merhaba kızlar size bişey sorucam kalpçarpıntısı gibi bişey oluyormu sanki böle kalbim sıkışıyormuş gibi oluyor ama saniyelik sonra geçiyor sizede öyle oluyormu? birde ben hamileler için egzersiz cd si arıyorum ama bulamadım sizin tavsiye edeceğiniz veya bildiğiniz varmı?
tabi canım bende kendi dr uma gitsem bişi demez mutlaka ama her hafta gidince adamı sıkmışım gibime geliyorr :roflol::roflol: hem banada biraz uzakk olduğu için yakınlarda buldum diğer dr sadece ultrasonda görmek için gidiyorum yani çokta memnun olduğumdan değil yani..benim dr um tüp bebek uzmanı olduğu için çok daha tecrübeli o yüzden oından vazgeçmemm sırnaşık şey
benim sat 31 temmuz ama benimde ultrasonda 1 hafta önde gidiyor ultrasona göre şu an 19+6 olmuş oluyorum canım zaten nisan annesi olacakmışım ama ben sizinle başladım sizinle devam etmek istedim o yüzden burda kalacam sonuna kadar Allah kısmet ederse :1hug:
31 temmuz benim dogum günümmm :)) canim bu gidişte bende nisan annesi olcam gibime geliyorcünkü en son 3 mayis olarak görünüyordu dogum tarihi :)) 11 mayistan kaydi geriye..bakalim ya nasip inşaAllah :)
bizimle kalmakta iyi yapmişsin canimmm
merhaba canim..valla kalp carpintisi gibi degilde konusurken bazen nefes nefese kaliyorum..sanki 10 kat merdiven cikmiş gibi oluyorum..öyle bişeymi?
egzersiz cd si bilmiyorum canim..ama nette egzersizleri gösteren bircok site var
canım o kalp çarpıntısı değilde nefes darlığı olmasın çünkü bu haftalarda bu tur şikayetler ortay çıkabiliyormuşş a.s.
ositelere hiç bakmadım canım bide onlara bakayım. hastaneye gittiğimde birisiyle tanıştım devamlı egzersiz yapmış,yürüyüş,yoga yapmış okadar kolay geçmişki doğumu ama ilk öğrendiği günden beri yapmaya başlamış, bende şimdi başlamak istiyorum
canım bilnmiyorumki aslında öylede olabilir :uhm:tam gögsümde sanki bişey oluyor ama ne olduğunu anlamadn geçiyor
ositelere hiç bakmadım canım bide onlara bakayım. hastaneye gittiğimde birisiyle tanıştım devamlı egzersiz yapmış,yürüyüş,yoga yapmış okadar kolay geçmişki doğumu ama ilk öğrendiği günden beri yapmaya başlamış, bende şimdi başlamak istiyorum
canım bilnmiyorumki aslında öylede olabilir :uhm:tam gögsümde sanki bişey oluyor ama ne olduğunu anlamadn geçiyor
canimm ya sen bu işin bir mucize oldugunun yakindan tanigisin desene :) 8 sene az bir zaman degil gerçekten..Rabbim sabrinizin,emeginizin karşiliğini vermiş :)
aman boşver..bebişin saglikla dogsunda normal olmus sezeryan olmuş fark etmez okadar
evet bacımm kesinlikle benimm mucize bebeğimm bu o yüzden çok tedirginimm ...rabbim kimseyi evlat acısı evlat yokluğuyla sınamasınn ..Allahta erken erken evlenmişimde yaşım geçmeden kurtardık durumuu :roflol::roflol:
canim benimmm..sakin tedirgin olma..durduk yere kötüyü cagirma..herzaman iyi olcagini düşün,saglikla kucagina alacagini düşün..imtihaninin bittigini düşün..kazandigina inan
kaç yasinda evlendinki? bende amma soru sordum bugun he :)))
gerçekten bizim gibi riskli hamilelerde değil yoga jimlastik falannn ben rafa bile uzanmaya korkuyorumm o yüzden bende almıyım bacım şu yoga işinii sırnaşık şey
en güzelini yapiyorsun..riskli olsun olmasin her hamilenin yapmasi gerektigini yapiyorsun bence..
benim hiç bulantim felan olmadigi için kendimi hiç hamile gibi hissetmiyordum..oyuzden normal hayatima devam ettim desem yeridir..cok cok agir şeyleri kaldirmadim..ama genede temizlik olsun,alişveriş olsun herşeyi yaptim..yani şuan yatiyor olmamda kabahatim cok..doktorumda bunu söyledi hatta..artik zorunlu yaticaksin,belki şimdi anlarsin hamile oldugunu dedi..
saol canım Allah razı olsunn olsunn ..Şeniz bende hep öyle yapıyorum canımm hep iyiyi düşünmeye çalışıyorum üstelik ilk 3 ayım okadar sorunlu geçtikii kanama lekelenme sürekli yaşadımm yüreğim ağzımdaydı hepp ama şükürlerr olsun rabbime binlerce kezzzz bebeğimm beni bırakma Allahın izniylede sonuna kadar bırakmaz inşallahh :Saruboceq::Saruboceq:
istediğin kadar sorabilirsin canımm yaşım şu an 27 19 da evlendimm sanki acelem varmış gibi :roflol::roflol:
yokk canımm asla kendini suçlma herkez anlına yazılanı yaşarmışş ne insanlar varki bebeği düşsün diye zıplayıp hopluyor hiç bişi olmuyor almıyan Allah almıyor işte ..ama herzaman tedbir almak lazım tabiki mesela ben hamile olupta ev süpüren cam silen kadınlara çokk kızıyorumm her ne kadar herşey yolunda olsa bile dikkat etmek lazımmklava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?