merhaba kizlar a.s. artik günleri saymaya basladim..sali doktora gidicem inşaAllah..son 5gün..
dirimcim hoşgeldin..iyisin dimi biraz daha?
siribron48 basşb sagolsun canim..inşaAllah bu sefer saglikla kucagina alirsin..peki digeri neden ölmüştü cainm?
beniseccim 4lü test nedir hiç bilmiyorum..ama nette eminim varrdir
saol canım.....bır sebep bulamadı dr lar.Allahtan dendi.ilk bebişlerde olabılıomus bole.gercı bırde tedavı asaması gecırdım ilk bebişimden once.yumurtlamamda sorun vardı.kurtaj olunca 6 ay korunduk.sora surprız bı sekılde oglusum geldı.4,5 aylık olduk sımdı.ama endıselenmemek elde deıl.ılk bebğim içimde olmus 10 gun sonra kontrole gıttımızde ogrendık.kanamam hıc olmadı.oglumada bısey olcak ta ben farkedemıcem,gene aynı seylerı yasıycam dıe cok korkuorum...Allah hepımızın meleklerını kucagımıza almayı nasıp etsın...benım oglan de tembel galıba daha hıc hareketını hıssedemıorum....
hihoyyytBu arada arkadaşlar 2 gündür mide bulantım ve kusmalarım azaldı dün ilk kez süt içebildim.Daha önce yani hamile kalmadan önce hergün süt içerdim ama şimdi içtiğim an midem ekşiyip çıkarıyordum.Dün ve bu sabah içebildim.Hamile kaldığımda 64 kilo idim şimdi 17 haftalık oldu bebişim kilom 62 o almış ben vermişim.Şimdi büyük bir hızla kilo alırım heralde.[/QUO
sevındım tutkun adına..bende sen gıbıydım,ilk 4 ay sut hıc ıcemedım son iki haftadır içmeye basladım..bende yenı yenı ıcıorum,benımde bulantılarım iice azaldı artık.bebişlerimize aldıgımız kılolar yarasında gerısı hiç onemlı deıl,sonrasında bı sekılde verırız zaten...sende kı kaynana da bı alemmiş yani...erkek annelerının genelı bolemi acaba:uhm:
Canım Rabbim bir daha yasatmasın inşallah,sen sıkı sıkı sarıl bebişine.:CüvCüv:İnşallah sağ salim kavusurus bebişlerimize.Sen yorgun olduğun zaman bebek daha az hareket edermiş güzelim dinlenmeye bak biraz daha belki o zaman hareketlenira.s.
Aminnn canım ya ....kımseye yasatmasın rabbim..bılmıorumkı,belkıde ondan,calısıorum ya aynı zamanda gercı et segermesı seklınde mınık mınık sık olmasada hıssettım bır ıkı....bakalım yarın kontrolumuz war,3lu test sonucumuzu gostercez.gercı tam bılmıorum ama,bu evreden sonra bebegıme bırsey olursa(Allah ım korusun yasatmasın ole bısey)kanamam olur degılmı?ılk bebısım cok kucuktu 7 haftalıktı,ondan mı olmadı acaba bı belırtı,kanama:uhm:varmı bı fıkrın?
cok saol canım ya içim rahatladı valla...hanı ınsan karsısındakınden bole seyler duysa bıle yetıo...içi rahatlıo,hanı aslında sendde içinden aynı dusunursun,nekadar kuskunda olsa ama illahi bı onay beklersın bırınden onun gıbı bişey işte....ben bırazda evhamlıyım galıba,napıım..eşimede her seferınde soramıorum,iiki varsınızzz falla kızlar.....saol buarada lınkın için....a.s.a.s.hihoyyyt
Haklısın canım bende bebegimiyaklasık 6 haftadır görmüyorum,ultrasonda onun hareketlerini görünce hep içim rahatlıyorduama son gidişlerimde doktor ultrasona almadı,salı günü 3'lü test için gidicem doktora insallah o zaman bebişimin iyi haberlerini alırımhihoyyyt, bendede kasık agrısı olunca hep korkuyorum bebeğe bişi oldu sanıyorum ama rahim kasları gerildiği için oluyormuş o ağrılarda.No panic yania.s
YENI_ANNE canımm,kasık agrısı bendede var,hamılelıkte oluoımus satenibebişin buyuyo demekmışsende rısklı donemı atlatmıssın canım ya,telaslanma,ama genede ınsanın içi erio bılırım o duyguyu..dr um bızı magnezyum verdı bu kasılmlar için,sanada verır gebelıkte kullanılıomus,bu hafta kan hapıyla magnezyuma basladık bız.ii geldi..3 lu teste gelınce,2lisini yaptırmısmıydın?hiç bişicik cıkmaz telaslanma annesiiii...içini rahat tut emı....
Saol canım, yemek telasına kosturuyorum bir yandan bakamadım,cokacimcoookben marmaristeyim,eşim askeri personel bu yüzden askeri hastahaneye gidiyorum,ayrıca merkezde bir bayan doktora gidiyorum ara sıra kontrol için.Ah sorma nasıl özledim bebişimi hiç dayanamıyorum aslında ama elimde değilsenağlama.Sendede ağrı olduğunu bilmek içimi rahatlattı gerçekten en azından birtek bende olmuyo demekki,ben megadyn ve santafer kullanıyorum şimdilik belki banada magnezyum verir canım.2'li testimiz güzeldi teyzesi insallah 3'lüde böyle çıkar:Saruboceq:
:enbuyukkk:
bız sımdı doyurduk karnımızı teyzesicokacimcoooksende doyur bebişini...ikilide bişi cıkmazsa cıkmaz uclude,bana dr um 3luye gerek yok dedı ben genede yaptırdım ama..yarın alcaz sonucu ama içim rahat sukur.senın içinde dua ederimm:Saruboceq:kasık agrın için de telaslanma,dediim gibi.bende milastayım.bu arada bebişin cinsiyetı bellımı annesi...ilk bebiş heralde senınde.benımkı erkekgamyoncuiremsu teyzesi....Allahım onları korusun ve bızlere bağışlasın....
günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar hayırlı cumalar gribim hastayım ve işteyim(( sizler nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?