2009 Mayıs Anneleri

Canım bende eşimle iddiaya girmiştim o kızdır diyor ben ise erkek:jeyyar: görcess bakalım,insallah sağlıklı doğarlar canım,gerçekten gerisi hiç önemli değil

:enbuyukkk:

Canım inşallah bir problem yoktur,sen içini rahat tut.İnşallah güzel haberlerini alıcaz. Rabbim analı babalı büyütsün.Sen ayrıntılı ultrasona girmiştin dimi canım?

canım benimm....geçmiş olsun.dr un onemli bişi deil dediyse oledir sen sıkma canını.tavsiye ettığı dr a mutlaka gıt guselım....oğlusunun ve senın hayırlı hbr lerını beklıoruz canım..içini rahat tut pozıtıf dusun ki pozitif olsun dimi.ki tıp cok ilerledi artık,bi sorun cıksa bile mutlaka cozumude vardır annesi,sen oglusuna ii bak yeterkii,o sıkı sıkı tutunmustur annesine...:Saruboceq::Saruboceq:

Canım inşallah bir problem yoktur,sen içini rahat tut.İnşallah güzel haberlerini alıcaz. Rabbim analı babalı büyütsün.Sen ayrıntılı ultrasona girmiştin dimi canım?

bu ayrıntılı ultrason ne canım ya?ben hiç girmedim ona daha.3 yada 4 boyutlu ultrasonmu dediğin yoksa baska bişi mi?:uhm:bırde ultrason resmınde bebişinizin boyu cm olarak mı gozukuo?bende 2 dır BPD HANESİNDE cm cinsinden yazıo ama oda cok kucuk bızım 8 10 haftalıkkıkı boyumuz nerdeyse.bu konuda bı bılgınız varmı?bugun dr umuza sormayı unuttum boyunu da.:uhm:

iyi akşamlar canım hayırlı olsun tatlım prensimiz canım doktor ciddi değil dediyse hiç korkma bitanem geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini alırsın prensin içini ferah tut tatlım

fıstıklar nasılsınız evdeyim dolapları düzelttim yemek hazırladım koçişimi bekliyorum:)))))))

iididr canım...masallah hamarat seni...ben hala yemek yapamıorum,sebze hiç bişiremiorum,zaten benım oglusta paso et yıyo cokacimcoook koicş gelsin doyur bebişini annesi...

Yok canım bende yaptırmadım, duydum sadece öyle bişi varmış diyye,ama 3'lü testten sonramı ?değilse hangi ayda bilmiyorum:1no2: bu arada emin değilim ama HC yada AC olması lazım bebeğin boyu.Bendeki ultrasonlarda mm cinsinden yazıyor.BPD kafa çevresi falan olabilir bence.Ama bilmiyorum sadece tahminyerimseniben

haklısın sanırım...BPD yi ilk bu kontrolumuzde gordumde ondan kafam karıstı.AC haneside var sanırım o boyu.bende ılk ultrosondan sımdıkıne kadar baktım,7. hafta harıc 8.haftadan ıtıbaren cm cınsınden yazıo bendekılerde canım.mm den cm ye cevırebılırsın.belkı sendekı mm cınsınden olabılır

canımmm benimm çok geçmiş olsunn umarım önemli bi sorun yoktur içini ferah tut herşey yoluna girer inşallahhh ŞenizŞeniz

14 haftadan sonra artık boy ölçülmüyor canım kilo ve baş çevresi ölçülüyor o yüzden dert etme yaniii o bebişin boyu değil baş cevresi olabilir Şeniz

fıstıklar nasılsınız evdeyim dolapları düzelttim yemek hazırladım koçişimi bekliyorum:)))))))

saol tatlımm sende iyisin inş ...dolapları düzeltiyosun ama kendini fazla yorma hee :1hug:

bu arada kızlarr bebişlerinizin hareketleri nasıll ortalama kaç saatte bir oynuyolar hiç dikkat eden var mı aranızda :uhm::uhm:

bu arada kızlarr bebişlerinizin hareketleri nasıll ortalama kaç saatte bir oynuyolar hiç dikkat eden var mı aranızda :uhm::uhm:

saol canım...bende dr a hiç sormuodum nasıl olsa ultrason resminde var dıye,artık sorcaz anlasılana.s flla benım oglus ascık agır kanlı sanırım...saat ne teyzesii,gercı ole tekme falan hıssetmıorum daha,et seyremesı yada anı bıseyın kayması gıbı hıssedıorum,ama basen gun içinde 2 3 kere yada 1 gun hıssedıp 3 gun falan hıssetmıorum,işte ozaman merak edıp baslıorum çikolata yiyip kıpırdamasını beklemeye:roflol::roflol:eşşek nazlanıo sanırım...sırnaşık şey:ecrin_bebek:

benim 19+1 oldu canımm bende öyle tekme gibi değildee farklı bişiler hissediyorumm ama benim yaramazda genelde çikolata yedikten sonra ve akşam üstleri harekete geçiyorr::roflol:
senin kaç haftalık oldu çözemedimde bennn takviminden

bugun kontrolumuz wardı 18+4 olmusuz.onde gıdıoruz teyzesiii...super bişi değilmi,bendede ole garıp bişiler olu,ama bu oglumun sesi biliorum,,,,we o anı anlatamam:teytey:manyak bişi...bide tekmesini hıssettiğimi düşünemiorummm....çikolata yiyince kıprıo,bide acıkıpta yemek yedıkten sonra bı ıkı kıprıo şimdilik bu kadar.kimi gunler hiç hissetmediimde oluo tabi....:dance:

kesinlikle mükemmel bir duygu canımm rabbim herkeze yaşatsınn bu duyguları ....zaten nette de yazıyor bebekler oynamadığı zaman çikolata yersenez hareketlenir diye demekki doğruluk payı varmışş :asigim::asigim:

cnm sıkma canını gönlünü ferah tut..hayırlı hbrler alırsın inşallah bitanem

gözünaydın cnm maşallah..

Maşallah canım bende seğirme gibi küçük küçük hissediyorum:sm_cool:.Mesela 3 gün bebeğimi hissetmediğim oluyo ama bazen aynı saat içinde 2-3 sefer oynadığı oluyor.Herhalde hissedebilmem için kesenin kenarına yanasmalı diye düşünüyorum bilmemki doğrumu?Siribroncum seninki kaç gr'dı?

efet canım aynı sekılde bende de oluo,bazen cok sık hıssedıorum bazende 3 4 gun hıssetmedıgım oluo,sanırım bencde ole keseye gelıp el ayak oynatması falan gerekıo sanırım,gecen hafta 191 gr dı cnım:teytey:bıras daha buyusunler ınsallah tekmelerınıde hıssedıcez :Saruboceq:Rabbım nazardan saklasın........

kıslarrrrr gorusuruz bıs oglusumla kacıoruz artıkk.....herkese ii gecelerrr!!!!yarına kadar bebişlere ve kendınıze cok cok ii bakın emii annişler...öptük hepinizi , ve gul kokulu bebişlerinizi......:ecrin_bebek::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…