2009 Mayıs Anneleri

canını sıkma arkadaşım, önemli bi şey olsa da olmasa da sen önlemini almış oluyosun neticede. biz senin için dua ediyoruz:Saruboceq: sen tedavine devam et, içini ferah tut, allaha emanet ol.

canım ben bu sitede bu sorunu yaşamış ve kolayca atlatmış bi sürü insan gördüm. sakın üzülme. kötü bir şey olmayacak allahın izniyle.. dr un dediği gibi dinlen, üzme kendini. sıkılırsan biz burdayız, dualarımız da seninle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm benim çok teşekkür ederim.inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırım.desteğin için teşekkürler cnma.s.

sanada çok geçmiş olsun canım ya.ufacık bir neden insanı ne kadar üzüyor değilmi?acaba ne olacak diye hergün stres yaşıyorsun.benim sorunumuda okuduysan bende öyleyim işte kaç gündür.ama sen yine yatarak atlatırsın inşallah.sende bebeğin için yat dinlen bol bol.bende iğne vurunuyorum bak.hemde o kadar canım yanıyor anlatamam.her vurunmamda acısından ağlıyorum.sen yine haline şükret.allah beterinden saklasın.hayırlısı neyse o olsun..

canım demek nene hatuna geliyosun bende orayı düşünüyorum sadece muayene ve usg için tahlilleri devlette yaptırıcam çünkü nene hatun baya fark çıkartıyor tahlillerde sen ssklımısın muayene fiyatı nekadar bilgi verirsen sevinirim nene hatun bana çok yakın sen nerede oturuyosun bu arada öpüyoruz meleğini ve seni.:1hug:

a.s.

tam anlamıyla süper acıklamıssın cnm.aynen sana katılıyorum.ben bacaktan bi kere denedim pişman oldum.göbekten katkat fazla acıdı. tavsiye etmem.bence en rahatı göbekten olanı

arkadaşlar sizde benimle aynı sorun yüzünden iğne vurunuyorsunuz ya. peki sizde de üçlü testte AFP değeriniz yüksek çıktığı (benimki 2,16 .çıktı) için mi bu iğne ve ilaçları kullanıyorsunuz.üçlü testte 3 tane değere bakıyorlarmışya.benim 2 değerim normal çıktı çok şükür.ama bu afp değerim yüksek çıktı sadece.ama bazı doktorlara göre de bu 2,16 bile normalmiş.onu sorayım dedim.sizin sorununuzada mı doktor afp niz yüksek dedi yani?

günaydın kızlar ben dün bi ara baktım sonra çıktım
dün çok kötyüdüm bu kadar kötü olduğum i gün varmı bilmiyorum
çünki sabah uynadığımd şiddetli bir baş dönemesi ama tarifi yok yataktan sağdan sola dönemiyorum
sonra mide bulantısı ...ilk günlerdeki gibi kus kus yok içimdenki herşey çıktı doktora gittik
doktorum mide bulantısının böle bi süre daha devam edebileceiğini söyledi....
cinsiyetlerine bakalım dedik ama biri hiç kımıldatmadı bacaklarını kapamış paşa gibi yatıyor
diğerine geçti oda çok oynuyordu poposunu döndü ....dedim bu hep böle yapıyor doktorumda o zaman bu kızdır öle yapıyorsa dedi...birsen hn.çok belli değil 4 hafta sonra 3 lü için gelecekisniz orada çok daha net görünecekdir hem dahada büyük olacaklar hemde o ultrason bunun gibi değil
genel olarak bebeklerin gelişimi gayet iyi dedi boyları postları suları çok iyi dedi..
hamileliğin başından beri onlar gayet iyi ama siz hep sıkıntılısınız dedi ..ne yapayım dedim haklısınız
herkes 2 bebeği kaldıramaz...ama bakın oynuyorlar yakında onları hissettikce herşeyi unutacaksınız dedi

günaydın tatlı anneler nasılsınız ...a.s.arkadaslarıma gecmiş olsun..hepinizin bayramını kutlarım şimdiden..kaydirigubbakcemile5

dün ben de doktora gittim kızım olacağını söylemişti büyük ihtimalle. ama oğlanmış çok garip bir duygu... Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. üçlü testi yaptırdım sonuçlarını bayramdan sonra alacağım. İnşallah herkes güzel haberler alır.

mayıs anneleri herkese selam... bu sabah uyuya kalmışım uyandığımda saat 11:30 olmuştu:):) hazırlanıp nasıl işe geldiğimi hatırlamıyorum... hasta olan arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanmalarını diliyorum... moralimizi yüksek tutalım...

Geçmiş olsun güzel anne "bebeğin seni hiç bırakmayacak." böyle düşünürsen rahatlarsın bebeğin de rahat olur. İnşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın. Biraz zor bir durum ama kucağında bebeğini görünce buna değecek. Tekrar geçmiş olsun

:1no2:merhaba arkadaşlar dün doktora gittim 16 hafta oldu ama cinsiyeti göremedik.Bu arada iki gündür idrardan sonra kan geliyordu.Doktor alttan ultrasonla baktı ve rahmimde hafif aşağı inme ve açıklık olduğunu söyledi.Bayram için biraz iş yapmıştım bu sebep oldu sanırım tatilde yatıcam fitil ve antibiyotik verdi yat gezme dedi bebek sağlıklı ama dikkatli olman lazım dedi yoksa erken doğum riskim olurmuş şimdi yatıyorum bakalım Allahtan hayırlısı.

cnm benim cok teşekkür ederim. cnm ben o iğneyi ilk 2 ay vuruldum.her gün hemde...ilk hamileliğim düşükle sonuclanmıstı.pıhtılaşma testini yaptırdık sonra normal çıktı fakat doktorum önlem olsun diye ilk 2 ay iğne verdi.tam rahatladım 16 haftam doldu derken bu hbr cok üzdü beni.3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için tekrar gidicem.inşallah o zamana kadar yukarı çıkarda rahatlarım.

maşallah cnm allah sorunsuz tamamlamayı nasib eder inşallah.. senin işin bizden daha zor tatlım 2 bebiş tasıyorsun.allah yardımcın olsun cnm.öpüyorum

günaydın tatlı anneler nasılsınız ...a.s.arkadaslarıma gecmiş olsun..hepinizin bayramını kutlarım şimdiden..kaydirigubbakcemile5

cnm seninde bayramın kutlu olsun.sağol tatlım.benim cnm sıkkın dünden beri 3 hafta yatıp dinlenmem sart.napalım.allah yardım etsin

inşallah cnm bende dün yaptırdım üçlü testimi.bayramdan sonra iyi sonuclar alırız cnm inşallah.:teytey:

tünaydın sekerim..olur öyle arada hamilelikte böyle seyler :) dinlenmişssin bosver cnm.

ah cnm benim amin inşallah.her anne adayı sağlıkla alır bebişlerini kucaklarına inşallah.moral verdiğin için sanada teşekkür ederim tatlım.a.s.

cnm dikkat et kendine.yorma.gecmiş olsun tatlım...bende 3 hafta yatıcam hiç bi yere cıkma dedi doktorum.plesentanın yukarı çıkmasını bekleyeceğiz dedi.

merhaba arkadaşlar bugün dr.gittim boyu kiloso herşeyi normal dedi renkli ultrasonla baktı ayy çok güzeldi yine kız dedi bu saatten sonra yanılma payı %10 bile değil dedi:)) 3lü teste gerek yok dedi ama sen istiyosun galiba dedi oyüzden 15 gün sonra tekrar gel dedi 3lü testini yaptıralım dedi gözümün atması,1 defa burnum kanamıştı hepsi düşük tansiyondan dedi hemen tuzlu bişeyler veya meyve suyu iç yat ayaklarını havaya kaldır sonrada sol tarafına dönüp yat dedi kolunu bitanesi kafasına yaslamış öyle duruyordu ayy çok güzeldi:)))

Buarada arkadaşlar ben siteye bayramda falan giremiycem büyük ihtimalle şimdiden hepinize iyi bayramlar kendini fazla yormayın bebişlerinizede iyi bakın bayanlar bayramdan sonra inşallah görüşmek üzere:))

arkadaşlar birde nette dolaşırken okudum 16. ve 20.haftalarda bebğin beyni iyice gelişiyomuş,oyüzden bol bol ceviz,ıspanak,semizotu ve balık yememiz gerekliymiş ,bol bol yeyin kızlar bebişlerimiz akıllı çalışkan olsunlar...:))

ben de hep kız diye düşündüm göstermedi bi de bizimki ya yüzükoyun yatıyordu ya göbek kordonı tam ordan geçiyordu
bugün doktorum erkek olma ihtimalı büyük deyince bir tuhaf oldum
ama ben başından beri söylüyorum sağlıklı olsun da bizim için hiç önemli değil
üçlü test sonucumu da bugün aldım
çok güzel çıkmış aman nazar değmesin:CüvCüv:
herkesin Kurban Bayramı Kutlu Olsun!

hepinize iyi bayramlar arkadaşlar.
sürekli sizi takip etsem de yazma fırsatım pek olmuyor, zaten yazınca da bir kaç kişi dışında pek bana cevap veren çıkmıyor üzülüyorum.

yine de derdimi sizlerle paylaşayım. malesef hala istifra sorunum devam ediyor. doktorum da bu konuda hiçbirşey söylemiyor. yiyorum ,çıkıyor diyorum olsun diyor.

sinir sistemim epey bozuldu bu yüzden. bulantısı olanı çok duydum ama kusan pek fazla olmadı aramızda birkaç kişi dışında, bu nedenle de kendimi kötü hisediyorum düzenli beslenemediğim için. 12. haftada, 14. haftada 16. haftada geçer dediler ama 16. haftanın içindeyim malesef geçmedi. şimdi de 18. haftada geçer diyorlar. günde neredeyse 2-3 kez kesinlikle kusuyorum ve iştahım çok açık olmasına rağmen artık yemek yapma ve yemek yeme de içimden gelmiyor.

belki de hiç geömeyecek bu kusmalarım. sizlerin yorumlarını bekliyorum.
tekrar iyi bayramlar.

tesekkür ederim canım sanada ii bayramlar...bende 16, haftamın içindeyim ve hala kusuyorum cok kotü bir durum ve ben hala kilo alamadım..beslenemıyorumda bu yüzden seni cok iyi anlıorum yani..benim dr.umda pek önemsemior serum takalım miden bulanınca kusmaya baslayınca gel dior..ama pek faydası yok yani napalım cekecegizkullandıgın ilaç varmı senin demir takviyesine basladınızmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…