2009 Mayıs Anneleri

ilgincim bişey sorucam benim karnımda 2 gündür tuhaf titreşimler oluyor böyle karıncalanma gibi kalp atışı gibi acaba bebişmi dir bu???

canım bebişlerimiz normalde 10 haftalıkkın hareketlenmeye başlıyor kasları çok güçlü olmadığı için biz hissedemiyoruz ama artık 15-16-17 haftalarda hissetmeye başlıyoruz eğer gaz problemin yoksa bebişinin hareketleridir tatlım :))))))))) benim mesela her sabah sağ göğüs altıma baskı yapıyor ve hissedebiliyorum a.s.:1hug:

Seherim bildiğim kadarıyla ilk 3 ay dişçi kesinlikle yasak. 3.aydan sonra ise morfin kullanmadan halledebiliyorlarsa o şekilde tedavi ediyorlar. Ama bi danış doktoruna mutlaka...

Ilgıncım bende artık iyice hisseder oldum. Genellikle sağ tarafımda dönüyor. Hele geçen gün halası elini koyunca bi oynaması vardı :)

seherim geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zor zaten doktorunla görüş canım sana en uygun yolu gösterecektir

marlyın canım kakao yağını göğüs ucuma sürmüyorum zaten hiçbir göğüs kremi göğüs ucunda kullanılmaz tatlım vazelin konusunu bir hemşire arkadaşım tavsiye etti kendisi üç aydan sonra kulanmaya başlamış

canım benim yaaa:))))) ne güzel bir duygu içimizde hareket eden bir bebiş ve dışarda onun için herşeye dikkat eden anneleri:CüvCüv::CüvCüv: benimde genelde sağ tarafımda cimcimemkaydirigubbakcemile5

canım benim yaaa:))))) ne güzel bir duygu içimizde hareket eden bir bebiş ve dışarda onun için herşeye dikkat eden anneleri:CüvCüv::CüvCüv: benimde genelde sağ tarafımda cimcimemkaydirigubbakcemile5

canım elleri ayakları ne taraftaysa heraketleri en sık orda hissedermişiz benim de sol tarafta ama ben kasık bölgemde hissediyorum göğüs altında değil

LEVESTORİY serklaj uygulamanı nerde ne kadara yaptırdın? rahim boyu kac cm ?

canım ben serklajı kartal eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım.ssk olsa dahi 85 ytllik ipliği sana aldırıyolar karşılamıyo hastanede vermiyo ilaçlar falan derken 120yi buldu.rahim boyumu blmiyorum ben konizasyon olmuştum gebelikten 6 ay önce bir buçuk cm konizasyonla alınmıştı.o yüzden oldum serklajı.

ben henüz yaptırmadım bugun yaptıracam doktorum verdi

canım proluton iğne kullanan varmı diye sormuşsun bugün ikincisini vurulcam.geçen hafta serklaj sonrası vuruldu doğuma kadar her hafta bir tane vurulucak erken doğumu engellemesi için.endol fitil verdiler ama üretimden kalkmış oda kasılmaları ağrıyı erken doğum tetiklenmelerini engelliyomuş.hastane üretimden kalkan ilaçları yazmakta süper antibiyotiği bile bulana kadar ne çektikkötükedihüso

fıstıklar yemek vakti geldi ama biz aç değiliz bizim yemekhanedeki koku karışıklığı beni mahvediyor yediğimden birşey anlamıyorum
herkese afiyet olsun bitaneler biz daha buradayız yemeğe geç çıkacağız

Son düzenleme:
galiba bende bi gebelik takvimi yapmayı başardım. ama bunu nasıl sürekli hale getireceğimi bilmiyorum. her seferinde kopyala yapıştırmı yapacağım.

kızlar tünaydın..hepiniz iyisiniz ne güzel.bir çok arkadas için bugun son bayramdan sonra görüşebileceğiz.ben bugun doktora gidiyorum kızlar saat 3:30ta. üçlü test için.ne kadar heyecanlıyım anlatamam...cuma bugun kızlar dua edin olur mu

iyi tatlım sağol.inşallah test sonucunda iyidir cnm.

galiba bende bi gebelik takvimi yapmayı başardım. ama bunu nasıl sürekli hale getireceğimi bilmiyorum. her seferinde kopyala yapıştırmı yapacağım.

cnm bu linkini kontrol panelinden, profil düzenleye gir.en altta kiilo ve ve doğum tarihi takip çizelgelsi yazan kutucuğa kopyala kaydet cnm benim..

valla meltemcım kımse bı sey soylemedı bende oyle kımlere baktıgımı not almadım arkadaslar benım tahmınımde tutan tutmayan soylerse memnun olurum kaydirigubbakcemile5

canım benimkisi tuttu kız demiştin dr.%90kız dedi:))

birde arkadaşlar çizelgem 1 gün geriden geliyor nasıl düzelticem?

arkadaşlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz hepinize afiyet

canım benimkisi tuttu kız demiştin dr.%90kız dedi:))

birde arkadaşlar çizelgem 1 gün geriden geliyor nasıl düzelticem?

cnm girdiğin tarihi değiştir.yani sat ı veya doğum tarihini giriyoruz ya.o tarihi değiştir 1 gün.düzelir belki o zaman

kızlar ben yapamıyorum bu linki bana bir daha yazarmısınız bir yerde takılıyorum yazılar da ingilizce hepsini çözemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…