valla meltemcım kımse bı sey soylemedı bende oyle kımlere baktıgımı not almadım arkadaslar benım tahmınımde tutan tutmayan soylerse memnun olurum kaydirigubbakcemile5
ya benimki de öyle 1 gün geriden geliyodu. e hadi öyle olsun dedim. şimdi 2 gün geriden geliyor.:roflol:canım benimkisi tuttu kız demiştin dr.%90kız dedi:))
birde arkadaşlar çizelgem 1 gün geriden geliyor nasıl düzelticem?
kızlar ben yapamıyorum bu linki bana bir daha yazarmısınız bir yerde takılıyorum yazılar da ingilizce hepsini çözemiyorum..
kızlar moralim çok bozuldu görümce olacak şahıs on aydır bizde kalıyor ve ben doğum yapana kadar kalacak eşimi kırmak istemiyorum ama çok ukala sinirlerimi tepeme çıkarıyor daha önce iki defa tartıştık neyse affettim bugün yine aynı saygısızlığı yaptı bana ben mecburmuyum annesi babası olan bir kıza bakmaya(((((((((( eşimlede tartıştık yemekte yemedim çok gerildim kızlar
bana akıl verin siz olsanız ne yapardınız titiz değil söylemeden hiçbirşeyin ucundan tutumuyor ve çok terbiyesiz ve ukala(((((( zaten hamileliğin verdiği bir hassaslık var birde bu eklenince çok sinirleniyorum
canım mecburiyetten değil bitanem benim kızıma annem bakıyor bizim ondan bir menfaatimizyok canım o bizi kullanmaya çalışıyor sizden küçük biri size karşılık veriyor saygısızca yaklaşıyor siz ne yaparsınız bu durumda
canım mecburiyetten değil bitanem benim kızıma annem bakıyor bizim ondan bir menfaatimizyok canım o bizi kullanmaya çalışıyor sizden küçük biri size karşılık veriyor saygısızca yaklaşıyor siz ne yaparsınız bu durumda
canım kafana takmamaya çalış
hamilelikte en zararlı şey alkol,sigara kadar zararlı olanı stresmiş..
görümcenin bebişin sağlığını tehlikeye atmasına izin verme...
eşinle tekrar konuşmayı dene bence:uhm:
kızlar tünaydın..hepiniz iyisiniz ne güzel.bir çok arkadas için bugun son bayramdan sonra görüşebileceğiz.ben bugun doktora gidiyorum kızlar saat 3:30ta. üçlü test için.ne kadar heyecanlıyım anlatamam...cuma bugun kızlar dua edin olur mu
kızlar yemeğimizi yedik biraz dolaştık tabi yine bebe mağazası dayanamadım bir tulum aldım ama çok şeker kızım giysin ay yerim ben onu ya bak od asveindi oynadı ::))))))))))))))))
eşim ilk defa bugün tamam gönderelim terbiyesizi dedi birde 22 yaşında bir kızın sorumluluğunu almak bende çok stres yaptı inşallah biran önce gider ve eski huzurlu yaşamımıza döneriz kızlar gerçekten yaşamayan bilemez çok zor başka bir insanla yaşamak evinin tüm düzeni değişiyor(((((((senağlama
canım inşallah iyiçıkar sen merak etme hayırlı haberlerini bekliyoruz
ayy canım hissediyormusun oynamasını nekadar güzel nezman hissetmeye başladın?
sizin iyiliğinizi suistimal ediyor 10ay nekadar uzun bir süre böyle misafirlikmi olur:1shok: hani mecbur kalırsın burda okuyordur veya tektir o ayrı bir konu ama evi köyü varken bukadar uzun süre kalması hiçhoş değil kayınvalidende yeter gel artık demiyormu? sen bence hiç birşey söyleyipte kötü olma şimdi 10aydır bakıyorsun bir kötü olursun evine gider bana kötü davrandı olur sen suçlu olursun 10aydır baktığında unutur gider dahada sinir olursun güzellikle anlatmaya çalış canım baktın olmuyo eşin konuşsun sen karışıpta kötü olma
ilgincim sıkma canını bebişini düşün.ama laftan sözden anlamıyorsa mecburiyetinizde yoksa üstelik sanada hamile halinle sıkıntıdan başka birşey yaratmıyorsa bence ailesinin yanına gitsin.10 ayda az bir süre değil yani.kayınvalidenler bişey demiyor mu?üstelik 22 yaşında ve sizde kalıyor..
kızlar moralim çok bozuldu görümce olacak şahıs on aydır bizde kalıyor ve ben doğum yapana kadar kalacak eşimi kırmak istemiyorum ama çok ukala sinirlerimi tepeme çıkarıyor daha önce iki defa tartıştık neyse affettim bugün yine aynı saygısızlığı yaptı bana ben mecburmuyum annesi babası olan bir kıza bakmaya(((((((((( eşimlede tartıştık yemekte yemedim çok gerildim kızlar
ilgincim ya misafirliği kalmamış bence artık onun. sen yinede canını cok sıkma eşinede güzelce rahatsız olduğunu söyle ama sinirlenmeden canım erkekler öyle istiyor çünkü.Kayınvalidende hata tabiki cocukta değilki kocaman insan valla ya offff ya düşüncesizler cok ama cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?