merhaba herkese arkadaşlar nasılsınız :))))))))))) kızlar bir bebek mağazası görmeyelim hemen herşeyi almak istiyoruz benim eşimde annemde aldırmıyor daha erken diyor(( bende bekliyorum sabırsızlıkla bebişime birşeyler almayı :))) Allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı
Kızlar malum artık göbişler fora olmaya başladı, :CüvCüv::CüvCüv: eee yeni iç çamasırı lazım,size kullandığım ve çok memnun kaldığım markaların isimlerini yazıyorum.
Miss Claire'nin emzirme sütyenini aldım,çok severek kullanıyorum.dokusu pamuklu hiç sıkmıyor,pamuklu olduğu halde özel dikişleri sayesinde gögüse alttan destek vererek sızlamaları engelliyor.
Blackspade'in hamile külotunu aldım,2 çesit vardı, biri uzun biri kısa belli. Ben uzun bellisini kullanıyorum çok rahat ettim,hiç sıkıştırmıyor.Bu markadan önce imer'in külotunu almıştım,onuda kullanıyorum oda rahat ama bacak kenarlarındaki oya şeklindeki dikişleri biraz sökülme yaptı.
İnşallah işinize yararsengözlerimebaksanab
canım teşekkür ederim paylaşım için bugün doktor bana hani bebek nerde dedi:))))))))) göbüşümü göremedi sanırım:roflol::roflol: daha tam çıkmamış dedi üç hafta sonra görür doktor göbüşümü:1shok:
dediğin markaları deneyeceğim ilerki zamanlarda tatlım:CüvCüv::
Bu haftalarda bebişler çok hızlı büyüyecekmiş, yani buda kısa zamanda göbüş sahibi olacagımızı gösteriyor:CüvCüv:,3 hafta sonunda kesin tostoparlak oluruz:roflol::roflol:
Kızlar malum artık göbişler fora olmaya başladı, :CüvCüv::CüvCüv: eee yeni iç çamasırı lazım,size kullandığım ve çok memnun kaldığım markaların isimlerini yazıyorum.
Miss Claire'nin emzirme sütyenini aldım,çok severek kullanıyorum.dokusu pamuklu hiç sıkmıyor,pamuklu olduğu halde özel dikişleri sayesinde gögüse alttan destek vererek sızlamaları engelliyor.
Blackspade'in hamile külotunu aldım,2 çesit vardı, biri uzun biri kısa belli. Ben uzun bellisini kullanıyorum çok rahat ettim,hiç sıkıştırmıyor.Bu markadan önce imer'in külotunu almıştım,onuda kullanıyorum oda rahat ama bacak kenarlarındaki oya şeklindeki dikişleri biraz sökülme yaptı.
İnşallah işinize yararsengözlerimebaksanab
cnm teşekkürler..bende artıkm eskilere sığamıyorum..farkediliyor dısardan dikkatli bakıldığında.ama 3 4 haftaya tam belli olur artık:teytey:
benim kocam iççamaşırcı almıştı bana çoktann donlarımı
göbişim büyük ama hissedemiyordum annem geldi o dedi
bebişlerime birsürü şey almış 5 çift ayakkabı biri ev ayakkabisı battaniyeler
ben yattığım için bişey alamayacam annemin aldıkları büyük 6 aydan önce giyemezler
bende yeni doğduklarında giysin diye alacam zaten minnoşlar göstermiyolar kendilerini
merhaba canım nasılsın :1hug:ilk doğduklarında en küçük kıyafetlerin içinde kayboluyorlar zaten minikler
bu arada üç gündür acayip limon yiyorum kızlar hiç ekşi gelmiyor acaba hastalık modundan mı yoksa hamişlikten mi anlamadım :))
kızlar bende hamile pantolunu aldım dışardan gören bebişi sıkar artık hamile pantolonu giy diyor kimse anlamıyor hamiş pantolonu olduğunu belini gösterince şaşırıyorlar artık o kadar modern kıyafetler var ki çok şanslıyız gerçekten
benim kocam iççamaşırcı almıştı bana çoktann donlarımı
göbişim büyük ama hissedemiyordum annem geldi o dedi
bebişlerime birsürü şey almış 5 çift ayakkabı biri ev ayakkabisı battaniyeler
ben yattığım için bişey alamayacam annemin aldıkları büyük 6 aydan önce giyemezler
bende yeni doğduklarında giysin diye alacam zaten minnoşlar göstermiyolar kendilerini
bu arada üç gündür acayip limon yiyorum kızlar hiç ekşi gelmiyor acaba hastalık modundan mı yoksa hamişlikten mi anlamadım :))
Canım ye ekşiyi çıkar ayseyi olmasın??kaydirigubbakcemile5
bitanem 12. haftada doktorum %99 kız dedi başka doktora gittim bugün kaçamak yaptım oda erkek gibi dedi bilmiyorum artık :))))))))))) hayırlısı tabi bitanema.s.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?