2009 Mayıs Anneleri

hepinizi kocaman öpüyorum biz çıkıyoruz bebişlere iyi bakın anneleri en kısa zamanda görüşmek üzere ailenizle birlikte nice sağlıklı mutlu elele hayırlı bayramlara:)))))))))))))

çalişanlari uzun süre göremeyiz diye gireyim dedim:)

hepinize bebişlerinizle,ailenizle ve tüm sevdiklerinizle nice hayirli,saglikli,mutlu bayramlar dilerim kizlar a.s.

canım yanlız kalmak zor olur mesafede çok uzun değil dinlene dinlene gidersiniz şimdiden hayırlı bayramlar canımkaydirigubbakcemile5
Evet canım dime gideyim ben ..Duramam zaten galibakaydirigubbakcemile3
Bayramda siteye giremeyecek arkadaşlar varmışş..
Sizin ve bütün mayıs annelerinin bayramını bende şimdiden kutluyorum...Bebişlerimizle ve sevdiklerimizle güsel bir bayram geçiririz inş...
Hepinizi ve cici bebişlerinizi öpüyorummmma.s.

arkadaşlar herkese iyi bayramlar.sevdiklerinizle ve bebişinizle mutlu huzurlu sakin bayram geçirmeniz dileklerimle.hepinizi öpüyorum iyi tatiller iyi bayramlar.

way bea 501 inci sayfaya gelmişiz Bu benim ilkokul numaram naniknanik
Nice 501 lere inşşhihoyyytsositososito:dance::teytey:

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar diliyorum.çok sayfa yazmışsınız.öncekileri pek okuyamadım.2 gündür aranızda yoktum.biliyorsunuz 3 lü test sonuçlarımdaki bir sebepten dolayı doçente gidecektim.onu anlatayım.doktora gittim kızlar ama bu doçent bana kendi doktorumun verdiği iğnelere güldü. senin bu sonuçlara göre bu iğneleri kullanman yanlış dedi.bana bu sonuçlara göre sende pek bir sorun görünmüyor, afp değerin yüksek çıkmış sadece dedi. bunada tek yapacağımız ayrıntılı ultrason dedi.ayrıntılı ultrosandada zaten bence bir problem çıkmaz dedi. bana 19 aralık için ayrıntılı ultrasona gün verdi.sonra tabi 2 doktorda farklı şey söyleyince benim kafa iyice karıştı. sonra bir arkadaşımın doktoru var.ben bugün tekrar onu aradım. sonuçlarımı ona gösterdim.oda kendi doktorumun verdiği iğneleri doğruladı. bunları kullan.bu değer bebeğin karaciğerinden gelir dedi. dedimki kendi doktorum ani bebek ölümüne yada erken doğuma sebep olur bu değer dedi dedim.oda zaten bu yüzden kullanıyorsun bu iğneleri dedi. sen devam et dedi. şimdi hala kafamda sorulara cvp bulamadım.madem çok önemli birşey değilde niye bu değer biraz yüksek çıktı.o anlık birşeymiydi anlamadım.herkes korkma çok önemli bir sorun görseydi doktorlar mutlaka amniyosentez filan yapardı, zaten doçent bile sonuçlarında önemli birşey görmemiş diyorlar.işte benden böyle.hayırlısı olsun.şimdilik iğne ve hapıma devam edyorum.yalnız bu iğneler acaip derecede canımı yakıyor bu arada.19 aralıkta da inşallah ayrıntılı ultrasona gireceğim.benden böyle.

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.ben daha yarında burdayım malesef saat 12 ye kadar.benim gibi burda olanlarla yarın görüşürüz.olamayanlarada iyi bayramlar iyi tatiller diliyorum.hepinizi ve bebişleri çok öpüyorum.

Kızlar acaip yoğun bi gün geçirdim. Aranızda fazla olamadım. Bugünden itibaren 9 gün yokum maalesef. Herkese iyi bayramlar ve iyi tatiller diliyorum. Bebişleriniz ve ailenizle huzurlu bi bayram geçirirsiniz inşallah. Az bi işim kaldı onu da halledip kaçacağım. Özlicem sizleri. Kısmetse 15 Aralık sabahı görüşmek üzere. Çok çok öptüm...

Fıstığım valla benimde kafam karıştı? Niye bunların hepsi ayrı şey söylüyor. Sen yine kullan bakalım. Umarım ayrıntılı ultrasonda herşey yolunda çıkar. İyi bi tatil yap. Güzelce dinlen. Sıkma canını. Çok çok öptüm senide, oğluşunuda...

Son düzenleme:
Güzel anneler ve tatlı melekleri,

Bende 9 gün aranızda olamayacağım.Şimdiden hepinizin bayramını kutlamak istedim.
Herkes kendine çok iyi baksın.

Bayram sonrası görüşmek dileğiyle.Hepinizi öpüyorum..

Kızlar bende birazdan cıkıyorum ama bayramda yine uğrarım şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum sizleri ve bebişlerimizi kocaman öpüyorum:):):)

canlarım,hepinize iyi bayramlar diliyorum şimdiden. bizde yarın sabah memleket yolcusuyuz. inşallah tatil dönüşü görüşürüz. bebişinizle ve ailenizle huzurlu,mutlu bir bayram diliyorum hepinize.a.s.

kızlar iyi bayramlar hepinizi öpüyorum.ben 4 5 hafta yatmak zorundaymısım .doktordan geldim az önce plesentam rahimağzının dibindeymiş.yani çok tehlikeli.yukarı çekilmiş olması gerekirdi dedi doktor.ve bunun tedavisi bu durumu düzeltebilecek bişeyde yokmus.dinlenmek beklemek ve dua etmekten baska.
bu arada kızım olacağını öğrendim. :) o hbrden dolayı tam sevincimi bile yasayamadım.dua edin pazar günü kızlar benim içinde..

o steteskopla bende dinledim.kalp atışlarını ve hareketlerini hissedebiliyorrsun ama böyle sen çok sakin olacaksın o anda ve biraz bekleyip dalacaksın resmen öyle duyuluyor.

hepinize iyi bayramlar....kendinize ii bakın bayramdada hamiş hamiş bayramın keyfini çıkartın.hepinizi öptüm kızlar.. byyy

haydaa..canim benim yaaaaaaaa cok cok cok geçmiş olsunnnn..kuzenimde ayni sebepten 1 ay yatti canim..merak etme gecicek seninkide..düzelicek inşaAllah rahmin..kizimiz sag salim dogcak inşaAllahhhh..dualarim seninle canmmmm

canım çok geçmiş olsun,iyice dinlen yorma sakın kendini.Buarada bende yarın dr.gidicem kızımı görücem inşallah herşey yolundadır:Saruboceq:

Bayramda siteye giremeyecek arkadaşlarada şimdiden iyi bayramlar bu bayram bizim için çok özel çünkü karnımızda bebişimizle gireceğimiz ilk bayramımız Allahım çocuklarımızla ilerde torunlarımızla inşallah geçirebileceğimiz daha güzel bayramlar nasip eder inşallah...AMİNNN

yaw kimse kalmamış buralarda kimse yokmu huuu kızlar nerdesiniz.daha bayram gelmedi.hepiniz erkenden kaçtınız.

haydaa..canim benim yaaaaaaaa cok cok cok geçmiş olsunnnn..kuzenimde ayni sebepten 1 ay yatti canim..merak etme gecicek seninkide..düzelicek inşaAllah rahmin..kizimiz sag salim dogcak inşaAllahhhh..dualarim seninle canmmmm

evet cnm yaaa.moralim bozuldu ama çok şükür bebeğim yani kızım(alışamadım daha kızım demeye):) iyi.kıpır kıpırdı.allah hepimize yardım etsin kızlar..

cnm cok sağol.moral veriyorsunuz gercekten bana.evet cnm yatıp dinlenicem artık.3 hafta sonra bi daha cağırdı doktorum.bidaha bakacak ilerleme varmı diye.
cnm inşallah hersey yolunda cıkar yarın senin randevunsa.öpüyorum tatlım

selam kızlarr nasılsınız bazı arkadaşlar dr dan kötü haber almış umarım herşey yoluna girer kızlar hepinize ayrı ayrı geçmiş olsunn rabbim şifanızı versinn en kısa zamanda iyi ahberler alırsınız umarımm hem çok üzülüpte bebişlerinizide üzmeyin annelerii olurmuu ??a.s.a.s.

bu arada bende dün dr a gittimm
hani benim bi oğluşş olacaktıyaa o kızmışş sırnaşık şeysırnaşık şeyçokk şaşırdım hatta şok oldum çünkü 15 gündür oğluşum diye seviyordumm :roflol:ama olsunn sağlığı yerinde olsun yeter ben ikisinede çok sevindim erkek yada kız fark etmiyor rabbim önce sağlık versin hepimizin bebişlerini sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahh :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…