2009 Mayıs Anneleri

canım eminmisin ya ilk gittigin doktor yapmıştır belkide bütün testlerini önemli çünkü yinede sen hemen biryerde yaptırıver canım kan tahlilini için rahat eder.

bütün tahlillerimiistedi dr baktı ama gerçekten yapılmamış o test bana. hemen yaptır dedi. bayramdan sonra ayın 20sinde muayenem var ondan önce yaptırır gösteririm dedim ama şimdi tedirgin oldum. napsam ki... yarın yaptırayım olmazsa(

sen bilirsin arkadasım ama bütün tatil boyunca aklında olucak stres yapıcaksın yaptır rahatla derim ben.Nasıl dr oluyor bunlar ya allah başımızdan eksik etmesin ama bazen hiç güven vermiyorlar olması gereken birşeyi yapmıyor birbirlerinin söyledikleri tutmuyor allaha eksikte muhtaçta etmesin:sm_confused:

CANIM EVet yarın yaptır aklın takılığp durcana için rahatlar

canım yaaa benzer durumu bende yaşadım aynen...Benim görümcem bende biraz da büyük üstelik..K pederimle yazın başında gelmişlerdi Adanadan..Aslında çatı katı yapmak istiyorduk onun için gelmişlerdi...Bi süre kalıp tekrar döneceklerdi geriye..Fakat ben de senin gibi anlayışlı ve samimi bir şekilde davrandım sürekli onalara karşı..Misafir sonuçta dedim ve fazlasıyla rahatlık verdim onlara...K pederim öğretmen zaten eylül ayında mecbur dönecekler geri diyordum..Ama hiç öle olmadı..K pederim tabi döndü ama..Görümcem bizim evdeki rahatlığa fazla alıştı ve geri dönmek istemedi..Üstelik burda iş bulmaya çalıştı bir süre..ben herhalde yapmaz 1 senelik evliyiz sonuçta anlayışlı davranır diye düşünüyordum ama nerdee...baktım bende çok bilgisayarıma hakim oldu..bana sormadan evimin düzenine karışmaya başladı üstelik iş buldu...
Bende önce istemediğimi davranışlarımla belli ettim sonra sözlere döküldü..Sonra eşime iice rahatsız olduğumu söyledim..Eşimde Gidecek gidecek diyordu..Napsın arada kaldı git diyemem diyordu haklı olarak..Ama ben gitmez dedim ve baktım hiç söylediklerime karşı oralı diil..İş başa düştü dedim..Ve ona anlamlı bi mail yazdım..Başta seni çok seviyordum ama bu davranışarın hiç hoş olamadı dedim ve istemediğimi açık açık söyledim..Bunları yazdığımda annesi hasta oldu ve o da gitti...Aslında böle olmasını da hiç istemezdim ama canım iilikten cidden maraz doğuyor..BeN ona iilik yaparken baktım o bana resmen gelin muamelesi yapmaya başladı..Mecburdum yane..Şimdi uzakta ve ve aradaki gerginlik azaldı ve eski günlere döndük..Şimdi de kötü değiliz yane..Bence sende içinde tutma ama güsel bir dille anlamıyorsa da bazen insanlara tavır koymak gerekiyor..uzun yazdım galiba umarım sıkmamışımdıra.s.

Egeece tahminin tutmadı canım kız demiştin bana erkek mişa.s.
Olsun eğlencesi de güseldi cnm

canım benim kesinlikle sıkılmadım kaydirigubbakcemile5 ikimizde aynı dertten muzdaribiz bazı insanlar çok düşüncesiz onlara kapılarını açan kişilerinde özel hayatları olduğunu en önemlisi bir aile olduğunu unutup kendi çıkarları doğrultusunda hareket ediyorlar iyilik yap ama bir gün yapma böyle insanlara senden kötüsü yok hamileliğime gelmesi çok daha kötü oldu zaten herşeyden tiksiniyorum birde onun pisliği evimi mahvetmesi beni sinirlendiriyorklava:senağlama

bizim eşimin ailesinle hiçbir zaman aile bağımız olmadı yıllar sonra kızlarını üstümüze atmaları beni çok sinirlendirdi bahanede sen hamilesin sana yardım eder oldu ben ilk hamileliğimde düşük tehlikesi atlattım aramadılar doğum yaptım aramadılar torunları beş yaşına geldi ondan sonra kendi çıkarları için kızlarını üstümüze attılar nerede kaldı aile klava:klava: o nedenle hazmedemiyorum bitanem

kızlar herkese mutlu mesut bır bayram dılıyorum benımkı bıraz buruk gececek ama bakalım kocacıgım haftaya bugun askere gıdıyorya bakalım hepınız dualarınız eksık etmeyın nolur ıns neresı hayırlıysa orası olur yakın yerlere duser ıns(((((((((((

kızlar ben 19. haftaya girdim ama hala bebişimin hiç bi hareketini hissedemiyorum..
bakıyorum da bu haftalarda kıpırtı hisseden ne çok kişi var:1no2:

Haklısın canım onlara biraz yerini göstermek işi bize düşüyor galiba . Kendi durumumuzu en ii yine biz anlarız..Bunu da kendi açımızdan iice anlatmak eğitmek işi bize düşüyor bazı zamanlar...İşte aile öyle bişeyki her zaman yüz yüze bakacağın insanlar onlar..Bazı şeyleri görmezsin bu nedenle fedakarlık yaparsın ama bi yere kadar ...Anlamayan insanlara da fazla değer vermemek gerekiyor...Yoksa ya kendini kaybediyorsun ya onu zaten..
Bende çok sabırlıyım hep ii niyetle yaklaşırım insanlara ama karşımdaki anlamıyorsa da tavrımı alırım...Hayt bunu öğetti bana...Başkaları kadar kendimize de değer vermeliyiz ve herkesi kendimiz gibi görmemeliyiz galiba...

Kendini çok üzme canım ..O senin niyetini anlamıştır zaten..Sende kendi açını belli edecek şekilde davran hep..Bebişini düşün stres yapma cnm..

melincim teşekkür ederim güzel düşüncelerin için hayatım içimizde bir can taşıyoruz onlar için güçlü olmamız gerekiyor sana hayırlı bayramlar canım:))))))))))))

canım sana da hayırlı bayramlar...
İnş tez zamanda kavuşursunuz..başlamak bitirmenin yarısı derler..En azından gün sayacaksın..Gitti gidecek demeyeceksin..O daha büyük stress oluyordur herhalde..Başlayınca da hep biteceği günü hayal edersiniz...sayılı gün çabuk geçer inş.. nerde yapacak askerliğini ve kısa dönemmi??

kızlar ben 19. haftaya girdim ama hala bebişimin hiç bi hareketini hissedemiyorum..
bakıyorum da bu haftalarda kıpırtı hisseden ne çok kişi var:1no2:

canım hiç dert etme zaten ilk bebekte 20 haftadan sonra bebişlerin hareketleri net hissedilir kişiden kişiye değişir tatlım hamilelik sen gönlünü ferah tut afacan başlar annesi yakındaa.s.

çalişanlari uzun süre göremeyiz diye gireyim dedim:)

hepinize bebişlerinizle,ailenizle ve tüm sevdiklerinizle nice hayirli,saglikli,mutlu bayramlar dilerim kizlar a.s.

egeece canım Allah kavuştursun hayırlısıyla bitanem başlamak bitirmenin yarısıdır önünüzden çok büyük bir engel kalkmış olacak bu sayede:))))))) bebişin sana en büyük destek eşin askerdeyken yanlız değilsin bizde varız

Kızlaar bu bayramda hiç bir yere gitmeyi düşünmüyordum ama dayanamayacağım galiba...Diğer bayramı evde geçirdim zaten..Ablam gelmişti ist dan yanıma ve hamişliğin ilk zamanlarıydı onlar..Ama şimdi 4 aylık hamişim..Evde yalnız klamk istemiyorum bu bayramda..Eşim hem ist a benim ailemin yanına hem de Adana ya kendi ailesinin yanına gidecek..Bende bu zaman süresinde evde yalnız çok sıkılacağım eminim...
Ben de ist a gitmeye karar verdim...Eşimle oraya gideriz inş.o ordan Adanaya geçer bende ailemle bir bayram geçiririm..
İst çok uzak değil..3 saatlik yol ve otobüsümüz hiç sallamayan travegolardan:) Ama yinede tedirgin oluıyorum..
.Bi sorun olmaz inş dime kıslarrrr??

canım yanlız kalmak zor olur mesafede çok uzun değil dinlene dinlene gidersiniz şimdiden hayırlı bayramlar canımkaydirigubbakcemile5

kızlarrrrr

herkese iyi bayramlar diliyorum...
kendinize ve minik prens&prenseslere dikkat edinŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…