ilgincim bişey sorucam benim karnımda 2 gündür tuhaf titreşimler oluyor böyle karıncalanma gibi kalp atışı gibi acaba bebişmi dir bu???
ne güzel canım darısı başımıza biraz anlat bakalım neler yapılıyor ayrıntılıda???????
Seherim bildiğim kadarıyla ilk 3 ay dişçi kesinlikle yasak. 3.aydan sonra ise morfin kullanmadan halledebiliyorlarsa o şekilde tedavi ediyorlar. Ama bi danış doktoruna mutlaka...
Ilgıncım bende artık iyice hisseder oldum. Genellikle sağ tarafımda dönüyor. Hele geçen gün halası elini koyunca bi oynaması vardı :)
canım benim yaaa:))))) ne güzel bir duygu içimizde hareket eden bir bebiş ve dışarda onun için herşeye dikkat eden anneleri:CüvCüv::CüvCüv: benimde genelde sağ tarafımda cimcimemkaydirigubbakcemile5
LEVESTORİY serklaj uygulamanı nerde ne kadara yaptırdın? rahim boyu kac cm ?
ben henüz yaptırmadım bugun yaptıracam doktorum verdi
arkadaşlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz hepinize afiyet
egeece canım naber.. enin cinsiyet tahmininde tutmaan oldumu?? merak ettim
Herkese günaydınlar arkadaşlar. Nihayet benim için 9 günlük tatilin başlaması için son iş günü :dance: Çok mutluyum ama bu sürede sizinle birlikte olamayacağım. Özleyeceğim sizi ya :a015:
Beyzaak canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok ama çok sevindim. Gözümüz aydın diyorum. İnşallah kalpte de bi sorun çıkmayacak hayırlısıyla...
Ilgıncım günaydın canım. O bacaklarda ki kramp bende de oluyor. Aslında hamilelikten önce de olurdu ama hamileyken olan çok başka. 2 gün ayağımın üzerine basamadım. Doktoruma söylediğimde bu gidişimde magnezyum verdi. Günde 3 kere pastil şeklinde kullan dedi. Her kramp bi lifin zedelenmesine sebep olduğu için o kadar acı çekiyomuşuz... Bende 2 gündür kullanıyorum magnezyumu. İnşallah olmaz bir daha... Çok kötü bişey vallahi...
Bugün 3'lü test sonucumuz çıkıyor inşallah sorunsuz çıkar bacılar :çok üzgünüm:
Eee diğer kızlar nasılsınız bakalım?
galiba bende bi gebelik takvimi yapmayı başardım. ama bunu nasıl sürekli hale getireceğimi bilmiyorum. her seferinde kopyala yapıştırmı yapacağım.
valla meltemcım kımse bı sey soylemedı bende oyle kımlere baktıgımı not almadım arkadaslar benım tahmınımde tutan tutmayan soylerse memnun olurum kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz hepinize afiyet
canım benimkisi tuttu kız demiştin dr.%90kız dedi:))
birde arkadaşlar çizelgem 1 gün geriden geliyor nasıl düzelticem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?