Herkese günaydınlar arkadaşlar. Nihayet benim için 9 günlük tatilin başlaması için son iş günü :dance: Çok mutluyum ama bu sürede sizinle birlikte olamayacağım. Özleyeceğim sizi ya :a015:
Beyzaak canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok ama çok sevindim. Gözümüz aydın diyorum. İnşallah kalpte de bi sorun çıkmayacak hayırlısıyla...
Ilgıncım günaydın canım. O bacaklarda ki kramp bende de oluyor. Aslında hamilelikten önce de olurdu ama hamileyken olan çok başka. 2 gün ayağımın üzerine basamadım. Doktoruma söylediğimde bu gidişimde magnezyum verdi. Günde 3 kere pastil şeklinde kullan dedi. Her kramp bi lifin zedelenmesine sebep olduğu için o kadar acı çekiyomuşuz... Bende 2 gündür kullanıyorum magnezyumu. İnşallah olmaz bir daha... Çok kötü bişey vallahi...
Bugün 3'lü test sonucumuz çıkıyor inşallah sorunsuz çıkar bacılar :çok üzgünüm:
Eee diğer kızlar nasılsınız bakalım?
günaydın arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir..
iyiyiz bitanem sen nasılsın bayramda buradamısınız şeker belki görüşürüzkaydirigubbakcemile5[/QUOT
bende iyiyim canım.evet bayramda burdayız.yani yakın akraba dost ziyaretleri.benim eşim konya bozkırlı malesef hava şartlarından dolayı gidemicez.geçen bayram gitmiştik artık yaza kaldı inş.bebişimizle.evet canım görüşebiliriz.a.s.
Günaydın canlarım
Bugün son iş günü bende çok mutluyum 1 hafta hep beraber dinlenelim kızlar bebişlerde büyüsün gerçi ben eşimin yanında çalışıyorum ama canımı cıkarıyo valla normal patrondan daha beter.
Umarım herkes iyidir süper bir gün geçirir:):):)
Günaydın canlarım
Bugün son iş günü bende çok mutluyum 1 hafta hep beraber dinlenelim kızlar bebişlerde büyüsün gerçi ben eşimin yanında çalışıyorum ama canımı cıkarıyo valla normal patrondan daha beter.
Umarım herkes iyidir süper bir gün geçirir:):):)
arkadaşlar ben iki üç gündür her akşam beyaz vazelin sürüyorum göbüşüme bacaklarıma inanın yumşacık oldu bir hemşire arkadaşım önermişti sizede tavsiye ederim göğsüm içinde kakao yağı ve palmersin gögüs kremini kullanıyorum ama vazelinden çok memnun kaldım bebek gibi oldu cildim bilginize
ilgincim bişey sorucam benim karnımda 2 gündür tuhaf titreşimler oluyor böyle karıncalanma gibi kalp atışı gibi acaba bebişmi dir bu???
valla canım güzel başaldı öyle devam ediyor:dance: umarım tün tatil böyle geçer kocana söyle bebişi az çalıştırsın şekerim yoksa tüm mayıs anneleri kızar onaklava:
selam kızlar nasılsınız benım dun ayrıntılı ultrasonum vardı cok sukur ıyı cıktı ıcım rahatladı bıraz
ama akşamdan berı cok fazla dışım agrıyor ne yapıcamı şaşırdım sımdı dayanamadım bır parol ıctım bırazdan doktorumu arayıp sorucam ben bır yıl once dolgu yaptırmıştım sımdı o diş agrıyor sanırım dolguda sorun var acaba dışcılerın kullandıgı uyuşturmak ıcın agıza sıkılan morfın zararlımıdır doktorumada sorucam eger degıl derse bır gıdıp dişcıye bakılıcam
selam kızlar nasılsınız benım dun ayrıntılı ultrasonum vardı cok sukur ıyı cıktı ıcım rahatladı bıraz
ama akşamdan berı cok fazla dışım agrıyor ne yapıcamı şaşırdım sımdı dayanamadım bır parol ıctım bırazdan doktorumu arayıp sorucam ben bır yıl once dolgu yaptırmıştım sımdı o diş agrıyor sanırım dolguda sorun var acaba dışcılerın kullandıgı uyuşturmak ıcın agıza sıkılan morfın zararlımıdır doktorumada sorucam eger degıl derse bır gıdıp dişcıye bakılıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?