2009 Mayıs Anneleri

kızlar günaydın çok sıkıntılı günlerdi umudumu bile yitirmiştim
ama doktorumun bu kez yönlendirdiği doktor çok iyiydi benim doktorum şehir dışında
kadın baktı ve dediki plesentalar rahime yaklaşmış ondan bu kanama oluyormuş.
rahim boyu iyi deddi bebekler iyi dedi kalp atışına gerek yok yaramazlar dans ediyor dedi oderece iyi yani dedi.......ama yatırcam seni dedi 5 şişe serum yedim bir ikisi diazeem verdi aşırı stresli üzgündüm gevşeyip uyamam için vermiş.....şimdi hastanede verilen fitilin hapını aldm sancı kesmek için ama sadece 2 gün içicem çünki çokda yararlı değilmiş..progesteron kullanıyorum günde toplam 6 tane içiyorum...bide sürekli yatacağım için kabızlık önleyici ilaç verdi. bu kanama 5 ay dlana kadar olabilir 5 aydan sonra kesilmesi gerek kesilmezse 9 ay böle gidebilir dedi....inş.gesilcek zaten şuan yok gibi bişey ama yok değil.....rabbim meleklerimi korusun annelik doğunca değil karınındayken baslıyor kendimi düşünmedim bebeklerimde bebeklerim dedim....iyiler rabbim son nefesimde ayırsın bzi

günaydın canım bebeklerinin ve senin iyi olmana çok sevindim dinlen bitanem şuanda en iyi çözüm dinlenmek ve doktorunun önerilerine uymak çok haklısın bebişler içimize düştüğü gün başlıyor annelik hepimize hayırlı hamilelikler

canim yat dinlen bolbol..bebeklerinde iyiymiş hamdolsun..artik moralini yükseltmeye caliş..yipratma kendini..inşaAllah gecicek canim benim..

7774FULYa, ve ANKAKUŞU canlarım çok teşekkürler,bugün teyzemle konuştum, oda hamileyken dişine dolgu yaptırmış,sapasağlam doğmuştu kuzenim,korkmana gerek yok dedi,benimde içim rahatladı,benim gibi dişinde çürük olan hamişlerde korkmasın,ilk 3 ay ve son 2 ay haricinde dolgu yaptırmanın bi sakıncası yokmuş,bayram sonrası yaptırıcam dişimi sositososito

Canım iyi olduğuna çok sevindim,bol bol yatıp dinlen,boll bolda dua et,Rabbim acılarını göstermesin...

merhaba arkadaşlar kaç gündür giremiyordum bir girip bakayım dedim bazı arkadaşlar kötü günler geçirmiş hepsine çok geçmiş olsun dırımkızı yazdıklarını okuren ağladım ama şimdi iyiymişsin çok sevindim canım Allah bebeklerini sana bağışlasın canım,bende iyiyim kızlar bebişimde iyi gezip duruyoruz ama kaç gündür doğru düzgün beslenemiyorum akarabalara falan gidiyoruz eee herkes etyemekleri çıkartıyor( hiç iyi beslenemedik kaç gündür evde değiliz zaten süt falan hiç bişey içemedim çok ihmal ettim bebişimi ama bugünden sonra evimdeyim inşallah:)) arada tekrar girerim hepiniz bebişlerinize iyi bakın hanımlar öpüyorum

Canım iyi gezmeler size biz bu bayram evdeyiz gidemedik bir yerlere :çok üzgünüm: bol bol et yemişsiniz ne güzel işte, et çok faydalı bebişlerimiz için,ama en azından ayran falan içseydin iyi olurdu.Gerçi artık evinde istediğin gibi beslersin bebişini :ecrin_bebek:

ya bu diş konusunda diş çektirebiliyomuyuz sadece dolgumu ben kaç gecedir agrıdan sabahlıyorum şuan 16 haftalıgım çektirsem olurmu?

ya bu diş konusunda diş çektirebiliyomuyuz sadece dolgumu ben kaç gecedir agrıdan sabahlıyorum şuan 16 haftalıgım çektirsem olurmu?

Canım dolgu yapılabildiğini ögrendim ama çekim olurmu bilmiyorum,herhalde çekim yaparken daha çok uyşturuyorlardır,doktora danış istersen :teselli:

cnm benim benimde aynı plesentam rahimin dibinde o yüzden doktorum her an kanaman olabilir çok dikkat edip dinlenmen gerek dedi.arabaya binmek yürümek yasak.evin içinde dolasıyorum sadece 4 gündür.sende bol bol dinlen cnm..çoook gecmiş olsun tekrar.

çok sevindim gerçekten... Allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın... inşallah sağlıklı doğacaklar ve seni çok mutlu edecekler

Arkadaşlar merhabaaa...
Geçmiş sayfaları şöle bi okudum....dırımkızı çok üzülmüştüm ama herşeyin yoluna giriyor olması sevindirici..çok şkr..dualarımız seninlee..İnş bi problem kalmayacaktır...
Cans seninde sonuçların temiz çıkar inş cnm...senin içinde dua diyorum...

Ben de bayram dolayısıyla İst dayım kıslarr...
Yolculuğa son ana kadar çıkmamaya kendimi alıştırmıştım ama karar değiştirdim dayanamayıp..Ama yolda hep düşünceliydim..Korka korka geldim..Aslında normalde problem yaşayacak ve korkacak kadar uzun ve sarsıcı değill bu yolculuk ama yinede rahat edemedim..
Çok sarsmadan dikkatlice geldik zaten arabalı vapur gibi dinlenme imkanı bulacağımız yerlerde vardı..İLk 1 saat bursa yalova arası sonra 45 dk arabalı vapur ve yine sonrasında 1 saat...o 1 saatlik zamanlardada arabaya yaslanmadım eşimin omzuna yattım hiç sallanmadım yane..
Şimdi annemlerle birlikteyim..burdaki üzücü haberleri okudukça yine çok etkilendim..Aman hepiniz kendinize çok dikkat edin arkadaşlar..1 hafta kadar daha İst dayım ben...Arada yine girerim ama giremediğim zamanlarda da yine takipteyim hepinizi:1rolleyes:

dırımkızı çok çok geçmiş olsun.iyi olmana sevindim. allah bir daha yaşatmasın.inşallah bundan sonrada bir daha olmasın. kendine dikkat et.dediğin gibi annelik çok zor. bende iğneden deli gibi korkarım.vurunurken ağlarım ama şimdi birgün durup birgün vuruluyorum.artık ağlamaz oldum.demekki annelik böyle birşeymiş arkadaşlar...

Canım okuyunca çok duygulandım...senağlamaBebişleimizin sağlıklı olması için herşeye katlanıyoruz dimi,annelik böyle birsey:CüvCüv:

dırımkızı cok gecmıs osun canım...okurken yasadıklarını gozyaslarımı tutamadım..Allah hepımızın bebeklerine sıkı sıkı tutunacak guc kuvvet versın dedıgın cok dogru,analık dogurunca değil daha karnındayken baslıyomus,ınsanın tek dusuncesı içinde tasıdığı can oluverıyomus....bol bol yat dınlen canım..insanız evhamlanmamak elde degıl,bende 18 haftalık hamıleyım.ilkki içimde oldu,bunada bışı olcak dıye cok korkuyorum.....ve her gun hepımız için dua edıyorum...Rabbım meleklerimizi bize bagıslasın...:Saruboceq:

merhaba kizlar a.s. artik günleri saymaya basladim..sali doktora gidicem inşaAllah..son 5gün..

dirimcim hoşgeldin..iyisin dimi biraz daha?

siribron48 basşb sagolsun canim..inşaAllah bu sefer saglikla kucagina alirsin..peki digeri neden ölmüştü cainm?

beniseccim 4lü test nedir hiç bilmiyorum..ama nette eminim varrdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…