benim bu yanmam hala devam ediyor.yemek borusunun yanması. ne yapcam bilmiyorum.talcid içtim ama fayda etmedi. çok kötü birşey ya.sürekli su içiyorum içim serinlesin diye.
benim bu yanmam hala devam ediyor.yemek borusunun yanması. ne yapcam bilmiyorum.talcid içtim ama fayda etmedi. çok kötü birşey ya.sürekli su içiyorum içim serinlesin diye.
arkadaşlar herkese selamlar
benim karnım bu bayram tatli boyunca dahada büyüdü :))
ara sıra kasıklarımda sancım oluyor topikte okudum sanırım bebişler iyice büyüyor anneler ..))
tatil inanaılmaz iyi geldi pazartesi iş başı yapıyoruz ve eşimin yanına dönüyorum yarın
annemler tatil boyunca süper baktılar bana kim derse desin ana gibi yar olmaz:::::)))))))
hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun iyi bakın kızlar kendinize
benimde 26 aralıkta ayrıntılı ultrason randevumuz var herkesin sonuçları iyi çıkar inş
hepinizi öpüyorum güsel annelerrrrr::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))
Böreeeek Böreeeeksırnaşık şey mmmm hemde arnavut böreğicokacimcoook kaynanana hayranlığım bir kat daha arttı valla helal olsun
allah binkere razı olsun cnm yaa zaten annem çalışıyor zaten çalşımasada piskolojik sorunları var sıkılıyor bakarken ama kaynanam hayıflanmadan bakıyor eşimede eve masraf yapma oğlum biz bi eviz yer içeriz diyor ..doğum var paranı koy zaten hastenede dünya para gitti dedi.....rabbim ona cennetinden en iyi yeri nasip etsin
hep kötü kaynana yok kızlar ...hastaneden eve geldiğimizde sürgü aldım eğer çekinmezsen sürerim dedi...düşünün bu kadın 67 yaşında
benim kayınvalidemde bende olanları alır fedakarlık gibi bir düşüncesi asla olmaz gelir tatilini yapar gider(((( canım çok şanslısın bende isterdim öyle bir kayınvalidem olsun annem gibi olsun ama nerede
allah binkere razı olsun cnm yaa zaten annem çalışıyor zaten çalşımasada piskolojik sorunları var sıkılıyor bakarken ama kaynanam hayıflanmadan bakıyor eşimede eve masraf yapma oğlum biz bi eviz yer içeriz diyor ..doğum var paranı koy zaten hastenede dünya para gitti dedi.....rabbim ona cennetinden en iyi yeri nasip etsin
hep kötü kaynana yok kızlar ...hastaneden eve geldiğimizde sürgü aldım eğer çekinmezsen sürerim dedi...düşünün bu kadın 67 yaşında
başka şehırde sanırım kaynanan oda ıyı canım dua et herzaman yanında degıl
evet canım uzak olması çok iyi bu durumda sen nasılsın tatlıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?