sanada çok geçmiş olsun canım ya.ufacık bir neden insanı ne kadar üzüyor değilmi?acaba ne olacak diye hergün stres yaşıyorsun.benim sorunumuda okuduysan bende öyleyim işte kaç gündür.ama sen yine yatarak atlatırsın inşallah.sende bebeğin için yat dinlen bol bol.bende iğne vurunuyorum bak.hemde o kadar canım yanıyor anlatamam.her vurunmamda acısından ağlıyorum.sen yine haline şükret.allah beterinden saklasın.hayırlısı neyse o olsun..
canim benim..inşaAllah gecicek hepimizin hastaliği..cok sukur gene dermani var bitanem..öyle düşün..bozma moralini..
canım demek nene hatuna geliyosun bende orayı düşünüyorum sadece muayene ve usg için tahlilleri devlette yaptırıcam çünkü nene hatun baya fark çıkartıyor tahlillerde sen ssklımısın muayene fiyatı nekadar bilgi verirsen sevinirim nene hatun bana çok yakın sen nerede oturuyosun bu arada öpüyoruz meleğini ve seni.:1hug:
merhaba canim..evet sskliyim canim..sskli muayne ücreti 20ytl canim..ssksiz 45 idi..yani cok ucuk farklar olmuyor canim..
günaydın kızlar ben dün bi ara baktım sonra çıktım
dün çok kötyüdüm bu kadar kötü olduğum i gün varmı bilmiyorum
çünki sabah uynadığımd şiddetli bir baş dönemesi ama tarifi yok yataktan sağdan sola dönemiyorum
sonra mide bulantısı ...ilk günlerdeki gibi kus kus yok içimdenki herşey çıktı doktora gittik
doktorum mide bulantısının böle bi süre daha devam edebileceiğini söyledi....
cinsiyetlerine bakalım dedik ama biri hiç kımıldatmadı bacaklarını kapamış paşa gibi yatıyor
diğerine geçti oda çok oynuyordu poposunu döndü ....dedim bu hep böle yapıyor doktorumda o zaman bu kızdır öle yapıyorsa dedi...birsen hn.çok belli değil 4 hafta sonra 3 lü için gelecekisniz orada çok daha net görünecekdir hem dahada büyük olacaklar hemde o ultrason bunun gibi değil
genel olarak bebeklerin gelişimi gayet iyi dedi boyları postları suları çok iyi dedi..
hamileliğin başından beri onlar gayet iyi ama siz hep sıkıntılısınız dedi ..ne yapayım dedim haklısınız
herkes 2 bebeği kaldıramaz...ama bakın oynuyorlar yakında onları hissettikce herşeyi unutacaksınız dedi
canim benim..cok sukur iyimiş bebişler..inşaAllah bulantlatilarnda biran önce geçer..
dün ben de doktora gittim kızım olacağını söylemişti büyük ihtimalle. ama oğlanmış çok garip bir duygu... Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. üçlü testi yaptırdım sonuçlarını bayramdan sonra alacağım. İnşallah herkes güzel haberler alır.
canim anada erkek dediler..sonra %90 kiz dedi..sonra %98 kiz dedi..ama esas 20.haftadan sonra kesinleşirmiş..inşaAllah güzel sonuclarla gelirsin canim benim..
:1no2:merhaba arkadaşlar dün doktora gittim 16 hafta oldu ama cinsiyeti göremedik.Bu arada iki gündür idrardan sonra kan geliyordu.Doktor alttan ultrasonla baktı ve rahmimde hafif aşağı inme ve açıklık olduğunu söyledi.Bayram için biraz iş yapmıştım bu sebep oldu sanırım tatilde yatıcam fitil ve antibiyotik verdi yat gezme dedi bebek sağlıklı ama dikkatli olman lazım dedi yoksa erken doğum riskim olurmuş şimdi yatıyorum bakalım Allahtan hayırlısı.
hey Allahim ya..nazarami geldik yahu..hepimizde değişik şeyler cikmaya basladi..inşaAllah baska kimse daha bişi cikmaz..bende bayrami yatakta geciriyorum canim..moralini yüksek tutmaya caliş..
merhaba arkadaşlar bugün dr.gittim boyu kiloso herşeyi normal dedi renkli ultrasonla baktı ayy çok güzeldi yine kız dedi bu saatten sonra yanılma payı %10 bile değil dedi:)) 3lü teste gerek yok dedi ama sen istiyosun galiba dedi oyüzden 15 gün sonra tekrar gel dedi 3lü testini yaptıralım dedi gözümün atması,1 defa burnum kanamıştı hepsi düşük tansiyondan dedi hemen tuzlu bişeyler veya meyve suyu iç yat ayaklarını havaya kaldır sonrada sol tarafına dönüp yat dedi kolunu bitanesi kafasına yaslamış öyle duruyordu ayy çok güzeldi:)))
Buarada arkadaşlar ben siteye bayramda falan giremiycem büyük ihtimalle şimdiden hepinize iyi bayramlar kendini fazla yormayın bebişlerinizede iyi bakın bayanlar bayramdan sonra inşallah görüşmek üzere:))
canim cok sevindim herşeyinin iyi gitmesine..inşaAllah 3lü testten de güzel sonuclar alirsin..
hepinize iyi bayramlar arkadaşlar.
sürekli sizi takip etsem de yazma fırsatım pek olmuyor, zaten yazınca da bir kaç kişi dışında pek bana cevap veren çıkmıyor üzülüyorum.
yine de derdimi sizlerle paylaşayım. malesef hala istifra sorunum devam ediyor. doktorum da bu konuda hiçbirşey söylemiyor. yiyorum ,çıkıyor diyorum olsun diyor.
sinir sistemim epey bozuldu bu yüzden. bulantısı olanı çok duydum ama kusan pek fazla olmadı aramızda birkaç kişi dışında, bu nedenle de kendimi kötü hisediyorum düzenli beslenemediğim için. 12. haftada, 14. haftada 16. haftada geçer dediler ama 16. haftanın içindeyim malesef geçmedi. şimdi de 18. haftada geçer diyorlar. günde neredeyse 2-3 kez kesinlikle kusuyorum ve iştahım çok açık olmasına rağmen artık yemek yapma ve yemek yeme de içimden gelmiyor.
belki de hiç geömeyecek bu kusmalarım. sizlerin yorumlarını bekliyorum.
tekrar iyi bayramlar.
canim benim..kusura bakma belki görmedik mesajini..üzülme
inşaAllah gecer canim bulantilarin..cok gecmis olsun..