2009 Mayıs Anneleri

geçmiş olsun.aman dikkat et. bende olmuştum ya geçen haftalarda çok kötü oluyor hamileyken hastalık.bol bol c vitamini al.

bitanem çok teşekkür ederim dikkat ediyorum c vitamini almaya ilaçta kullanamıyoruz biraz zaman alacak iyileşmem sen nasılsın tatlım bebişin nasıl bayram nasıl geçtia.s.:1hug:

bitanem çok teşekkür ederim dikkat ediyorum c vitamini almaya ilaçta kullanamıyoruz biraz zaman alacak iyileşmem sen nasılsın tatlım bebişin nasıl bayram nasıl geçtia.s.:1hug:

bende iyiyim çok şükür.bayram iyi geçti.eş dost ziyaretleri işte.bebişimde iyi. bir sorun yok. 19 aralığı bekliyorum ayrıntılı ultrason için.hayırlısı olsun. birde bugün yine yemek borum yanıyor. mideden kaynaklanıyor. hamilelikten.sorma.buda çok kötü birşey.sizde de oluyormu yanmalar?

günaydın dırımkızı.nasılsın.kanaman durdu sanırım.bebişlerin iyimi?

sevindim tatlım bayramın iyi geçmesine:)))) benimde midem senin gibi tatlım zor bir durum şeker üçlü testini kaçıncı haftada yaptırdına.s.

günaydın dırımkızı.nasılsın.kanaman durdu sanırım.bebişlerin iyimi?

evet cnm ama leke halinde var bişeylerrr çok değil ama inş.birdaha yasamayız
bebişlerde iyi sanırım p.tesi görecez..

ilgin cnm geçmiş olsunnn bende nezle olmuştum bol portakal ve suyunu içtim birde ihlamur ve boğzım hafif acıdığından ada çayı gargarası yaptım ve ilaç baş ağrısı için minoset içtim cnm

teşekkür ederim canım gerçekten çok zor oluyor tavsiyelerin için teşekkürler minoset içilebiliyor demi hamilelikte :1hug:

dırımkızı iyi olmana çok sevindim aklım bayram boyu sendeydi

cnm çok iyiyiz allaha binlerce şükürr
cnm hami,lelikde parolde minosette içebilirsin ben ki ilaçlara alerjim vardır ikisinide içiyorum....minosette ateş düşürücü özelliiği var o daha iyi nezlede
ama en büyük ilaç cnm yatmak rapor al vücudumuz çok hassas cnm dinlen cnm

canım sağol rapor almak isterim ama işler biraz yoğunCADIARZU kendimi çok bitkin hissediyorum bitanem tek ilacı dinlenmek dediğin gibisenağlama

canım sağol rapor almak isterim ama işler biraz yoğunCADIARZU kendimi çok bitkin hissediyorum bitanem tek ilacı dinlenmek dediğin gibisenağlama

cnm iş hiç bitmezki tatlım bak bitkinim diyorsun sen daha iyi bilirsin ama ağır olmadan dilen terle at gerçi yarın tatil evde dinlen biri gelsin baksın sana:1hug:

kaydirigubbakcemile5merhaba arkadaşlar herkese güzel günler hasta olanlara geçmiş olsun.Çalışmaya başlayanlara üzüldüm pazartesi bende başlıyorum ve şimdiden stresi bastı.Birde bizim pazartesi 2 haftalığına işyerimizi teftişe geliyorlar tam dinlendim derken koşturmayla yorulucam.Rapor alsam kaçmış gibi olucam neyse..........

Merhabalar kızlar, işlerinize geri dönmüşsünüz hayırlı olsun,

ILGIN0707 canım çok geçmiş olsun bol bol meyve ye oldumu,inşallah kısa sürede atlatırsın

DIRIMKIZI, oh oh yiyelim biz bol bol kekleri falancokacimcoook benimde sabah canım kıymalı börek istemişti,hemde nasıl yedim rahatladım cokacimcoook

arkadaşlar yemekten geldik bebişimle biraz atıştırdım sadece burnum çok tıkanık yarın doktordan randevu aldım iki hafta vardı ama zaten rahatsızım içim rahat etmedi erken gitmek istedim sizler neler yapıyorsunuz izin alıp gidecektim ama buradan çık dolmuş bekle eve git zaten bir saatten fazla sürecek en iyisi saat beşi beklemek sanırım yarında bebişimi göreceğim çok mutluyum

canım çok teşekkür ederim nefes alamıyorum çok tıkandım zor kendinize dikkat edin bitanelerim hastalık hamileyken çok zor

Son düzenleme:

ben yesem onu sabah kusuyorum yaw dün sabah poğça istedim anam yememle çıkarmam bir oldu aman yaa dedi eşim kabahat bende neden aldım dedi..
sabah yağsız yersem kusmam ama aksam sölemesi ayıp patates köfte yedim o kadar teptimki ağzıma çiğneyemiyordum eşim dur boğlacan dedi...dikkat ettim canım ne çekerse aksam yersem midem hiç ekşimiyor...kayınvalidem arnavut çok güsel börek açar onuda oradan telefi ediyorum hahah

Böreeeek Böreeeeksırnaşık şey mmmm hemde arnavut böreğicokacimcoook kaynanana hayranlığım bir kat daha arttı valla helal olsun

7774FULYA canım sen nasıl oldun?Gittinmi doktora yeniden?İyi haberlerini bekliyorum

:enbuyukkk:

Her şey düzelmeye başladı sanırım çok sevindim:) DIRIMKIZI senin için de çok sevindim tanımıyorum hiçbirinizi adınızı bile bilmiyorum ama gerçekten bayram boyunca sizler için dua ettim. bebek beklemek garip bir duygu ve gerçekten bunu yaşayan anlıyor... hepinize kocaman sevgiler yolluyorum "Ege"den...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…