2009 Mayıs Anneleri

cnm sana da iyi bayramlar sağol..evet gercekten birkaç gündür uğursuzluk var üzerimizde.allah beterinden saklasın inşallah.gecmiş olsun cnm..dikkat et kendine a.s.

Bir kaç gündür giremedim foruma, ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi valla
Mayıs annelerine nazar değdi galiba herkese birşeyler olmuş çok üzüldümsenağlama
nazar değdi herhalde...

DIRIMKIZI yazdıklarını okuyunca çok etkilendim inan sanki kendim yasamış gibi oldum, çok geçmiş olsun canım,inşallah bir daha tekrarlamaz, gönlünü ferah tut

7774FULYA, çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen,hem beişine hem sana iyi gelir, hayırlı haberlerini bekliyorum

CANS, canım moralini bozma,hem doktorda olumlu konuşmuş,İnşallah sonunda bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız

SEHERİM, içini ferah tut canım,biliyorsun yaptığımız stres bebeklerimizi çok etkiliyor,inşallah bir daha terarlamaz

TUTUN09 canım bir daha yorma o kadar kendini, bol bol dinlen,gelen misafirde hamile oldugunu bilen misafir olacaktır zaten temizligine bakmaz

ÖZGÜN2008 canım mide bulantım olduğu zaman tuzlu patates haslaması çok işime yarıyordu,bir dene istersen

veee... BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM:enbuyukkk:

umarım güzel bir gün olur ve böyle devam eder güzel mayıs anneleri..
cnm cok teşekkür ederim.dinleniyorum evdeyim.bu ayın sonunda gidicem doktora.hem plesentama bakacak hemde ayrıntılı ultrason var.inşallah güzel hbrler alır sizlerede güzel hbrler veririm...

kızlar bayadır giremedim topiğe bizim annelere nazar değmiş dırımkızı ve cans arkadaşım çok geçmiş olsun Allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın moralinizi yüksek tutun canım arkadaşlarım gerçekten çok üzüldüm((((

canım merhaba gerçekten üzücü haberler aldık bayramda inşallah sorunsuz bir şekilde atlatır arkadaşlarımız bu zor günleri :Saruboceq:Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
sen nasılsın tatlım aynen bende dün akşamdan beri ateş boğaz ağrısı halsizlik yatak döşek yatıyorum inşallah en kısa zamanda geçiririz bu dönemleri

canım sanada iyi bayramlar geçmiş olsun tatlım dualarımız seninle bol bol dinlen bitanem bu arada prensesimiz hayırlı olsun annesi inşallah hayırlısıyla atlatacağız birlikte

dırımkızı nasıl oldun canım kanaman durdu mu. arada bize haber ver. çok merak ediyoruz seni. dualarımız seninle

günaydın kanamam belli aralıklarla bu gece devam etti gözümdeki yaş dinmedi dualarnızı esirgemeyin lütfen
Canım sende benim gibi tedaviyle hamilelik yaşayanlardansın bende geçen hafta biraz iş yaptım birde çalıştığım için zorlama olmuş.Daha önce doktorum kanamamı cerrahi müdahele olan toplama işlemi sırasında ki tahrişe bağlamıştı.Kese büyüdükçe o kısım sürtme yapıyor ve kanama oluyor dinlen demişti 1 hafta izin kullandım 3 hafta sonra şimdi yine oldu ve bebek iyi ama kanama vardı fitil verdi bulamadık ilacını aldık dinleniyor sayılırım ama bunlar sanırım cerrahi müdahelelrden sebep sanırım.Dikkat et çünkü benim gibi kese biraz aşağı düşüp erken doğum riskin artar.Geçmiş olsun.Bu kadar emek verdik acılar çektik bebeğimiz olsun diye Allah şu bayram günü dualarımızı duysun bize ve bebeklerimize yardım etsin

iyi akşamlar kıslar. hepinizin bayramı mübarek olsun. cans ve dırımkızı çok çok geçmiş olsun sizlere.inanın çok üzüldüm.allah iyiliğinizi versin tez zamanda.ne olur üzülmeyin. moralde çok önemli. biliyorum ne kadar iyi olunabilir ama iyi olmak zorundayız bebeklerimiz için.dualarım sizinle.

Selam kızlar:enbuyukkk:
Birkaç gündür dişetimde bir ağrı vardı ama pek önemsememiştim açıkçası,geçer demiştim.Ama bugün dişimde bir çürük belirdi:1shok:.Of ne yapıcam ben simdi ya... :Saruboceq:bebiş var diye dişimide yaptıramam çünkü dişi uyuşturdukları madde bebek için çok zararlıymış,çürük dişin üstünden değil içinden başlamış yani uyusturmadanda işlem yaptıramam...

tesekkurler cevabın ıcın.. normalde kontrollere de mı arastırma hastanesınde gıdyorsun? sımdı sende sureklı yatıyormusun?

merhaba hanimlar..umarim herkes iyidir..dualarim hep sizinle..

ben ayniyim..yat yat su iç..hep yatamiyorum tabi..ama cok sorun çikmiyor..bugun 1 hafta doldu yatali..1 hafta kaldi doktora gitmeme..4-5 kere geldi suyum..inşaAllah biran önce geçer..

öptüm hepinizi..lütfen kendinize dikkat edinnn

canım sanada iyi bayramlar geçmiş olsun tatlım dualarımız seninle bol bol dinlen bitanem bu arada prensesimiz hayırlı olsun annesi inşallah hayırlısıyla atlatacağız birlikte
.
teşekkür ederim cnm..sağolasın tatlım.

cnm gecmiş olsun..ilk 3 ay zararlı peki daha sonrada zararlımı acaba?

iyi olacağız inşallah cnm..inşallah cnm bir an önce gecer çok dikkat et kendine sende.

dırımkızı çok geçimş olsun iyi olduguna sevindim şimdi neden olmuş bu olay ve bidaha olma ihtimalin varmıymış
??

aman boşver canım, allah beterinden saklasın. sen yatmaya devam et. inşallah en kısa zamanda bu dönemi atlatıp ayağa kalkacaksın.:Saruboceq:

ya bence hem doktorunla hem de dişçiyle konuş. ben bir şekilde hallediliyor die hatırlıyorum da nasıl onu hatırlamıyorum saçma oldu di mi? ama kuzenim de hamileyken çok çekti. önce ağrı kesici falan idare ettiler. sonra belli bir aydan sonra hallettiler.

canlarım nasılsınız dırımkızı mutahhara ve diğer sıkıntısı olan tüm arkadaşlarım Allah hepinizin yardımcısı olsun bebeklerinizi sizlere bağışlasın hepinizin bayramı mubarek olsun a.s. dört gözle iyi haberlerinizi bekliyorum hadii mayıs bebişleri sıkı sıkı tutunun annelere :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…