2009 Mayıs Anneleri

ah canım benim gözümüz aydın, çok sevindim. yüreğimiz ağzımızda bekliyorduk. eh hadi bakalım hayırlısı olsun. sen şimdi yeniden doğmuş, yeniden hamile kalmış kadar olmuşsundur. bu arada cvs de cinsiyet de %100 belli oluyodu di mi???hihoyyyt[/QUOTE]

evet canım belli oluyormuş xy xx şeklinde ama ben sekretere sordum yasak dedi yazılmıyor.çok ta önemli değil zaten.dr erkek demiştibir dahakine tekrar bakarız dedi.

Herkese günaydınlar arkadaşlar. Nihayet benim için 9 günlük tatilin başlaması için son iş günü :dance: Çok mutluyum ama bu sürede sizinle birlikte olamayacağım. Özleyeceğim sizi ya :a015:

Beyzaak canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok ama çok sevindim. Gözümüz aydın diyorum. İnşallah kalpte de bi sorun çıkmayacak hayırlısıyla...

Ilgıncım günaydın canım. O bacaklarda ki kramp bende de oluyor. Aslında hamilelikten önce de olurdu ama hamileyken olan çok başka. 2 gün ayağımın üzerine basamadım. Doktoruma söylediğimde bu gidişimde magnezyum verdi. Günde 3 kere pastil şeklinde kullan dedi. Her kramp bi lifin zedelenmesine sebep olduğu için o kadar acı çekiyomuşuz... Bende 2 gündür kullanıyorum magnezyumu. İnşallah olmaz bir daha... Çok kötü bişey vallahi...

Bugün 3'lü test sonucumuz çıkıyor inşallah sorunsuz çıkar bacılar :çok üzgünüm:

Eee diğer kızlar nasılsınız bakalım?

inş canım güzel çıkacağına eminim güzel haberleirni bekliyoruz

bende bugün tatile çıkıyorum kızlar annemin yanına gidiyorum kızım anneanneye gidiyor dedesi teyzesi dayısı hepsi bizi dört gözle bekliyor herkese şimdiden hayırlı bayramlar arkadaşlar sevdiklerinizle çok güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle

Günaydın canlarım

Bugün son iş günü bende çok mutluyum 1 hafta hep beraber dinlenelim kızlar bebişlerde büyüsün gerçi ben eşimin yanında çalışıyorum ama canımı cıkarıyo valla normal patrondan daha beter.

Umarım herkes iyidir süper bir gün geçirir:):):)

tatil bize ve bebişlerimize iyi gelecek hepimiz bol bol dinlenelim:teytey:

arkadaşlar ben iki üç gündür her akşam beyaz vazelin sürüyorum göbüşüme bacaklarıma inanın yumşacık oldu bir hemşire arkadaşım önermişti sizede tavsiye ederim göğsüm içinde kakao yağı ve palmersin gögüs kremini kullanıyorum ama vazelinden çok memnun kaldım bebek gibi oldu cildim bilginize

ilgincim bişey sorucam benim karnımda 2 gündür tuhaf titreşimler oluyor böyle karıncalanma gibi kalp atışı gibi acaba bebişmi dir bu???

Günaydın annecikler ve bebişler herkeze hayırlı cumalar sanırım ben gün çok giremem evden okurum akşama yazdıklarınızı çok yoğunum

valla canım güzel başaldı öyle devam ediyor:dance: umarım tün tatil böyle geçer kocana söyle bebişi az çalıştırsın şekerim yoksa tüm mayıs anneleri kızar ona klava:

selam kızlar nasılsınız benım dun ayrıntılı ultrasonum vardı cok sukur ıyı cıktı ıcım rahatladı bıraz
ama akşamdan berı cok fazla dışım agrıyor ne yapıcamı şaşırdım sımdı dayanamadım bır parol ıctım bırazdan doktorumu arayıp sorucam ben bır yıl once dolgu yaptırmıştım sımdı o diş agrıyor sanırım dolguda sorun var acaba dışcılerın kullandıgı uyuşturmak ıcın agıza sıkılan morfın zararlımıdır doktorumada sorucam eger degıl derse bır gıdıp dişcıye bakılıcam

vazelin çok güzel gerçekten ama ben zararı vardır belki diye kullanmadım ama önceden çok kullanırdım zararı varmıymış ılgıncım bebek yağı kullanıyorum şu anda
göğsüne neden kako yağı peki ucuna sürüyormusun göğüs kremini

ilgincim bişey sorucam benim karnımda 2 gündür tuhaf titreşimler oluyor böyle karıncalanma gibi kalp atışı gibi acaba bebişmi dir bu???

evet canım bebişin ben yaklaşık 15 gündür hissediyorum tam tarif ettiğin gibi hatta şu sıralar içimde kaydığını hissediyorum

valla canım güzel başaldı öyle devam ediyor:dance: umarım tün tatil böyle geçer kocana söyle bebişi az çalıştırsın şekerim yoksa tüm mayıs anneleri kızar ona klava:

kapı kapı arkadaşlarım var benim burda hepsini döveriz valla. zaten kocışte bilgisayara oturunca anlıyor hemen hadi bakalım dertleşin yine diyorŞeniz

ne güzel canım darısı başımıza biraz anlat bakalım neler yapılıyor ayrıntılıda???????

günaydın seherim ahh kıyamam cok zordur diş ağrısı bence vakit kaymetmeden ara doktorunu o seni mutlaka dişçiye yönlendirecektir.Dişçiyeye hamile olduğunu söylersin canım kendinide bebişide üzme daha fazlasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…