canım kayınvalidemler çok sorumsuz üzerimize attılar kızlarını gelme kal diyorlar diğer abilerinde de kaldı ama onlar istemedi bu tür davranışlarından bende iyilik bende kalsın dedim müsade ettim ama bu kadar yıpranacağımı bilmiyordum diğer yengeleri bayramda bile evine almıyor bu şahısı bende restimi ilk defa bugün çektim iyide oldu
hemde çok düşüncesizler canım
canım iyilikten maraz doğar derler diye boşa dememişler.keşke sende kabul etmeseydin.demekki herkese çektirmiş.bencede iyi yapmışssın.aileside demekki bıkmışki başkalarının üzerine atmak için uğraşıyorlar.inşallah canım giderde sende rahat edersin.klava:
inşallah canımkaydirigubbakcemile5 hepinize teşekkür ederim fikirleriniz benim için çok önemliklava:eli sopalı olmak lazım sanırım artıkÇok üzgünüm çoook
canım evet.biraz dişini gösterceksin sessiz kalınca tepene çıkıyor insanlar..başka şehirdemi yaşıyorlar kayınvalidenler.
QUOTE=mimaresra;4486883]cnm bayramda da mı sizde kalmayı düşünüyor?
selam kızlar nasılsınız ben biraz endişeliyim 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum off randevumda bayramdan sonraya inşallah bişeyi yoktur kuzumun
selam kızlar nasılsınız ben biraz endişeliyim 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum off randevumda bayramdan sonraya inşallah bişeyi yoktur kuzumun
Kızlar bişi sormak istiyorum size. Yeni dr um guatr tahlili yaptırıp yaptırmadığımı sordu bugün. Yaptırmadığımı öğrenince çok önemli olduğunu mutlaka yaptırmam gerektiğini söledi... Sizler yaptırdınız mı ?? Gerçekten gerek var mı bu teste acaba???
kızlar ben kaçıyorum herkese hayırlı bayramlar kendinize iyi bakın bayramda topiği unutmayın
Kızlar bişi sormak istiyorum size. Yeni dr um guatr tahlili yaptırıp yaptırmadığımı sordu bugün. Yaptırmadığımı öğrenince çok önemli olduğunu mutlaka yaptırmam gerektiğini söledi... Sizler yaptırdınız mı ?? Gerçekten gerek var mı bu teste acaba???
kızlar ben kaçıyorum herkese hayırlı bayramlar kendinize iyi bakın bayramda topiği unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?