çalişanlari uzun süre göremeyiz diye gireyim dedim:)
hepinize bebişlerinizle,ailenizle ve tüm sevdiklerinizle nice hayirli,saglikli,mutlu bayramlar dilerim kizlar a.s.
Evet canım dime gideyim ben ..Duramam zaten galibakaydirigubbakcemile3canım yanlız kalmak zor olur mesafede çok uzun değil dinlene dinlene gidersiniz şimdiden hayırlı bayramlar canımkaydirigubbakcemile5
kızlar iyi bayramlar hepinizi öpüyorum.ben 4 5 hafta yatmak zorundaymısım .doktordan geldim az önce plesentam rahimağzının dibindeymiş.yani çok tehlikeli.yukarı çekilmiş olması gerekirdi dedi doktor.ve bunun tedavisi bu durumu düzeltebilecek bişeyde yokmus.dinlenmek beklemek ve dua etmekten baska.
bu arada kızım olacağını öğrendim. :) o hbrden dolayı tam sevincimi bile yasayamadım.dua edin pazar günü kızlar benim içinde..
kızlar iyi bayramlar hepinizi öpüyorum.ben 4 5 hafta yatmak zorundaymısım .doktordan geldim az önce plesentam rahimağzının dibindeymiş.yani çok tehlikeli.yukarı çekilmiş olması gerekirdi dedi doktor.ve bunun tedavisi bu durumu düzeltebilecek bişeyde yokmus.dinlenmek beklemek ve dua etmekten baska.
bu arada kızım olacağını öğrendim. :) o hbrden dolayı tam sevincimi bile yasayamadım.dua edin pazar günü kızlar benim içinde..
haydaa..canim benim yaaaaaaaa cok cok cok geçmiş olsunnnn..kuzenimde ayni sebepten 1 ay yatti canim..merak etme gecicek seninkide..düzelicek inşaAllah rahmin..kizimiz sag salim dogcak inşaAllahhhh..dualarim seninle canmmmm
canım çok geçmiş olsun,iyice dinlen yorma sakın kendini.Buarada bende yarın dr.gidicem kızımı görücem inşallah herşey yolundadır:Saruboceq:
Bayramda siteye giremeyecek arkadaşlarada şimdiden iyi bayramlar bu bayram bizim için çok özel çünkü karnımızda bebişimizle gireceğimiz ilk bayramımız Allahım çocuklarımızla ilerde torunlarımızla inşallah geçirebileceğimiz daha güzel bayramlar nasip eder inşallah...AMİNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?