geçmiş olsun.aman dikkat et. bende olmuştum ya geçen haftalarda çok kötü oluyor hamileyken hastalık.bol bol c vitamini al.
bitanem çok teşekkür ederim dikkat ediyorum c vitamini almaya ilaçta kullanamıyoruz biraz zaman alacak iyileşmem sen nasılsın tatlım bebişin nasıl bayram nasıl geçtia.s.:1hug:
günaydın mayısss anneleriiiiiiiihihoyyytsositosositoiş başı yapanlara bol kazançç
hayırlı cumalar ben çok iyiyimtabii yatıyorum kahvaltı hazırlayacak kayınvalidem ama canım kek istedi burada fırın var yağsız çok güsel onu almaa gitti gelsin yapacaz kahvaltımızı ...
tutku cnm çok sağol yazın için:1hug:
bende iyiyim çok şükür.bayram iyi geçti.eş dost ziyaretleri işte.bebişimde iyi. bir sorun yok. 19 aralığı bekliyorum ayrıntılı ultrason için.hayırlısı olsun. birde bugün yine yemek borum yanıyor. mideden kaynaklanıyor. hamilelikten.sorma.buda çok kötü birşey.sizde de oluyormu yanmalar?
günaydın dırımkızı.nasılsın.kanaman durdu sanırım.bebişlerin iyimi?
18.haftada yaptırdım.sen kaçıncı haftadasın yapılmadımı daha?
evet cnm ama leke halinde var bişeylerrr çok değil ama inş.birdaha yasamayız
bebişlerde iyi sanırım p.tesi görecez..
ilgin cnm geçmiş olsunnn bende nezle olmuştum bol portakal ve suyunu içtim birde ihlamur ve boğzım hafif acıdığından ada çayı gargarası yaptım ve ilaç baş ağrısı için minoset içtim cnm
dırımkızı iyi olmana çok sevindim aklım bayram boyu sendeydi
cnm çok iyiyiz allaha binlerce şükürr
cnm hami,lelikde parolde minosette içebilirsin ben ki ilaçlara alerjim vardır ikisinide içiyorum....minosette ateş düşürücü özelliiği var o daha iyi nezlede
ama en büyük ilaç cnm yatmak rapor al vücudumuz çok hassas cnm dinlen cnm
canım sağol rapor almak isterim ama işler biraz yoğunCADIARZU kendimi çok bitkin hissediyorum bitanem tek ilacı dinlenmek dediğin gibisenağlama
Merhabalar kızlar, işlerinize geri dönmüşsünüz hayırlı olsun,
ILGIN0707 canım çok geçmiş olsun bol bol meyve ye oldumu,inşallah kısa sürede atlatırsın
DIRIMKIZI, oh oh yiyelim biz bol bol kekleri falancokacimcoook benimde sabah canım kıymalı börek istemişti,hemde nasılyedim rahatladım cokacimcoook
Merhabalar kızlar, işlerinize geri dönmüşsünüz hayırlı olsun,
ILGIN0707 canım çok geçmiş olsun bol bol meyve ye oldumu,inşallah kısa sürede atlatırsın
DIRIMKIZI, oh oh yiyelim biz bol bol kekleri falancokacimcoook benimde sabah canım kıymalı börek istemişti,hemde nasılyedim rahatladım cokacimcoook
ben yesem onu sabah kusuyorum yaw dün sabah poğça istedim anam yememle çıkarmam bir oldu aman yaa dedi eşim kabahat bende neden aldım dedi..
sabah yağsız yersem kusmam ama aksam sölemesi ayıp patates köfte yedim o kadar teptimki ağzıma çiğneyemiyordum eşim dur boğlacan dedi...dikkat ettim canım ne çekerse aksam yersem midem hiç ekşimiyor...kayınvalidem arnavut çok güsel börek açar onuda oradan telefi ediyorum hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?