ohhhh kızlar gelmişşş iyiyim kızlar kusuyorum hala kusunca basınc yapıyor aşağı
bakalım bişey geledi leke şeklinde şuan kanamam kahveye döndü bide ama yatıyorum kocam odaya herşey koydu sadece ayrı yatıyoruz bu bebişler şimdiden ayırdı bizi ben kayınvalidemin evinde bekar kaynımın odasında kalıyorum çocuğuda odasından ettik ...ama çok iyi bakılıyorum allah binkere razı olsun .............p.tesi kontrolde iyi haberler alayım dahada iyi olacam sanırım benim kusmlarım bitmeyecek.....hastaneye halamın gelini geldi bendne 2 hafta önde benden kat kat büyük benim karnım o kadar yok ikizim bide gerçi doktorlar çok memnun kilo alamıyorum kusmaktan onlarda alma diyor bebekler iyiyimiş...kocama bu sabah benim karnım şişmiyrmu dedim şişmezmi sen yattığından anlamıyorsun kimsede seni görmüyorki dedi desinn sana diyoo aman iyi oldumda ne düşünüyorum hahaha
Drmcım kusman iyidir bu bebeklerin sana tutunduğunu gösterir.Biraz katlanacaksın biliyorum kötü ama olsun.Bu arada kaynananın bakması süper birşey çok şanslısın.Ben kaynanamdan hamileliğimi bile saklıyorum düşün yani
Drmcım kusman iyidir bu bebeklerin sana tutunduğunu gösterir.Biraz katlanacaksın biliyorum kötü ama olsun.Bu arada kaynananın bakması süper birşey çok şanslısın.Ben kaynanamdan hamileliğimi bile saklıyorum düşün yani
Bebğimizin olmasını istemiyor.Duyarsa hemen gelir zehirler valla.Eşim benim böbrek hastası 6 yıldır ve hergün öleceğini düşünüyor çocuğumuz olursa ayağına bağ olurum.Eşimde zaten 1-2 girişimi yüzünden annesiyle görüşmüyor.Habersiz gelip emirvaki yapıyor.Her geliş gidişinden sonra biz hastanelerdeyiz .Şimdi aileden duyar diye saklıyoruz.
Benim 1 eltim var oda Almanyada kaynanam gideyim dedi kıyamet kopardı ailede kimse istemiyor kadını herkese zarar veriyor.Bizimkide sözde seviyor.Kızları bile istemiyor.Ben üzülüyorum geldiğinde iyi davranıyorum bu sefer daha çıldırıyor.Bazı insanlar mutlu olmayı sevmez ve etrafındakilerinde mutluluğunu hazmedemez buda zarar verir.Bana kaç defa boşanmamı teklif etti.İnsan evladının yuvasını yıkmak istermi?cnm kaynanamla 3 sene yasadım ben o yüzden alışkınız iyide bakar yasıda 67 yeterki iyi olalım tek sıkıntısı bu kadıncağzın oğllarını çok sever ondan gelinlerine çok düşkün 3 numrayım ben 2 eltim var
Benim 1 eltim var oda Almanyada kaynanam gideyim dedi kıyamet kopardı ailede kimse istemiyor kadını herkese zarar veriyor.Bizimkide sözde seviyor.Kızları bile istemiyor.Ben üzülüyorum geldiğinde iyi davranıyorum bu sefer daha çıldırıyor.Bazı insanlar mutlu olmayı sevmez ve etrafındakilerinde mutluluğunu hazmedemez buda zarar verir.Bana kaç defa boşanmamı teklif etti.İnsan evladının yuvasını yıkmak istermi?
Bebğimizin olmasını istemiyor.Duyarsa hemen gelir zehirler valla.Eşim benim böbrek hastası 6 yıldır ve hergün öleceğini düşünüyor çocuğumuz olursa ayağına bağ olurum.Eşimde zaten 1-2 girişimi yüzünden annesiyle görüşmüyor.Habersiz gelip emirvaki yapıyor.Her geliş gidişinden sonra biz hastanelerdeyiz .Şimdi aileden duyar diye saklıyoruz.
Benim 1 eltim var oda Almanyada kaynanam gideyim dedi kıyamet kopardı ailede kimse istemiyor kadını herkese zarar veriyor.Bizimkide sözde seviyor.Kızları bile istemiyor.Ben üzülüyorum geldiğinde iyi davranıyorum bu sefer daha çıldırıyor.Bazı insanlar mutlu olmayı sevmez ve etrafındakilerinde mutluluğunu hazmedemez buda zarar verir.Bana kaç defa boşanmamı teklif etti.İnsan evladının yuvasını yıkmak istermi?
Arkadaşlar hiç kafama takmam onu ben 6 yıldır evliyim ve eşim evlendikten kısa bir süre sonra hastalandı biz okadar zor anlar geçirdikki yanımızda onlar yoktu zaten bu duruma alışınca çocuk istedik ve onun içinde uğraştık sonunda oldu ve şimdi onlar için hiçbirşeyimi riske atmam ben mücadele ederken üzülürken onlar seviniyordu.Bana insanların yanında sanki yabancıyımda vah vah eşin hasta çocuğun da yok diyorlardı insan evlatlarına moral vermez mi?Yani umrumda değiller.Allah sağlık versin hayırlısıyla evladımı kucağıma versin başka bir şey istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?