2009 Mayıs Anneleri

yokk canımm abartma sendee daha hayat yeni başlıyorr bebişlerlee hihoyyythihoyyyt

ohhh muhabbet ıyı o ev supurenlerın arasında bende varım malesef evmın işini yapıyorum malesef yapıcak kımsem yok kocışde cok gec gelıyor

all bitane daha bide ikiz anası olacakkk klava:klava:

ohhh muhabbet ıyı o ev supurenlerın arasında bende varım malesef evmın işini yapıyorum malesef yapıcak kımsem yok kocışde cok gec gelıyor

hoşgeldin canim..yapma gözünü seveyim..birak eşin haftada bir süpürsün..hele sen ikizlere gebesin..nolur yapma..cok cok dikkatli ol..al sana kanli canli örnek ben varim..birak etraf kil tüy olsun..benimde cok canimi sıkıyor..hele böyle hasta olmadan yatmadan,birilerine muhtac olmak agir geliyor nefse..5 dakikada bi süpürsemmi diye şeytan cok vesvese veriyor..ama yapmiyorum..yapmicamda..nolur sende yapma..elinden geldigi kadar dinlen sen..hafif işlerini yap..mesela bulasigini yika git yat yarim saat..sonra yemegini yap git yat..cok dikkatli ol canim..

Allah razı olsun valla benim kociş her fırsatta süpürüyor evin bi çok temizliğini o yapıyor hatta ben yapmaya kalksam bile kızıyorr :asigim::asigim:

yokk canımm abartma sendee daha hayat yeni başlıyorr bebişlerlee hihoyyythihoyyyt

all bitane daha bide ikiz anası olacakkk klava:klava:

annemde sen daha hayata yeni başlicaksin diyip duruyor :)) ama 30a merdiven dayadim bu da bi gercek :))) gerçi kendimi genelde 20 hissediyorum :roflol:

haklısın canım bayramdan berı yapmıyorum artık camaşırları bıle eşime astırıyorum bu aylar tehlıkelı zaten benım ıcın Allahım bır sag salım kucagımıza almayı nasıp etse hep stres hep tehlıke ama ne yapalım sabredıcez kuzucuklarımız ıcın

annemde sen daha hayata yeni başlicaksin diyip duruyor :)) ama 30a merdiven dayadim bu da bi gercek :))) gerçi kendimi genelde 20 hissediyorum :roflol:

zaten annelere gore cocukları hıc buyumuyorkı annemde bana dıyor sen daha bebeksın nasıl bakıcaksın onlara dıye

Allah razı olsun valla benim kociş her fırsatta süpürüyor evin bi çok temizliğini o yapıyor hatta ben yapmaya kalksam bile kızıyorr :asigim::asigim:

helal olsun enişteye :) valla benim eşiminde dagitmak konusunda üzerine yoktur :)))) söylemeden hayatta aklina gelmez bişeyi kaldirmak..gerçi bu yatma olayindan beri annemle kayinvalidem sıksık geliyorlar..oyuzden eşime pek iş düşmüyor..ne güzel ona iş yaptirarak hincimi alcaktim oysaaa :jeyyar: süprizzzzz

Son düzenleme:
zaten annelere gore cocukları hıc buyumuyorkı annemde bana dıyor sen daha bebeksın nasıl bakıcaksın onlara dıye

anan doğru söylüyorr sen daha süt içmeyi bilmiyorsunnn klava:klava:

:roflol::roflol:yokk canımm yookk benimkide hamileliğimden önce bir bardak suyunu bile kendi içmezdii şimdi mecburiyetten yapıyor oda doğumdan sonra benden acısını çıkartacakk :roflol:

benimde kaynanamla kardeşim 15 gunde bir gelip büyük temizlik yapıyolar ama kaynanam şu 3 aydan sonra gelmeye başladı torunu garantiledi yaa kötükedihüsokötükedihüso

heh cok şukur..bu gecici bir süre zaten..sen kendini ve bebişlerini düşün rahatina bak..öyle strese mtrese de gerek yok..firsat buldukca dinlen..inşaAllah sag salim hepimiz bebişlerimizi kucagimiza alcaz canim benimmm..moralimiz hep yüksekkkk olcakk yerimseniben

evet dedigin gibi büyümüyoruz bir türlü :) annem 56 yaşinda..ananem bile anneme bebek muamelesi yapiyor :)) bize yapmalari cok dogla :))

yaşin kaç bu arada canim?

23 canım 20 yaşımda evlendım korktum kımse almaz benı dıye sırnaşık şey hazır kocişi bulmuşken evlendım

kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama ben kaçar yatayım barii ...hadi öptüm sizi çokk Allah rahatlık versinnn iyi geceler canlarrr ŞenizŞeniz

kizim şükret gene yapiyor :))) bizimki onuda yapmiyor..sen bu 9 ayin kiymetini bil bence :)) kadinlarin yaptigi temizlik ayri oluyor gercekten :) eşim 1-2 kere süpürdü evi :) elimle süpürsem daha iyi temizlerdim eminim :) o derece kötüydü yani adamin kabiliyeti yok bu konuda :))) ama ögrencekkkk :jeyyar: öglenmeli artik kaydirigubbakcemile3

bende yatıyorum canlarım sonra sabah kalkamıyorum yarın goruşuruz optum sızı ve bebişlerı

23 canım 20 yaşımda evlendım korktum kımse almaz benı dıye sırnaşık şey hazır kocişi bulmuşken evlendım

:)))) 20 yasta normal canim..bana göre 17-18 erken..19dan sonra normal..tabi bu biraz insanla alakali..kimisi 30yasinda oluyor ama akli 15 yasinda kalmiş oluyor :))) inşaAllah gencecikte anne olcaksin :)

kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama ben kaçar yatayım barii ...hadi öptüm sizi çokk Allah rahatlık versinnn iyi geceler canlarrr ŞenizŞeniz

tatli balli rüyalar canim benimm Şeniz Allah rahatlik versinn

Bu sonucu ultrasonda mı gördü doktor yoksa tahlille mi anladı?Bende iç organlarının sağlığını öğrenmek istiyorum bu şişlideki doktorun adı yada adresini bana söyleyebilirmisin?

:uhm:ya arkadaşlar benim mesajlarımda şu EDİT yazısı çıkıyor neden anlamadım?Bilen varmı neden çıktığını?:uhm::uhm:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaş muhabbeti dönmüşşşşşş ama neden bilmiyorum
ben 18 yasımda evlendim 7 seneyi devirdik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…