2009 Mayıs Anneleri

evet cnm yaaa en ufakları kaldı bize zaten çok almayacaz ben gidip alamayacamkiÇok üzgünüm çoook annem sağolsun 24 tane ağız mendili bile almışş

bitanem 12. haftada doktorum %99 kız dedi başka doktora gittim bugün kaçamak yaptım oda erkek gibi dedi bilmiyorum artık :))))))))))) hayırlısı tabi bitanema.s.kaydirigubbakcemile5
siz çok şanslısınız ben hala görmedim biri poposunu çeviriyor diğeri bacakları kapıyorr

canım benim sağlıklı olsunda melekler ikiside utangaç yada çok nazlı annesi sanırım

Olsun canım eşin beğenip alır onlarıda sen ona tarif edersin hem belkide o zamanlara kadar ayaga kalkarsında hevesini bari alırsın:CüvCüv:
Canım belki bebişlerin biri kız biri erkektir,sende ikisindende hevesini almış olursun belli olmazkaydirigubbakcemile5
Aynı cinsmi olsun daha çok istiyorsun farklı cinsmi??

kızlar birşeyi anlamıyorum evde ben mi hamileyim yoksa eşimle görümcem mi ikisinede söyleyerek iş yaptırabiliyorum yoksa hiçbir işi yapalım demiyorlar eşimi anlarım da ya görümce hiç mi görmüyor herşeyimi kendim yapıyorum ve çok yoruluyorum işe git eve gel yemek yap temizlik çamaşır kızımla ilgilen ve içimdeki bebiş zor yani bazen patlama derecesine geliyorum

Canım görümcen hala seninle kalıyor demekklava:klava:, ya sen herkese bi görev versene mesela görümcene de'ki "Bundan sonra aksam yemeğini hazırlamak senin görevin,esinede deki bundan sonra temizlik görevide senindir.Ben hamileyim yetişemiyorum ve çok yoruluyorum de.Rahat edersin vallakötükedihüso

cnm ben hep aynı cins olsun istiyordum ama bütün hislerim biri kız biri erkek gibi çıkıyor herkesde öle diyor zaten doktorum soldaki bebişim çok hareketli popusunu dönüyor bize bu kız olabilir dedi..sagdakide çok keyifci bişeyy el ense yatıyor..hayırlısı olsun sağğ sağlim gelsin meleklerim

aaaaa neden öle yapıyolar yaaa ben evimdeyken bir iş yapmıyordum kimse yoktu eşim saat sekizde geldiği halde çamaşır bulaşık yemek hep o yapıyordu şimdi kaynanam bekar kaynım bile hizmet ediyor..çok ayıp yaaa takma tatlım kasma kendinii

yedim çok şükür bu ara patates köfteye sardımmm
ayy nasıl yiyorumm nasılll yok böle bir tat 4 ay kızartmadan tiksindim şimdi yiyorum

klava: gitmedi mi cnm o daha kendi evine.. iş yaptır cnm anlamıyorsa 10 kere söyle valla anlayana kadar..hepsi hikaye kocaymıs ailesiymiş..kendi ailem var iyi ki..

yedim çok şükür bu ara patates köfteye sardımmm
ayy nasıl yiyorumm nasılll yok böle bir tat 4 ay kızartmadan tiksindim şimdi yiyorum

cnm zaten senin yazılarını her okuduğumda maşallah diyorum hep çok sanslısın bu konuda.benim 48 yasında kaynanam ama foss..1 kere bile gelemedi.gezsin sadece günlere turlara gitsin .. kötükedihüso

sağol cnm kendi ailemde çok sorunlar yasadım annemin rahatsızlığından ötürü
rabbim bana başka aile nasip etti...kayınvalidem iyidir bugün bana bakıyor allah binkere razı olsun tek isteği son nefesinde bile kimseye muhtaç olmamak rabbim dileğini kabul eder inş........
benim kaynanam cinsinden çok az seninkide çok genç yaa annemde milayimdir oda bakar gibi ama hastalığından ötürü ne kadar olur bilmem sıkılıyor çünki

yedik geldik bebişimle:)))))))) dırımkızı yarasın bebişlerine bitanem hepinize afiyet olsun canım arkadaşlarım

allah bozmasın inşallah cnm.. amin cnm allah basınızdan eksik etmesin.öp ellerinden benim içinde valla ne güzel.. olsun cnm annen hastaymıs sonucta ama benim kayınvalidem turp gibi ama dediğim gibi oğlunu istekleri için kullansın sadece..o zaman çok sever oğlunu ama o kadar yani bir yaralı parmağa ......... :)

cnm sağol öperim....bizimkide çok sever oğullarını çok zor şartlarda 4 evlat babasız .büyütmüş o yüzden oğlum seviyor gelinimi bende severim yeterki mutlu olun der

benim eşimin aileside doğurmuş altı evlat bırakmış sonra Allahtan hepsi görümce hariç okumuş kendi çabalarıyla hepsininde mesleği elinde dırımkızı eşinde sende çok şanslısın maşallah bitanem benim eşim annesi babası var ama yok gibi hayata tutunmuş nasıl anneler var şaşıyorum biz evlatlarımız içimize düştüğü andan itibaren canımızı ortaya koyuyoruz gerekirse bebişlerimmiz için
kayınvalidenin ellerinden bende öpüyorum Allah ona sağlıklı uzun ömürler nasip etsin ne güzel sizin hep yanınızda ve en önemlisi sevgisini eksik etmiyor ben çok özeniyorum böyle kayınvalidelere benim kayınvalidede kayınpederdede iş yok

valla seinki daha zor var ama yok ...benim kayınpederim eşim 13 yaşındayken ölmüş kayınvalidem çok çekmiş alkolden ölmüş eve para vermezmiş kayınvalidem delik işi yaparak geçindirmiş evi...abisi babalık yapmış ve herkes kendi almış evini arabasını düğünlerini bile kendi yapmış bizde öle yaptık...13 yasında işe başlamış eşim baba ölünce
ahh cnm çok yokluk çekmişler ama kaynanam çok fedakarlık yapmış...şimdi en iyi yerde evi var kaynanamın kayınpedere zorla aldrımış ..bize diyo eve masraf yapmasın kocan ben alırım ne istersen siz hastane masraflarını ödeyin dedi.allahhhh cennetinin en iyi köşesinden yer nasp eder inş.
seninki gibi olsa ben dayanamzdım fenayım acık ben yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…