2009 Mayıs Anneleri

canim benim..inşaAllah gecicek hepimizin hastaliği..cok sukur gene dermani var bitanem..öyle düşün..bozma moralini..

merhaba canim..evet sskliyim canim..sskli muayne ücreti 20ytl canim..ssksiz 45 idi..yani cok ucuk farklar olmuyor canim..

canim benim..cok sukur iyimiş bebişler..inşaAllah bulantlatilarnda biran önce geçer..

canim anada erkek dediler..sonra %90 kiz dedi..sonra %98 kiz dedi..ama esas 20.haftadan sonra kesinleşirmiş..inşaAllah güzel sonuclarla gelirsin canim benim..

hey Allahim ya..nazarami geldik yahu..hepimizde değişik şeyler cikmaya basladi..inşaAllah baska kimse daha bişi cikmaz..bende bayrami yatakta geciriyorum canim..moralini yüksek tutmaya caliş..

canim cok sevindim herşeyinin iyi gitmesine..inşaAllah 3lü testten de güzel sonuclar alirsin..

canim benim..kusura bakma belki görmedik mesajini..üzülme

inşaAllah gecer canim bulantilarin..cok gecmis olsun..

merhaba kızlar şimdiye kadar ellikere gelirdim beni bilirsiniz
ama ben daha yeni geldim hastaneden ....dün gece içim sıkldı ve saat 9,30 da yatacam dedim eşime ...eşim bu saatte yatılmaz dedi yatacam dedim...ve geldi beni yatağa uyutmaya ...o arada o benden önce uyudu bende uyumuştum....
gece rüya görüyor gibiydim bişey geliyordu heralde sıkıştım rüya diye gerçekte altıma yapıyorum sandım elimi attım çamaşırıma ıslaktı gözüm kapalı gittim banyoya tam oturacaktımki gözlerime inanamadım şakır şakır kan geliyor şaşkınım önce su gibi bişey geldi sonra kan....içeri odaya geçtim aytunçu kaldırdım o kan çanağı olmuş gözlerle bana bakıyor..bense ağlıyorum ellerimden gidiyor yavrularım dedim....aytun. sakin ol dedi..ben hemen telafonu aldım saat 12 olmuştu latif beyi aradım hemen tanıdı ağlamamı söyledi
bieşy olmayacağını söyleyip duırdu hemen acile git hastaneye varır varmaz serkan beyi arattırın latif bey söyledi diyin dedi.kendisi şehir dışındaymış....aytunç abisini aradı ben hem ağlıyorum hem bacaklarımı sıkıyorum..aytunç bir havlu getirdi çamaşır çıkarıp ped aradı ama ped yoktu bi bez bulduk ..abisi geldi hemen hastaneye gittik eltim hep yanımdaydı acil doğumhaneye aldı beni doktor hemen ultrasona koydu su geldi diyince ben...herkes yanımda dört gözle bakıyoruz ama şu ince ekrandan olduğundan bn hariç herkes bebeklerimi meleklerimi gördü...bana hemen kalp atışı dinletti suları normal o akıntıdır dedi...sonra kanamayı görünce serkan bey arandı o ona gerkli şeyleri söyledi elle rahim içine bakıldı....daha sonra bir çubuk geldi içime soktu test yaptı....ultrasonuda sokup rahim ağzına bakıldı .....hemen yatış yapıldı saat ikide odaya çıktım serum takıldı içine iilaç ilave ettiler...ve hemen fitilatıldı sancı dursun diye....bütün gece tansiyon ateş ölçüldü iki şişe serum takıldı.....sabah doktorum geldi bu durumun olacağını tekrarlarsa tekrar hastaneye geleceğimi ama yapılan herşey temiz olduğuınu rahimde keslerde ve bebeklerde bişey olmadığını söyledi...plesentanın arkasınde bişey varmış çokda anlamadım ondan olabilir ...ama bu dönemedeki kanamalara çokda müdahale olmadığı söledi olacaklara çok mani olamıyoruz dedi.burda sadece dinlenmek gerekir dedi...düşük önleyici iğne olduk ....sonra odamıza ultrason getirdi yatıığımız yerden bebeklerimi gördüm içim rahat etsin diye o kadar yakınlaştırdıki dans ediyordu kuzum içerde eller kollar ayaklar havada .....ve şimdi evdeyim herhangi bişey olursa tekrar gidecez dilerim olmaz....bbundan sonra evimde çok olamayacam sanırım....
aksam çok ağladım içimdeki o duyguyu anlatamıyrum kızlar....ama onları görmek herşyi unutturdu....inş.bundan sonra sorunsuz birşekilde günümüzü doldururuz....

cok gecmıs olsun canım inşallah bıdaha böyle bısey yasamazsın bayram üstü canının yarısı gıtmıstır korkudan içini ferah tut sıkma canını ama kendıne cok dıkkat et a.s.

Dirimkızı canımm inan yazdıklarını gözlerimm dolu dolu okudum sanki o anı kendim yaşamış gibi rabbim hepimizin bebişlerini korusunnn yaaa senağlamasenağlama sende bol bol dua et bitanem allahın izniyle bebişlerin annelerini bırakmayacaklarr ve sakın yerinden kalkma canım çokk çokk geçmiş olsun ..Allahım sen kşmseye böyle kötü günler yaşatma :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok üzgünüm arkadaşlar ..... bu bayram bana zehir olacak .. cuma gunu dr a gıttık .. her şey o kadar guzeldı kı hıç aklımıza kotu şeyler gelmıyordu .hatta ertesı gun izmire ailemin yanına gıdecektık sevdıklerımı ve arkadaşlarımı gorecektık .. bu arada üçlü testımızın sonuçlar da cıkmıştı dr degerlendırecektı .. hiç endşelenmıyordum cunku ikil tedt sonucu cok ıyıydı bu testın doğruluk oranı % 90 mış .ben üçlu test de iyı cıkar dıye dusunuyordum cunku bu testın oranı % 60 ...
dr un odasına gırdık testı gorunce krıtık dedı .. beta hcg degeri yuksek cıkmış diğer ıkı deger normal .. tabıı rısk oranları da alt ust olmuş .. down sendromu oranı 1: 70 cıkmış .o an alt ust oldum kekelemeye başladım nasıl yanı dedım ... uzun uzun anlattı .benı sakınleştırmeye calıştı .eşime baktım suratı allak bullak...asker adam sakın durmaya calısıyor ama cok uzgun ... ben kendımı tarıf bıle edemıyorum oysa her sey yolundaydı. ultrasonda bakalım şimdi dedi ... inceledı şimdilk her şey yolunda ama 20 .haftada ayrıntılı ultrasonda daha net bellı olur dedi ..ben ne olucak şimdi deyınce en kesın tanı amnıyo sentez dedı ... arada bayram var ...ıstersenız burada yapalım ozel bır genetık klınıgıne yollayalm dedı .. 1 hafta kazanmış olursunuz cunku sonuçlar 3 haftaya anca cıkar dedı ...eşimle konustuk ve yaptırmaya karar verdık .. gozlerımde yaşlarla masaya yattım apar topar amnıyo sentez işlemını yaptı .. prof oldugu için cok başarılıydı toplam 3 dakıka surdu canım acımadı ama ben cok endıselıydım ya yavruma bır sey olursa ...benı yatırmadı bıle 15 dk dınlendım eve geldım cok ağladım uzuldum cok dua ettım ama takdir i ilahı ..allahım inşallah sonuçlar ıyı cıkar .....dr olumlu konustu belkı de benı sakınlestırmek için.. ama ben butun kalbımle dua edıyorum ..allahım hepımızın yardımcısı olsun meleklerımızı sağ salım bıze bağışlasın ...

kızlarr gerçektenn neler oluyorr böyle yaaa senağlamasenağlama topiğimize nazar mı değdi ne yahuuu kötükedihüsokötükedihüso

cans çok çok geçmiş olsun canım inş herşey yoluna girer..sakın stres yapıpta bebişinide üzme annesii Allahın izniyle bu kötü günler geride kalıcakk herkez sağlıcakla bebişini kucağına alacak inşallahh :1hug::1hug:

cok tesekkur edrım canım destegın için ..inşallah dedıgın gıbı our ....

kızlar hepimize neler olmus böyle.... benimde kritik kalkmamam gerek.allah hepimize yardım etsin bebeklerimizi almasın inşallah bizden.dualarım sizinle dırımkızı ve cans mümkün olduğunca moralinizi yüksek tutmaya çalısın ben öyle yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince.

SubhanAllah yaaaa..hayirlara ciksin..noluyor böyle ya..kzlar moralinizi yüksek tutun lütfen..inşaAllah hepimiz atlatcaz bugunleri saglikla..bebeklerimizi saglikla,mutlulukla kucagimiza alcaz inşaAllahhh..

bolbol dua edelim..dinlenelim..inşaAllah gececek..hepinize ayri ayri dua ediyorumm..

öptüm hepinziii

dırımkızı senin ikiz bebek sanırım ondan olabilir tabi bunlar normal değil ben hep o görüntüyü görmekden korkuyorum sanki her an öyle birşeyler yaşıycakmışım gibi garip bi his korkuyorum inş bişey olmaz sana ve bana..

kızlar çok sağolun dularımız birbirimizle olsun çok üzüldüm çokkk anlatılmaz bacaklarımı kapatıyorum
sanki engel olacam ...şimdi ufacak sancıda korkuyorum...

cans cnm çok geçmişolsun beterinden sakınsın rabbim cnm ....

geçmiş olsun canım. bol bol dinlen bari tatilde. Allah bebişleri de bizleri de korusun inşallah:Saruboceq:

kusura bakma canım, daha önce cevap yazmadıysak ayıp etmişiz. gözden kaçmıştır belki. geçmiş olsun bulantı kusma çok kötü biliyorum ben de senin gibi ha şimdi geçer diye diye 18. haftayı bitirdim. ama artık hiç umudum kalmadı. artık tam bunalımdayım. bütün gün ağlıyorum hiç bitmicek mi bu kusma diye. ama şimdi de 20. hafta geçer diyolar. bakalım bir umut. gerçi bazılarınınki gerçekten geçiyor da. inşallah seninki de hemen geçer.

ay canım benim şimdi gördüm mesajını. Allahım yarabbim ne oluyo böyle, tanrım korusun bebişlerini. ay ne diyim bilmiyorum, çok üzüldüm canım. inşallah hiç bir şey olmayacak biz de dua edicea ama onun korkusu bile yetmiştir sana. büyük geçmiş olsun, yat dinlen biraz da kalbini ferah tutmaya çalış, dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hay allahım gerçekten nazar değmiş topiğimize. allah beterinden saklasın, nedir bu haberler böyle üst üste.

canım arkadaşım hiç korkma böyle durumlarda genellikle sonuç iyi çıkıyor. ben zaten üçlü testin güvenilirliğinin daha az olduğunu duymuştum. herkes 2li test eski, 3lü test son teknoloji sanıyor ama tam tersi. 2li test daha yeni ve daha garanti doktorlar da ilerde 3lü testin hiç yapılmayacağını, 2li testin daha yaygınlaşacağını söylüyor. bak istersen araştır internette. içini ferah tut. bi şey çıkmayacak allahın izniyle, sen de döktüğün gözyaşıyla kalacaksın. canım benim şimdi sana günler asırlar gibi gelir ama düşünmemeye çalış eminim iyi sonuç gelecek.
dualarımız sizlerle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm şuan devam ediyomu kanama :a015:

çok geçmiş olsun canım. sen içini ferah tut. senin üzüntünü bebekler de hisseder. bak bebeklerinde iyiymiş.dualarımız seninle.

inşallah sonuçların çok temiz çıkar. benim ikili testimde risk normal değerlerin üzerinde 1/185 çıktı. olması gereken minimum 1/392 'ydi. ayrıntılı ultrasonda da doktor herşey normal dedi. bayram sonrası ben de üçlü testimi yaptırıcam. ben kötü birşey olacağına inanmıyorum. 1/70 demek senin gibi olan 70 kadında bir bu hastalık görülebiliyor anlamında yani canını hiç sıkma ikili testin iyi çıktıysa bence hiçbir sorun yoktur. çoğu doktor üçlü teste gerek bile duymuyor.

Merhaba kızlar bayram telaşından bi kaç gündür bakamadım topiğe dirimkızı ve cans çok çok geçmiş olsun canlarım Allah bebeklerinizi size bağışlar inşallah iyi habelerinizi bekliyorum ben ve bebişim şimdilik iyiyiz teyzemizde geldi Maşallah hiç hareketsiz kalmadık bu gün teyzesi nasılda seviyo şimdiden karnımı nerdeymiş benim kuşum diye :))

yine hastanedeydik kanamam oldu bebeklere bakıldı rahimde gene bişey yok bebeklerimde iyi ama oldu kanama çok üzgünüm çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…