saol canım....once bıraz dert etmiştim ama normalmiş canım ya:dance:benımde senınle satım aynı.ama bız 18+4 olmusuz bıle teyzesi...erkek hissediosan erkek olma ihtimali yüksek..ben hamiş olduumu ogrendıım gunden beri,bu bebiş erkek we saglıklı demiştim.eşimse kız die idddalasırdı hep,ve erkekmişş tosunumkız erkek saglıklı olsunlarda,gerisi hiç onemli deil.....ama insan merak edio tabiiii:ecrin_bebek:
iyi akşamlar güsel annişler bebeğim cinsiyeti erkekmiş ama böbreğimizin birinde gelişim azmış doktorum çok ciddi değil ama kesin emin olmak için bana şişlide bir doktor önerdi anne karnında bebek hastalıkları uzmanıymış inş hayırlı haberler alırım
iyi akşamlar güsel annişler bebeğim cinsiyeti erkekmiş ama böbreğimizin birinde gelişim azmış doktorum çok ciddi değil ama kesin emin olmak için bana şişlide bir doktor önerdi anne karnında bebek hastalıkları uzmanıymış inş hayırlı haberler alırım
Canım inşallah bir problem yoktur,sen içini rahat tut.İnşallah güzel haberlerini alıcaz. Rabbim analı babalı büyütsün.Sen ayrıntılı ultrasona girmiştin dimi canım?
fıstıklar nasılsınız evdeyim dolapları düzelttim yemek hazırladım koçişimi bekliyorum:)))))))
bu ayrıntılı ultrason ne canım ya?ben hiç girmedim ona daha.3 yada 4 boyutlu ultrasonmu dediğin yoksa baska bişi mi?:uhm:bırde ultrason resmınde bebişinizin boyu cm olarak mı gozukuo?bende 2 dır BPD HANESİNDE cm cinsinden yazıo ama oda cok kucuk bızım 8 10 haftalıkkıkı boyumuz nerdeyse.bu konuda bı bılgınız varmı?bugun dr umuza sormayı unuttum boyunu da.:uhm:
fıstıklar nasılsınız evdeyim dolapları düzelttim yemek hazırladım koçişimi bekliyorum:)))))))
Yok canım bende yaptırmadım, duydum sadece öyle bişi varmış diyye,ama 3'lü testten sonramı ?değilse hangi ayda bilmiyorum:1no2: bu arada emin değilim ama HC yada AC olması lazım bebeğin boyu.Bendeki ultrasonlarda mm cinsinden yazıyor.BPD kafa çevresi falan olabilir bence.Ama bilmiyorum sadece tahminyerimseniben
bu ayrıntılı ultrason ne canım ya?ben hiç girmedim ona daha.3 yada 4 boyutlu ultrasonmu dediğin yoksa baska bişi mi?:uhm:bırde ultrason resmınde bebişinizin boyu cm olarak mı gozukuo?bende 2 dır BPD HANESİNDE cm cinsinden yazıo ama oda cok kucuk bızım 8 10 haftalıkkıkı boyumuz nerdeyse.bu konuda bı bılgınız varmı?bugun dr umuza sormayı unuttum boyunu da.:uhm:
bu arada kızlarr bebişlerinizin hareketleri nasıll ortalama kaç saatte bir oynuyolar hiç dikkat eden var mı aranızda :uhm::uhm:
saol canım...bende dr a hiç sormuodum nasıl olsa ultrason resminde var dıye,artık sorcaz anlasılana.s flla benım oglus ascık agır kanlı sanırım...saat ne teyzesii,gercı ole tekme falan hıssetmıorum daha,et seyremesı yada anı bıseyın kayması gıbı hıssedıorum,ama basen gun içinde 2 3 kere yada 1 gun hıssedıp 3 gun falan hıssetmıorum,işte ozaman merak edıp baslıorum çikolata yiyip kıpırdamasını beklemeye:roflol::roflol:eşşek nazlanıo sanırım...sırnaşık şey:ecrin_bebek:
bugun kontrolumuz wardı 18+4 olmusuz.onde gıdıoruz teyzesiii...super bişi değilmi,bendede ole garıp bişiler olu,ama bu oglumun sesi biliorum,,,,we o anı anlatamam:teytey:manyak bişi...bide tekmesini hıssettiğimi düşünemiorummm....çikolata yiyince kıprıo,bide acıkıpta yemek yedıkten sonra bı ıkı kıprıo şimdilik bu kadar.kimi gunler hiç hissetmediimde oluo tabi....:dance:
saol canım...bende dr a hiç sormuodum nasıl olsa ultrason resminde var dıye,artık sorcaz anlasılana.s flla benım oglus ascık agır kanlı sanırım...saat ne teyzesii,gercı ole tekme falan hıssetmıorum daha,et seyremesı yada anı bıseyın kayması gıbı hıssedıorum,ama basen gun içinde 2 3 kere yada 1 gun hıssedıp 3 gun falan hıssetmıorum,işte ozaman merak edıp baslıorum çikolata yiyip kıpırdamasını beklemeye:roflol::roflol:eşşek nazlanıo sanırım...sırnaşık şey:ecrin_bebek:
Maşallah canımbende seğirme gibi küçük küçük hissediyorum:sm_cool:.Mesela 3 gün bebeğimi hissetmediğim oluyo ama bazen aynı saat içinde 2-3 sefer oynadığı oluyor.Herhalde hissedebilmem için kesenin kenarına yanasmalı diye düşünüyorum bilmemki doğrumu?Siribroncum seninki kaç gr'dı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?