2009 Mayıs Anneleri

merhaba arkadaşlar nasılsınız benim internette problem vardı giremedim hepiniz iyisinizdir umarım

birde ben geçen hasta olduğumuzda danone aldım muzlu çok sevdi siz veriyormusunuz?
tekrar alsam mı diye düşünüyorumda...

Sağol canım bugun daha normal.Darısı basınıza.Pekmez sütte ki demiri emiyor canım bir arastır istersen.Ayrı versen daha iyi bence.Bu uykusuzluk benıde mahvetti canım.5 lerde kalkmaktan yorgun düşüyorum iyice.Akşam erken yatayım diyorum bu sefer hiç nefes almaya vakıt kalmıyor.Bora uyuyunca en azından biraz kıtap dergi pc karıştırmak istiyorum.Sonumuz nolucak bilmiyorum valla.Birde basma olayı bizde cok ciddi ya hatta hızlı hızlı adım atıyor.Yanlış mı yapıyorum acaba.

merhaba arkadaşlar nasılsınız benim internette problem vardı giremedim hepiniz iyisinizdir umarım

Hoşgeldin canım.Napalım diş,uykusuzluk,iştahsızlık gibi problemler var hepimizde onlarla uğrasıyoruz.Siz nasılsınız.

Olsun canım bi sonrakine koyarsın. Evet aynen dediğin gibi yapıcaksın tatlım a.s.

masallah kızlar bebıslerımıze demek hepımızınkı nerdeyse bu seslerden cıkarıyor

Gerçi öyle tatlım. Mesela çiğ böreke bayılırım bende. Off canım istedi he kafamçokkarıştı

merhaba arkadaşlar nasılsınız benim internette problem ardı giremedim hepinşz iyisinizdir umarım

Sağolasın canım sen nasılsın a.s.

Hoşgeldin canım a.s. Dişten sanırım tüm bebişler huysuz bu aralar a.s

Valla doktorumuz pekmezi süt ürünleri ile verme dedi. Meyvesine katıyorum ben. Hatırladğım kadarıyla Sibel'in doktorda öyle demişti :uhm:

birde ben geçen hasta olduğumuzda danone aldım muzlu çok sevdi siz veriyormusunuz?

Bence verme canım ya Babymix'in elmalısı falan ver ondan ver a.s.

Eşim aradı işi bitmemiş daha. Sen anneme taksi ile geç dedi. Ben hazırlanayım kızlar a.s.

Cnm bu miktar konusunda dr bana bişi demedi, kk da sordum yediği kadar ver dendi genelde, bende koydum kaseye yedi valla :))) yediği kadar veriyorum, zorlarsam kusuyo çünkü, 125ml lik kavanozlaran bahsediyosan az bence onlar ya kuş kadar bişi yetmez bu zıpırlara baksana dört dönüyo veletler tüm gün aerobic içinde :)))

Filizcm bi sefer yazmıştım buraya ek besin olayı benide çok yoruyo, Allah kolaylık versin hepimize tüm gün ya bişi yediriyorum yada üst baş değiştiriyorum diğer işlerim aksıyo, bide aferin ğluşna maş., inş düzene girer yenidende sende rahat edersin

Cnm blender kullanma, demir süzgeçler var tel süzgeç deniyo ondan kullan çünkü blender pütür bırakmıyo

mrb cnm biz iyiyiz ğluşla sen nasılsn

yok kız verme öyle şeyler yğurduna meyve püresi karıştırabilirsin en doğalı o
Eşim aradı işi bitmemiş daha. Sen anneme taksi ile geç dedi. Ben hazırlanayım kızlar a.s.

iyi sporlar pınarcm

tamam kızlar saĞolun vala Çok fıkır verdızınız bır daha vermem danone. Ne bılım doktorda hemŞıre dedıkı hanı ıshaldıya muzlu danone verebılırsın dıyınce bızde almıŞtık. Babymıx alıyım cadıarzu...

Bizdede aynı kızlar uyku yok kayra diş çıkarıcak galiba bütün gece uyumuyor salak gibiyim

bi çıkarsında rahatlayın inş., bende uykusuzum cnm... kağan uyudu şimdide iş yapıyom bi yandan yetiştirmem uyumamam lazım....

Kız ceren yazmadan duramadım hazır şeyleri verme o kadar ya...sebzeyi fln her gün yapmaya vaktin yok biliyorum ama kızlar gibi yap bak bi toptan yapıp atıyolarmış dolaba, buzdlabında 3 gün buzluktada baya bi süre durabiliyomuş, doğalını ver cnm, meyve konusunda bişi diyemicem...

valla evde olsamda şu çocuğa kendi istediğim gibi baksam diye ölüyorum ya....
evet bugün gidip sebze çorbası yapcam oğluşuma yoğurt yapcam yoğurdu zaten günlük yapıp yediriyorduk ama bu aralar hastane filan derken bayağıdır yemez. hatta yoğurdun içine ceviz de katcaktım dün almayı unutmuşum :bbo: migrostan . cevizi rondoda çekip az az katcam günlük yoğurduna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…