)) alem bu bebıŞler

merhaba hatunlar geçmişe şöle bi baktım benim oğlanlar
hippin meyvesi hariç mamasınıda muhallebisinide yemiyolar
ne yapacam keçi sütüde yokmuş
aman yaa....

ömerim salya sümük kızlar yarın cerrahpşaya gidecem
doktora tek tek eylül sonundan beridir yaptığımız şeyleri
anlatacağım ...bir ciğer filimi isteyeceğim
sonra alerji den şüpheleniyorum onuda diyecem
yapabiliyorsada alerji testide yapsınlar
bende alerji var ondada olabilir....
çünki hastalığını atamadı üzerinden .
neyse ...aksam kocamla dünki konuyu hiç konuşmadık
ağzımı açmadım oda sarılıp sarılıp durdu...
ne yapayım atamam ki dedi...
ben ağzımı açmadım...

sibelciğim bana değil kaynanama gelecek kız kahvaltıya bizi tanıdığı için kaynım bizi çağırmıştı
şimdi bu oılay olunca açıkcası gitmek istemiyoırum kaynanama
ne yapacam bilmiyorum....bişey söyleyin kızlar ya...surta yapacağım o kesin ama bu kadının yanına kar
kalmamalı bu yaptığı bir değil iki değil....bizde diş fırçasını bırakmış
alıp götüreceğim .....bi nevi gelme demek olacak ama anlmaz ...canı nasıl isterse öyle anlıyor çünki

annem çok kırgın ....bugün gel ömer hep ağlıyor dedim evi toplayım dedim....
gelmem dedi...kaynanan belkide ben sürekli geliyorum diye
böyle yapıyor dedi....oğlunun evinde yeniliyor içiliyor
kadın kaldıramıyor diyor...(ben hamile iken annemelere gelip kaynanam bu masraf sende olacak oğlum çocuklar doğunca demişti )......neyse kızdım anneme beni hasta etmeyemi çalışıyorsunuz dedim
kim var söyle anne çağıracağım dedim.....ömerde ağladı üstüne içi çızz etti geliyom tmm dedi....

şimdi geliyor .....offff o eskicide gelip almadı yaa kanepe kaldı antrede ya
yolumuda kapattı püff babama desem gel al kızar şimdi yaa

bigudi cnm geçmiş olsun cnm ya pedisus biz fayda etmedii...

ek gıdaya geçmişsin hayırlı olsun cnm benim

kızlar ingilterede arkadaşım vardı birbuçuk yaşında bebeği ile birlikte domuz gribi olmuş çok üzüldüm kreşten bulaşmış çocuğa sonrada annesine şimdi karantineye alınmışlar evden çıkmıyorlarmış kimseylede görüşmüyorlarmış doktor ilaç vermiş ellerini sık sık yıkamasını falan söylemiş inşallah düzelirler

birsencim merhaba tatlım nasılsın ömere geçmiş olsun kayınvalidende ayrı cins neden hala bu şekilde davranıyor anlamak zor bunları iyiki uzağım diyorum tatlım Allah yardımcın olsun hem iki çocuk hemde böyle bir kayınvalide

sibelcim evet çok tatlı oluyorlar duru birde ayak parmaklarını emiyor cap cup diye çok mu tatlı kızım diyorum gülüyor maşallah mayıs bebeklerine sen nasılsın yağız nasıl

İyiyim tatlım nolsun koşuşturmaca.Yerim ben onu yağız da ayaklarına pek meraklı ama ağzına falan götürmüyor.

Bazen öle şeyler yapabiliyorlar tatlım ben hep dişlerden diye düşünüyorum ama başka sebeplerde olabilir tabiki.Çalışan anne olmakta çok zor işte uykusuz kaldınmı bitti ertesi gün halin harap.Süt için bende sorucam bakalım hepimizin doktorları ne diyecek.Ek gıdayada geçiyormuşsunuz umarım severek yer.

kızlar bende duruya atkı bere yelek ördüm şimdide yağmura başladım bitince eklerim fotoğraflarını kışın iyi oluyor örgü

Bende istiyorum bakalım.Başlayacağım ama ne zaman.:hulya:

Anladım canım ben yanlış anlamışım.Bence git ona surat yap genelde mutlu gözük ama bak bi seni kale almıyorum der gibi.Sen surat yapar veya gitmezsen onu dahada mutlu etmiş olursun bunu yapma.Annende napsın kadın alınır tabi.Ama yinede dayanamaz iyi olmuş geliyor olması.

Ay çok üzücü ya allah şifasını versin.Küçük bebeklerde çok ağır geçiyormuş bende çok korkuyorum.

çalışan anne olmak çok zor ya aklın hep evde allahtan kayınvalidem çok iyi bakıyor allah razı olsun ondam mükemmel biri

hatiş bende çalışıyorum iki kızım var annem bakıyor sağolsun :)) gözüm arkada değil tek sıkıntım kızlarımı çok özlüyorum onlarla daha az zaman geçiriyorum beni çok üzüyor ne yapalım herşey onlar için

arkadaşlar bişey sorucam bişey yazmadığımız sürece yazılanları göremiyormuyuz ben cözemedim

evet canım bende muhasebeciyim.benimde annem bakıyor allah ona sağlık sıhhat versin diyorum hep. bende şu gripten korkuyorum mümkün olduğunca kalabalığa girmiyorum ama ama yinede allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…