2009 Mayıs Anneleri

merhaba herkese arkadaşlar nasılsınız :))))))))))) kızlar bir bebek mağazası görmeyelim hemen herşeyi almak istiyoruz benim eşimde annemde aldırmıyor daha erken diyor(( bende bekliyorum sabırsızlıkla bebişime birşeyler almayı :))) Allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı

İyilik canım,ah o mini mini zıbınlara kim dayanır yaaaa... söyle biraz daha zaman geçsin atcam kendimi bebiş magazalarına:ecrin_bebek:

canım teşekkür ederim paylaşım için bugün doktor bana hani bebek nerde dedi:))))))))) göbüşümü göremedi sanırım:roflol::roflol: daha tam çıkmamış dedi üç hafta sonra görür doktor göbüşümü:1shok:
dediğin markaları deneyeceğim ilerki zamanlarda tatlım:CüvCüv::

Bu haftalarda bebişler çok hızlı büyüyecekmiş, yani buda kısa zamanda göbüş sahibi olacagımızı gösteriyor:CüvCüv:,3 hafta sonunda kesin tostoparlak oluruz:roflol::roflol:

cnm teşekkürler..bende artıkm eskilere sığamıyorum..farkediliyor dısardan dikkatli bakıldığında.ama 3 4 haftaya tam belli olur artık:teytey:

Bu sene şanslıyız hep hamilelere göre kıyafetler moda.Ben iki elbise aldım hamile elbisesi gibi şimdiden koca göbek moduna girdim.En azından 6. aya kadar giyebilirim.

benim kocam iççamaşırcı almıştı bana çoktann donlarımı
göbişim büyük ama hissedemiyordum annem geldi o dedi
bebişlerime birsürü şey almış 5 çift ayakkabı biri ev ayakkabisı battaniyeler
ben yattığım için bişey alamayacam annemin aldıkları büyük 6 aydan önce giyemezler
bende yeni doğduklarında giysin diye alacam zaten minnoşlar göstermiyolar kendilerini

kızlar bende hamile pantolunu aldım dışardan gören bebişi sıkar artık hamile pantolonu giy diyor kimse anlamıyor hamiş pantolonu olduğunu belini gösterince şaşırıyorlar artık o kadar modern kıyafetler var ki çok şanslıyız gerçekten

cnm teşekkürler..bende artıkm eskilere sığamıyorum..farkediliyor dısardan dikkatli bakıldığında.ama 3 4 haftaya tam belli olur artık:teytey:

Artık bebişleri sıkıştırmamak lazım,bol bol giyelim(ve bol bol yiyelimsırnaşık şey) rahat etsinler :ecrin_bebek:

merhaba canım nasılsın :1hug:ilk doğduklarında en küçük kıyafetlerin içinde kayboluyorlar zaten minikler

bu arada üç gündür acayip limon yiyorum kızlar hiç ekşi gelmiyor acaba hastalık modundan mı yoksa hamişlikten mi anlamadım :))

merhaba canım nasılsın :1hug:ilk doğduklarında en küçük kıyafetlerin içinde kayboluyorlar zaten minikler

sağol cnm iyiyim yatıyorum çok şükür kanamamız durdu
eskisi gibi kusuyorum kusmak artık meleklerden bana işaret oldu cnm
anne bu işte cnm büyük olsun küçükleri kocan piyasandan alsın dedi bizde adet ilk bebeği kız annesi yapar annemde tek bebeğe yapıyor param çok olsa ikisine alacam ama biliiyon dedi durumu dedi 3 battaniye almış zaten

bu arada üç gündür acayip limon yiyorum kızlar hiç ekşi gelmiyor acaba hastalık modundan mı yoksa hamişlikten mi anlamadım :))

hamişlikden cnm yaaaa

büyük ihtimal hamilelikten canım bi ara bende çok limon yedim hemde tuzlayıp tuzlayıp yedimmm ayhh bak canım istedi yineee :)))

Evet Ilgıncım,artık eski hamile kıyafetlerinden çok daha modern kıyafetler var,ama moder olanlarında biraz fiyatları abartılı,ne yapalım artık alcaz bir iki tane,sonraki gebeliklerimizdede giyeriz artık

Dırımkızı,canım inşallah güzel güzel giydirirsin bebişlerine,en minik kıyafetleri almak daha zevklidir bence iyiki küçükleri sana bırakmış:ecrin_bebek:

bende bir tane hamile pantolonu aldım sadece kot.haftaya bir kaç kıyafet daha almam gerek giyecekbişey bulamıyorum çünkü...

bitanem 12. haftada doktorum %99 kız dedi başka doktora gittim bugün kaçamak yaptım oda erkek gibi dedi bilmiyorum artık :))))))))))) hayırlısı tabi bitanema.s.kaydirigubbakcemile5

Prens ve prenses hiç farketmez zaten eli ayağı düzgün saglıklı olsunlar,Rabbim onlara uzun ömürler versin inşallah:Saruboceq:

a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…