valla kızlar 100 kaynanaın içinden 10 tanesi iyidir herhalde bizdede balki suç vardır ama düşünün oğlunun yanına oturur başka odaya ordanda gider bizle doğru düzgün merhabası yoktur oda 65 li yaşlarda ama kimi insan vardır geçnle genç olur somurtuktur hep bir kere ağzından tatlı dil çıkmaz gelin aşağı gelin yukarı ne espiiriden anlar ne bişey anlaşmak o kadar zorki bide altlı üstlüyüz en kötüüs 3 oğlunun içinde benimkini sever(((((((
merhaba kizlar a.s.
herkes iyidir inşaAllah :) bizde iyi sayiliriz..ama su regl olcak gibi agri yokmu..böyle bir dönemde beni iyice geriyor..acaba bişeymi oluyor diye geriliyorum sürekli :S az kaldi saliya..inşaAllah sorularimi cevabini alicam ogun..
işe baslayanlara kolaylar gelsin..işleriniz rast gitsin..
hastalarimiza acil acil şifalarr a.s.
bebişlerimizin hepsinide tek tek öperim Şeniz
merhaba canım iyi olmaya çalışıyoruz bende dün gece hapşurdum ve kasığımda acayip bir ağrı oldu ama normal bir durum ara ara kasıklarımda benimde ağrılar oluyor yarın doktora gideceğim bebişimi göreceğim inşallah iyidir heyecanlıyım
işe başladık ama yarın izinliyim çok şükürhihoyyyt
bizde seni kocaman öpüyoruz Şeniz
cnm teşekkür ederim.dinleniyorum annem balıyor bana.26 aralığa alındı randevum 2 hafta var daha.ama kanamam yok şükür.inş.plesentamda cıkar yukarı.sen nasılsın güzelim?
7774FULYA canım sen nasıl oldun?Gittinmi doktora yeniden?İyi haberlerini bekliyorum
:enbuyukkk:
benim bu yanmam hala devam ediyor.yemek borusunun yanması. ne yapcam bilmiyorum.talcid içtim ama fayda etmedi. çok kötü birşey ya.sürekli su içiyorum içim serinlesin diye.
allah binkere razı olsun cnm yaa zaten annem çalışıyor zaten çalşımasada piskolojik sorunları var sıkılıyor bakarken ama kaynanam hayıflanmadan bakıyor eşimede eve masraf yapma oğlum biz bi eviz yer içeriz diyor ..doğum var paranı koy zaten hastenede dünya para gitti dedi.....rabbim ona cennetinden en iyi yeri nasip etsin
hep kötü kaynana yok kızlar ...hastaneden eve geldiğimizde sürgü aldım eğer çekinmezsen sürerim dedi...düşünün bu kadın 67 yaşında
merhaba kizlar a.s.
herkes iyidir inşaAllah :) bizde iyi sayiliriz..ama su regl olcak gibi agri yokmu..böyle bir dönemde beni iyice geriyor..acaba bişeymi oluyor diye geriliyorum sürekli :S az kaldi saliya..inşaAllah sorularimi cevabini alicam ogun..
işe baslayanlara kolaylar gelsin..işleriniz rast gitsin..
hastalarimiza acil acil şifalarr a.s.
bebişlerimizin hepsinide tek tek öperim Şeniz
güzel anneler hepinizi kocaman öpüyorum birazdan çıkacağım mesaim bitiyor yarın doktora gideceğim:)))) gelince buradan gelişmeleri yazarım sizlere iyi akşamlar
güzel anneler hepinizi kocaman öpüyorum birazdan çıkacağım mesaim bitiyor yarın doktora gideceğim:)))) gelince buradan gelişmeleri yazarım sizlere iyi akşamlar
merhaba tatlım nasılsınhihoyyyt
ne güzel bebişlerimiz büyüyor ve dışardan belli olmaya başladı ana gibi hiç kimse olamaz canım onlar eşsiz melekler
hadi hayırlısı ayrıntılı ultrasonun Allahın izniyle iyi çıkar inşallaha.s.
muhtara efet canım ne kadar mucuzevı bişi deilmi,bende
yenı duydum kese içindeki suyun 3 saatte bı yenılendıının,mucizevi ve süüperr:teytey:
yarın dr a gıdıcek annişlerrr,hayırlı habr lerınızı dort gozle beklıoruz,dualarımız bebişlerimiz için:Saruboceq:
kaynanalar gelınce....dedıınde haklısın fıstık 100 unden 10u ııdır heralde bencede,erkek annelerı bıraz kıskanc oluo sanırımm...benımde hayırlısıyla bı oglusum olcak,bende bı kynana adayaıyım bakalım hayırlısı...sırnaşık şey
kıslar bebişinin gelişimi onden gıden varmı?benım tosun paso onden gıdıo,bugun kontrolumuz vardı 11gun cekmiş one,benım gıbı olan varmı gusel anneler aranızda?bıraz kafam karıstı dogrusu:uhm:
Ilk gittiğimde benimkide 10 gün ilerde gidiyordu.en son 29kasımda gittim. 1 hafta önde gidiyor dedi banada doktorum.zaten ultrason belirliyor ne kadarlık olduğunu.korkma yani.özellikle erkek çocukları önde gidermiş.benim birkaç arkadaşım varda onlarında bebişleri 10-12 gün ilerde gidiyor.
SİRİBİRON ve OJELİFISTIK canlarım demek bebişleriniz önden gidiyor kırkbirkere masallahRabbim hayırlı doğumlar nasip etsin:CüvCüv: benimkinin cinsiyeti belli deil ama ben hep erkek hissediyorum erkeklerin gelişmesi önden gidermiş demek görcess bakalım salı günü kızmı oglanmıkaydirigubbakcemile5
Bende su yemek işini halledeyimcokacimcoook görüşmek üzere öptüm hepinizi özellikle bebişleri:ecrin_bebek:
Arkadaşlar ben birazdan çıkacağım. Herkese iyi akşamlar..öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?