2009 Mayıs Anneleri

TUTKUN09,canım benim çok sıkıntı çekmişsin kaynanan yüzünden ama o senin ve ailenin iyi olmasını istemiyorsa sen niye onu düşüneceksinki,benimde kaynanam ve görümcem çok abuk sabuk hareketler yaptı ben sonunda onlarla görüşmeyi bıraktımklava:,sende görme.Onlar senin kanın canın değilki el sonuçta...Önce kendini eşini ve bebişini düşün...:CüvCüv:

DIRIMKIZI,canım çok sanslısın valla böyle melek bi kaynanan olduğu için, :dance:hemde ben yaslıyımda demiyo masallah 67 yasında ama bakıyo sana.Bu arada karnım küüçk diye üzülme inan bana en büyük karın sende olacak bence :CüvCüv::çünkü senin ikizlerin var,helede bi serpilsinler söyle bi kaç zaman daha o zaman gör sen onları annişi:ecrin_bebek:

MUHAHHARA, canım bende salı günü doktora gidicem üçlü test için,bebişimide görücem böylece. Bu arada dörtlü test için verdiğin bilgiler için çok tesekkürler,acaba bende olcakmıyım dörtlü test?fisfisfis

:enbuyukkk:

saol canım.....bır sebep bulamadı dr lar.Allahtan dendi.ilk bebişlerde olabılıomus bole.gercı bırde tedavı asaması gecırdım ilk bebişimden once.yumurtlamamda sorun vardı.kurtaj olunca 6 ay korunduk.sora surprız bı sekılde oglusum geldı.4,5 aylık olduk sımdı.ama endıselenmemek elde deıl.ılk bebğim içimde olmus 10 gun sonra kontrole gıttımızde ogrendık.kanamam hıc olmadı.oglumada bısey olcak ta ben farkedemıcem,gene aynı seylerı yasıycam dıe cok korkuorum...Allah hepımızın meleklerını kucagımıza almayı nasıp etsın...benım oglan de tembel galıba daha hıc hareketını hıssedemıorum....

Canım Rabbim bir daha yasatmasın inşallah,sen sıkı sıkı sarıl bebişine.:CüvCüv:İnşallah sağ salim kavusurus bebişlerimize.Sen yorgun olduğun zaman bebek daha az hareket edermiş güzelim dinlenmeye bak biraz daha belki o zaman hareketlenira.s.

Aminnn canım ya ....kımseye yasatmasın rabbim..bılmıorumkı,belkıde ondan,calısıorum ya aynı zamanda gercı et segermesı seklınde mınık mınık sık olmasada hıssettım bır ıkı....bakalım yarın kontrolumuz war,3lu test sonucumuzu gostercez.gercı tam bılmıorum ama,bu evreden sonra bebegıme bırsey olursa(Allah ım korusun yasatmasın ole bısey)kanamam olur degılmı?ılk bebısım cok kucuktu 7 haftalıktı,ondan mı olmadı acaba bı belırtı,kanama:uhm:varmı bı fıkrın?

Canım inşallah kontrolünüz iyi geçer.Ama bence telas yapma bebeğim iyimi diye,çünkü oldukça büyük bebek sonuçta 4 ayı geçkin yani.Birsey olsa kanama olur mutlaka.Hem önceki çok küçükmüş o dönem için en tehlikeli dönem diyorlar,3 ay dolunca düşük oranı oldukça azalıyormuş.Bebeğin iyidir canım merak etmehihoyyyt

cok saol canım ya içim rahatladı valla...hanı ınsan karsısındakınden bole seyler duysa bıle yetıo...içi rahatlıo,hanı aslında sendde içinden aynı dusunursun,nekadar kuskunda olsa ama illahi bı onay beklersın bırınden onun gıbı bişey işte....ben bırazda evhamlıyım galıba,napıım..eşimede her seferınde soramıorum,iiki varsınızzz falla kızlar.....saol buarada lınkın için....a.s.a.s.hihoyyyt

Haklısın canım bende bebegimiyaklasık 6 haftadır görmüyorum,ultrasonda onun hareketlerini görünce hep içim rahatlıyordu ama son gidişlerimde doktor ultrasona almadı,salı günü 3'lü test için gidicem doktora insallah o zaman bebişimin iyi haberlerini alırımhihoyyyt, bendede kasık agrısı olunca hep korkuyorum bebeğe bişi oldu sanıyorum ama rahim kasları gerildiği için oluyormuş o ağrılarda.No panic yania.s

aynen canım ya bende oyle,ultrasonda gorunce,ayaklarım yerden kesılıo sanki...ellerı ayakları,mucuzevi bişihihoyyytmuglada kıme gıdıosun?ben 6 hafta dayanamazdım heralde:asigim:napiimm pimpiriklik işte.....klava:muglada OSMAN beyi duymustum bodrumdan mı ne gelmiş galıba,benımde burdakı dr um gıdıo kendımıze yenı dr arıcaz artık:1no2:

YENI_ANNE canımm,kasık agrısı bendede var,hamılelıkte oluoımus satenibebişin buyuyo demekmışsende rısklı donemı atlatmıssın canım ya,telaslanma,ama genede ınsanın içi erio bılırım o duyguyu..dr um bızı magnezyum verdı bu kasılmlar için,sanada verır gebelıkte kullanılıomus,bu hafta kan hapıyla magnezyuma basladık bız.ii geldi..3 lu teste gelınce,2lisini yaptırmısmıydın?hiç bişicik cıkmaz telaslanma annesiiii...içini rahat tut emı....

Saol canım, yemek telasına kosturuyorum bir yandan bakamadım,cokacimcoookben marmaristeyim,eşim askeri personel bu yüzden askeri hastahaneye gidiyorum,ayrıca merkezde bir bayan doktora gidiyorum ara sıra kontrol için.Ah sorma nasıl özledim bebişimi hiç dayanamıyorum aslında ama elimde değilsenağlama.Sendede ağrı olduğunu bilmek içimi rahatlattı gerçekten en azından birtek bende olmuyo demekki,ben megadyn ve santafer kullanıyorum şimdilik belki banada magnezyum verir canım.2'li testimiz güzeldi teyzesi insallah 3'lüde böyle çıkar:Saruboceq:

:enbuyukkk:

bız sımdı doyurduk karnımızı teyzesicokacimcoooksende doyur bebişini...ikilide bişi cıkmazsa cıkmaz uclude,bana dr um 3luye gerek yok dedı ben genede yaptırdım ama..yarın alcaz sonucu ama içim rahat sukur.senın içinde dua ederimm:Saruboceq:kasık agrın için de telaslanma,dediim gibi.bende milastayım.bu arada bebişin cinsiyetı bellımı annesi...ilk bebiş heralde senınde.benımkı erkekgamyoncuiremsu teyzesi....Allahım onları korusun ve bızlere bağışlasın....

Canım çok sagol iyi dileklerin için,benim ilk bebişim:ecrin_bebek:henüz ögrenemedik cinsiyetini ama çok merak ediyorum inşallah yakında belli olur,kuzucuklarımızı Rabbim bize bağışlasın :Saruboceq:

Drmkızı gebelik sitelerini gezerken gördüm karnın küçük diye üzülüyordun sitede şöyle diyor bazı anne adaylarının göbekleri haftadaşlarına göre büyük olurlar bu bağırsaklarda ki gaz birikmesidir bazı anne adaylarının ise küçüktür bunun sebebi karın ciltlerinin sıkı olmasıdır diyordu bence seninki daha iyi çünkü bebek doğduktan sonra fazla buruşmuycak.a.s.a.s.kaydirigubbakcemile5

bütün anneler hepinize günaydın.ben malesef işbaşı yaptım bugün.çok kötü bir gün. tatilden sonra iş hiç çekilmiyor. neyse inşallah herkes iyidir...

günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar hayırlı cumalar gribim hastayım ve işteyim(( sizler nasılsınız bakalım

günaydın mayısss anneleriiiiiiiihihoyyytsositosositoiş başı yapanlara bol kazançç
hayırlı cumalar ben çok iyiyimtabii yatıyorum kahvaltı hazırlayacak kayınvalidem ama canım kek istedi burada fırın var yağsız çok güsel onu almaa gitti gelsin yapacaz kahvaltımızı ...

tutku cnm çok sağol yazın için:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…