2009 Mayıs Anneleri

Canım yakın olmanız durumu dahada zorlastırmıs tabi ama bence yinede sana bulasmadan oğluyla takılıp gittiği için sanslısın,en azından sana laf söylemiyo.Benim kaynanam hep benle uğrastı bak sonunda dış kapının mandalı oldu bi oğlu gidip görüyo ben mi?ASLAkötükedihüso

merhaba canım iyi olmaya çalışıyoruz bende dün gece hapşurdum ve kasığımda acayip bir ağrı oldu ama normal bir durum ara ara kasıklarımda benimde ağrılar oluyor yarın doktora gideceğim bebişimi göreceğim inşallah iyidir heyecanlıyım

işe başladık ama yarın izinliyim çok şükürhihoyyyt

bizde seni kocaman öpüyoruz Şeniz

ay hadi bakalim güzel hberlerle gel inşaAllahhh :) yegenimize el salla bizim için :)

kizlar bu arada ben bişey duydum..şimdi nette ona bakicam..ama sizede bi sorayim biliyormusunuz böyle bişey diye..bebegin suyu yani amnios sivisi 3 saatte bir kendini yenilermiş..yani azsa cogalirmiş,tazelenirmiş..böyle bişey duyan varmi??

7774FULYA canım sen nasıl oldun?Gittinmi doktora yeniden?İyi haberlerini bekliyorum

:enbuyukkk:
cnm teşekkür ederim.dinleniyorum annem balıyor bana.26 aralığa alındı randevum 2 hafta var daha.ama kanamam yok şükür.inş.plesentamda cıkar yukarı.sen nasılsın güzelim?

benim bu yanmam hala devam ediyor.yemek borusunun yanması. ne yapcam bilmiyorum.talcid içtim ama fayda etmedi. çok kötü birşey ya.sürekli su içiyorum içim serinlesin diye.

bir haftadır benimde cok yanıyor cnm.2 yudum süt iç sadece bunun için.iyi geliyor.

malaşşah valla helal olsun cnm kaynanana..çok şanslısın.benimkinin oğlu cok kıymetlidir sürekli oğlusum der durur ama kendi işlerini yaptırır sürekli.kullanır yani.bi gün sormaz nasılsınız yardıma ihtiyacınız var mı diye.aramaz bile.oğlunun yanında özledim der göstermelik yapar yani.

gecmiş olsun cnm..öpücükler

FULYACIM, annenin seninle ilgilenmesi çok iyi olmuş canım, inşallah kısa zamanda plesanta yukarı çıkar.[

QUOTE=mutahhara;4526379]Gebelikte Beslenme

evet kizlar 3 saatte bir tümüyle yenileniyormus..ama işte artiyormuymus onu tam anlamadim :) arastirmaya devam :)[/QUOTE]

MUTAHHARA canım onu banada doktorum söyledi,vücudum kurumuştu doktora gittim,amniyon sıvısı sürekli yenileniyor o yüzden bol bol su iç dedi 4 hatta yapabilirsen 5 litre sıvı al dedi.bunun 3 litresi su olsun kalanı meyvesuyu ayran çorba gibi sıvı besinler olabilir dedi.Çok şükür şimdi kuruluk baya azaldı bende:Saruboceq:

güzel anneler hepinizi kocaman öpüyorum birazdan çıkacağım mesaim bitiyor yarın doktora gideceğim:)))) gelince buradan gelişmeleri yazarım sizlere iyi akşamlar

güzel anneler hepinizi kocaman öpüyorum birazdan çıkacağım mesaim bitiyor yarın doktora gideceğim:)))) gelince buradan gelişmeleri yazarım sizlere iyi akşamlar

tamam canım yarın görüşmek üzere.mutlaka yaz.habersiz bırakma bizi.hayırlı haberlerle gel. sanada iyi akşamlar...a.s.

Sanada iyi aksamlr canım inşallah hayırlı haberlerini alırız:Saruboceq:

muhtara efet canım ne kadar mucuzevı bişi deilmi,bende yenı duydum kese içindeki suyun 3 saatte bı yenılendıının,mucizevi ve süüperr:teytey:

yarın dr a gıdıcek annişlerrr,hayırlı habr lerınızı dort gozle beklıoruz,dualarımız bebişlerimiz için:Saruboceq:

kaynanalar gelınce....dedıınde haklısın fıstık 100 unden 10u ııdır heralde bencede,erkek annelerı bıraz kıskanc oluo sanırımm...benımde hayırlısıyla bı oglusum olcak,bende bı kynana adayaıyım bakalım hayırlısı...sırnaşık şey

kıslar bebişinin gelişimi onden gıden varmı?benım tosun paso onden gıdıo,bugun kontrolumuz vardı 11gun cekmiş one,benım gıbı olan varmı gusel anneler aranızda?bıraz kafam karıstı dogrusu:uhm:

Ilk gittiğimde benimkide 10 gün ilerde gidiyordu.en son 29kasımda gittim. 1 hafta önde gidiyor dedi banada doktorum.zaten ultrason belirliyor ne kadarlık olduğunu.korkma yani.özellikle erkek çocukları önde gidermiş.benim birkaç arkadaşım varda onlarında bebişleri 10-12 gün ilerde gidiyor.

çok sağol canım sana çok geçmiş olsun bol bol c vitamini al ve su iç canım toksinleri at

canım iyi haberlerini bekliyoruz

canım bu ultrasonla alakalı bazen önde gösteriyor yani bebeğin gerçek haftası ile ultrason haftası tutmayabiliyor ama gebeik org da okuudm çok normalmiş bu durum

SİRİBİRON ve OJELİFISTIK canlarım demek bebişleriniz önden gidiyor kırkbirkere masallah Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin:CüvCüv: benimkinin cinsiyeti belli deil ama ben hep erkek hissediyorum erkeklerin gelişmesi önden gidermiş demek görcess bakalım salı günü kızmı oglanmıkaydirigubbakcemile5

Bende su yemek işini halledeyimcokacimcoook görüşmek üzere öptüm hepinizi özellikle bebişleri:ecrin_bebek:

oh içim rahatladı canım ya,cok saolasın....
benım gıbı olanları duydukca içim rahatlıo.nopanıc yani..:CüvCüv:erkek benımkıde iri bi bebiş olcakmış ole dedı dr umuz.Rabbim tüm melekleri annelerine bağışlasın...:Saruboceq:

saol canım....once bıraz dert etmiştim ama normalmiş canım ya:dance:benımde senınle satım aynı.ama bız 18+4 olmusuz bıle teyzesi...erkek hissediosan erkek olma ihtimali yüksek..ben hamiş olduumu ogrendıım gunden beri,bu bebiş erkek we saglıklı demiştim.eşimse kız die idddalasırdı hep,ve erkekmişş tosunumkız erkek saglıklı olsunlarda,gerisi hiç onemli deil.....ama insan merak edio tabiiii:ecrin_bebek:

iyi akşamlar güsel annişler bebeğim cinsiyeti erkekmiş ama böbreğimizin birinde gelişim azmış doktorum çok ciddi değil ama kesin emin olmak için bana şişlide bir doktor önerdi anne karnında bebek hastalıkları uzmanıymış inş hayırlı haberler alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…