2009 Mayıs Anneleri

canım o kalp çarpıntısı değilde nefes darlığı olmasın çünkü bu haftalarda bu tur şikayetler ortay çıkabiliyormuşş a.s.

31 temmuz benim dogum günümmm :)) canim bu gidişte bende nisan annesi olcam gibime geliyor cünkü en son 3 mayis olarak görünüyordu dogum tarihi :)) 11 mayistan kaydi geriye..bakalim ya nasip inşaAllah :)

bizimle kalmakta iyi yapmişsin canimmm

:roflol::roflol:canımm zaten şu 10 mayısa kadar hesaplayan mayıs anneleri büyük ihtimalle çoğu nisanda doğuracakk tabi normal doğum yapacaklarıı bilememm ama sezeryanlar kesin nisan olurr ..benimde sezeryan olacak kısmetsee :1closedeyes::1closedeyes:

:)) valla nisanida mayisida cok severim :) saglikli olsunda inşaAllahh :)

sezeryan kendi isteginlemi olcan yoksa bişeyden sebepmi canim?

canımm benimm 8 yıldır olmuyordu bu tedaviyle olduğu için dr um hiç riske atmaya değmezz kolay bulmadıkk o bebeği diyince benimde kafama yattı haklı yani bebeğim sağlıcakla doğsunda ben sezeryana razıyımmm :1no2::1no2:e:1no2:ger normal yolla olmuş olsaydıı yani her istediğimde hamile kalabilme olanağım olsaydı kesinlikle normal doğumu tercih ederdimmm

merhaba canim..valla kalp carpintisi gibi degilde konusurken bazen nefes nefese kaliyorum..sanki 10 kat merdiven cikmiş gibi oluyorum..öyle bişeymi?

egzersiz cd si bilmiyorum canim..ama nette egzersizleri gösteren bircok site var

ositelere hiç bakmadım canım bide onlara bakayım. hastaneye gittiğimde birisiyle tanıştım devamlı egzersiz yapmış,yürüyüş,yoga yapmış okadar kolay geçmişki doğumu ama ilk öğrendiği günden beri yapmaya başlamış, bende şimdi başlamak istiyorum

canım o kalp çarpıntısı değilde nefes darlığı olmasın çünkü bu haftalarda bu tur şikayetler ortay çıkabiliyormuşş a.s.

canım bilnmiyorumki aslında öylede olabilir :uhm:tam gögsümde sanki bişey oluyor ama ne olduğunu anlamadn geçiyor

canimm ya sen bu işin bir mucize oldugunun yakindan tanigisin desene :) 8 sene az bir zaman degil gerçekten..Rabbim sabrinizin,emeginizin karşiliğini vermiş :)

aman boşver..bebişin saglikla dogsunda normal olmus sezeryan olmuş fark etmez okadar

evet canımm nefes darlığı olabilir ama sen yinede dr unu ara sor yani ihmal etme

canim seninki muhtemelen nefes nefese kalmak..civcivin dedigi gibi bu haftalarda cok normal

egzersiz ve yürüyüşün muhakkak faydasi vardir..ama su yoga işi oldum olasi sacma gelir bana :) yogaya sira gelene kadar cok arinma yöntemi var bizde..uzakdogulularin yöntemlerini hiç almiyim :) yapana saygim var tabiki ama ben uzak kalmayi yegelerim :)

evet bacımm kesinlikle benimm mucize bebeğimm bu o yüzden çok tedirginimm ...rabbim kimseyi evlat acısı evlat yokluğuyla sınamasınn ..Allahta erken erken evlenmişimde yaşım geçmeden kurtardık durumuu :roflol::roflol:

gerçekten bizim gibi riskli hamilelerde değil yoga jimlastik falannn ben rafa bile uzanmaya korkuyorumm o yüzden bende almıyım bacım şu yoga işinii sırnaşık şey

canim benimmm..sakin tedirgin olma..durduk yere kötüyü cagirma..herzaman iyi olcagini düşün,saglikla kucagina alacagini düşün..imtihaninin bittigini düşün..kazandigina inan

kaç yasinda evlendinki? bende amma soru sordum bugun he :)))

saol canım Allah razı olsunn olsunn ..Şeniz bende hep öyle yapıyorum canımm hep iyiyi düşünmeye çalışıyorum üstelik ilk 3 ayım okadar sorunlu geçtikii kanama lekelenme sürekli yaşadımm yüreğim ağzımdaydı hepp ama şükürlerr olsun rabbime binlerce kezzzz bebeğimm beni bırakma Allahın izniylede sonuna kadar bırakmaz inşallahh :Saruboceq::Saruboceq:

istediğin kadar sorabilirsin canımm yaşım şu an 27 19 da evlendimm sanki acelem varmış gibi :roflol::roflol:

gerçekten bizim gibi riskli hamilelerde değil yoga jimlastik falannn ben rafa bile uzanmaya korkuyorumm o yüzden bende almıyım bacım şu yoga işinii sırnaşık şey

en güzelini yapiyorsun..riskli olsun olmasin her hamilenin yapmasi gerektigini yapiyorsun bence..

benim hiç bulantim felan olmadigi için kendimi hiç hamile gibi hissetmiyordum..oyuzden normal hayatima devam ettim desem yeridir..cok cok agir şeyleri kaldirmadim..ama genede temizlik olsun,alişveriş olsun herşeyi yaptim..yani şuan yatiyor olmamda kabahatim cok..doktorumda bunu söyledi hatta..artik zorunlu yaticaksin,belki şimdi anlarsin hamile oldugunu dedi..

yokk canımm asla kendini suçlma herkez anlına yazılanı yaşarmışş ne insanlar varki bebeği düşsün diye zıplayıp hopluyor hiç bişi olmuyor almıyan Allah almıyor işte ..ama herzaman tedbir almak lazım tabiki mesela ben hamile olupta ev süpüren cam silen kadınlara çokk kızıyorumm her ne kadar herşey yolunda olsa bile dikkat etmek lazımm klava:klava:

cok sukur canim..inşaAllah saglikla kucaginida alicaksin

cokta erken evlenmemişsin canim :)

eski jenerasyonlara bakinca benimde moralim bozuluyor..cok gec kaldim,cok yaslandim diye ama yeni jenerasyona bakinca yok diyorum tam vakti :)) aman hepsi fasa fiso ya..dünyaya gelecek olana hiçbişey mani olamiyor..kaç yaşinda olursan ol :) vakti geldimi bi bakiyorsun cift cizgi :ecrin_bebek:

ozaman banada kizabilirsin :)) gerçi cam silmedim ama evi süpürdüm kaç kere..ama dinlene dinlene süpürüyordum..onu bile yapmamak lazim..hadi o neyse de cok fazla gezinmemek lazim,yolculuk yapmamak lazim,agir kesinlikle kaldirmamak lazim,ani kalkmamak lazim vs vs..ama işte insan basina gelmeden anlamiyor :) şimdi yastiktan baska bişi kaldirmiyorum kaydirigubbakcemile3 nazli olmak lazim..ben pek beceremedim ama şimdi zorla nazlaniyorum cünkü yapamiyorum hiçbişi :))))

ayyy o çift çizgi dünyada yaşanacak en büyük mutluluk olsa gerekk en azından benim için öyle birde kucağına aldığın gündür sanırımm sanırım diyorum çünkü henüz yaşamadımm ..rabbim nasipp etsinnn inş herkeze sağlıcaklaaa :Saruboceq::Saruboceq:

sen kaç yaşında evlendin??

benim için hayatimin en büyük şokuydu :))) cok cok ilginç bi duyguydu o an yasadigim..diyorum ya benim geç dank etti kafama hamile oldugum :))

ben 23 yasinda evlendim canim..şimdi 25im ama 26 ya girdim..yani 26da anne olcam inşaAllah :) yaslandik sanirim :))

ohhh muhabbet ıyı o ev supurenlerın arasında bende varım malesef evmın işini yapıyorum malesef yapıcak kımsem yok kocışde cok gec gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…