arkadaşlar iyi bayramlar.bir uğrayayım dmeiştim ama epey üzüldüm.dırımkızı ve cans çok çok geçmiş olsun.dualarımız sizinle.inşallah bebişlerimizi alacağımız kucağımıza hepimiz.diğer arkadşalrımıza da geçmiş olsun.inşallah herşey an kısa zamanda yoluna girer.malesef bende evden çıkmadığım halde çok kötü öksürük ve gribe yaklandım inşallah geçer en kısa zamanda
Bir kaç gündür giremedim foruma, ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi valla
Mayıs annelerine nazar değdi galiba herkese birşeyler olmuş çok üzüldümsenağlama
nazar değdi herhalde...
DIRIMKIZI yazdıklarını okuyunca çok etkilendim inan sanki kendim yasamış gibi oldum, çok geçmiş olsun canım,inşallah bir daha tekrarlamaz, gönlünü ferah tut
7774FULYA, çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen,hem beişine hem sana iyi gelir, hayırlı haberlerini bekliyorum
CANS, canım moralini bozma,hem doktorda olumlu konuşmuş,İnşallah sonunda bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız
SEHERİM, içini ferah tut canım,biliyorsun yaptığımız stres bebeklerimizi çok etkiliyor,inşallah bir daha terarlamaz
TUTUN09 canım bir daha yorma o kadar kendini, bol bol dinlen,gelen misafirde hamile oldugunu bilen misafir olacaktır zaten temizligine bakmaz
ÖZGÜN2008 canım mide bulantım olduğu zaman tuzlu patates haslaması çok işime yarıyordu,bir dene istersen
veee... BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM:enbuyukkk:
arkadaşlar iyi bayramlar.bir uğrayayım dmeiştim ama epey üzüldüm.dırımkızı ve cans çok çok geçmiş olsun.dualarımız sizinle.inşallah bebişlerimizi alacağımız kucağımıza hepimiz.diğer arkadşalrımıza da geçmiş olsun.inşallah herşey an kısa zamanda yoluna girer.malesef bende evden çıkmadığım halde çok kötü öksürük ve gribe yaklandım inşallah geçer en kısa zamanda
kızlar iyi bayramlar hepinizi öpüyorum.ben 4 5 hafta yatmak zorundaymısım .doktordan geldim az önce plesentam rahimağzının dibindeymiş.yani çok tehlikeli.yukarı çekilmiş olması gerekirdi dedi doktor.ve bunun tedavisi bu durumu düzeltebilecek bişeyde yokmus.dinlenmek beklemek ve dua etmekten baska.
bu arada kızım olacağını öğrendim. :) o hbrden dolayı tam sevincimi bile yasayamadım.dua edin pazar günü kızlar benim içinde..
Canım sende benim gibi tedaviyle hamilelik yaşayanlardansın bende geçen hafta biraz iş yaptım birde çalıştığım için zorlama olmuş.Daha önce doktorum kanamamı cerrahi müdahele olan toplama işlemi sırasında ki tahrişe bağlamıştı.Kese büyüdükçe o kısım sürtme yapıyor ve kanama oluyor dinlen demişti 1 hafta izin kullandım 3 hafta sonra şimdi yine oldu ve bebek iyi ama kanama vardı fitil verdi bulamadık ilacını aldık dinleniyor sayılırım ama bunlar sanırım cerrahi müdahelelrden sebep sanırım.Dikkat et çünkü benim gibi kese biraz aşağı düşüp erken doğum riskin artar.Geçmiş olsun.Bu kadar emek verdik acılar çektik bebeğimiz olsun diye Allah şu bayram günü dualarımızı duysun bize ve bebeklerimize yardım etsingünaydın kanamam belli aralıklarla bu gece devam etti gözümdeki yaş dinmedi dualarnızı esirgemeyin lütfen
canım proluton iğne kullanan varmı diye sormuşsun bugün ikincisini vurulcam.geçen hafta serklaj sonrası vuruldu doğuma kadar her hafta bir tane vurulucak erken doğumu engellemesi için.endol fitil verdiler ama üretimden kalkmış oda kasılmaları ağrıyı erken doğum tetiklenmelerini engelliyomuş.hastane üretimden kalkan ilaçları yazmakta süper antibiyotiği bile bulana kadar ne çektikkötükedihüso
.canım sanada iyi bayramlar geçmiş olsun tatlım dualarımız seninle bol bol dinlen bitanem bu arada prensesimiz hayırlı olsun annesi inşallah hayırlısıyla atlatacağız birlikte
Selam kızlar:enbuyukkk:
Birkaç gündür dişetimde bir ağrı vardı ama pek önemsememiştim açıkçası,geçer demiştim.Ama bugün dişimde bir çürük belirdi:1shok:.Of ne yapıcam ben simdi ya... :Saruboceq:bebiş var diye dişimide yaptıramam çünkü dişi uyuşturdukları madde bebek için çok zararlıymış,çürük dişin üstünden değil içinden başlamış yani uyusturmadanda işlem yaptıramam...
merhaba hanimlar..umarim herkes iyidir..dualarim hep sizinle..
ben ayniyim..yat yat su iç..hep yatamiyorum tabi..ama cok sorun çikmiyor..bugun 1 hafta doldu yatali..1 hafta kaldi doktora gitmeme..4-5 kere geldi suyum..inşaAllah biran önce geçer..
öptüm hepinizi..lütfen kendinize dikkat edinnn
bugün tburcu oldum kızlar iyiyiz çok yırgunum haber vereyim dedim
merhaba hanimlar..umarim herkes iyidir..dualarim hep sizinle..
ben ayniyim..yat yat su iç..hep yatamiyorum tabi..ama cok sorun çikmiyor..bugun 1 hafta doldu yatali..1 hafta kaldi doktora gitmeme..4-5 kere geldi suyum..inşaAllah biran önce geçer..
öptüm hepinizi..lütfen kendinize dikkat edinnn
Selam kızlar:enbuyukkk:
Birkaç gündür dişetimde bir ağrı vardı ama pek önemsememiştim açıkçası,geçer demiştim.Ama bugün dişimde bir çürük belirdi:1shok:.Of ne yapıcam ben simdi ya... :Saruboceq:bebiş var diye dişimide yaptıramam çünkü dişi uyuşturdukları madde bebek için çok zararlıymış,çürük dişin üstünden değil içinden başlamış yani uyusturmadanda işlem yaptıramam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?