2009 Mayıs Anneleri

günaydın kanamam belli aralıklarla bu gece devam etti gözümdeki yaş dinmedi dualarnızı esirgemeyin lütfen

günaydın kanamam belli aralıklarla bu gece devam etti gözümdeki yaş dinmedi dualarnızı esirgemeyin lütfen

cnm çok geçmiş olsun ya dün gece rüyalarıma girdin ya çok fenaydı üzlme çok dua ediyorum sana bana ve bebişlerimize inş bişey olmadan bizde mutlu sona ulaşcaz sakın ayağa çok kalkma yat sürekli ayaklarınıda yüksede tut o da iyi geliyo ben kanamam olunca öyle yapıyorum gelişmeleri bildir öpüyorumsenağlamasenağlamasenağlama

dırımkızı canım, inan ne aklımdan ne dualarımdan çıkmıyorsun. tanrım sizleri korusun. ama lütfen üzülme. biz senin için dua ediyoruz. bir şey olmayacak inşallah.

kızlar bu kötü haberlerle burulmuş da olsak hepinizin bayramı kutlu olsun. dilerim bundan sonraki bütün bayramları da bebeklerimizle ailemizle huzur içinde geçiririz.

destek olan tum arkadaşlarım dostlarım allah hepınızden razı olsun ... umarım ve allahın ıznıyle bu zor gunlerı atlatacagız ..bıze dusen bol bol dua etmek.. inanın sızden gelen cevaplar içimi rahatlatıyor.tesllı oluyor .. eksık olmayın
dırım kız canım benım uzulme canım sakın olmaya calış .allahın ıznıyle hiç bir şey olmayacak bence bebekler ıyıyse bu kanamaların sebebı plesantanın yerı ıle ılgılı olabılır bazen hamılelerde bu tur kanamalar olabılıyor .. ama sonucunda hıç bır sey cıkmıyor ... kalbını ferah tut canım.. ıyı bayramlar

evet cnm haklısın.benim plesantam rahimağzının dibinde olduğu için çok dikkatli olmam gerekmiş.yatmam gerek.her an kanama olabilir çünkü.belki dırımkızı sendede böyle bişey vardır kanaman ondan olabilir.şükür ki bebişler iyi cnm benim..
arkadaşlar mutlu sağlıklı bayramlar hepinize..

kızlar sanırım hepımıze nazar degdı oncelıkle dırımkızı ve cans cok gecmış olsun bacılar ınsallah sorunsuz bır şekılde atlatıcaz
cans canım emınım sonuc temzı cıkıcaktır hıc sıkma kendını
dırımkızı senı cok ıyı anlıyorum canım benımde başıma bır benzerı geldı malesef
cumarttesı gunu arkadaşa gıttım oturduk akşam eve geldım lavobaya gırdım bır baktım camaşırım komple ıslak resmen su elım ayagım tıtredı akşam saat 8 gıbı evde de eşim yok hemen taksı cagırdım doktora gıttım doktorumunda bır hastası duşuk yapıyormuş benı duyunca hemen koşarak geldı alttan muayane ettı rahım agzı sıkıca kapalı bu cok ıyı dedı sonra ultrasona aldı bebeklerde ıyı dedı oynuyordu yavrularım ama yınede ne oldugunu anlıyamadık doktorum hemen gazlı bezın ıcıne turnuson kagıdı denen bırşey koydu akıntın olunca bakalım dedı mavıye donerse suyun gelıyordur hemen hemsıre onu altıma koydı ama bıdahada bırşey gelmedı hastanede bekledım bıraz bırşey yok snra eve geldım bıdaha olmadı ama o ıslaklık neydı anlıyamdım sankı altıma ciş kacırmış gıbıydım ama ben hıc ıslaklık hıssetmedım tuvalete gıdınce camaşırımı fark ettım
sımdı carşamba gunu kontrolum var tekrar bebeklere ve suyuna bakıcak ınsallah herşey ıyıdır

hepınızın kurban bayramı mubarek olsun Allahım bu gunlerın şefatıne meleklerımıze bıze bagışlasın ınsallah kucagımıza aldıgımız zamanlarıda goruruz

canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle

cans çok geçmiş olsun biliyorsun burada sorun olduğu düşünülen fakat sonradan çok güzel sonuçlar alan arkadaşlarımız oldu seninde öyle olacak inş güzel haberlerini bekliyoruz

arkadaşlar iyi bayramlar.bir uğrayayım dmeiştim ama epey üzüldüm.dırımkızı ve cans çok çok geçmiş olsun.dualarımız sizinle.inşallah bebişlerimizi alacağımız kucağımıza hepimiz.diğer arkadşalrımıza da geçmiş olsun.inşallah herşey an kısa zamanda yoluna girer.malesef bende evden çıkmadığım halde çok kötü öksürük ve gribe yaklandım inşallah geçer en kısa zamanda

canim benimm yapma böyle..bak bebeklerin cok iyi hamdolsun..inşaAllah bu kanamalrinda durucak bitanem..lütfen iyi düşünmeye caliş..dualarim hep seninle canim..

canim benim..tabiki destek olcaz..mutluluklarimizi paylaşip arttiriyoruz,dertlerimizide paylaşip azaltmaya calişiyoruz..inşaAllah hepimiz biran önce normale döncez..sende iyi haberler alicaksin inşaAllah..dualarim seninle canim..

ay okurken bayilcaktim nerdeyse..ben o pedi 1 gün boyunca kullandim..mor oldu işte (( cok şukur sende böyle bişi olmadi..ter felanmiydi acaba..cok sukur bişey cikmadi ya..dinlen canim bolbol..

gecmiş olsun canim..dinlenmeye caliş..acil şifalar inşaAllahh

Geçmiş olsun ben de biraz zorlamışım ağrılarım oldu yatıyorum ben de... Dikkat et bebeğine ve kendine ... iyi bayramlar

yine hastanedeydik kanamam oldu bebeklere bakıldı rahimde gene bişey yok bebeklerimde iyi ama oldu kanama çok üzgünüm çokkk

kuzenimin eşinde böyle bir olay yaşandı çok korktuk ve 6 ay sürdü ama şimdi kucağına aldı bebeğini... ne kadar kötü bir duygu olduğunu biliyorum . çok geçmiş olsun her şey iyi olacak inan

Geçmiş olsun inşallah sonuçlar normal çıkacak... dualarım sizlerle

Geçmiş olsun ben de biraz zorlamışım ağrılarım oldu yatıyorum ben de... Dikkat et bebeğine ve kendine ... iyi bayramlar

iyi geceler kızlar.. çok sıkıcı bir bayram moralim bozuk off.gecse bir an önce su 9 ay sağlıklı bir sekilde..cnm dikkat et yorma fazla kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…