kızlar herkese günaydın.çok şükür bugün işten 12 de çıkıyoruz. inşallah herkes iyidir. bende 22 yaşında evlendim. şu an 25 yaşındayım. 26 yaşımda anne olucam allah kısmet ederse.martta gireceğim çünkü 26 ya.
Günaydın Annişler ve güzel bebişler
Bende 22 yasında evlendim,24 yasında anne oluyorum kısmetse,:CüvCüv:
DIRIMKIZI canım ne kadar erken evlenmissin,gerçi doğru insanı bulunca beklemeyede gerek yok dimisositososito:dance:
canımm benim gözünn aydınnn bi prens daha geliyor yanii :içelim:
ama bişiler almak için acele etme canım bence çünkü bende ilk erkek dediklerinde hemen bişiler aldım ama 15 gun sonra kız olduğunu söylediler şimdi hepsini değiştirmem gerekicek mecburen ..sanırım 7.aya kadarda bişi almamak için çaba sarfederim sırnaşık şeysırnaşık şey
arkadaşlar biraz önce doktorum aradı 3 lü testim çıkmış 1/1470 ihtimal dedi sonuç iyiymiş yolumuza devam dedi çok sevindik.Test sonucunu merakla beliyorduk.:hooray:
sizlerinyaşlarını öğrenince ne kadar geç kalmışım dedim.Gerçi ben okulu bitirdiğimde 23 yaşındaydım kariyer eş iş derken 25 in de evlendim 6 yıllık evliyim siz hesaplayın.Gerçi kısmetimi iş yerimde buldum eşimle aynı iş yerinde ben stajerken tanıştık ve beni kaçırmadı.
seniki de benim ki gibi rahatına düşkün sanırm.12 haftalıkken doktor erkek gibi gördü sanırım 16. haftada bir baktık bizimki sıkmış bacaklarını göstermiyor doktor kızmı yoksa utanıyor galiba dedi şimdi haftaya net sonucu öğrenicez.merhaba fıstıklar nasılsınız biz sabah doktora gittik bebişimi gördük babasıyla :)))) yavrum parmağını emiyordu bacak bacak üstüne atmış pek keyifliydi yanlız bu doktor erkek gibi dedi bakalım üç hafta sonra tekrar gideceğiz o zaman ne diyecek prenses diyoruz ama prens olmasın:))))))))))) soğuk algınlığım için tamol verdi birde demir hapını kesinlikle atlamadan kullanmalısın dedi hasta olup ateşlendiğim günden itibaren acaba bebişim iyi mi diye düşünüp durdum bugünde görünce çok mutlu oldum çok şükür kızlar onlar bizim büyük mucizelerimiz:))))))))))))))))))))))
merhaba fıstıklar nasılsınız biz sabah doktora gittik bebişimi gördük babasıyla :)))) yavrum parmağını emiyordu bacak bacak üstüne atmış pek keyifliydi yanlız bu doktor erkek gibi dedi bakalım üç hafta sonra tekrar gideceğiz o zaman ne diyecek prenses diyoruz ama prens olmasın:))))))))))) soğuk algınlığım için tamol verdi birde demir hapını kesinlikle atlamadan kullanmalısın dedi hasta olup ateşlendiğim günden itibaren acaba bebişim iyi mi diye düşünüp durdum bugünde görünce çok mutlu oldum çok şükür kızlar onlar bizim büyük mucizelerimiz:))))))))))))))))))))))
arkadaşlar biraz önce doktorum aradı 3 lü testim çıkmış 1/1470 ihtimal dedi sonuç iyiymiş yolumuza devam dedi çok sevindik.Test sonucunu merakla beliyorduk.:hooray:
hadi ya kaçıncı haftanda yanıldı doktorun hatırlıyomusun acaba benim 17 hafta doktor yüzde 95 doğru sonuç veriyo dedi hatta pipisini çekmeye çalışdı ama bebek kapattı kendini çekemedi yanlış çıkmaz inş 15 parça şey aldım valla hatta nerdeyse tüm kıyafet ihtiyacını tamamladım bi çoguda mavi hehehe..inş dönüş yapmaz bizim oğlan:CüvCüv:
Dimi ama herşey kısmet sonunda 25-35 farketmez Allah herkesin gönlüne göre versin bekar olsak evlilik için uğraşırdık evlenince çocuk hayat bir şekilde istek ve hayallerle geçiyor.
İşte herkesin kısmeti biryerlerde birzaman karsısna çıkıyor.:1hug:Aslında ben daha genç anne olmak isterdim :CüvCüv:ama malum 22 yasında üniversite ancak bitiyor.kafamçokkarıştı Aslında birazda kişinin önceliklerine bağlı birsey,mesela abim 30 yasında henüz evlenmedi,yakın gelecektede düşünmüyor,eeee benim bebişimi sever o zamansositososito
Ay benim annem de benden daha hızlı çıktı takımlar beşik, şampuanlarını ağız bezlerini bile almış bende anne bu heyecanı biraz bizede bıraksaydın dedim.Şimdi almıyor hoş alcak birşey de kalmadı artık cinsiyet belliolunca renge göre takviye yaparız.
Canım senin forumdaki yazılarında neler aldığını okuyunca hep gülümsüyorum zaten, kız daha şimdiden çocugun şampuanını küvetini bile almışınsırnaşık şey
Ay benim annem de benden daha hızlı çıktı takımlar beşik, şampuanlarını ağız bezlerini bile almış bende anne bu heyecanı biraz bizede bıraksaydın dedim.Şimdi almıyor hoş alcak birşey de kalmadı artık cinsiyet belliolunca renge göre takviye yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?