2009 Mayıs Anneleri

canım iyilikten maraz doğar derler diye boşa dememişler.keşke sende kabul etmeseydin.demekki herkese çektirmiş.bencede iyi yapmışssın.aileside demekki bıkmışki başkalarının üzerine atmak için uğraşıyorlar.inşallah canım giderde sende rahat edersin.klava:

inşallah canımkaydirigubbakcemile5 hepinize teşekkür ederim fikirleriniz benim için çok önemli klava:eli sopalı olmak lazım sanırım artıkÇok üzgünüm çoook

inşallah canımkaydirigubbakcemile5 hepinize teşekkür ederim fikirleriniz benim için çok önemli klava:eli sopalı olmak lazım sanırım artıkÇok üzgünüm çoook

canım evet.biraz dişini gösterceksin sessiz kalınca tepene çıkıyor insanlar..başka şehirdemi yaşıyorlar kayınvalidenler.

QUOTE=mimaresra;4486883]cnm bayramda da mı sizde kalmayı düşünüyor?[/QUOTE]

:1no2::1no2: canım sadece bayram olsa iyi daha yaza kadar burada kalma planı yapıyor kendincekötükedihüso şeytanlık yapıyor ama bende bugünden itibaren evimde kalmasını istemediğimi kibar bir dille söyleyeceğim klava::dance:gidincede dünyalar benim olacak

selam kızlar nasılsınız ben biraz endişeliyim 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum off randevumda bayramdan sonraya inşallah bişeyi yoktur kuzumun

QUOTE=mimaresra;4486883]cnm bayramda da mı sizde kalmayı düşünüyor?

:1no2::1no2: canım sadece bayram olsa iyi daha yaza kadar burada kalma planı yapıyor kendincekötükedihüso şeytanlık yapıyor ama bende bugünden itibaren evimde kalmasını istemediğimi kibar bir dille söyleyeceğim klava::dance:gidincede dünyalar benim olacak[/QUOTE]

canım kutlama yaparız olmassa:))::roflol:

selam kızlar nasılsınız ben biraz endişeliyim 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum off randevumda bayramdan sonraya inşallah bişeyi yoktur kuzumun

canım hiç sıkıntı yapma sen kastıkça bebekde kasar banada aynısı dün oldu hissedemedim çok sıkıntılıydım sonra bugün sabah beri durmuyor cimcimem bazen dinlenmeye çekiliyolar yada biz telaş yaptığımız için onlarda strese giriyor sessiz bir yere git arkana yaslan bide öle dinle bakalım

Kızlar bişi sormak istiyorum size. Yeni dr um guatr tahlili yaptırıp yaptırmadığımı sordu bugün. Yaptırmadığımı öğrenince çok önemli olduğunu mutlaka yaptırmam gerektiğini söledi... Sizler yaptırdınız mı ?? Gerçekten gerek var mı bu teste acaba???

canım benim ilk gittiğimde doktor istedi ths diye bir değere bakıyorlar kanda ama bencede mutlaka yaptır ayrıca elisa testlerinide yaptır hepatit testleride ayrıca çok önemli

evet canım benim doktorda istedi.ve gerçekten önemli bir test. herhangi bir yerde kan verip hemen yaptırabilirsin canım.

canım eminmisin ya ilk gittigin doktor yapmıştır belkide bütün testlerini önemli çünkü yinede sen hemen biryerde yaptırıver canım kan tahlilini için rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…