arkadaslar benimde oğlum olacakmış bgn ögrendim hemen gittim bir sürü şey aldım birde dörtlü test yapıldı kan verdim anca haftaya bgn alabilirmişim sonucu inş temiz çıkar ay bebegimi çok özlemişim görünce çok mutlu oldum inş sağlıcakla kucagımıza alabiliriz birde diş ağrımı söyledim anca 2 hafta sonra falan yaptırabilirmişim 4,5 aylık olmayı beklemeliymişim çekcem artık bu agrıyı 2 hafta daha üff
arkadaslar benimde oğlum olacakmış bgn ögrendim hemen gittim bir sürü şey aldım birde dörtlü test yapıldı kan verdim anca haftaya bgn alabilirmişim sonucu inş temiz çıkar ay bebegimi çok özlemişim görünce çok mutlu oldum inş sağlıcakla kucagımıza alabiliriz birde diş ağrımı söyledim anca 2 hafta sonra falan yaptırabilirmişim 4,5 aylık olmayı beklemeliymişim çekcem artık bu agrıyı 2 hafta daha üff
aslicim gecmis olsun..inşaAllah güzel sonuclar alirsin canim..stres yapma sakin..
beniseccim insaAllah testinsonuclari güzel cikar..
civcivcimm sen nasilsin? nasil geciyor günler bakalim? bebişin hareketlerini hissetmek gercekten muthiş bişi..bende et oynamasi gibi hissediyorum bebişimi :) tam yatma olayi basladi hareketleri de basladi..dayanma gücü veriyor bana :) ben urdayim diyor hamdolsun :)
hoşbuldum canimmm..iyiyim hamdolsun..kipraşmadigim sürece sorunum yok hamdolsun..ama doguma kadar yatmaktan korkuyorum..çünkü bazen ister istemez ayakta kaliyorum,ve az biraz su geliyor ozaman..bebişim iyi gibi..kipraşmaya basladi ufak ufak :) bazen cosuyor,bazen hiç giki cikmiyor :) sali gününü iple cekiyorum doktora gidip onu görmek için :)
sen nasilsin canim? yegenim nasil??
kalplerimiz karşılılıymış canımm bende aynı anda sana yazıyordumm ŞenizŞeniz
biz bebişimle iyiyiz hamd olsunn sizinde herşey yoluna girecek bitanem bak sana sinyal vermeye başladı bile gerçekten çokk müthiş bi duyguymuşş..rabbim kimseyi mahrum etmesin evladından ayırmasın inşallahhh :1hug::1hug:
Ayyy canım benim hevesle hemen attın dimi kendini mini mini zıbınların tulumların arasınabenimde içim gidio ama hele bi öğrenelim cinsiyetini o zaman birşeyler alıcam kaydirigubbakcemile5Testinde hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarını paylasırsın bizimle, bebişimi bende çok özledim kısmetse görücem bende salı günü:ecrin_bebek:,ben bu hafta dişimi yaptırmayı düşünüyordum ama anlasılan bir iki hafta daha beklemem gerekecekbenneyaptımki
canımm kese kendini onarana kadar yat sakın kalkma bebişler için herşeye değer onlar iyi olsundaasayılı günde çabuk geçiyormuşş bak geldi bile muayene gunun bende pzt günü gidicemm allah kısmet ederse
canim Allah razi olsun..bende arada sirada ümitsizliğe düşsemde genelde iyi olacagimiza inancim cok büyük..gerekirse 5 ay daha yatarim..o iyi olsun,saglikli olsun yeter..
gercekten dedigin gibi muthis bişey onu hissetmek..arife günü cok duygusaldim..hem burdaki hasta olan arkadaslara hem kendime cok dua ettim..o anda bi tekmelemeye basladi boncukum :) anlatilmaz bi duyguydu ya..sanirim ömrüm boyunca o ani unutamicam :) anlatirken bile gözlerim doluyor valla..inşaAllah hepimiz saglikla mutlulukla bebişlerimizi kucagimiza alicaz
sendende Allah razı olsunn canımmm...Şeniz
bak demekkii bebişin annesinin üzülmesini istememiş canımm..daha ne tekmeler yiyecez bakalımm süprizzzzzonlar oynasında biz tekmede yerizzz dayakta yerizzz :roflol::roflol:
rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri göstersinnn inşallah ..:Saruboceq:
ay boşver en güzelini yapiyorsun :)) bende zor sabrettim..bu hafta bayram olmasaydi kesin baska bi doktora giderdim :) gerçi kendi doktorumda gitsem bişey dicek hali yok :) ama sabirrrrrr az kaldiii saliya :)
senin sat kacti canim? ayni görünüyoruz suanda..gerçi ben burdaki takvim biraz önden gidiyor :)) bazen geriden geliyor..ultrasonda sürekli değişiyor :) sat 4 agustos benim..
merhaba kızlar size bişey sorucam kalpçarpıntısı gibi bişey oluyormu sanki böle kalbim sıkışıyormuş gibi oluyor ama saniyelik sonra geçiyor sizede öyle oluyormu? birde ben hamileler için egzersiz cd si arıyorum ama bulamadım sizin tavsiye edeceğiniz veya bildiğiniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?