2009 Mayıs Anneleri

canım benimkisi tuttu kız demiştin dr.%90kız dedi:))

birde arkadaşlar çizelgem 1 gün geriden geliyor nasıl düzelticem?
ya benimki de öyle 1 gün geriden geliyodu. e hadi öyle olsun dedim. şimdi 2 gün geriden geliyor.:roflol:

kızlar ben yapamıyorum bu linki bana bir daha yazarmısınız bir yerde takılıyorum yazılar da ingilizce hepsini çözemiyorum..

Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others
buradan yapmaya çalış olmazsa ben yapayım sana

kızlar moralim çok bozuldu görümce olacak şahıs on aydır bizde kalıyor ve ben doğum yapana kadar kalacak eşimi kırmak istemiyorum ama çok ukala sinirlerimi tepeme çıkarıyor daha önce iki defa tartıştık neyse affettim bugün yine aynı saygısızlığı yaptı bana ben mecburmuyum annesi babası olan bir kıza bakmaya(((((((((( eşimlede tartıştık yemekte yemedim çok gerildim kızlar

bana akıl verin siz olsanız ne yapardınız titiz değil söylemeden hiçbirşeyin ucundan tutumuyor ve çok terbiyesiz ve ukala(((((( zaten hamileliğin verdiği bir hassaslık var birde bu eklenince çok sinirleniyorum

kızlar yemeğimizi yedik biraz dolaştık tabi yine bebe mağazası dayanamadım bir tulum aldım ama çok şeker kızım giysin ay yerim ben onu ya bak od asveindi oynadı ::))))))))))))))))

bana akıl verin siz olsanız ne yapardınız titiz değil söylemeden hiçbirşeyin ucundan tutumuyor ve çok terbiyesiz ve ukala(((((( zaten hamileliğin verdiği bir hassaslık var birde bu eklenince çok sinirleniyorum

canım anladığım kadarı ile mecburiyetten diğer çocuğuna bakmak için ama sen ona iyilikle karşılık ver ve sakın canını sıkma karınındkai bebişi düşün annesi ve unutma canım iyiliğin seni mükaftalandırır eninde sonunca sakın eşinede yansıtma onun için eşinle kötü olmaya değmez ama iyi bir şekilde hassas bir döneminde olduğunu ve hareketlerine dikkat etmesi gerektiğini ona anlatmaya çalış klava:

canım mecburiyetten değil bitanem benim kızıma annem bakıyor bizim ondan bir menfaatimizyok canım o bizi kullanmaya çalışıyor sizden küçük biri size karşılık veriyor saygısızca yaklaşıyor siz ne yaparsınız bu durumda

o zaman durum çok farklılaşır bu durumda canım
küçük derken yani 18 den fazladır yine yani oda pek küçük sayılmaz bence herşeyin farkında ve bilinçlidir ama yinede eşine yansıtma kendin onun canını acıt çaktırmadan

canım kafana takmamaya çalış
hamilelikte en zararlı şey alkol,sigara kadar zararlı olanı stresmiş..
görümcenin bebişin sağlığını tehlikeye atmasına izin verme...
eşinle tekrar konuşmayı dene bence:uhm:

eşim ilk defa bugün tamam gönderelim terbiyesizi dedi birde 22 yaşında bir kızın sorumluluğunu almak bende çok stres yaptı inşallah biran önce gider ve eski huzurlu yaşamımıza döneriz kızlar gerçekten yaşamayan bilemez çok zor başka bir insanla yaşamak evinin tüm düzeni değişiyor (((((((senağlama

cnm bu linkini kontrol panelinden, profil düzenleye gir.en altta kiilo ve ve doğum tarihi takip çizelgelsi yazan kutucuğa kopyala kaydet cnm benim..[/QUOTE]

teşekkürler canım benim. yazdıklarını yaptım bakalım olcakmı?

canım inşallah iyiçıkar sen merak etme hayırlı haberlerini bekliyoruz

kızlar yemeğimizi yedik biraz dolaştık tabi yine bebe mağazası dayanamadım bir tulum aldım ama çok şeker kızım giysin ay yerim ben onu ya bak od asveindi oynadı ::))))))))))))))))

ayy canım hissediyormusun oynamasını nekadar güzel nezman hissetmeye başladın?

sizin iyiliğinizi suistimal ediyor 10ay nekadar uzun bir süre böyle misafirlikmi olur:1shok: hani mecbur kalırsın burda okuyordur veya tektir o ayrı bir konu ama evi köyü varken bukadar uzun süre kalması hiçhoş değil kayınvalidende yeter gel artık demiyormu? sen bence hiç birşey söyleyipte kötü olma şimdi 10aydır bakıyorsun bir kötü olursun evine gider bana kötü davrandı olur sen suçlu olursun 10aydır baktığında unutur gider dahada sinir olursun güzellikle anlatmaya çalış canım baktın olmuyo eşin konuşsun sen karışıpta kötü olma

bak canım konuşmuşsun eşinle ve sanki hallolucak gibi problem...
lütfen kafana takmamaya ve kendine sıkıntı yapmamaya çalış, ve hamiş olduğunu unutma, şu an hayatında içinde daha önemli biri var:CüvCüv:

valla canım baya oldu benim ilk gebeliğim amam ben 2-3 haftadır hissediyorum minik minik bir kalp atışı gibi göz seğirir ya onun gibi

ilgincim sıkma canını bebişini düşün.ama laftan sözden anlamıyorsa mecburiyetinizde yoksa üstelik sanada hamile halinle sıkıntıdan başka birşey yaratmıyorsa bence ailesinin yanına gitsin.10 ayda az bir süre değil yani.kayınvalidenler bişey demiyor mu?üstelik 22 yaşında ve sizde kalıyor..

ilgincim ya misafirliği kalmamış bence artık onun. sen yinede canını cok sıkma eşinede güzelce rahatsız olduğunu söyle ama sinirlenmeden canım erkekler öyle istiyor çünkü.Kayınvalidende hata tabiki cocukta değilki kocaman insan valla ya offff ya düşüncesizler cok ama cok

kızlar ne zaman hissetmeye başladınız oynamasını ben hala bişi hissedemiyorum çok merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu ...

canım kayınvalidemler çok sorumsuz üzerimize attılar kızlarını gelme kal diyorlar diğer abilerinde de kaldı ama onlar istemedi bu tür davranışlarından bende iyilik bende kalsın dedim müsade ettim ama bu kadar yıpranacağımı bilmiyordum diğer yengeleri bayramda bile evine almıyor bu şahısı bende restimi ilk defa bugün çektim iyide oldu

canım neden sizde kalıyor ki?

hemde çok düşüncesizler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…