2009 Mayıs Anneleri

kızlar herkese günaydın.çok şükür bugün işten 12 de çıkıyoruz. inşallah herkes iyidir. bende 22 yaşında evlendim. şu an 25 yaşındayım. 26 yaşımda anne olucam allah kısmet ederse.martta gireceğim çünkü 26 ya.

günaydın cnm bugündemi çalışıyorsun ne kötü bişey yaaa
ben çalışırken sansıma hiç.ctesileri olmazdı evimin işini yapardım......
bende 25 yaşımdayım ama eylülde doldurdum ..bebişler gediğinde 26 olacağım tam zamanımız ben ikisini büyütecem çıkacak düşün onlar 10 yaşındayken ben 36 olacam süperrrrrrrrrrrr babamız azcukk yaslanacak 45 olacak

evet bencede güzel.26 yaşında anne olacağım bende ama bazen acaba geçmi kaldım bile diyorum.gerçi doktorum tam ideal yaş dedi bana 26 için.bizim babamızda 29 yaşında olacak.

Günaydın Annişler ve güzel bebişler

Bende 22 yasında evlendim,24 yasında anne oluyorum kısmetse,:CüvCüv:

DIRIMKIZI canım ne kadar erken evlenmissin,gerçi doğru insanı bulunca beklemeyede gerek yok dimisositososito:dance:

sizlerinyaşlarını öğrenince ne kadar geç kalmışım dedim.Gerçi ben okulu bitirdiğimde 23 yaşındaydım kariyer eş iş derken 25 in de evlendim 6 yıllık evliyim siz hesaplayın.Gerçi kısmetimi iş yerimde buldum eşimle aynı iş yerinde ben stajerken tanıştık ve beni kaçırmadı.

Merhaba kızlar bende 23 yaşınmda evlendim 5 yıllık evliyim zamanın bu kadar uzamasının nedeni eşimin istememesiydi ama çok şükür oda bir evlat sahibi olmak istiyor artık 29 yaşımda anne olucam nasip olursa inşallah

Son düzenleme:
kızlar benim yine kusma krizim tuttu ne yesem böğğğ oluyorum kocam dalga geçiyor
çok dönüyolarya seninde içinde kalkıyorr allahımmmm bu anlarda hemen doğsunlar istiyorum ben
ama büyük askla bekliyorum onları sevgim o kadar büyükki tarifi yokkkkk

yeni anne cnm evet doğru insan ben eşimle oldukdan sonra 15 dede evlenirdim ama eşim kabul etmezdi çocuğum diye hahahaaa 9 yaş var aramızdaa...........
şaka bi yana harika bir insan muhteşem annemden bile daha iyi bakıyor fedakar ,şevkatli,aşk ve sevgi dolu..bebeklerim çok şanslı böle bir babaları var anaları azcuk caduuuu

merhaba fıstıklar nasılsınız biz sabah doktora gittik bebişimi gördük babasıyla :)))) yavrum parmağını emiyordu bacak bacak üstüne atmış pek keyifliydi yanlız bu doktor erkek gibi dedi bakalım üç hafta sonra tekrar gideceğiz o zaman ne diyecek prenses diyoruz ama prens olmasın:))))))))))) soğuk algınlığım için tamol verdi birde demir hapını kesinlikle atlamadan kullanmalısın dedi hasta olup ateşlendiğim günden itibaren acaba bebişim iyi mi diye düşünüp durdum bugünde görünce çok mutlu oldum çok şükür kızlar onlar bizim büyük mucizelerimiz:))))))))))))))))))))))

arkadaşlar biraz önce doktorum aradı 3 lü testim çıkmış 1/1470 ihtimal dedi sonuç iyiymiş yolumuza devam dedi çok sevindik.Test sonucunu merakla beliyorduk.:hooray:

hadi ya kaçıncı haftanda yanıldı doktorun hatırlıyomusun acaba benim 17 hafta doktor yüzde 95 doğru sonuç veriyo dedi hatta pipisini çekmeye çalışdı ama bebek kapattı kendini çekemedi yanlış çıkmaz inş 15 parça şey aldım valla hatta nerdeyse tüm kıyafet ihtiyacını tamamladım bi çoguda mavi hehehe..inş dönüş yapmaz bizim oğlan:CüvCüv:

İşte herkesin kısmeti biryerlerde birzaman karsısna çıkıyor.:1hug:Aslında ben daha genç anne olmak isterdim :CüvCüv:ama malum 22 yasında üniversite ancak bitiyor.kafamçokkarıştı Aslında birazda kişinin önceliklerine bağlı birsey,mesela abim 30 yasında henüz evlenmedi,yakın gelecektede düşünmüyor,eeee benim bebişimi sever o zamansositososito

seniki de benim ki gibi rahatına düşkün sanırm.12 haftalıkken doktor erkek gibi gördü sanırım 16. haftada bir baktık bizimki sıkmış bacaklarını göstermiyor doktor kızmı yoksa utanıyor galiba dedi şimdi haftaya net sonucu öğrenicez.

Kırkbir kere Maşallah İnşallah bende görürüm artık bebişimi :ecrin_bebek:

Canım senin forumdaki yazılarında neler aldığını okuyunca hep gülümsüyorum zaten, kız daha şimdiden çocugun şampuanını küvetini bile almışınsırnaşık şey

Dimi ama herşey kısmet sonunda 25-35 farketmez Allah herkesin gönlüne göre versin bekar olsak evlilik için uğraşırdık evlenince çocuk hayat bir şekilde istek ve hayallerle geçiyor.

Canım senin forumdaki yazılarında neler aldığını okuyunca hep gülümsüyorum zaten, kız daha şimdiden çocugun şampuanını küvetini bile almışınsırnaşık şey
Ay benim annem de benden daha hızlı çıktı takımlar beşik, şampuanlarını ağız bezlerini bile almış bende anne bu heyecanı biraz bizede bıraksaydın dedim.Şimdi almıyor hoş alcak birşey de kalmadı artık cinsiyet belliolunca renge göre takviye yaparız.

Maşallah masallahİnşallah Rabbim giydirmeyide nasip eder tosunlarımıza

Kızlar malum artık göbişler fora olmaya başladı, :CüvCüv::CüvCüv: eee yeni iç çamasırı lazım,size kullandığım ve çok memnun kaldığım markaların isimlerini yazıyorum.

Miss Claire'nin emzirme sütyenini aldım,çok severek kullanıyorum.dokusu pamuklu hiç sıkmıyor,pamuklu olduğu halde özel dikişleri sayesinde gögüse alttan destek vererek sızlamaları engelliyor.

Blackspade'in hamile külotunu aldım,2 çesit vardı, biri uzun biri kısa belli. Ben uzun bellisini kullanıyorum çok rahat ettim,hiç sıkıştırmıyor.Bu markadan önce imer'in külotunu almıştım,onuda kullanıyorum oda rahat ama bacak kenarlarındaki oya şeklindeki dikişleri biraz sökülme yaptı.
İnşallah işinize yararsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…